MoneyGo AB Bewertungen 44

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

typisk lånebolag/bank som lurar på extra avgifter och ränta. Meddelar aldrig när det är dags att betala och dålig service. Hela är gjord på att du ska betala ränta och förlora pengar. Använd aldrig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedragare, en månad två månader efter att jag har tagit lånet så höjer de räntan, sen dåligt bemötande med kunder trots att man extra amorterar och försöker lösa av sin skuld så fort det går, fick be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett helt oseriöst företag som ägnar sig åt bedrägeri och stöld via pålagda ej avtalade avgifter på sina fakturor i olika form som ränta och försäkring. Undvik att använda MoneyGo. Vi köpte en möbel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Bank
  3. Finanzinstitut
  4. Kreditvermittlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Moneygo är en aktör på den svenska lånemarknaden som är specialiserad på lån mellan 5 000 och 30 000 kr. Detta är vår officiella sida på Facebook.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

typisk lånebolag/bank som lurar på…

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The loan part was fine but...

The loan part was fine, but after the loan was fully paid of, they started calling me several times each month trying to get me to take another loan.
I keep telling them I am not interested but still, one or two weeks later they call again...

28. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Every step with them felt like walking…

Every step with them felt like walking into a trap. Smooth talking at the beginning, but when it was time to withdraw, everything changed. If I hadn’t been guided by someone from the group in my profile, I doubt I’d have recovered anything.

20. März 2025

TACK TACK

Tycker allt från början funkat super bra. Och alla jag pratat med har varit behjälpliga vid mina frågor.
Extra stort tack till Emelie (tror tjejen hette som) som på ett så kunnigt och trevligt sätt hjälpte mig sist.

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för detta företaget!

Varning för detta företaget!

Köpte en begagnad bil hos en bilfirma som finansierades genom MoneyGo. Bilfirman lurade mig och sålde mig en defekt bil, som snart visade sig ha en trasig koppling.

Någon vecka senare ringde MoneyGo och frågade hur bilen fungerade.

Förklarade situationen och de bad mig skicka all info så skulle de försöka göra något. De gjorde aldrig något men de sålde på mig en försäkring i ett tillfälle där jag var desperat.

Bilfirman vägrade att ersätta mig eller ta tillbaka bilen. Blev rekommenderad av en konsumentvägledare att använda invändningsrätten som innebär att man kan ställa samma krav mot kreditgivaren som köparen, MoneyGo avfärdade mig flera gånger när jag sa detta.

Så nej, jag kan inte rekommendera detta företag. För min upplevelse är att de ställde in sig, gav sken att vilja hjälpa, tog pengar från mig och sedan sa sig inte ha något ansvar.

18. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fruktansvärt otrevlig personal som svarade

Fruktansvärt hög ränta, skulle ringa för att få klarhet i varför jag får 20 påminnelser om betalning varenda månad trots att jag betalar in min faktura varje månad. Får prata med en tjej som är så fruktansvärt otrevlig, aldrig varit med om liknande någonsin. Borde nog byta jobb:)

10. Februar 2025

Sk*t företag

Jag önskar att jag visste om detta innan jag lånade pengar..... Lånade 30 000 kronor ett år sen och även jag betalar 700kr per månad finns det kvar 29100 kr. Avtalet säger att jag ska betala tillbaka inom 4 år men den här kommer bli 10 år. Sk*t företag.

31. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MoneyGo är grova banditer.

MoneyGo är grova banditer.

Tog ett litet lån på 60:000 Sek
De lovade räntefritt: fick betala en summa på plats då jag inte ville ha ränta.

Sedan där efter nu 1 år framöver så har jag betalat ränta på 11:000 SEK och har blivit grovt bedragen. Mari som jobbar på Kundtjänsten ljuger grovt.

27. August 2024

Bra och pålitlig lånegivare

Jag hade ett flertal smålån hos andra lånegivare med frutansvärt hög ränta. Tog moneygo för att kunna samla alla lån på ett ställe och få ner räntan. Och wow, vad proffsigt allt gick till och med deras samlingslån har jag nu fått ner kostnaden med flera tusentals kronor i månaden.
Positivt överraskad!
Wow säger jag bara. Rekommenderar alla använda sig utav moneygo, för snabb och proffsig service.

1. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lita inte på dessa dåliga betyg

Lita inte på dessa dåliga betyg. Detta företag är betydligt bättre och är enligt mig värd 5 stjärnor.

Av alla låneföretag jag haft så är dessa de som tar minst månadskostnad och jag flyttade därför över alla mina lån till dom och sparade pengar därför. Jämför själv och see ifall de kanske kan passa dig också.

Deras kundsupport har jag inte mycket erfarenhet av, men de har alltid svarat på mina frågor via mail så inget negativt att säga om det.

Ett annat plus är deras vänlighet. När jag en gång glömde att betala för en månad, så istället för att ge mig påminnelseavgift och sådant så erbjöd de mig bara istället att inte glömma betala nästa månad. Smidigt och bra därför.

28. Mai 2024

Smyger med information

Väldigt motvilliga att ge ut information kring ens köp och lån.
Finns ingen möjlighet att se ränta någonstans på ens fakturor eller köphistorik på hemsidan utan det måste man be om, detta resulterar i att man inte har någon koll på när räntorna höjs och hur mycket då detta inte heller meddelas.
Har försökt att få all information kring mitt köp i tre mejl nu men får enbart korta otrevliga svar på enstaka frågor eller med uppmaning att kolla mina fakturor (där informationen inte finns). Väldigt oseriöst företag med otrevlig kundsupport som väldigt tydligt lever på att smyghöja räntor och tilläggsavgifter.

26. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ta inga lån med de här banditerna

Ta inga lån med de här banditerna! Är man försenad med en räkning blir det inte bara en förseningsavgift det blir hög ränta på hela beloppet när man har en ”räntefri avbetalningsplan”. Betalde 4000 för lånet och 5000 för räntan när man var försenad nån gång på en ”räntefri avbetalningsplan”. Parasiter

4. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Höj träntan från 5-67% i ränta värsta jag sett!

Måste säga det är det värsta jag sett i modern tid, de lovade 5% ränta över telefon och nu 3 månader sedan ökar skulden istället för att minska som var ett lån på 390000kr är nu efter tre månaders amortering uppe på nästan 40000kr det visar sig nu att de höjt räntan till 67% med pålagd aviavgift utöver detta så nu har jag bett den drabbade personen att polisanmäla detta är RÅN som inte är LÅN samt omgående söka hjälp med skulden. Staten borde stoppa företag som detta att inte låna ut till människor som saknar fast inkomst på för dem oskäliga villkor att höja skulden och räntan utan tak.
Polisanmäl dem är mitt råd till drabbade och sök hjälp vid behov och välj ANNAN KREDITGIVARE!

1. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kund bemötningen på lur var verkligen…

Kund bemötningen på lur var verkligen inge service bara ursäkter. Fråga aldrig namnen på den här kvinna som hånar en. Om du inte orkar säger hon. Va vem vill betala försenings avgift när man förvarna flera dagar innan. Översittar attityd och tjatig.

15. September 2023

Hitta en annan kreditgivare

Min upplevelse efter att använt MoneyGO för att göra en avbetalningsplan på min nyköpta säng är att de försöker ge så lite info som möjligt för att man ska misslyckas med sina betalningar och sedan lägger de på påminnelseavgift och förseningsränta + att man inte längre följer avbetalningsplanen och får ränta på Krediten. Fine tänkte jag och ansökte om autogiro istället för att betalningarna ska funka utan problem. Månaden efter dras ett minimum belopp på autogiro istället för avbetalningsplanen med ny räntepåslag, påminnelseavgift och förseningsränta (trots att jag använder deras autogiro!). Jag hör av mig och frågar vad som hänt och hur vi ska återgå till min 12 månaders räntefria avbetalningsplan. Svaret som jag fick samma dag (29e) blev att skicka in de pengar som fattas så kommer det fungera nästa månad.
Nästa månad kommer, på nytt autogiro med lägsta avgift + ränta + påminnelseavgift och jag frågar vad de håller på med. Då hävdar de att min extra betalning skulle kommit in 27e förra månaden trots att de berättade det för mig 2 dagar senare utan varning att det inte skulle fungera.

Detta är ett företag som lever på att vara krångliga och skicka på sina kunder massa extraavgifter. Jag tog en smäll och löste mitt lån direkt och kommer aldrig använda MoneyGO igen.

25. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr