Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt kaffe i mange mange år hos Moccatime. Altid super service, friske bønner og lynhurtig til at sende. Kan til enhver tid anbefale dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besøgte butikken i Køge. Dejligt at kunne se og røre ved maskinerne, inden man beslutter sig. Dejlig kompetent og venligt personale. Jeg kommer helt sikkert igen når jeg skal have nyt kaffe til den n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse med onlinehandlen. Kundeservicen var meget hurtig og responsiv – jeg fik svar på mine spørgsmål næsten med det samme. Hele processen var nem og problemfri, og jeg følte mig godt ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede for at høre om nogle detaljer til min Jura E8. Gode og troværdige svar. Fik også tilbud om at komme forbi deres showroom for yderligere detaljer. Super god og troværdig service. Bestilte varen... Mehr ansehen

1. Kaffeemaschinenlieferant
  2. Kaffeegeschäft

Über Moccatime

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen i kaffeklubben 🤝
Hos Moccatime har vi espressomaskiner, kaffebønner og baristaudstyr til alle kaffeelskere - privat og erhverv ☕️

Vi elsker kaffe og den gode kaffeoplevelse. Vi sætter en ære i at udvælge de bedste producenter.

Hos os finder du derfor gourmetkaffe fra det familieejede risteri, Mokaflor, i Firenze, fuldautomatiske maskiner fra Jura samt manuelle maskiner fra Lelit og Profitec.

Vores samarbejder er bundet op på gode relationer, og vi prioriterer personlig service højt. Vi guider dig, så du går herfra med det bedste til lige netop dit behov derhjemme eller på arbejdet.

Hvis du vil se nærmere på vores maskiner eller baristaudstyr, er du altid velkommen til at besøge os i vores showroom på Theilgaards Allé 3C, 4600 Køge 📍

Du kan også gå på opdagelse i vores

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hej Michael,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores leveringstid :)

Everything went well

Everything went well, items as advertised and efficient delivery

18. Juni 2024

Dear Razvan,

Thank you for sharing your experience with us.

We appreciate your kind words and are happy that everything went as expected.

I wish you a great day
Best regards
Eva / Moccatime

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering!

Jeg havde en del spørgsmål vedrørende Profitec espressomaskiner, som Thomas uden tøven besvarede med glæde.
Halvvejs gennem dagen endte jeg med at foretage en bestilling af en Profitec Pro 400, og som ekstra service fik jeg både vægt og kaffebønner med oveni. Maskinen blev sågar leveret op til 4. sal dagen efter.

Alt i alt en service udover det sædvanlige, og ligeledes er mit kaffegame blevet.

20. Juni 2024

Hej Jeppe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os :)

Vi prioriterer god service rigtig højt og bliver så glade, når vores kunder er tilfredse med både køb og kommunikation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores shop igen en anden gang.

Jeg ønsker dig en skøn mandag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godvejledning til at finde det rigtige…

Godvejledning til at finde det rigtige produkt til mig. Lækker kaffe der fulgte med produktet

5. Juni 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - og for at vores kaffe falder i din smag.

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med vejledningen og at vi har kunnet hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i vores shop igen en anden gang.

Rigtig god dag

God og proaktiv kundeservice

Super godt forløb. Jeg købte i løbet af foråret en kaffemaskine ved dem, og der var desværre lidt forsinkelse på at få dem på lager, men Moccatime var selv super proaktive og skrev til mig med det samme og holdt mig underrettet undervejs om hvad status var, så jeg nåede aldrig at blive i tvivl om hvad der skete med min ordre. I sidste ende fik de også maskinen frem meget hurtigere end det først så ud til at være muligt - super fedt og stor tak herfra.

17. März 2024

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med købet af din kaffemaskine hos Moccatime!

Det er altid dejligt at høre, når vores kunder har haft et rigtig godt forløb - også selvom der har været forsinkelse som i dit tilfælde :)

Vi håber at kunne byde dig velkommen i vores shop, næste gang du har brug for kaffe, plejeprodukter eller tilbehør til din maskine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en espressomaskine hos dem…

Jeg købte en espressomaskine hos dem over webshoppen, og alt var lige i skabet. Super kommunikation, god service fra Thomas, hurtig levering og et kilo kaffe som undskyldning for at en papkasse med noget ekstra udstyr havde lidt misfarvning, hvilket jeg aldrig selv havde lagt mærke til.

Køber der igen :)

15. Mai 2024

Hej Martin,

Tusind, tusind tak for din detaljerede og positive anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at du har valgt at købe din espressomaskine hos os, og at du har været tilfreds med både kommunikation og service. Det betyder rigtig meget for os - især fordi det er to ting, vi prioriterer rigtig højt :)

Det vil glæde os meget at byde dig velkommen i vores webshop igen!

Hav en rigtig god dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De rigtige filtre til en god pris og…

De rigtige filtre til en god pris og fremme dagen efter

3. Juni 2024

Hej Claus,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig med de helt rigtige filtre til din espressomaskine, og sætter pris på, at du værdsætter den hurtige levering.

Vi gør os nemlig umage med at afsende bestillinger så hurtigt som muligt, så det er dejligt at det glæder :)

Vi håber at må byde dig velkommen hos Moccatime, når du mangler tilbehør til din kaffemaskine en anden gang.

Sikker en service

Sikker en service, helt i top. Fik maskinen dagen efter bestillingen, men desværre var der en fejl på den, retunere og den kommer hurtig retur, uden problemer.
De bedste anbefalinger til Moccatime.

31. Mai 2024

Hej Carlemill,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du valgte at købe din nye espressomaskine hos os!

Det er altid surt, når der er fejl på maskiner, men vi gør vores allerbedste for at løse diverse udfordringer så hurtigt og smertefrit for vores kunder som muligt. Så vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med Moccatime - også selvom der var startvanskeligheder med din fine maskine :)

Vi håber at må byde dig velkommen hos os en anden gang, når du skal bruge kaffe eller tilbehør til din espressomaskine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og overskuelig…

Hurtig levering og overskuelig hjemmeside 👍

21. Mai 2024

Hej Katrine,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores leveringstid og at vores hjemmeside falder i din smag.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os en anmeldelse med på vejen!

Altid hurtige og effektive

Altid hurtige og effektive i ordrebehandling og forsendelse.

21. Mai 2024

Hej Anita,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du vælger at handle hos os. Det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi er glade for at du er tilfreds med vores ekspeditionstid :)

Først køb hos moccatime

Først køb hos moccatime - alt gik fint. Har gode rengøringspakke til Jura maskine til god pris. Hurtig levering.

13. Mai 2024

Hej Laurits,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at have kunnet byde dig velkommen hos Moccatime :)

Desuden sætter vi stor pris på, at du valgte at købe din Jura plejepakke hos os. Vi håber at kunne hjælpe dig igen, når du mangler kaffe eller plejeprodukter til din Jura espressomaskine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og et fantastisk…

Super hurtig levering og et fantastisk produkt

13. Mai 2024

Hej Sonny,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har været fuldt tilfreds med både leveringen og dit køb.

Rigtig god dag!

Kvik og god betjening

Kvik og god betjening. Prisen er rigtig med det samme. Pænt showroom

1. Mai 2024

Hej Allan,

Mange tak for din fine anmeldelse som vi er rigtig glade for!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse med at handle hos Moccatime. Vi er særligt glade for, at du har været fuldt tilfreds med betjening og pris - og selvfølgelig, at showroomet falder i din smag.

Vi glæder os til at byde dig indenfor en anden dag :)

Hej Martin,

Tusind tak for den fine anmeldelse af din oplevelse med Moccatime. Vi er glade for, at du har været tilfreds - både med dit nye udstyr og med leveringstiden.

Rigtig god dag!

Fine produkter

Fine produkter, god service, kan anbefales

24. April 2024

Hej Bettina,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er meget glade for at du har været tilfreds med både produkter og service - og især for at du anbefaler Moccatime :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og gode varer som…

Hurtig levering og gode varer som sædvanlig

16. April 2024

Hej Johnny,

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er rigtig glade for at du vælger at handle hos os og glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang :)

Rigtig god fredag!

Hurtig afsendelse og levering

Hurtig afsendelse og levering, ingen alarm der.

11. April 2024

Hej Jacob,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har været tilfreds med din oplevelse hos Moccatime.

Hav en rigtig god dag!

Perfekt

Perfekt - hurtig og professionel

9. April 2024

Hej Aase,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har været tilfreds med din oplevelse af at handle hos os i Moccatime :)

Jeg ønsker dig en rigtig god mandag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig hurtig levering og nem bestillingsprocess.

4. April 2024

Hej Viktoria,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har været tilfreds med både leveringen og selve din købsoplevelse hos os.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag

Moccatime - Smagfuld kaffe på kontoret og derhjemme

Hej Mads,

Mange tak for de flotte ord!

Vi er virkelig glade for, at du bruger tid på at anmelde os - og for at du er tilfreds med din oplevelse med at handle hos Moccatime.

Moccatime - Smagfuld kaffe på arbejdet og derhjemme

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr