Mobilevet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi havde en rigtig god oplevelse med Carsten.

Han kom hjem til os for at tilse vores kat og var utrolig behagelig, rolig og forstående gennem hele besøget. Han tog vores bekymringer seriøst og var meget professionel i sin tilgang. Samtidig var han rigtig god til at forklare situationen på en enkel og letforståelig måde, så vi følte os trygge og godt informeret.

Man kunne tydeligt mærke, at han både har stor faglighed og en oprigtig omsorg for dyrene. Besøget foregik i rolige omgivelser hjemme hos os, hvilket gjorde en stor forskel for både os og vores kat.

Priserne er samtidig meget rimelige og absolut til at betale, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre.

Vi kommer uden tvivl til at benytte Carsten fremover og kan varmt anbefale ham til alle, der søger en dygtig, empatisk og professionel dyrelæge.

17. Juli 2026

God, tryg og professionel

God dialog og kommunikation. Vi fik en så fin og professionel afsked med vores skønne gamle kat. Vi blev mødt med forståelse og god forklaring. Det var en så fin og tryg afsked på kattens præmisser.

15. Juli 2026

5 ud af 5

5 ud af 5

Carsten er en meget behagelig og kompetent dyrlæge. Han lavede en diagnose og sørgede derefter for at sende vores kanin videre til de evige kaninmarker. Han kom hurtigt ud på søndag til en yderst rimelig pris.

Det var en stor hjælp og en fin og rolig oplevelse for både børn og voksne.

12. Juli 2026

Det sidste farvel til min elskede kat…

Det sidste farvel til min elskede kat Odin på 16 år.
Carsten havde været her dagen før og skyllet Odins næsebor, og der var bedring, men næste dag kunne jeg se, at det ikke kun var det, der var årsagen til, at Odin ikke havde det så godt. Det havde Carsten og jeg også talt om, så jeg tog beslutningen om at få aflivet ham.

Jeg ringede tidligt om morgenen til Carsten og aftalte, at han ville komme senere den dag, så jeg lige kunne gå og sige farvel til Odin. Odin havde smerter, så Carsten fik lagt en recept på noget smertestillende på apoteket. Jeg gav Odin det, og vi hyggede os hele dagen sammen uden, at han havde smerter. Det var en meget værdifuld tid sammen.

Carsten kom senere og havde ikke travlt. Heldigvis for mig havde han ikke andre aftaler den dag, så der var god tid. Odin fik lov at være tryg, mens Carsten var her, og han sagde, at jeg bare skulle sige til, når jeg var klar. Da jeg var klar, tog jeg Odin op, og Carsten gav ham det beroligende. Jeg sad med Odin i armene, mens han langsomt forsvandt ind i drømmeland. Igen sagde Carsten, at jeg skulle sige til, når jeg var klar til den sidste, endelige sprøjte.

Alt var som jeg havde forestillet mig, det skulle være den dag, jeg skulle sige farvel til min elskede Odin, og endda meget bedre, end jeg havde turdet håbe på. Det sidste farvel er så dyrebart, og jeg følte, at Carsten var en engel, der kom, da tiden var inde, og hjalp så smukt og respektfuldt. Odin havde en dag uden smerte og stress.

Tak for dig Carsten.

14. Februar 2026

Tryg og professionel dyrlægehjælp i eget hjem

Carsten kom hurtigt på hjemmebesøg, da vores kat blev syg. Han mødte os med professionalisme, grundighed, ro og empati. Under hele forløbet fulgte han op og sikrede sig, at vi var grundigt instrueret i medicineringen og i, hvad vi skulle være opmærksomme på. Vi følte os derfor i trygge hænder hele vejen igennem. Vi vil uden tvivl kontakte Carsten igen, næste gang vores kat får brug for dyrlæge

15. Februar 2026

Vaccine

Vaccine, sommeren stod for døren og skulle på ferie. (hund) Kunne ikke nå egen dyrlæge -panik!
Carsten var tæt på hvor jeg bor og fandt tid til os.
Super kompetent og virkelig sød.
Har ikke længere brug for vores egentlige dyrlæge -vi har fundet Carsten!
Super smidigt og vigtigst min vovvov var helt tryg!

9. Juli 2025