Molslaboratoriet Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Molslaboratoriet, et skønt sted at gå en tur!

Jeg besøgte Molslaboratoriet, parken og dyrene, for at se, hvordan dyrene har det i eksperimentet at få mere vild natur og naturpleje med dyr i Danmark, og fordi jeg elsker at vandre i naturen.
Det blev en positiv oplevelse. Selve området er spændende og varieret. Vi gik den længste tur rundt på ca 7 km, ad de røde, blå og gule stier, i øvrigt meget diskret mærket, så man skal gerne have kortet med (findes ved begyndelsen af den Italienske sti). Vi valgte at gå ad de stier, hvor vi skulle kunne møde dyr. Der gik dog lang tid, før vi stødte på nogen. Men så var de der: 4 fine heste af en robust race (Exmoor ponier), samt 4 galloway kvæg, også en gammel robust race. Alle dyrene var rigtig fine, hestene med blank pels. Ingen tynde! Der var sågar et lille føl, der så ud til at trives og efterlignede sin mor, når hun kløede rumpetten på træerne. En dejlig oplevelse!!
Vi kunne gå tæt nok på til fotografering, men holdt selvfølgelig behørig afstand. De ignorerede os totalt.
Undervejs så vi den samme mand gå rundt i parken 2 gange. Han lignede en ansat, der tjekkede park og dyr. Da vi forlod stedet i bil, så jeg 10 heste på engen, der så sunde, raske og friske ud.
Jeg kan kun anbefale alle at tage sådan en rundttur i vidunderlig natur!
Jeg forstår ikke de negative anmeldelser, og tænker at det ikke kan være Molslaboratoriet, de har besøgt, for det er i samme periode som mig???????????

14. Mai 2025

Fejl projekt !

Sikke et projekt !! På stedets egen side blokeres og slettes alle undrende opslag og personer, her vises kun positivt og "lyserødt", det er jo nærmest samligenligt med Rusland lige pt. !
Dyr bag hegn skal behandles, fodres ved behov, eller nedreguleres hvis der ikke er føde nok ! Og så skal der ! aldrig ! Gå så mange hingste /tyre på sådan et sted, hvor de ikke selv kan søge væk til andre græsgange og flokke !! Det der foregår derude er ren dyremishandling !
Ideen er rigtig god med stedet, med styringen med "vilde" (læs ; dyr bag hegn ) er helt ved siden af ! Det er forfærdeligt at være vidne til !

23. Mai 2024

Dyremishandling

Forfærdeligt hvordan jeres heste og køer bliver behandlet. Det er grusomt at se på den stakkels hoppe som gentagene gange bliver jagtet og bedækket af en flok hingste og det stakkels føl som kommer til skade gang på gang og nu halter rundt..

13. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Føj for søren hvor skulle I skamme jer…

Føj for søren hvor skulle I skamme jer over jeres behandling af heste og køer. Det kan simpelthen ikke passe, at dyreværnsloven skal tilsidesættes for at I kan udføre et fanatisk eksperiment, hvor dyr sulter ihjel i jeres varetægt. Hvis ikke I kan finde en balance mellem biodiversitet og dyrevelfærd, skal projektet selvfølgelig stoppes.

4. Oktober 2022

flyverskjul mens dyrene lider

Forleden blev en ko med kalv og en kvie forfulgt af 6 brunstige tyre på skift i jeres indhegning. En lille ko var ved at blive kvalt i et mudderhul med store tyre, der skiftevis pressede den ned i dyndet. Efter 4 dage og et voldsomt pres fra omgivelserne aflivede i 4 af tyrene, men der er 4 tilbage (to unge og to voksne). Og nu en uge efter er den allerede gal igen, og i er atter gået i flyverskjul mens en ung kvie forfølges af to tyre, der er dobbelt så store som den. Det lille unge dyr kan ikke tåle at blive bedækket af to tunge tyre på skift. Hvad foregår der i jeres hoveder, I mishandler konsekvent jeres dyr, år efter år efter år sulter de og lider af alskens sygdomme. Når i en gang har fået aflivet alle jeres dyr, kan det være, at der ikke længere er nogen der vil sælge jer nye heste og nyt kvæg, det håber jeg, for så er jeres grimme forsøg endelig slut.

11. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr