momondo Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vuile oplichters sponseren andere oplichtingsites zoals go to gate enz.. ze laten de datums verspringen ! datums kloppen niet , je moet ze telkens terugvlucht aanpassen na een refresh . anders... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze website geeft resultaten met prijzen die totaal niet kloppen. Geven ze vliegreizen van bepaalde vliegmaatschappij aan met prijzen van 970-1000 euro. Dan klik je op de aanbieding en kom je o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kocht 2 tickets naar Madrid. Via momondo kwam ik bij Govoyages prime terecht. Alles verliep prima. Tot een maand later Govoyages prime 64,99€ van mijn visa kaart nam. Ik contacteerde Visa en ze zag... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De prijsvergelijker werkt op zich zeer goed. De prijsalerts zijn soms een farce: een bericht dat er een nieuwe prijs is, die dan een pak duurder is dan voorheen is niet echt waar ik op zit te wachten.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Flugsuchmaschine

Vom Unternehmen geschrieben

Momenteel reageert momondo niet op beoordelingen die op deze pagina worden geplaatst. Als je ondersteuning nodig hebt, vragen of opmerkingen hebt of een ervaring wilt delen, kun je contact met ons opnemen via www.momondo.nl/support. Er staat een gespecialiseerd team voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Bedankt! Onze missie bij momondo is mensen helpen de wereld te ervaren door hun favoriete reistools te maken. Bij elke zoekopdracht, doorzoekt momondo andere sites om reizigers de informatie te geven die ze nodig hebben om de vluchten, hotels, huurauto's en pakketreizen te vinden die bij ze passen.

Ungenügend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eenvoudig, veelzijdig, betrouwbaar

Zeer eenvoudig te gebruiken en in een mum van tijd alle gewenste informatie, van goedkoopste tot snelst en meest interessante. Gebruik ook andere zoekmachines, maar de meest uitgebreide info komt toch van Momondo. Keep up the good work. De reizigers halen er zeker hun voordeel mee.

6. Januar 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Matig

Wanneer ik een e-mailbericht krijg toe-
gestuurd,met een link naar lagere prijs
voor vliegtickets, is dit bericht in het Deens
met prijsvermelding in Deense Kronen.

5. Januar 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Over het algemeen goed

Over het algemeen goed, wel zouden hen te enorme verbetering zijn combinaties te maken van normal airliners met budgetairliners, zoals in Azie met bijv AirAsia, zodat je nog goedkopere vluchten kan vinden, nu moet dat allemaal handmatig in combinaties.

14. Dezember 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meestal prima

Meestal prima. Sommige ticket aanbieders zijn niet te vertrouwen en proberen je op te lichten.
Momondo zou hier beter aan doen om ze eerder weg te halen.

13. Dezember 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Toevallig zijn scherp geprijsde …

Toevallig zijn scherp geprijsde vluchten bij doorklikken ineens niet meer beschikbaar.

3. Dezember 2017

Beste Tino,

Bedankt voor je feedback.

momondo is een gratis, wereldwijde reiszoekmachine waar je de huidige online prijzen kunt zoeken en vergelijken van luchtvaartmaatschappijen, online reisagenten, hotels en autoverhuurbedrijven. Ons doel is om je op elk moment de best beschikbare prijzen te tonen.

Ticketprijzen fluctueren continu afhankelijk van een aantal factoren, met name vraag en aanbod. Dit kan de reden zijn waarom je prijzen hebt zien fluctueren bij het gebruik van momondo.

Om het een en ander beter te kunnen onderzoeken vragen we je vriendelijk om je zoekactie opnieuw uit te voeren op momondo.

Mocht het prijsverschil zich nog steeds voordoen, dan zouden we het op prijs stellen als je ons wat screenshots van je zoekactie en de bevindingen kunt sturen, samen met de volgende informatie:

• Het apparaat dat je gebruikt voor de zoekactie
• Het mondiale momondo domein dat je gebruikt (bv. momondo.com, momondo.co.uk, etc.)
• De naam van je luchthaven van vertrek
• De naam van je luchthaven van aankomst
• De datum en tijd van je vertrek
• De datum en tijd van je terugkeer
• Het aantal reizigers waar je voor zoekt
• De naam van het bedrijf dat de ticket verkoopt
• De prijs die getoond is op momondo
• De prijs die getoond is op de website van het bedrijf dat de ticket verkoopt

We zijn je heel dankbaar voor je hulp en we kijken uit naar je reactie.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alert wijziging ticketprijzen werkt niet altijd.

Jammer dat wij geen melding kregen dat de ticketprijzen omhoog waren gegaan.

30. November 2017

Beste Reiziger,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Jouw feedback wordt zeer gewaardeerd. Wij zullen het doorsturen naar de desbetreffende afdeling en dit zal ons helpen om onze diensten te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij betaling ook al is alles correct …

Bij betaling ook al is alles correct verlopen en kloppen de gegevens gaat de reservering niet door bij de goedkopere vluchten !!

29. November 2017

Beste Nick,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

De moeite die je hebt genomen om je ervaring en feedback met ons te delen waarderen we zeer en het zal bijdragen aan een verbetering van onze dienstverlening.

momondo helpt je om je reis te plannen, maar we maken geen daadwerkelijke boekingen. Als je eenmaal hebt gevonden waar je naar op zoek bent, dan verwijzen we jou door naar het juiste bedrijf om je boeking af te ronden (dit gebeurt wanneer je klikt op de knop ‘Ga naar site’ in je zoekresultaten). Het betekent dus dat je boeking bij hen loopt en niet bij ons.

Het zou ons erg helpen als je ons gedetailleerde informatie zou kunnen sturen over je ervaring met het bedrijf dat verantwoordelijk is voor jouw boeking. Dit zal het eenvoudiger maken om het verder te onderzoeken.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het zoeken op specifice tijden …

Het zoeken op specifice tijden makkelijker afgesteld kunnen worden als de site even wacht tot ik alle randvoorwaarde heb ingevuld zo als aankomst tijd en vertrektijd. doordat de website gelijk gaat rekenenen moet je wachten.

Alarm dat ik opgaf heeft maar 1x een mailtje gestuud 2 weken na het op geven met een prijs stijging van +- 70 euro. vond het een finke stijging. is er in de 2 weken niet iets gebeurdt?

29. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr