Vores søn rejste med Go High School til USA, som har haft det fedeste år ever! Vi tog efterfølgende over og besøgte familien i Oregon året efter - de sødeste mennesker med hjerter af guld!

De har været rigtig gode til at holde os opdateret, og gode til at hjælpe os i ansøgnings processen, rejserne, opholdet og hjemkomsten. Vi var alle super trygge i hele forløbet. De har super gode... Mehr ansehen
Det var en rigtig god og tryg oplevelse at rejse med Momento Education / Go High School. Forløbet op til afrejse var godt planlagt og de møder der var arrangeret med bånd forældre og elever var meget... Mehr ansehen
Über Momento Education
Vom Unternehmen geschrieben
Momento Education er en nordisk organisation med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi har danske rødder og ét klart fokus: Udvekslingsophold og kun udvekslingsophold.
Vi arbejder ikke med sprogrejser eller andre typer af ophold. Vi har valgt at specialisere os 100% i High School udveksling, fordi vi mener, at det er her, vi kan skabe den største værdi og de bedste oplevelser for vores elever.
Vores tilgang er enkel: Høj kvalitet, ærlig rådgivning og stærke samarbejdspartnere i udlandet, som vi stiller høje krav til både fagligt og menneskeligt. Det skal være både udviklende og trygt at tage på High School udveksling.
I Danmark er vi den bedst anmeldte organisation i branchen, som et resultat af den oplevelse, vores elever og familier får.
Vores løfte til jer
Vom Unternehmen geschrieben
- Tryg og personlig rådgivning hele vejen
- Hos Momento Education hjælper vi elever og familier før, under og efter High School-opholdet. Vi rådgiver ærligt, vælger vores samarbejdspartnere med omhu og har fokus på tryghed, kvalitet og den bedste oplevelse for den enkelte elev.
- High School i udlandet med personlig rådgivning
- Momento Education hjælper unge i alderen 14–18 år med High School-ophold i udlandet. Vi tilbyder personlig rådgivning, gratis informationsmøder og støtte gennem hele processen — fra første spørgsmål til eleven kommer sikkert hjem igen.
- Et trygt valg for familier
- Et skoleår i udlandet er en stor beslutning. Derfor får I hos Momento Education ærlig rådgivning, personlig vejledning og hjælp til at finde den destination og programtype, der passer bedst til eleven og familien.
Enghavevej 70, 1674, København V, Dänemark
- 70 60 55 50
- info@momento-education.dk
- momento-education.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Udvekslingsophold i Madrid
Momento Education fungerede super godt for mig, da jeg var udvekslingsstudent i 5 måneder i Madrid. Personerne bag er en virkelig god støtte undervejs på dit ophold, men samtidig var de rigtig dygtige under hele ansøgningsprocessen. Jeg kan klar anbefale, at blive udvekslingsstudent hos Momento :))
Dyrt men alle pengene værd
Vores datter har rejst med Momento Educations premium program og er kommet hjem efter et 10 måneders ophold. Det vil sige hun kunne selv vælge hvilken stat og hvilken High School hun kom på.
Værtsfamilien vælger eleverne. Og her var hun rigtig heldig. Hun kom til at bo ved den sødeste familie som var meget kærlig og omsorgsfuld over for vores datter og den anden udvekslingsstudent fra Barcelona som boede hos samme familie. Vores datter var først lidt skeptisk overfor at de var to. Men endte med at elske det! På den måde havde hun en som var i samme båd som hende selv og som forstod hende, når det til tider var hårdt. For der er både opture og nedture i løbet af et år. Heldigvis flest opture ifølge vores datter. Men det kræver meget af en at flytte ind i en anden families hverdag og rutiner der skal ændres.
Vores datter gik til Chearleading på High School, så hun var tidligt oppe og træne 4 dage om ugen før skoletid! Det var hårdt men også fedt, for det var her hun hurtigt fandt sine nye venner.
Værtsfamilien bestod af mor og far og farfar og fire voksne og fraflyttede børn og tre hjemmeboende børn, hvoraf den ene var en jævnaldrende pige. De blev de bedste venner. Og sidst på skoleåret flyttede der også to jævnaldrende kusiner ind. Så de endte med at være 5 jævnaldrende piger i den familie.
Værtsfamilien var mormoner og gik derfor i kirke hver søndag og levede efter kirkens forskrifter. Vores datter synes det var spændende og meget anderledes end det hun er vant til hjemmefra. Men en rigtig god oplevelse.
Vi forældre og vores to andre børn var i Idaho og besøge vores datter hen over påskeferien så vi lærte også værtsfamilien at kende og det var en rigtig dejlig oplevelse at mærke deres store gæstfrihed og se og mærke hvordan vores datter var blevet et naturligt medlem af deres familie. Hun var så meget blevet en del af deres familie. Skønt at opleve.
Hvis vi skulle sende en afsted igen ville vi ikke tøve med at bruge Momento igen. Man bliver hjulpet igennem den lange og til tider krævende ansøgningsproces med et hav af papirer der skal udfyldes og videresendes (scannes).
Men er ikke sikker på, at vi nødvendigvis ville gå efter premium programmet. Det er dyrt. Og tror ikke at det betyder så meget i sidste ende at man ved hvor man kommer hen. Værtsfamilien er det vigtigste.
Vi overvejer om vi skal prøve at være værtsfamilie selv. Det kunne vi helt sikkert lære noget af som familie
Momento-Education; Den lille virksomhed med det store hjerte
Vi valgte momento-education, fordi det var en mindre virksomhed, hvor du følte, at du ikke kun var et nummer i køen. Uanset, hvilke spørgsmål og bekymringer vi kom med blev vi altid taget seriøst, og vi fik altid hurtigt svar. Vi følte os trygge ved at sende vores datter afsted, selvom det var på den helt anden side af kloden.
Der var altid en god kommikation, hvilket betyder meget.
Kan varm anbefale Momento Education
Kan varm anbefale Momento Education! De, særligt Christina, som var vores kontaktperson, har været enorm hjælpsom fra start til slut. Fuld styr over sagerne. Så glade for at vi valgte Momento og sendte 2 piger afsted via dem. Derfor kun ros herfra!
Udvekslingsår i Canada
Vores datter var i Canada på udveksling i skoleåret 2022-2023. Det var et godt ophold med en sød familie og en god skole. I planlægningsfasen var Momento Education en stor hjælp, ikke mindst da vi var sent ude ift. visum mm. Vi kan stærkt anbefale et udvekslingsophold med Momento Education.
En klar anbefaling herfra
Vi har været rigtig glade for Momento Education de to gange vi har sendt vores børn på udveksling. Vi bliver altid mødt af venlighed og smil, og de svarer hurtigt på vores spørgsmål. Begge ophold er foregået under trygge og gode rammer, og vi kan på det varmeste anbefale andre at rejse via Momento Education.
Min oplevelse i Langley, Canada
Jeg har haft et fantastisk semester i udlandet. Den skole, jeg gik på (Langley Fine Arts School), var perfekt for mig, og folk der var utroligt søde og åbne. Jeg lærte en masse og kunne udfolde mig kunstnerisk. Jeg boede sammen med en udvekslingsstuderende fra Spanien. Hende har jeg stadig kontakt med til i dag. Jeg var også så heldig at få rigtig gode kanadiske venner. Det eneste, jeg havde problemer med, var min værtsfamilie. At have udvekslingsstudenter var allerede rutine for dem, og jeg havde et meget koldt værelse i kælderen. De gjorde ikke en særlig stor indsats for at få os til at føle os velkomne. Familieforholdet mellem far og børn var ikke godt, og der var mange skænderier derhjemme. Heldigvis kom jeg så godt ud af det med min værtssøster, og det lykkedes os at lære Langley og Vancouver at kende og finde os godt til rette på egen hånd. Når jeg tænker tilbage på mit semester, har jeg kun positive tanker, da mine venner og skolen gjorde det hele utroligt skønt for mig.
Meget hjælpsomme og en god oplevelse
Jeg var i skoleåret 2022/23 på udveksling med Momento Education til Chilliwack i Canada.
Da jeg fandt ud af, at et år i udlandet muligvis ville være noget for mig, var jeg meget i tvivl om hvor jeg gerne ville hen. Her var Momento super hjælpsomme med at komme med de bedste foreslag til mig, hvor vi både var i kontakt over zoom møder og emails.
Måneder inden min afrejse til Canada var Momento særlig gode til at dæmpe min nervøsitet, og gjorde det bedste for at jeg var klar til at tage på udveksling. De var meget hjælpsomme med at gøre mig sikker på hele processen ved at rejse ud i et år.
På udveksling fik jeg nogle af de bedste oplevelser som fx at stå på ski i Whistler, surfing i stillehavet, og opleve Canadas smukkeste natur, samt få en super værtsfamilie og gode venner på high school.
Jeg havde et fantastisk år i Canada, og jeg var i kontakt med Momento flere gange om året hvor de spurgte ind til hvordan jeg havde det og hvordan det gik med at være på udveksling. Det var rart at vide at Momento var interesseret i hvordan jeg havde det, og det gav tryghed at vide at de gerne ville hjælpe mig hvis jeg havde brug for det.
Jeg har fået en oplevelse for livet. Jeg er blevet meget bedre til det engelske sprog, fået mange nye venner og en hel del fantastiske minder. Jeg boede sammen med et yngre par i slut tyverne med en anden udvekslingselev fra Spanien. Jeg gjorde mit bedste for at være en del af familien, men alligevel føltes det aldrig som om jeg var helt hjemme. Jeg husker at et af de større problemer i Chilliwack var værtsfamilierne, dog ikke for mig. Der var mange gode og søde familier, men også mange hvor pengene måske spillede en for stor rolle. Når det kommer til værtsfamilier, er det en homestay-coordinator i distriktet der håndtere de problemer der nu måtte være, hvilket jeg hørte fungerede godt.
Nu er jeg hjemme igen fra mit år i Canada og jeg ser tilbage på året med stor glæde. Det er dejligt, at Momento stadig er interesseret i at vide hvordan mit udvekslingsår har været og hjælper mig med at reflektere over den store oplevelse.
Jeg er meget glad for at jeg valgte at rejse med Momento, og jeg kan klart anbefale dem til andre, der overvejer at tage på udveksling :)
Vi fik altid svar på her og nu spørgsmål
Vores søn havde et super år i Canada
Vores søn havde et super år i Canada. Der er meget papirarbejde ifm ansøgningen, men Momento var en stor hjælp.
Vi oplevede ingen udfordringer under vejs i hans ophold.
Momento er godt
Momento er meget godt. De var rigtigt hjælpsomme igennem hele processen. Det var overall en mega fed oplevelse.
Fantastisk oplevelse og super nemt.
Engageret og top professionelle - Stor anbefaling herfra.
Vores datter var afsted i 21/22 på highschool i USA.
Vi har kun godt at sige om Momento. De har altid været til at få fat i og hurtige til at svare, hvis der var spørgsmål op til afgang. Vores forløb strakte sig over et ekstra år, da hun skulle have været afsted 20/21 men Covid gjorde, at vi valgte at udskyde turen et år. Vores datter fik den perfekte familie og havde et fantastisk år, som hun altid vil huske og en ekstra familie i usa, som altid vil være der for hende.
Vi synes, at Momento var super gode hele vejen og specielt nok også fordi, at de ikke er så store - så havde de rigtig godt overblik over elever både før og under opholdet i USA. Vil give Momento vores bedste anbefalinger 👌
Professionelt og dygtigt bureau
Vi brugte Momondo i skoleåret 2021/22 og oplevede et bureau der var professionelle hele vejen igennem og gav os god rådgivning og sparring. De var opmærksomme på de overvejelser vi havde vedr værtsfamilie. Vi har anbefalet dem til venner og vil bruge dem igen, hvis det bliver relevant med vores andre børn.
God og tryg oplevelse
Vi har været meget glade for samarbejdet med Momento under vores datters udveksling til USA. Allerrede fra før afrejsen følte vi os godt informeret om alt i forhold til forventninger til udvekslingen og hvad man skulle være opmærksom på og tage højde for, både af praktiske såvel som kulturelle forhold. Alt blev gennemgået og vi blev nøje og løbende vejledt om alt fra nødvendige vaccinatier, forsikring, visumansøgning mm. Det var også enormt nyttigt, at Momento afholdt forberedende informationsmøde forud or afrejsen, hvor vi også mødte forældre til unge, der havde været på udveksling der fortalte om deres erfaringer. Også under udvekslingen, hvor vores datter en enkelt gang havde brug for at tale med en konsulent i Momento, følte hun sig lyttet til, hørt og hjulpet. Ligeledes var Momento rigtig gode til at holde kontakt med os forældre under hele opholdet, for at høre, hvordan det gik med os og vores datter.
Alt i alt var det en rigtig god og tryg oplevelse for os alle at sende vores datter på udveksling med momento, hvorfor vi varmt anbefaler udveksling via Mometo.
Der var bare styr på det hele fra…
Der var bare styr på det hele fra optil, under og efter min søns ophold.
Varm anbefaling af Momento
Jeg var på udveksling i Canada - Langley i 21/22.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Momento. De hjalp mig med at skræddersye mit ophold i Canada ved at give mig muligheden for at vælge mellem mange forskellige skoledistrikter, der passede til mine interesser. Derudover hjalp de med alt fra valg af fag på skolen til visumansøgningen.
Jeg havde et virkelig fedt år i Canada, hvor jeg fik venner fra hele verden og mod på livet. Det er et uforglemmeligt år, som jeg helt klart vil anbefale til andre, der overvejer at tage på et udvekslingsår.
God information og hjælp til ansøgning
God information om muligheder. Stor hjælpsomhed ifbm. ansøgning o.a. der absolut er den krævende del af et udvekslingsophold. Let af få fat i hjælp, og god information til brug for ansøgning og indsamling af diverse dokumenter. Kan varmt anbefales.
Gode værdier
Gode værdier - og høj grad af troværdighed.
Vores søn fik en oplevelse for livet
Vores søn var med Momento Education i Canada - det var en super oplevelse. Vi har som forældre været rigtig glade for den gode kontakt vi har haft til de danske medarbejdere på kontoret :-) Tak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.