MobilReparationer.dk

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig virkelig venlig betjening. Kunne bestille hvad jeg skulle bruge over telefonen. Og da jeg så dagen efter kommer i butikken for at få repareret telefonen, ordner de det på halvanden time . Til... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Opdatering. Butikken har gjort meget for at imødekomme og udbedre skaden men lige pt tør jeg ikke overlade telefonen til en større operation på dette sted. Dårlig oplevelse med iPhones reparation.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var forbi med min IPhone 14, fik skiftet skærm mens jeg ventede. Super venlig betjening og nem bekvemt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk service hos MobilReparationer.dk !!! Vi kom ind med en totalt ødelagt telefon ( kørt over af en bil ) og 45 min efter står vi med den samme Iphone, nu bare fuldstændig som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Verstoß gegen Richtlinien

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super duper høj service

HTC glas var gået i stykker. Jeg fik skiftet glasset, men mobilreparationer var ikke tilfreds med det nye glas De bestilte selv nye hjem og skiftede glasset igen og nu virker det perfekt.
Samme pris og super service... Kommer igen.. :-)

3. September 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overraskende hurtig og meget venlig

Efter at have læst anmeldelser på Trustpilot var forventningerne allerede rimeligt høje - men selv på trods af det blev jeg overordentligt positivt overrasket over den gode service, forståelse for behovet og især den høje hastighed i MobilReparationer.dk's ydelse - det lå bestemt langt over forventning. Mange tak for det!

De varmeste anbefalinger skal følge med på vejen.

17. August 2012

Enestående service

Skærmen på min iPhone3 var holdt op med at reagere. Jeg blev anbefalet at bruge Mobilreparationer.dk og ringede for at bestille tid. Jeg kunne komme 2 timer senere og vupti havde jeg en ny skærm. Dette løste dog ikke problemet, men Morten som betjente mig spugte, om de måtte beholde den. Så ville de kiggere nærmere når de havde mere tid. Efter 6 ringede ringede Morten så igen og sagde, at de havde fundet problemet (nogen med en microchip) og nu virkede telefonen igen. Jeg havde helt opgivet den.... og prisen va den samme. Superbilligt og enestående service.

16. August 2012

Fantastisk god service

Min HTC telefon blev tabt i vand med salt. Jeg undersøgte hvor jeg kunne få den reparareret og fandt denne. Blev mødt med proffesionelt service og 2 dage efter var den reparareret endda til billige penge. Kan kun anbefale denne reparatør.
Hele vejen blev jeg kun mødt af god service.

15. August 2012

SUPER SERVICE HOS MOBILREPRATIONER.DK

Kan kun anbefale mobilreprationer.dk
hurtig til at svare tilbage på mail, super service når man kommer og skal have repereret sin iphone, presser ens telefon ind selv om de har travlt, og den er jo færdig på ingen tid :O) SUPER SERVICE,

9. August 2012

Sjældent set serviceniveau

Jeg havde totalsmadret forskærmen på min iPhone 4S, og fandt via Trustpilot frem til mobilreparationer.dk. Det var den næstdyreste på listen og ligger ikke lige om hjørnet fra mig, men jeg var ikke villig til at betale for en ny skærm, hvis den ville være af tvivlsom kvalitet.

Via en virkeligt hurtig mailkorrespondance fik jeg en tid et par dage efter, og dukkede op fem minutter i åbningstid, men dørene var åbne og der var en sofa til ventende kunder. Jeg fik besked på, at reparationen ville tage en halv time +/-. Jeg kom tilbage lidt tidligere end en halv time efter, og fik helt uden at spørge at vide, at der altså lige ville gå fem minutter før min telefon var færdig. Og resultatet var helt perfekt - glasset er ikke helt lige så glat som det originale glas fra Apple, men så god kvalitet som man overhovedet kan forvente fra en anden producent.

Alt i alt virkeligt søde og kompetente ansatte. :)

6. August 2012

Service i høj klasse!

Har de varmeste anbefalinger til denne virksomhed. De reparerede min iPhone på ingen tid, og den er god som ny. Derudover topkarakter for god og venlig betjening, samt professionel service.

6. August 2012

Perfekt reparetion

Jeg har netop fået repareret min iphone 4 og det sammen har min søster som har en iphone 3, vi var begge overrasket over at på 45 min. var begge telefoner i top form igen, servicen er perfekt, og kan kun anbefale det til alle :)

31. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse! Her handler jeg igen

Jeg havde smadret skærmen på min iPad og den dag jeg beslutter mig for at reparere den taber jeg paradoksalt nok min iPhone og smadrer bagcoveret. Finder mobilreparationer.dk på nettet og ringer og aftaler at jeg kigger forbi med begge dele løbet af dagen. På under to timer er begge dele lavet - til særdeles rimelige priser og med den bedste kundeservice jeg har oplevet i nyere tid. Jeg vil enhver tid give Mobilrepationer mine bedste anbefalinger!

31. Juli 2012

Fantastisk Service

Min søn havde en LG-900 til rep.
Nr.1 var servicen helt i top
nr.2 kom prisen helt bag på mig. Den lå i den bedre og billigere ende. Kan klart anbefafale stedet. Samt var personalet helt igennem prof.

Venlig Hilsen
Kim

17. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponerende indsats fra drengene hos mobilreparationer.dk

Jeg har en HTC smartphone, hvor der var lidt knas med mikrofonen og saa havde den fået en revne i glasset. Jeg bor i Skibby og da der var lidt langt at koere, sendte jeg den med posten. Jeg var næsten mundlam da min mobil lå i postkassen 48 timer senere med en håndskrevet seddel om at nu var alt fixet. Det var rørende billigt og jeg har fået min tiltro til det gode i mennesket tilbage.
Hilsen
Nana Andersen

17. Juli 2012

Mobilreparationer.dk

Jeg har netop fået skiftet farve på en Iphone 4 og skiftet home knap på en Iphone 3gs og er meget tilfreds med arbejdet. Det blev lavet hurtigt og proffesionelt. Så de varmeste anbefalinger herfra:-)))

14. Juli 2012

I trygge hænder

Jeg har fuld tillid, nu og i fremtiden, til at få god service her.
Ikke noget smart sælgersnak, bare sund fornuft og indstilling til hvordan man driver et firma og vedligeholder en tilfreds kundekreds.

Det der i sidste ende danner grundlaget for kundeservice er om firmaet ser kunder som "der kommer altid en sporvogn og en kunde til" eller som en stabil indtjenings base og potentiel reklame.

Jeg gik defra med en funklende "ny" iPhone4 (ny skærm) og godt humør. Og jeg er ret sikker på at hvis noget var gået galt ville problemet være blevet løst til min tilfredshed. Og det er det vigtigste for mig.

Det er et sted hvor det betale sig at blive stamkunde og hvor man kan sende sine venner hen...

Pæn skærm, gode farver, god pasform til resten af telefonen. Jeg kan ikke se forskel før og efter...

6. Juli 2012

Super service

Jeg har nu haft to super gode oplevelser, med reparation af min Iphone.
Jeg ankom i dag, med en ret medtaget telefon! jeg gik igen allerede 25 min. senere med én, så godt som ny Iphone og en meget hidsig pink bumper. :) Hurtigt og billigt!
Jeg kan kun sige tak for rigtig god service.

20. Juni 2012

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr