MobilReparationer.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig virkelig venlig betjening. Kunne bestille hvad jeg skulle bruge over telefonen. Og da jeg så dagen efter kommer i butikken for at få repareret telefonen, ordner de det på halvanden time . Til... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Opdatering. Butikken har gjort meget for at imødekomme og udbedre skaden men lige pt tør jeg ikke overlade telefonen til en større operation på dette sted. Dårlig oplevelse med iPhones reparation.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var forbi med min IPhone 14, fik skiftet skærm mens jeg ventede. Super venlig betjening og nem bekvemt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk service hos MobilReparationer.dk !!! Vi kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står vi med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som... Mehr ansehen

Verstoß gegen Richtlinien

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service!

Valgte Mobilreparationer p.g.a. de mange rosende ord her på Trustpilot. Ny skærm på Ipad; Gik ind i butikken på Amagerbrogade. Fik besked om at den kunne være færdig følgende dag efter 16.00. Det er jo rigtig fin service, men jeg havde håbet på lidt tidligere afhentning, derfor kom teknikeren straks ud og fortalte at afd. på Vesterport kunne have den færdig før, hvis jeg indleverede den der. Det kunne jeg desværre ikke på det tidspunkt da jeg arbejder på Amager. Efter lidt snak ml. de to medarbejdere, fik jeg besked på at min Ipad kunne være klar kl 11.00 næste formiddag - på Amager, for de ville selv køre den frem og tilbage til Vesterport !! Det er sgu´ service. Jeg er meget glad for den måde de strakte sig på for min "bekvemmeligheds" skyld :-) Det er simpelthen så fedt når man oplever service af den kaliber ! Brug dem !! Det vil jeg gøre igen til enhver tid.

23. Juli 2013

PERFEKT!

Servicen var over al forventning. Jeg lavede telefonisk en aftale. Kom og afleverede mobilen og hentede den igen en halv time senere. På en halv time havde jeg fået nyt glas. Super rådgivning og kanon betjening. Og stadigvæk til en billig pris.
Jeg anbefaler dem helt sikkert.

7. Juli 2013

Gratis gennemgang :-)

Min telefon kunne ikke oplade, så mobilreparationer.dk så på den en times tid og ringede så tilbage og sagde at mobilen var ok, men at det nok var opladere. Hurtig service og noget af en overraskelse at det faktisk ikke kostede noget. Kan varm anbefales.

1. Juli 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5-STARS! Problem solved in less than 1 hour!

5-STARS! And if it were possible to give more STARS, i would do so. I took my humidity damaged Huawei phone to the Vesterport Station store and the very excellent Emil fixed my phone within 1 hour: Very helpful + very precise + very fast. Prior to this ‘problem solved’ repair at mobilreparationer.dk today, I had my phone sitting in the El Giganten Repair Shop (N’brogade) for over 1 month for the same problem, and they did NOT fix it. So, 1 month of time uttelrly wasted at El Giganten was thankfully remedied by 1 hour with total solution and total service at mobilreparationer.dk. I’ll gladly use mobilreparationer.dk again , and I warmly recommend them to all if you have humidity or water damage in your mobile phone. On the whole, great service + very conveniently located.

28. Juni 2013

gratis :)

Min HTC telefon virkede ikke mere pga. Af batteriet troede jeg men mobilreparationer.dk på vesterport station konstaterede at den var kortsluttet uden at det kostede mig noget. Kan varmt anbefale mobilreparationer.dk hvis der er problemer med telefonen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre service kan man ikke ønske sig

Kom ind med min iPhone, som hele tiden tabte forbindelsen til mobilnetværket.
Teknikeren brugte 5 min. på fejretning og problemet syntes løst.
Ud over en fungerende mobil var det bedste, at det kostede gratis :-)

Tak MobilReparationer I redede virkelig min dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og perfekt service

kan kun anbefale dem man bliver mødt af et smil og det bliver lavet ordenligt ikke noget med halve løsninger nej de ved hvad de laver om snakker om skal man ha lavet en mobil brug dem de er hurtige og super gode varm anbefaling her fra

Supergod service!

Jeg havde købt en ny telefon (samsung galaxy s4) og skulle bruge et mikrosimkort. Derfor klippede jeg mit normale simkort til, så det passede. Problemet kom, da jeg skiftede selskab og skulle have kortet ud. Det sad fast, så jeg forsøgte alt for at få det ud, hvilket blot resulterede i et flosset simkort:-( Jeg indså mit nederlag og henvendte mig til mobilreparationer på vesterport. En meget venlig mand kom mig i møde. Jeg forklarede ham problemet, hvorefter han tog min telefon og gik om i baglokalet. 2 min senere vendte han tilbage. Det gamle kort var væk og alt fungerede. Imponeret spurgte jeg:"hvad skal du have for det" hvor til han smilende svarede "skal vi ikke bare sige, at du får en god dag?". Det kalder jeg for supergod service!

26. Juni 2013

Fantastisk service!! nærmest eventyrlig

LED'en til skærmen på min samsung galaxy var brændt af. og det gjorde mig jo utroligt trist til mode. Jeg blev nødt til at få den repareret, og det var sådan set en dyr fornøjelse, men følte på intet tidspunkt at jeg blev presset til at gøre det. tvært imod sage de ofte at hvis det blev for dyrt kunne de bare stoppe og give mig min telefon tilbage. Så det var helt klart mit eget valg.

Men dagen efter jeg havde fået telefonen tilbage, gik skærmen i sort igen og jeg var virkeligt bange for at jeg havde spildt pengene på noget der ikke virkede, eller skulle betale det samme beløb igen. Da jeg så var i butikken igen, tog de den ind igen uden nogle problemer og sagde oven i købet at hvis de ikke kunne reparerer den ville jeg få pengene tilbage, men jeg kunne dog resikerer at skulle betale mere, men de ville ringe så jeg kunne tage stilling til det.

nogle dage efter ringede de, bare for at give mig en update: der var en fejl i skærmen, der ville gå et par dage før en ny kom hjem og jeg skulle ikke batale ekstra!!

så generaelt føler man sig godt behandlet som kunde!!

26. Juni 2013

Ordentligt og trygt

Super service. Min mobil var gået i stykker. Butikken på Vesterport station åbner kl. 7. Kørte forbi på vej på arbejde. Emil tog i mod, og gav straks prisoverslag på Best og worst case scenario og viste samtid priser på hjemmesiden. Kort efter ringede han og oplyste, at mobilen var klar, og at det bare var løse ledninger og en ny knap, jeg havde bedt om. 14 dage senere smadrede jeg så skærmen - samme gode og venlige service. Mobilen klar på 25 min. Sådan skaldet være!!!!

24. Juni 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service med kunden i centrum

Da min søns mobil ikke kunne oplade og jeg tager toget til og fra Vesterport var det naturligt for mig at vælge MobilReparationer som ligger handy på perronen. Det blev jeg ikke skuffet over. Hurtig, høflig og effektiv service som man stort set ikke finder mere var resultatet. Det gør jo at man ikke går andre steder hen næste gang et mobilproblem opstår!

15. Juni 2013

Nærmest magiske fingre

Jeg indleverede min iPhone til reparation hos MobilRaparationer.dk på Vesterport Station. Touchskærmen virkede ikke. Reparatøren lavede et hurtigt check af kablerne, og da de var OK, ville han prøve med en ny touchskærm. Jeg fik et prisoverslag med det samme, og det var i den absolutte fordelagtige ende af prisskalaen, og at jeg måtte komme tilbage efter en time. Ved afhæntning fortalte reparatøren, at han havde efterset alle dele i min iPhone, da den nye touchskærm ikke havde afhjulpet problemet. I stedet virkede telefonen nu med den gamle skræm. Det kalder jeg magi. Det var ren og super god service - og deres arbejde kan varmt anbefales. Tak for hjælpen!

30. Mai 2013

Kopi af min statusopdatering på Facebook 22.05.2013

Jeg haft de værste iPhoneabstinenser det sidste døgn. Min iPhone gik i sort tirsdag morgen. Skærmen var helt sort, lyden virkede fint, men dock connectoren virkede kun hver anden gang. Jeg måtte derfor sætte mit simkort, i min gamle Nokia 6303 og har tæskes løs på displayet, i stedet for at bruge knapperne.
Kørte til MobilReparationer.dk på Amagerbrogade og regnede med at få en regning på ca. 1.500,- kr.. Indleverede iPhonen og kørte til brunch med en veninde. Blev ringet op af en Morten, 30 minutter senere og fik at vide, at de havde nøjes med at sætte et stik til skærmen, som var gået løst og havde renset min dock connector som derefter virkede fint og ikke skulle skiftes, så jeg kunne nøjes med at betale 300,- kr. Det er fame service og jeg kan klart anbefale MobilReparationer.dk. De har for resten i forvejen, den højeste score, af alle iPhone reparationssteder på Trustpilot og min iPhone virker perfekt. <3

22. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TJEK SELV - DE ER SIMPELTHEN DE BEDSTE...

Hurtig og super skøn betjening.

Min mobil mistede lyden, gik ind for at høre om det mon lige kunne laves - 20 min senere havde jeg lyd på igen..
Kan varmt anbefale turen omkring Vesterport st. og drengene hos MobilReparationer, hvor de også er friske for en hygge sludder efter rep af mobil ;-)))

29. April 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service med det største S!

Jeg kom ind fra gaden med en iPhone hvor homeknappen slet ikke fungerede. Pris og afhentningstidspunkt blev aftalt og mindre end en time senere fik jeg besked om at den var klar til afhentning. Den bedste service jeg længe har oplevet, der var virkelig mange som kunne lære noget. ;0) Tak for hjælpen!

25. April 2013

Fantastisk service

Jeg ankom med min telefon og fik skiftet skærmen og den var klar en time efter, til afhentning.

Alt er gjort professionelt og servicen er i top. Hvis en af mine mobiltelefoner går i stykker igen, så ved jeg bestemt hvor jeg går hen.

25. April 2013

Stav lige til SERVICE

Afleverede en fuldstændig død HTC på Vesterport, perronen, kl 1600 d.d. Blev ringet op kl 1745 med beskeden: din tlf er oppe at køre. Bingo der var et knækket sd-kort, hvordan det så lige kan ske. Det tog os 10 min og koster dig ikke en krone, sagde manden.
Fantastisk sagde jeg, og mange tak

22. April 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr