Fantastiske – og masser af flotte og ret unikke stel i et materiale, jeg har ledt længe efter. Jeg købte mine to par tilbage i slut oktober, efter at have brugt lang tid på at finde et alternativ, fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop hentet mine første briller med glidende overgang :) Har fået den bedste betjening hos Monkeyglasses. Rigtig god vejledning og meget kompetent personale. Eneste ulempe er at der er for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service i unikke Monkey Glasses. Mine brilleglas er ridsede og synet en smule dårligere end for to år siden (gratis synsprøve). I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik synsprøve hos Johanne, der var fantastisk tillidsskabende og virkelig behagelig. Har fået 2 nye par briller, som jeg allerede er top glad for. Jeg kan kun anbefale Monkeyglasses, og er for evi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.
Fælledvej 16, 2200, Copenhagen N, Dänemark
Super professional rådgivning og tilpasning. Følte mig i rigtig gode hænder.
Resultatet efter at have fået brillerne er lige til 5 stjerner.

Antwort von Monkeyglasses
Prof behandling, mange stel at vælge imellem, tilbud om scanning af øjenene.
Fik mine briller efter 2 uger og de er perfekte.
Mangler kun svar på scanning som har trukket lidt ud…

Meget professionel behandling.
Super resultat.

Antwort von Monkeyglasses
Nærværende og behagelig behandling - ingen stress. Gode forklaringer, dygtigt personale- med tid til besvarelse af spørgsmål. En rigtig fin oplevelse. Osse fordi der er bunkevis af flotte brille designs at vælge mellem.
Jeg kan kun anbefale Monkeyglasses

Antwort von Monkeyglasses
Super service. Venlige. Profesionelle og hjælpsomme.
Og fantastisk pris

Antwort von Monkeyglasses
Jeg er blevet superfan af Monkeyglasses jeres modeller og jer selv!😁
I har været meget imødekommende hver gang og givet mig god og grundig behandling.
Med stor hilsen
Janne k

Antwort von Monkeyglasses
Det er anden gang jeg køber briller hos Monkeyglasses.
Alt er i top. Kvalitet, design, betjening og så de professionelle og passioneret

Antwort von Monkeyglasses
Fantastisk betjening og lave priser. Helt igennem tilfreds

Antwort von Monkeyglasses
Har købt briller her i årevis og oplevelsen er altid den samme:
Fantastisk kundeservice og super synstest i Flagship store, spændende og alsidigt udvalg, bæredygtighedsfokus og ikke mindst overkommelige priser.

Antwort von Monkeyglasses
Super god og professionel rådgivning

Antwort von Monkeyglasses
Dygtigt personale og flotte designs og god service

Antwort von Monkeyglasses
Ved synsprøven mente de at jeg havde efterstær og skulle til øjenlæge inden jeg fik nye briller.
Det var rigtigt, og 2 måneder senere fik jeg nye briller og stadig til tilbudspris, på trods af at tilbuddet var udløbet.
De har været SÅ omhyggeligt og professionelle hele vejen og jeg er meget glad for mine nye briller.

Antwort von Monkeyglasses
Sød, behagelig og kompetent behandling fra A til Z - altid !

Antwort von Monkeyglasses
Personalet i butikken er top professionelle og meget inspirerende at møde.
De har et godt blik for hvilke briller der klær dig og de har altid god tid til kunderne.
Jeg kan på det varmeste anbefale monkeyglasses

Antwort von Monkeyglasses
Søde og smilende personaler, som er ærlige og nærværende. Mange fede briller. Altid god service.

Antwort von Monkeyglasses
Hamrende god optiker, både sød og kompetent. I det hele taget dejligt personale.
En skøn forretning retro indrettet og super mange stel, du ikke finder andre steder ❤️❤️❤️

Antwort von Monkeyglasses
God service, god tid til det hele og dejlige fede stel til alle typer. Mega glad for mine nye briller. Der vil jeg komme igen, Oz selvom jeg bor i Hillerød. Jeg tar gerne turen ind til byen for at få nye briller, når tid er til det igen.

Antwort von Monkeyglasses
Super god service og fantastisk hjælp og rådgivning til at købe den rigtige brille. Jeg har været meget tilfreds og vender helt sikkert tilbage. Inger

Antwort von Monkeyglasses
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.