Moodhomes Bewertungen 9

Unternehmensdetails

1. Küchenstudio
  2. Schrankmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Med Mood Homes bygger du premiumkök på IKEA-stommar. Vi har snart 20 års erfarenhet av att skapa kök med premiumkänsla utan premiumpriset. Beställ enkelt online i lugn och ro. Behöver du hjälp längs vägen eller vill du veta mer om våra kök? Ring eller mejla oss, vi är aldrig långt borta.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bästa Jim och Mood Homes

Av en slump hittade vi Mood Homes på nätet och var initialt osäkra på att göra en så stor beställning via nätet. Men redan vid första kontakten med Jim upplevde vi en service och köptrygghet utöver det vanliga. Jim har en gedigen kunskap, ger kloka råd och svarar professionellt på alla frågor... även de obekväma. Det personliga bemötandet, en extremt snabb återkoppling och ett lyhört och lösningsorienterat förhållningssätt till oss som kund har gjort oss häpna och väldigt glada över att det finns unga duktiga entreprenörer som Jim. Dessutom säljer Mood Homes kvalitetsprodukter. Vi fick ett prov ex. innan beställning för att vara säkra på färg och form. Hela leveranskedjan fungerade smidigt och vi var oerhört imponerade av hur väl allt var emballerat. Vi är otroligt nöjda med vårt nya kök och kan varmt rekommendera Jim och Mood Homes till alla som som står i begrepp att förnya eller skapa ett nytt kök.

11. Mai 2026

Antwort von Moodhomes

Men wow, stort tack för de fina orden. Det betyder verkligen jättemycket att läsa. Jag vet att det kan kännas som ett stort steg att beställa ett kök på nätet, så det gör mig extra glad att ni känt er trygga hela vägen. Det har varit så roligt att få hjälpa er, och ännu roligare att höra att ni är så nöjda med både köket, leveransen och helheten.

/Jim på Mood

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig service utöver det vanliga!

Supernöjd med Moodhomes och våra nya skåpsluckor! Moodhomes har verkligen personliga servicen utöver det vanliga- så hjälpsamma, engagerade och enkla att ha att göra med. Otroligt lösningsorienterade och vi kände oss varmt omhändertagna som kunder från första kontakten till färdigställandet.
Rekommenderas varmt!

11. Mai 2026

Hej Carolina!

Men vad fint att läsa, stort tack för att du tog dig tid att skriva.

Vi blir väldigt glada att höra att både luckorna och kontakten med oss känts bra. Vi försöker vara nära till hands genom hela resan och hjälpa till om det dyker upp frågor längs vägen, så det betyder mycket att det märks.

Bra jobbat av er också med att få ihop allt, det ser verkligen fint ut.

Tack igen för förtroendet!

/Jim på Mood

Personlig service och support

Personligt bemötande och support med stor kunskap. Kände mig trygg hela vägen och fick bra hjälp när jag behövde det. Rekommenderas 👍

20. März 2026

Hej Jonas!

Stort tack för de fina orden.
Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg hela vägen. Vi försöker verkligen hjälpa till genom hela resan, även med detaljer runt omkring, så att allt ska bli så bra som möjligt.

Tack igen för förtroendet.

Allt gott
Jim på Mood

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är riktigt nöjda med färg och…

Vi är riktigt nöjda med färg och kvalitet på våra luckor! Jim var väldigt serviceminded och anpassningsbar och kom med många bra lösningar och förslag, vilket var ett bra stöd när vi skulle renovera köket. Det drog ut lite på tiden innan vi fick vår leverans pga. julledigheter och sjukdom, som var lite tråkigt men Jim höll nära dialog under tiden och uppdaterade oss. Vissa instruktioner hade kunnat vara tydligare men upplever att de var snabba och hjälpsamma när vi hörde av oss och hade frågor. Kan varmt rekommendera att beställa från Moodhomes.

16. März 2026

Antwort von Moodhomes

Hej Therese, och stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med både färgen, kvaliteten och hjälpen från oss under resans gång.

Tack också för värdefull feedback kring instruktionerna, det tar vi verkligen med oss.

Jag vill bara förtydliga en sak för den som läser recensionen. Eftersom beställningen lades den 21 december, under veckan då fabriken har stängt några dagar för julledighet, kom produktionen igång först veckan efter. Trots det kunde vi ändå leverera inom vår utlovade leveranstid på 7 veckor. Från beställning tog det 6 veckor och 2 dagar till leverans.

Stort tack igen för ditt jättefina omdöme och för att ni valde Mood Homes.

Jim

Mood Homes och Jim blev en succé

Vi hittade en Mood Homes av en slump på nätet. Jim har varit otroligt duktig och serviceminded. Vi är så nöjda att vi köpte våra nya köksluckor av Jim och han var inte bara extremt noga, kvaliten på luckorna är grym!

5. November 2025

Antwort von Moodhomes

Stort tack för din fina recension. Extra kul att du lyfter kvaliteten på luckorna. Vi lägger mycket tid och omsorg på just ytbehandlingen och finishen, med PU Gloss 20.

/Jim & Fredrik på Mood

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjda - snygga luckor, hög kvalitet och riktigt proffsigt bemötande!

Vi är väldigt nöjda med Mood Homes! Redan under införsäljningen tog Jim på Mood Homes hela processen på stort allvar. Han var flexibel med möten, anpassade sig efter när det passade oss bäst och var alltid redo att svara på tuffa och detaljerade frågor. Jim gick igenom tidigare projekt och delade generöst med sig av deras kunskap, vilket skapade ett starkt förtroende redan från start.

Dialogen och supporten har varit trygg och professionell genom hela processen.

Luckorna är supersnygga och håller riktigt hög kvalitet. Jim har dessutom en otrolig kunskap om kök. Han har koll på alla små detaljer man själv inte tänker på och verkligen ett öga för helheten.

Under monteringen uppstod några stressrelaterade misstag från hantverkarnas sida, men Jim tog snabbt tag i situationen och löste allt på ett galant sätt. Vi befann oss i ett skede i livet där vi behövde en leverantör som tog ägarskap och agerade professionellt, och det gjorde Mood Homes verkligen.

Mood Homes långa erfarenhet märks tydligt, och de jobbar med riktigt duktiga leverantörer.

Skulle utan tvekan rekommendera Mood Homes och beställa därifrån igen. Vi har själva beställt mer till huset från Mood Homes eftersom vi var så nöjda med köksluckorna!

21. November 2025

Antwort von Moodhomes

Tack Ludvig! Nu får vi ju nästan hybris här borta.
Vi har nördat ner oss i IKEA-kök i många år, så detaljerna och flytet i monteringen är lite vår grej.
Extra kul att du kikade förbi produktionen när det visade sig att ni bor så nära.

Stort tack för förtroendet, och grymt jobbat med renoveringen.
/Jim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Support, kunnande, bemötande. Toppklass.

Jag fick mycket bra svar på min förfrågan, bra tips och hjälp med mätning/anpassning till mitt gamla kök. Ett kök med stommar från förr och nu. Alltid svar i telefon om jag undrade över något. Leveransen kom som utlovat, var väl förpackad och komplett. Mycket nöjd, både med utbud, rådgivning och bemötande. /Tomas

11. Dezember 2025

Antwort von Moodhomes

Hej Thomas, tack för din recension!
Kul att vi fick hjälpa er med mixen av gamla Faktum och nya Metod. Det kan vara en del att hålla koll på, så det känns riktigt bra att ni upplevde att ni fick stöd hela vägen. Tack för förtroendet, och hör av dig när ni tar nästa steg i projektet så hjälper jag gärna till igen.

Ha det fint så länge! /Jim

Superfina luckor, superbra kundservice

Fina dörrar och luckor, helt enligt förväntan!
Väldig behjälplig och professionell personal som hjälpte till att visa hur man lagade en kantstött dörr från leveransen (och gav även alternativ till hur vi skulle lösa skadan). Väldigt uppskattat och kommer använda Mood igen!

2. Dezember 2025

Antwort von Moodhomes

Hej Lukas! stort tack för din fina recension, det gör oss verkligen glada att höra. Tråkigt att en av de långa dörrarna fick en liten kantstötning, men skönt att vi kunde lösa det tillsammans. Vi skickar numera alla långa dörrar med extra kantskydd för att minimera risken framåt. Varmt välkommen tillbaka när du vill bygga vidare med Mood.

Tack igen! /Jim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde nya luckor till lägenheten.

Beställde nya luckor till min lägenhetsrenovering, de var enkelt att beställa, luckorna känns välgjorda och har fin yta. Blev stor skillnad och är riktigt nöjd!

16. September 2025

Antwort von Moodhomes

Hej Daniel, tack för din återkoppling!

Härligt att höra att du är nöjd med både processen och resultatet. Med nya luckor kan man verkligen ge köket nytt liv på ett enkelt sätt. Vi är glada att ha fått vara en del av din renovering.

Hälsningar,
Jim på Mood Homes

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr