Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik opmålt et jakkesæt i butikken, hvorefter de sendte det hjem til mig i Aarhus efter rettelserne var ordnet. Da jeg prøvede det igen derhjemme, var der et par småting der stadig skulle rettes, h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Robert for den professionalle og gode behandling, vi fik, mens vi ledte efter min kommende mands jakkesæt. Fra det øjeblik, vi gik ind i butikken, blev vi behandlet med sådan en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceniveauet er over stregen højt, hvor man virkelig bliver taget i hånden og hjulpet til at få lige det, man mangler eller fortalt hvor moden er pt. Kvaliteten på tøjet er ekstrem god og udo... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft
  2. Herrenschneider
  3. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MOD er et dansk brand som leverer jakkesæt til den moderne og elegante gentleman. Det er i vores DNA at lave skarpe jakkesæt til en yderst fornuftig pris kombineret med et højt serviceniveau. Kom forbi vores butik i København på Løngangstræde 25 – Vi tager meget gerne imod dig.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tiltalende og gennemført!

Kan kun sende de varmeste anbefalinger til Robert og M.O.D.

Der er altid en god atmosfære, når man træder ind på Åboulevard 11A,- Robert er høflig, smart (på den fede måde) og super gæstfri. Der er sans for enkelthed og udstyrsstyrke, og man bemærker hurtig en passion for detaljerne i M.O.D- konceptet samt en delt begejstring fra Robert af.

Servicen er derudover helt i top, og udover hvad jeg tidligere eller før har oplevet! Jeg har af flere omgange manglet, enten et suit til nytår, eller erfaret at min talje er vokset siden sidste sæt (ups). Et hurtigt opkald og et 'råb' om hjælp til Robert, som er stillingsparat og løsningsorienteret, hvortil han hurtigt hører skrædderen ad eller finder et match på sit lager (løsningen har været fundet på selv samme dag jeg har haft ringet).

Overordnet set: Fed stil, god kvalitet, gode priser og en sand verdensmand er at finde hos M.O.D.

Mange tak for hjælpen, hvilket bl.a. gør at jeg foresat og altid vil finde mine suits hos M.O.D.

Tak.

Antwort von MOD

Wauw. Tak for en velskrevet og præcis anmeldelse. Jeg kan ikke være mere enig og vil fra nu af kalde mig verdensmand.

SUper service

SUper service, og super kvalitet.

Antwort von MOD

Tak Flemming, en fornøjelse at have dig i butikken.

Stå skarpt!

Top lækre sæt der sidder behageligt, fordi du bliver vejledt af personalet til at vælge det sæt, der passer dig bedst.

Jeg har flere jakkesæt, som jeg bruger i forbindelse med mine optrædener i bandet Fribytterdrømme. Jakkesættene er en del af mit udtryk på scenen og det spiller!

Lau I. V. Pedersen
Forsanger og guitarist i Fribytterdrømme

Antwort von MOD

Du står nemlig super skarpt på scenen. Du kan rokke et sæt, som ingen andre kan. Ses snart igen 🕴🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Robert har fat i det helt rigtige!

Hyggelig forretning, fantastisk vejledning og ikke mindst geniale produkter. Alle mine jakkesæt og skjorter købes kun samme sted. Nemlig MOD

Antwort von MOD

Tak tak. Vi er glæde for at være din suit pusher. Altid en fornøjelse at have besøg af dig.

Sexy suits

Sexy suits, amazing value, damn fast, great experience!

5. Februar 2021

Antwort von MOD

Suits and sex goes good together! Thats a fact :-) Hope your wife liked the suit :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service og vildt fed butik

Var nede i butikken på Åboulevarden, sindsyg fed butik og mere end fremragende service hele vejen rundt!
Kan intet andet end anbefale MOD til andre der leder efter at blive godt vejledt, når der skal købes suit.

2. Februar 2021

Antwort von MOD

God service betyder meget for oplevelsen og vi yder altid vores bedste. Tak for besøget!

Super fin lille shop

Super fin lille shop, med rigtig god kundeservice!

30. Januar 2021

Antwort von MOD

Tak Alex. Ses snart igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst flot og elegant butik

Yderst flot og elegant butik!
Vil klart anbefale M.O.D til alle som skal ud og købe jakkesæt, skjorte & tilbehør hertil.
De skræddersyer deres jakkesæt så det netop passer en helt perfekt, skulle kun vente 2 dage for at få mit jakkesæt hjem igen fra skræddertilpssseren.

5 ud af 5 jakkesæts herfra.

29. Januar 2021

Antwort von MOD

Tak Mathias. Vi sætter en stor ære i at klæde folk skarpt på og det gjorde vi i den grad med dig :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fedt jakkesæt til skarp pris

Super god service og høflig betjening, og jeg fik et tilpasset jakkesæt i lækker kvalitet til en virkelig skarp pris. Helt sikkert en anbefaling værdig :)

23. Oktober 2020

Antwort von MOD

Vi takker for besøget og suiter dig gerne op igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og god kvalitet

Jeg var inde og købe jakkesæt med min kæreste og der var en fantastisk service. Der var god hjælp og kvaliteten er virkelig i top!

19. Oktober 2020

Antwort von MOD

Tak for besøget. I er altid velkomne til at købe endnu et sæt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornøjelse af få sine vare fra MOD

Altid dejlig service og så sidder tøjet som det skal. Skjorter, jakker bukser sko! og i en kvalitet, som er top og prisen i bund. Kan også varmt anbefale at smutte forbi den fysiske butik

27. August 2019

Antwort von MOD

Tak og lige over. Altid en fornøjelse at have dig i butikken til en god snak og fornuftige salg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du får meget mere end du betaler for

Jeg har handlet hos M.O.D. i et par år og det agter jeg også at gøre i fremtiden. Robert og drengene leverer altid fantastisk service og en fair pris.

Designmæssigt tilfører M.O.D jakkesæt-looket væsentligt mere kant, end de fleste andre udbydere på markedet. Så hvis du ønsker at købe et jakkesæt, men ikke vil ligne en bankmand fra Herning, synes jeg du skal kigge forbi M.O.D.

27. Februar 2019

Antwort von MOD

Tak for de fine ord. En mand af din kaliber, skal og kan kun gå i suits der er kniv skarpe🕴🏻

Helt fantastisk butik!

Helt fantastisk butik!

MOD sælger jakkesæt og tilbehør noget billigere end de store kendte mærker, men jeg føler bestemt ikke, at kvaliteten af varerne er lavere af den grund.

Ejeren Robert yder en formidabel service. Han er meget vidende om alt, hvad der har med jakkesæt og "dressing up" at gøre. Han designer selv alle de jakkesæt, han sælger, så han har tjek på alle de forskellige typer jakkesæt, farver, materialer, snit, pasform og anledning.

Sidst men bestemt ikke mindst leverer MOD deres (tilrettede) jakkesæt meget hurtigt. Hvis du har brug for et tjekket jakkesæt med den rigtige pasform hurtigt, vil jeg klart anbefale MOD.

Det er absolut ikke sidste gang, jeg handler her.

25. Februar 2019

Antwort von MOD

Tak Jens, det var en fornøjelse at klæde dig på. Tænker at du snart skal have lidt ny til garderoben!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt service. Mit nye sted at handle suits

Har netop købt et suit, skjorte og slips for den nette sum af kr. 2.000, som i sig selv er en god oplevelsen. Jeg bestilte et gråt suit over nettet mandag aften. Tirsdag formiddag bliver jeg ringet op af m.o.d der fortæller mig, at der desværre ikke er flere bukser på lager i min størrelse, og om jeg vil vente til de kommer, få pengene tilbage eller bestille en anden farver. Jeg vælger en anden farve. En halv time senere ringer de igen, for da de er ved at pakke ordren, vil de lige informere mig om, at deres skjortestørrelser er lidt små i det, så den M jeg har bestilt måske vil være lidt lille, og om jeg i stedet vil have en L.
Da jeg kommer hjem fra arbejde onsdag er pakken kommet. Inde i er der en personlig faktura, hvor de skriver, at pga. ulejligheden med de manglende grå bukser, har de smidt et butterfly med i forsendelsen. En service man ikke ser mange steder!

Helt igennem en god oplevelse at handle hos m.o.d., og de manglende bukser gør bare, at jeg køber mit næste suit hos dem også, når de kommer på lager. Vil anbefale det til andre og som sagt handle der igen med glæde.

Kan kun håbe, at de med tiden får et større sortiment, så man for fremtiden kan handle mere hos dem. Men med tiden kommer det nok. Det er jo en forholdsvis ny virksomhed.

23. Januar 2013

Antwort von MOD

Du fortjener sgu et svar på denne fine anmeldelse, som jo også var vores første her på Trustpilot. På facebook og Google har vi langt over 100 :-)

Jeg kan fortælle dig at vores sortiment er vokset en del, siden du lagde din første order. Så du er meget velkommen til at kigge forbi butikken og blive forført af vores suit univers.

VH
Robert - Founder

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr