Montera AS Bewertungen 532

TrustScore 2 von 5

2.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle montørene vi har hatt inne har gjort grundig arbeid og vært hyggelig i kontakt. Montera måtte komme tilbake grunnet feil hulltaging, men både reklamasjonen og arbeidet gikk smertefritt. Hyg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Må bare si at en stjerne er til og med mye for denne bedriften. Svært dårlig kundeservice og oppfølging. Jeg er oppriktig overrasket over nivået på kundebehandlingen hos denne bedriften. Ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil ikke under noen omstendighet anbefale montera videre til andre. Forteller aktivt mine venner og bekjente om vår dårlige opplevelse med selskapet. Må aktivt etterspørre og passe på arbeidere for at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

IKEA ansatt tegnet kjøkken og bestilte varer for meg på avtale hos IKEA. Montera kom for å sette opp kjøkken hos meg, men montør angrep meg og skjelte meg ut fra han kom til han gikk, Skap jeg hadde m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Allround-Handwerker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Norges største monteringsselskap. Som spesialister på montering av kjøkken, garderober, møbler og innredning har vi siden 2003 gjort oss bemerket i markedet. Nå dekker vi som eneste monteringsforetak hele landet! Som betrodd servicepartner for IKEA, Elkjøp og POWER, og med monteringserfaring fra store leverandører som HTH, Kvik, Sigdal, Drømmekjøkken og mange flere, er vi et naturlig valg for både borettslag, næringsbygg og private hjem.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Styr unna

Noko av det verste eg har vært borti av useriøst selskap.
Uhøflige, kjem ikkje til avtalt tid, leverer ikkje avtaøt produkt, umogleg å få tak i ved reklamasjon.

2. Mai 2024

Styr unna

Kjøpte kjøkken fra Ikea med Montera som montør. Avtalen var at de skulle montere kjøkkenet delvis. De fullmonterte kjøkkenet og krevde ekstra betaling. Samt at de har kuttet skjevet og montert feil. Montera kundeservice er utilgjengelig. De har bare laget mer problemer.

31. Juli 2023

Helt elendig!

Min niese har kjøpt kjøkken på Elkjøp, som benytter Montera som montører. Dette har bare vært useriøst fra ende til annen. Feil og mangel på leveranser gang på gang fra Elkjøp, som har medført store ekstrakostnader og ventetid fordi Montera da ikke får fullført. Det har blitt nye oppstartskostnader, og det hjelper ikke å
klage, Montera og Elkjøp skylder på hverandre og fraskriver seg ethvert ansvar. Montera fullfører ikke når de skal, utfører dårlig kvalitet på arbeid og mye slurv. Til og med riper og skader har de gjort, men nekter å ta ansvar. Kommer aldri til avtalt tid, gjerne en time tidligere, noe som medfører at de tar seg betalt for ventetid (min niese bor ikke i leilgheten ennå, og må kjøre en stund for å komme seg dit) Kjøkkenet skulle vært ferdig i januar, men er ennå ikke klart grunnet disse useriøse aktørene. Min niese er på bristepunktet, har selv jobbet med å renovere leiligheten sent og tidlig, og har sett frem til å kunne flytte inn med sine barn.
Hun kommer til å ta dette videre til Forbrukerrådet, da disse aktørene må
stoppes fra å suge penger ut av folk og fraskrive seg alt ansvar for mangler og dårlig arbeid eller feil. Det er rett og slett utrolig at de har fått holde på så lenge uten at noe har rapportert de. Oppfordrer alle som har dårlige opplevelser med Elkjøp, Montera eller Power å legge inn klage til Forbrukerrådet.

22. Februar 2024

Amatør fitma

Jeg vil gerne advare alle om at bruge den amatør firma. Jeg købte nyt køkken i Ikea og betalte 1500kr for at Montera skulle sende en ekspert for at måle bordplade, fordi jeg tænkte at det skulle være 110% i orden. Der kom en mand som har opmålet mit køkken og efter 4 uger(i januar) får jeg leveret bordplader. De passer slet ikke, alle plader er i overmål og Ikea vil ikke godkende fejl. 3 måneder efter er jeg stadigvæk uden køkkenet, så hold Jer væk fra denne amatør firma, de kan ikke finde ud af deres arbejde. Derfor 0 stjerne.

4. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke fornøyd med Montera og håndtering…

Ikke fornøyd med Montera og håndtering av reklamasjoner/mangler.

Null forståelse fra kontaktperson i Montera som svarer forseint og er helt intetanende.

Montørene som kom hverken dekket til gulvet eller gjorde seg ferdig med arbeidene. Nå har kjøkkenet vårt stått uferdig i 6uker siden de var her å monterte kjøkkenet.

Anbefales ikke!

28. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt hinsidig opplevelse så langt.

Har du bestilt Ikea Kjøkken i Trondheim. IKKE bestill med montering!!!!

Hvorfor er det mitt ansvar å fortelle en kjøkkenmontør at det skal fuges rundt listene på kjøkkenet?

Jeg tør ikke å bruke kjøkkenvifta, da den umulig kan være montert riktig. Hvordan vet jeg det? Fordi overstrømningsristen fortsatt ligger i en boks på gulvet!

De "glemte" å sette inn bakveggen i det ene skapet, lot døren til borettslaget stå åpen, og dro fra stedet! De glemte også å fuge rundt listene på kjøkkenet, men de greide å lage et fingeravtrykk i fugemassen rundt vasken, så jeg alltid vil huske dem! Og det er mye, mye mer!!

Saken tikker og går. Kjøkkenet skulle vært montert i november, det er nå mars og det er fortsatt ikke ferdig!!

Oppdatering:
Det er nå juni 2024 fortsatt ikke løst! om du ikke har lyst å holde på med kjøkken opp pussing og e-poster i over et halvt år velg dette selskapet!!!

20. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har vært mye reklamasjoner på mitt…

Det har vært mye reklamasjoner på mitt epoc kjøkken kjøpt i 2019 og flere fronter har vært skiftet. Nå tilslutt ble det reklamert på alle frontene og de ble utskiftet i dag. Merket nesten ikke at det var arbeidsfolk i huset, snakket ikke så godt norsk og jeg ikke så godt engelsk, så det ble stille og fredelig. Han var ferdig på ca 4 timer og mitt kjøkken er stort. Bare positive erfaringer med Montera både nå og tidligere. Kundeservice inkl.

17. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ALDRIG oplevet en mere arrogant og…

Har ALDRIG oplevet en mere arrogant og næsvis medarbejder end ham Andreas som givetvis skulle opmåle vores bordplade. 5 min var han der og selvom vi har betalt 1500 kr for besøget er han nu smuttet igen, UDEN nogen opmåling eller returnering af mine penge. Sagen bliver meldt til polititiet og jeg håber ALDRIG nogen overvejer at bruge dette firma. HOLD jer LANGT væk.

12. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte kjøkken hos Power Drammen og…

Kjøpte kjøkken hos Power Drammen og ønsket de skulle montere alt.
Dette var ikke noe problem, de fikset alt med snekker , elektriker og rørlegger.
En fullstendig katastrofe hele firmaet så anbefaler alle holde seg unna.
Snekkere, og elektriker er en vits og alt som kan gå galt går galt pga elendig håndverk. Orker ikke skrive alt men det elektriske kortsluttet pga enkle koblinger og feil str på kabler , er vist ikke farlig i følge de. Kastet ut disse og hyret andre til å fullføre på egen regning. Kundeservice er ett bunn nivå så HOLD DERE UNNA

16. März 2023

Elendig firma

Elendig firma. Vanskelig å lage konkrete avtaler om tidsrom de skal komme, så hele arbeidsdager går til å vente på dem. I tillegg kommer de ofte for sent. Blir ropt og kjeftet på i telefon når jeg henvender meg til dem. Fikk i tillegg tilsendt faktura på arbeid som de ikke hadde gjort.

31. Dezember 2022

Fullstendig useriøse

Her må jeg bare føye meg inn i rekken av mange misfornøyde kunder. Fryktelig mangelfull og frekk kundeservice. Ikke interessert i å rette opp feil, ikke interessert i å følge opp, ikke interessert i kunden, tommel ned på alle punkter.

11. Dezember 2023

Epoqkjøkken montert av Montera

Kjøpte Epoq kjøkken og monteringstjeneste på Elkjøp. Det viste seg at det var Montera som skulle utføre monteringen. Montøren kunne ikke snakke hverken norsk eller engelsk og var ekstremt stresset. Vi reklamerte på dårlig utført arbeid. Etter 33 mail, 15 telefoner til Montera og besøkt elkjøp 10 ganger kom de endelig etter 5 måneder å fikset opp etter seg. Fremdeles noe jeg må fikse opp i etter de. Alle bør være klar over at man kjøper katta i sekken her da man må betale hele monteringsbeløpet på forhånd og da ikke har noe man skulle ha sagt etterpå. I tillegg når man ringer de kommer man bare til en 1:e linje og de nekter deg å snakke med noen ansvarlig.
Med denne erfaringen vil vi bare gi en stor advarsel til andre og vi kan dessverre ikke anbefale Montera til noen andre.☹️👹

28. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Montera monterte mitt IKEA kjøkken og…

Montera monterte mitt IKEA kjøkken og jeg er strålende fornøyd. Montøren ble litt forsinket selve dagen pga mye sykdom blant de andre montørene så han fikk flere jobber samme dag. Med det sagt, han kom rundt kl 16 tiden og ble helt til 20:30 for å gjøre seg ferdig. Super nøye og hyggelig fyr. All papp var stablet pent og ryddig etter jobben var gjort. Kan ikke annet enn å anbefale.

29. November 2023

Helt jævlig opplevelse

Helt jævlig opplevelse, de monterte halve kjøkkenet og sa de skulle komme tilbake, noe de aldri gjorde, så fikk jeg beskjed om at resten måtte betales på timer, når det allerede var avtalt en fast pris. De kom aldri og måtte organisere andre til å fullføre kjøkkenet, men de skulle fortsatt ha full betaling. Var heller ikke mulig å få svar fra riktig person da ikea henviste til montera og andre veien og flere andre tredjeparter, alle fraskrev seg ansvar og den ene lovet noe den andre mente ikke stemte. Får inntrykk av at de driver med utspekulert svindel, hele opplegget virker shady, burde ikke fått lov å drive på og skulle vært store nyhetssaker om de så store som de er. Montørene snakket heller ikke norsk eller engelsk, bare noen få engelske gloser.

23. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG har jeg oplevet SÅ arrogant og…

ALDRIG har jeg oplevet SÅ arrogant og nedladende servicemedarbejder før!!

I forbindelse med at vi har købt køkken igennem IKEA, skulle vi i dag have målt vores bordplade op, desværre igennem Montera..
Vi får tilsendt den mest arrogante og nedladende medarbejder, jeg nogensinde har mødt!
Fra dét øjeblik han trådte ind i vores hjem, udviste han en yderst arrogance, meget nedladende, latterlig gjorde vores håndværker og vores arbejde...

Montera skal ikke komme igen og de skal IKKE montere vores bordplade!!

22. November 2023

HOLD JER VÆK FRA DETTE SKODFIRMA

HOLD JER VÆK FRA DETTE SKODFIRMA
Jeg har haft besøg af montera 16-08-23 af en Kasper og Michael. Nok noget af det dårligste stykke arbejde jeg har set til dato. Jeg skulle have monteret en bordplade fra Ikea DESVÆRRE igennem dette utrolig dårlige firma MONTERA. De kommer med mine bordplader som er skåret fra fabrikken. Da de begynder at stille save op i haven stiller jeg mig undrende over for dette da montera endda selv har været ude og måle op til bordpladen.

Efter "monteringen" konstatere montøren at de har skåret for meget af bagkanten på den ene bordplade så den ikke passer mere, "og dette ville blive en grim fuge" selvom jeg har betalt for at den bliver fuget hele vejen rundt. De tilbyder så at komme og montere lister og jeg vil IKKE have lister som jeg har udtrykket fra start. Jeg skriver frem og tilbage med dem og de VIL sætte lister på ellers er det bare ærgeligt. Jeg har aldrig i mit liv set en bordplade blive skåret med en stiksav i hånden og det bliver pænt!!! Bordpladen går ud i mine vindueskarme og det snit har de OGSÅ skåret med stiksav. Så kan man tænke sig hvor pænt det ville være at ligge en fuge. Jeg gad godt man kunne ligge billeder op herinde af deres utrolig ringe kvalitet af håndværk. ALDRIG BRUG SÅ DÅRLIGT ET FIRMA SOM DETTE !!!

16. September 2023

Flabet medarbejder.

I dag fik jeg besøg af Montera som skulle tage mål til ny bordplade købt i Ikea.
Det viste sig at min opstilling ikke ikke var helt i orden det var ikke i watter.
Han fortalte at jeg havde 15 minutter til at rettet fejlen.
Hver gang jeg spurte om lidt råd var svaret bare du har 15 minutter.
Det der hidser mig op var han flabet måde at opføre sig på.
Han lagde ikke skjul på han ikke gad være der og ventet bare på af de 15 minutter skulle gå.
De gik ikke da jeg bad ham om at gå.¨

9. November 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr