Mobilhuset Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde ved en fejl fået låst mit sim kort. Min mobiludbyder havde lukket om lørdagen så gode råd var dyre og min mobil ville ikke tillade at jeg tastede PUK-kode for gendannelse af PIN. Problemet blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået den mest fantastiske behandling ved mobilhuset i Middelfart . Vi kom med en telefon som ikke kunne modtage opkald, medarbejderen brugte lidt tid på, at finde årsagen. Og da vi skulle betale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med skift fra en Huawei telefon til en IPhone bad jeg om hjælp i forretning. Jeg fik en utrolig god service af en tålmodig og dygtig medarbejder (Seyad Seyal, var navnet vistnok). Jeg be... Mehr ansehen

1. Reparaturladen für Mobiltelefone
  2. Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Mobilhuset tilbyder professionel reparatione og services af smartphones og tablets samt tilbehør dertil.

Hervorragend

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Suveræn service

Suveræn service. Imødekommende og venlig betjening - udskiftning af skærm på min mobil i løbet af ingen tid. Og til en rimelig pris. Min største ros.

14. Mai 2019

Under al kritik

Jeg fraråder på det kraftigste alle at få skiftet skærm hos Mobilhuset Aarhus. Aldrig har jeg oplevet dårligere service - jeg er fuldstændig mundlam. Min kæreste fik skiftet sin skærm i sidste uge, og det var fint indtil om aftenen, hvor telefonen gik i sort og ikke ville tænde. Vi har så i dag været forbi og fået den skiftet på ny. Samme problem igen efter en halv time. Vi tager ned til butikken igen, hvor vi får beskeden, at den var ødelagt, inden han skiftede skærmen i første omgang, hvilket ikke er sandt. Diskussionen udvikler sig, og manden bag disken bliver til sidst ubehagelig, og vi får at vide, at vi skal vokse op, som han nu gentager ligegyldigt, hvad vi siger.
Vi endte med at få pengene tilbage for skærmen, men min kæreste står nu med en mobil, som ikke virker.
De fortjener ingen gang en stjerne.

23. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild af penge, de ødelægger din telefon

Var nede i deres butik i Fredericia for at få skiftet min skærm. Jeg gav 400kr for det og da jeg en time senere henter min telefon, har den buler og adskillige ridser i toppen efter de har taget det gamle glas af. (som jeg så skulle have beholdt og fået fikset et andet sted)
Min homeknap sidder løst og vibrationen lyder mærkelig efter de har pillet ved den. Da jeg så kommer derned igen 5 min efter, får jeg bare at vide, at det ligesom er konsekvenserne af at få skiftet skærm.
Jeg har fået skiftet mange mange skærme, og der har ALDRIG før være disse problemer. Nu skal jeg så til at bruge yderligere 500kr på at få deres fejl lavet et andet sted.

6. März 2019

Stor ros til Mobilhuset i Fredericia

Stor ros til Mobilhuset i Fredericia.
Jeg har været derinde igen i dag.
Jeg tror ikke der findes andre firmaer der giver en så fantastisk service.
Jeg har flere gange fået lavet service på min mobil. Kostede ikke noget. Skulle der udskiftes noget. Så gav de et billigt overslag til bedømmelse. Arbejdsløn tog de heller ikke noget for.
Ham jeg handlede med - og har handlet med mange gange - er fantastisk behagelig og rar. Det bliver ikke sidste gang jeg kommer der. De fortjener alle de stjerner de kan få. Og flere til.
Stor sommerhilsen fra
Alice.

7. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service der er værd at køre efter

Jeg har i dag d. 02082018 været forbi Mobilhuset i Skanderborg og fået sat nyt panserglas på min iPhone 8, da mit andet var flækket i hjørnet. Vi fik en rigtig god service i form af, at jeg købte et panserglas, mod al forventning ikke skulle betale for, at få sat glasset på. Ham som ekspederede os var rigtig rar og grundig. Jeg blev lovet 14 dages reklamationsret hvis der skulle komme bobler under panserglasset. Der var en lille boble i det ene hjørne af glasset, men den rare mand gav mig et nyt panserglas med i hånden og sagde, at hvis det blev værrer så kunne jeg komme forbi og få sat det andet på uden beregning. Jeg har sjældent oplevet så god service som jeg fik hos Mobilhuset i Skanderborg. Når man normalt får lavet lignende i Aarhus og midtbyen, så oplever man sjældent samme service og venlighed. Jeg tager gerne turen fra Aarhus og til Skanderborg næste gang.

2. August 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god

Rigtig god, ærlig og venlig betjening. Personalet forsøgte ikke at give mig den dyreste løsning, tværtimod forsøgte de at hjælpe med at finde den mest pragmatiske.

Telefonen blev fikset på under 1 time, selvom de sagde 1-1,5 time og til en rimelig pris.

Der var et par ridser på tænd/sluk knappen efter reparation, som ikke var der inden. Ud over det, er jeg 100% tilfreds :)

27. Juli 2018

Superservice

Jeg købte en Samsung oplader , fantastisk kvalitet (original ) , men hvad der virkelig gjorde , at jeg gav 5* er, at ekspedienten var super professionel og meget rar.

Jeg kan varmt anbefale mobilhuset i Århus , den ved kop og kande

Tusind tak for superservice

18. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service ud over alle grænser

Jeg har fået skiftet skærm hos Mobilhuset i den tro at det er originale dele der er blevet brugt, men nu da det er nødvendigt at sende telefonen ind, bliver den afvist grundet uoriginale dele hvorfor min garanti ikke længere er gyldig. Det vil nu koste mig dyrt at få lavet min mobil - noget som garantien burde have dækket. Da vi kontakter firmaet er de på ingen måde imødekommende og vælger blot at lade være med at svare. Dette kalder jeg DÅRLIG service og vil på ingen måde anbefale virksomheden til andre.

1. März 2017

Utroværdig

Jeg fraråder alle til at få skifte deres skærme igennem der.
Siden reklamere med original skærme, men er ikke just det man får. Efter længere Facebook kontakt, vælger virksomheden at "spise" mig af og skrive "at de håber jeg får en god aften".

Jeg kan nu ikke få telefonen tilbage uden at skulle betale for at Elgiganten har set på den.
Skærmen skulle være original. Det fremgår af deres side og min kæreste er også sikker på at ekspedienten i deres butikken sagde at den var så god som ny med original skærm.
Vores garanti er frafaldet fordi vi har benyttet uoriginal skærm.. så tak for ingenting.
På Facebook er de nu stoppet med at svare.

Derudover har de sider der hedder mobil-huset.dk og mobilhus.dk
Billeder findes med, hvor de påstår det er originalt.
Beskeden bliver også delt på Facebook.

1. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr