Hjem & Have, Bil & Jagt og Hest , Modako.dk Danmark Bewertungen 12

4. Haushaltswarengeschäft
  5. Jagdsportgeschäft
  6. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SPISEBORDSSTOLE, KONTORSTOLE, SOFA, JAGT, JAGTTROFÆ OPSATSEN, RESERVEDELE TIL BIL, MØBLER, KNAGERÆKKE MED JAGT MOTIV, KNAGERÆKKE TIL BOLIGER, MOBIL HOLDER TIL BIL, MOBIL KONSOL TIL MOBILHOLDER, STOLE TIL SKØNHEDSKLINIK, STOLE TIL SKØNHEDS SALON, CHAIRS TO BEAUTY SALON, EKSKLUSIVE STOLE.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

12 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

5-stjerne kundeservice og meget godt kvalitets product

Fremragende kundeservice! Den stol, jeg bestilte, ankom meget hurtigt. Stolen var ikke så høj, som jeg forventede, og efter en hurtig samtale med kundesupporten via e-mail modtog jeg en reservedel, der løste problemet. Kan varmt anbefales, 5 stjerne kundeservice og meget godt kvalitets product.

20. Februar 2026

Antwort von Hjem & Have, Bil & Jagt og Hest , Modako.dk Danmark

Mange tak Vladimir. Det er skønt at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Vh

En god handel

Vi har lige modtaget en rigtig flot kontorstol. Da vi bestilte den, stod der at det kunne tage op til 4 uger med levering, men stolen ankom allerede inden for en uges tid. Stolen var meget nem at samle. Man sidder rigtig godt i den. Vi vil klart anbefale at handle ved Modako.

2. Juni 2025

Antwort von Hjem & Have, Bil & Jagt og Hest , Modako.dk Danmark

Kære Lærke, tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for, at du er så tilfreds med vores kontorstol. Vi håber på at se dig igen!
De bedste hilsner.

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia . Towar dochodzi bardzo dobrze zabezpieczony w szybkim czasie .Najnowszy design . Rodzina zadowolona z zakupów . Na pewno powrócimy tu jeszcze .

1. Oktober 2024

Hi Danio Danio.
Thank you for your positiv feedback.
Have a nice day.

Bestilte en ny stol

Bestilte en ny stol. Den første stol var desværre udsolgt, så jeg fik lov til at opgradere stolen til et nummer bedre og dyrere uden beregning.
Stolen var hurtigt leveret. Jeg havde nogle problemer med at få stolen samlet og fik den bedste personlige service og hjælp til at få stolen samlet. Kan varmt anbefale at handle hos MODAKO.DK

19. August 2024

Kære Mette.
Tak for din positiv vurdering.

Rigtig god dag.

Armlæn VW UP! fra 2021

great service, product as described, very good quality, I recommend!

8. Juli 2024

Hi Adam.
Thank you for your positiv feedback.
Have a nice day.
B.R.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine knagerække passer fint til min…

Fine knagerække passer fint til min jagtstue. Hurtig levering.

1. Juli 2024

Hej Jæger.
Tak for din positiv vurdering. Du er velkommen for at shoppe hos os igen.
VH

As always

As always, professional and helpful customer service.

10. Juli 2024

Hi Viki.
Thank you for your opinion.
Have a great day.
B.R.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kinisk børnearbejde

Kinisk børnearbejde firma, falsk reklame, og påstår fem min efter en ordre er gået igennem og den må annulleres er allerede afsendt. Kundeservice findes men der er absolut ingen service. Hold dig langt væk fra dette korrupte svindler firma. Fik stoppet pakkes ankomst og de opkræver nu for at ‘håndtere’ pakken.

11. Juli 2024

Hej TT.
Du har skrevet en anmeldelse til forkert butik.
Vi sender IKKE varer fra Kina og vi har ikke falsk reklame.
Vi synes, at du har angivet din anmeldelse med en fejl og vi også definerer dem som FALSKE.

Vi har anmodet dig om yderligere oplysninger (gennem Trustpilot) ordrenr., e-mail, tlf.nr., etc. og du har desværre ikke imødekommet anmodningen om flere oplysninger om sin oplevelser.
Vi har ventet på dit svar 3 dage (iflg. med regler på Trustpilot).

Så vi mangler et bevis fra dig, at du har bestilt noget fra os MODAKO.DK.

Kundenavn TT findes ikke i vores system.

OBS..

Du er velkommen til at ringe til os eller skrive til os hvis du stadig er i tvivl om noget.

God dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte den 28 først modtaget pakken…

Bestilte den 28 først modtaget pakken nu også er det bare den dårligste kvalitet Bestilte nogle tænder af personlige årsager og der er huller hvor der skal være kindtænder og ingen brugsanvisning..

Gør jeg aldrig igen.. kan slet ikke anbefales

9. Juli 2024

Kære Marlene.
Du har skrevet anmeldelse til forkert butik.
VI SÆLGER IKKE TÆNDER.
Derfor vi definerer din anmeldelse som angivet med en fejl eller falske.

Vi har anmod dig om flere oplysninger (gennem Trustpilot) ordrenr. tlf. etc. og du har desværre ikke imødekommet anmodningen om flere oplysninger om sin oplevelse. Vi har ventet på dit svar 3 dage (som regler siger på Trustpilot).
Så vi mangler et bevis, at du har bestilt noget fra os MODAKO.DK.
Dit navn og efternavn findes ikke i vores system og vi har ikke modtaget en ordre fra dig d.28.

I øjeblikket vi modtager henvendelser på mail og på Trustpilot fra kunder som har haft negative oplevelser med netbutik modeko.dk (som har alle negative anmeldelser). Domænenavnet er lignende til vores og derfor kunderne skriver ikke reel anmeldelser på vores profil.

Du er velkommen til at ringe til os hvis du stadig er i tvivl om noget.

Husk lige, at i følge med handelsloven du har 14 dage fortrydelsesret så du må sende varerne retur til den butik som du har bestilt fra.

God dag.

God kundeservice.

Bestilte en vare. Den passede desværre ikke. Kundeservice var utrolig hjælpsom hele vejen igennem. Fik fuldt beløb retur ved refundering. God oplevelse også selvom jeg ikke fandt det jeg var på udkig efter.

25. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr