monsterbilligt Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Överlag nöjd med flaggan! den enda jag kanske skulle kunna gnälla lite på är att flaggan snurrar runt axeln otroligt lätt så jag tejpade några varv med eltejp för att slippa detta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var beräknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kom med en hopplöst sen order, vilket gjorde att de satt och producerade själva orginalen på midsommarafton och levererade tre dagar senare. Vilket inte skulle vara möjligt. Och allt detta för ynk... Mehr ansehen

1. Digitaldruck-Service

Über monsterbilligt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at købe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager løbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sælger og ideer til nye spændende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig via e-mail, telefon og chat på alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi stræber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS Designhjælp: Vi tror på, at tryksager skal være tilgængelige for alle, uanset ens designfærdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjælp til opsætning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere står til rådighed for at sikre, at dit budskab præsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid får den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Bemærk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandør. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

Hervorragend

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering.
Fed kvalitet - intet negativt at sige :)

26. September 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Vi er naturligvis glade for, at du har haft en god oplevelse og været tilfreds med bestillingsproces, levering og kvalitet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med flere tryksager i fremtiden!

Rigtig god dag

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans och grym support

Snabb leverans och en support man kan lita på. Designern var väldigt duktig och stämde av med mig innan tillverkning.

3. September 2024

Hej Fredrik,

Tack för din feedback :)

Vi är glada att du haft en riktigt bra upplevelse utan problem.

Vi hoppas kunna hjälpa dig med fler tryck i framtiden!

Vi önskar dig en bra dag

Vänliga hälsningar

Hej Patrick,

Tack så mycket för din feedback :)

Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att göra detta.

Vi är glada att du haft en bra upplevelse och hoppas kunna hjälpa dig med fler projekt i framtiden :)

Vi önskar dig en bra dag

Vänliga hälsningar

Snabb leverans

Snabb leverans, fina produkter.

2. August 2024

Hej Louise,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden och våra produkter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din recension betyder mycket för oss.

Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera fina produkter till dig!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For sen levering

Jeg kontaktede Monterbillig vedr levering af et banner, og talte med to medarbejdere som lovede at de kunne nå at levere til tiden. Det var ikke nødvendig med en hastebestilling. Jeg valgte en faktura betaling, netop så det kunne ændres hvis de fandt ud af at hastebestilling var nødvendig.

Jeg fulgte op på bestillingen og blev igen lovet at den ville nå frem.

Jeg skulle bruge banneret d. 11/8 og den kom først d 14/8.

Jeg står nu med en udgift på ca 700 kr som jeg ikke kan bruge til noget som helst.

Banneret er flot og lige hvad jeg skulle bruge, men er desværre meget utilfreds pga leveringstiden.

14. August 2024

Hej Louise,

Vi sætter stor pris på feedback - positiv såvel som negativ, da det hjælper os med at vurdere hvilke områder vi kan blive endnu bedre på.

Vi er glade for, at du er tilfreds med banneret og, at det lever op til det forventede. Vores grafikere hjælper altid mere end gerne med at opsætte simple designs for vores kunder.

Til trods for dette er vi selvfølgelig ærgerlige over, at oplevelsen ikke blev til 5 stjerner grundet utilfredshed med leveringen. Jeg har gennemgået hele din sag og ønsker at forklare dig om forløbet og hvorfor dit banner desværre først blev leveret d. 14/8 selvom du havde brug for det d. 9/8, da det gerne skulle bruges d. 11/8.

Jeg kan se, at du har godkendt udkast til dit banner torsdag d. 1/8 kl: 12:50. Produktionstiden er op til 7 hverdage efter godkendt design + levering med GLS på 1-2 hverdage. Det betyder, at vi skal levere senest d. 13. for at overholde den udlovede tid. Det kan jeg se, at vi har overholdt. Jeg kan se, at du umiddelbart efter at have godkendt design skriver, at du skal bruge det d. 11/8, hvorefter en af vores kundeservicemedarbejdere svarer kort efter hvor hun skriver, hvad produktionstiden er på det bestilte produkt. Jeg kan ikke se, at vi hører noget fra dig før torsdag d. 8/8 23:15. På dette tidspunkt, kan vi desværre ikke gøre noget for at få det frem d. 9/8.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at du ikke fik banneret til den ønskede dato, men synes også, at vi har forsøgt at række ud til dig, for at gøre dig opmærksom på produktionstiden på det bestilte produkt. Vi beklager hvis du ikke føler, at vores kommunikation har været tydelig nok. Vi forsøger altid at være så tydelige som mulige for at undgå evt. misforståelser. Vi vil meget gerne forsøge at imødekomme dig og tage en del af ansvaret, da vi anerkender, at der er steder, hvor vi kunne være tydeligere i kommunikationen. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en rabatkode på 30% på en ordre på et banner hos os.

Du er også meget velkommen til at skrive til hej@monsterbiligt.com eller ringe til 70 66 67 68 hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker afklaring på, hvordan vi sikrer, at en lignende situation ikke opstår i fremtiden.

Vi håber til trods for den blandede oplevelse, at kunne hjælpe dig med flere tryksager i fremtiden.

Super bra och snabb service

Super bra och snabb service

16. Juli 2024

Hej Johanna,

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service!

Din feedback inspirerar oss att fortsätta leverera på högsta nivå. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Riktigt bra service

Riktigt bra service! Och bra kvalitet 💪🏻

10. Juli 2024

Hej Robert,

Tack så mycket för din fantastiska recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och kvalitet.

Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden 💪🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kvalité och levererade i tid.

Bra kvalité och levererade i tid.
Rejäla sömmar och öglor, Bra kvalité på trycket

12. Juni 2024

Hej!

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter och att leveransen kom i tid.

Det är också härligt att höra att du uppskattar de rejäla sömmarna och trycket.

Professionell skött & seriöst bilag

Snabb och bra service, bra pris

24. Juni 2024

Hej Michel,

Tack så mycket för den mycket fina recensionen.

Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga pris och ge en bra service, så det gör oss väldigt glada att höra att det också är vad du har upplevt.

jag önskar dig en bra dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabba och bra svar!

Mycket snabba och bra svar!

19. Juni 2024

Hej Alrik,

Så bra feedback :)

Det är roligt att höra att våra kunder är nöjda och nöjda med vår kundservice och leveranstid.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler uppgifter i framtiden.

God sommar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super billigt - men leveringstiden kunne være bedre...

Made4Media har bestilt beachflag hvor filen indeholdte fejl så trykket ikke ville komme korrekt ind. En grafiker kontaktede mig og hjalp med, at blive tilrettet. SUPER SERVICE - i dag har jeg yderligere bestilt 100 keyhangers som var langt billigere end andre steder jeg har kigget. Hvis man skal sige noget negativt så er det leveringstiden. Men hos os er vi prisbevidste så leveringstiden på 10 dage er vel okay.

De varmeste anbefalinger fra made4media.dk

7. Juli 2024

Hej Mikkel,

Vi værdsætter alle anmeldelser - positive såvel som negative, fordi de hjælper os med at vide hvad vi gør godt og hvor vi fortsat kan lave forbedringer :)

Vi er glade for at høre du er tilfreds med prisen. Vi forsøger altid at være de billigste på markedet.

Vedrørende levering, så er det altid muligt at betale et ekstra gebyr og derved få hurtigere levering end det vi som standard tilbyder. På den måde har vi både en løsning til dem som har brug for det hurtigt og samtidig en seperat løsning til dem hvor prisen er vigtigere.

Vi håber at kunne hjælpe dig med flere opgaver i fremtiden.

Rigtig god dag

Rasmus, monsterbilligt.

Hej Simon,

Tack för din recension! :)

Det är alltid trevligt att höra om nöjda kunder.

Jag önskar dig en bra dag!

Bra kundmottagning och snabb leverans

Bra kundmottagning och snabb leverans

12. Juni 2024

Hej Krille,

Tack så mycket för din fina feedback :)

Det är alltid trevligt att höra att våra kunder är nöjda.

Vi önskar er en god sommar!

Bra leverans

Bra leverans, bra produkt, bra pris

11. Juni 2024

Hej Love,

Tack så mycket för din feedback :)

Det är alltid trevligt att höra att våra kunder är nöjda.

Vi ser mycket fram emot att hjälpa dig i framtiden.

Vi önskar er en god sommar!

Otroligt bra!! 💪🏻

Otroligt bra!!! 💪🏻

28. Mai 2024

Hej Patrik,

Tack så mycket för din feedback.

Det betyder mycket för oss :)

Vi hoppas kunna hjälpa dig snart igen.

Riktigt bra dag

Väldigt billigt

Väldigt billigt, väldigt bra kvalitet. Mycket bra kundservice, skulle rekommendera till alla.

6. Mai 2024

Hej Rasmus,

Tack för de mycket vänliga orden.

Vi är mycket glada att du hade en bra upplevelse när du handlar hos oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service :)

Riktigt bra dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev glatt överraskad av kvalitén

Blev glatt överraskad av kvalitén! Så snyggt och ordentligt! Super nöjd

20. Mai 2024

Hej Sanna,

Tack så mycket för din feedback!

Vi är väldigt glada över det.

Det betyder mycket för oss att du hade en bra upplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler utskrifter i framtiden :)

Jag önskar dig en bra dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris och bra resultat

Bra support och ordning och reda på vad jag önskade.

22. April 2024

Hej Martin,

Tack!

Det är roligt att höra att du hade en bra upplevelse.

Bra helg

Bra!

Seriöst. Bra kontakt o info och snabb kontakt över mail. Produkten lever upp till förväntningarna.

30. April 2024

Hej Joachim,

Tack så mycket för din feedback. Vi är otroligt glada över det.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med många fler utskrifter i framtiden.

Bra helg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leverer ikke til tiden

Leverer ikke til tiden, ualmindelig dårlig service.

10. Mai 2024

Hej Per,

Vi er naturligvis ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse og ikke været tilfreds med leveringstiden. Vi forsøger altid at yde den absolut bedste service og sikre, at vores kunder altid har haft en god oplevelse så de har lyst til at komme igen.

Vi er dog alligvel enormt ærgerlige og uforstående over for denne anmeldelse, da jeg kan se, at vi har leveret inden for den produktion + leveringstid vi oplyser om på vores hjemmeside. Jeg vil derfor meget gerne give en uddybende forklaring her.

Produktionstiden på beachflag, som du har bestilt, er 5-8 hverdage efter godkendt design + levering med GLS på 1-2 hverdage, dvs. i alt 9-10 hverdage efter godkendelse af design. Din ordre på beachflag er sendt i produktion d. 26/4 og er forsøgt leveret af GLS på 10. dagen d. 10/5. Kristi Himmelfart er en helligdag og tæller derfor som oplyst ikke med. Du ringede til os d. 8/5 hvor vi fortalte dig, at din ordre ville blive leveret d. 10/5 inden kl: 12:00, hvilket du sagde var helt fint. Efter afsendelse d. 8. modtager du tracking på mail og GLS forsøger som nævnt at levere til jer på den aftalte dag kl: 10:33, men da de ikke traf nogen på den oplyste firmaadresse, så blev der sendt en avisering til jer, hvorefter GLS kørte den til deres nærmeste depot og opbevarede den over weekenden inden de fik leveret pakken om mandagen hvor der var en til at tage imod pakken.

Vi er bestemt ikke blege for at indrømme fejl og kreditere det fulde beløb, hvis vi er skyld i, at en ordre ikke er blevet leveret inden for det vi oplyser på hjemmesiden, men når vi har afsendt sendt ordren til tiden, har vi ikke mulighed for at tage ansvar for dette, da det skyldes, at I ikke har været på firmaadressen til at modtage ordren.

Det er GLS som står for leveringen af vores pakker. Hvis i er utilfredse med, at de først har leveret dagen efter, da I ikke var på adressen, så bedes i overveje at flytte denne anmeldelse til deres profil eller forsøge at gå i dialog med dem.

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker en uddybning er du velkommen til at ringe til os på 70 66 67 68. Vi har åbent alle hverdage mellem 8:30-16:30.

Vi håber trods den ærgerlige oplevelse, at I vil overveje at give os en chance igen.

God weekend

Med venligs hilsen
Rasmus, monsterbilligt

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr