Mobilone.dk

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilt vare 16/8 til "3 arbejdsdage levering" 20/8 Ingen vare! Prøvet at kontakt Mobilone på telfone. Ingen svar Mail til Mobilone giver et autosvar ellers ingen ting Hjemmesiden fotæller mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder sig ingen gang til deres egne forretningsbetingelser, som kan læses sort på hvidt på ordreseddelen. "Nej, vi yder ingen refusion af dine udgifter, det kan vi ikke, fordi SKAT har desværre lukke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville hente telefonen efter betaling over nettet og fik beskeden at deres bank havde lukket for kontoen og de ikke kunne trække penge. Jeg blev bedt om at betale kontakt for telefonen og det synes je... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplevede det samme som, mnage andre. Betsilte en iPhone 5. Fik en automatisk ordrebekræftelse. Derefter intet... Skrev og ringede til dem gentagende gange. Intet svar. Tog ned til butikken og så at... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det fungerede helt perfekt

Ja men som der står i" min mening", så var der slet ikke noget at brokke sig over.
Alt klappede bare og nu er jeg så ved at lære mobilen at kende, men det skal nok gå.
Med venlig hilsen
Sven Wermelin

27. Februar 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Superhurtig!

Jeg bestilte min telefon hos Mobileone.dk den ene dag og havde den næste dag uden problemer - dét er lige godt hurtigt! Eneste minus var, at der kun var en tysk brugsanvisning i pakken, men jeg fandt heldigvis en på dansk på nettet ;o)

25. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig gratis levering.

Der gik mindre end 48 timer fra jeg foretog min bestilling til jeg kunne hente min vare på en tankstation i nærheden af min bolig. Der manglede dog en manual på dansk som jeg selv måtte finde på Mobileone's hjemmeside.

25. Februar 2013

Købt eller solgt?

Det er nemt at betjene og bestille. Men efter 7 dages ventetid var jeg ved at være usikker på, om jeg havde udfyldt noget forkert eller om bestillingen ikke var gået igennem. En enkel ordrebekræftelse ville have været på plads.

23. Februar 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ingen dansk menu på HTC One SV ??

OK men ingen dansk menu på HTC One SV ??

21. Februar 2013
Mobilone.dk-Logo

Antwort von Mobilone.dk

kære Flemming. Angående den mobiltelefon som du købte fra os, har du din fulde ret til ikke at være tilfreds med vores service, da vi ikke levede op til dine forventninger. Det skal dog understreges at denne telefon du modtog uden Dansk menu skyldtes en misforståelse fra vores leverandør i Tyskland, som sendte en forkert pakke til os ved en fejltagelse. Denne pakke skulle egentlig have været sendt til sverige. Dette retter selvfølgelig ikke op på at du har fået leveret en telefon med tysk menu, men vil dog sige at der tilgengæld ville have været leveret en ny telefon til dig, hvis du ikke fik den danske menu op at køre i telefonen, da det er vigtigt for os at yde vores bedste så vores kunder oplever en god service.

Manglende levering manglende info

Da jeg ikke har modtaget min vare endnu, er det svært at give en positiv tilbagemelding. Da jeg heller ikke ved hvordan eller hvornår jeg skal betale, er det svært at betale.
der står godt nok bankoverførsel men ingen kontonummer. Hvad sker der egentlig. Er varen på vej eller venter I på betaling først? Vær så venlig at oplyse om kontonummer.

20. Februar 2013

Hurtig levering

Næste gang du skal købe mobil så skal du handle med Mobilone.dk de er billige og lever hurtigt.

Hurtigt billigt og nemt

Jeg ville have en mobiltelefon uden abonnement. Mobileone.dk var blandt de billigste og sendt den gratis til et udleveringssted 25 meter fra hvor jeg bor på Nørrebro.
Leverance efter 36 timer, nem betaling via Dankort uden gebyrer.

Manglende information

Mobilone glemmer og informere om at en leverance med Post Danmark, betyder at pakken skal afhentes i en box, den bliver ikke leveret på adr., på trods af at man betaler 50,00 kr. for at få lev med Post Danmark.
Desuden glemmer man at informere om SIM kort størrelse.

Fup og Fidus

Jeg købte en mobil tlf. ved dette selskab og dette gik sådan set rigtigt fint men da den efter en måneds tid ikke virkede mere sendte jeg den retur som der står man skal, dette gjorde jeg 7 juni 2013 og har intet hørt fra dem siden til trods for mange rykkere, jeg henvendte mig til E-Mærket, de har nu frataget dem E-Mærket og de foreslår at jeg Politianmelder dem eller indgiver en konkurs begæring, det sidste koster desværre 750 kr så det bliver nok kun en politianmeldelse ikke fordi jeg tror det vil gøre den store forskel
Desværre ser det ud til at man stadig kan handle på deres hjemmeside, LAD VÆRE

17. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr