Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Första gången jag beställer online på detta ställe och blev så glad o överraskad! Hade valt ett skal med svart färg då skalet jag egentligen ville ha verkade vara slut, men chansade och skrev i ordern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobello/Reparatören (Mahiru?) i Täby är helt underbar och totalt professionell! De felsökte och reparerade min iPhone 11 pro som var utdömd av Apple store Täby med ett ”enkelt” batteribyte och fe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobello i Täby var superproffsiga när min iPhone plötsligt dog, och jag inte hade någon nylig säkerhetsuppdatering att tillgå. Jag hade bytt batteri hos dem 6 månader tidigare, och de gick med på att... Mehr ansehen

3.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har köpt mobilskal hos Mobello och…

Jag har köpt mobilskal hos Mobello och samma dag ramlade min IPhone och fick omfattande skador på backstycke. Förut hade jag original IPhone mobilskal och vid liknande fall (som hade uppkommit ganska ofta) ingenting hände med min IPhone !
Jag kom till butiken i Mall of Scandinavien nästa dag och klagade på kvalité av Mobello skall. Svaret var att deras skall inte garanterar uppkomst av skador på telephone på grund av fall och de har inget öppet köp på skall.
Slutsatsen: Köp inte deras skall, det skyddar inte telephone!!

2. Dezember 2025

Sämsta kvaliteten på skärmbyte

Jag bytte skärm på min iphone hos dem och den fick en spricka samma dag! Jag hade ett erbjudande om halva priset om jag bytte skärm hos dem igen inom en viss tid. Så jag bytte skärm ännu en gång och samma sak hände, sprack dagen efter! Så himla dålig kvalitet, det värsta jag varit med om! Byt inte skärm hos dem!!

23. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte ett pansarglas till min mobil…

Jag köpte ett pansarglas till min mobil hos dem. Glaset sprack och gick sönder efter bara en vecka. Jag gick tillbaka till butiken, men de sa att de inte kunde göra något och att jag var tvungen att köpa ett nytt.

Dålig butik och väldigt dålig kvalitet. Jag kommer aldrig att handla där igen.

7. Juli 2025

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service. Köpte linsskydd som de applicerade i butiken, efter inte ens 1 månad ramlade en utav skydden av när jag lade telefonen i soffan. Ingen tog ansvar och det var enligt butiken mitt fel då den måste ha slagit i något. (Vilket är mycket märkligt i en mjuk soffa, dessutom bör alla 3 skydd vara skadade om jag tappat/slagit i något hårt). De erbjöd mig 10kr rabatt på köpet och inget utbyte av varan trots att de påstår sig ha 1 års garanti! Riktigt missnöjd med butik och personal i Skärholmen.

10. Juli 2025

skärmbyte

Jag fick telefonen i sämre skick efter reparationen än innan. Företaget vägrar ta ansvar och hänvisar mig till att fixa problemen de orsakat hos en annan reparatör. Byt inte era skärmar här!!

4. Juni 2025

Inställningar

Hade ringt till min mobiloperatör då något hindrade mig att sända SMS till och från utlandet. De kunde ej hjälpa mig. Frågade på två olika mobilbutiker i Gränby som inte heller kunde lösa problemet.
Gick då till Mobello och där fick jag hjälp!
De två trevliga tjejerna fann omgående att jag stängt av en inställning som ledde till mitt problem. Tack för toppenbra service!

24. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunde man gett noll hade jag gjort det

Kunde man gett noll hade jag gjort det.

Jag köpte skal på Black week och skulle få 20% rabatt. Personen i kassan glömmer slå in det och jag hade blippat, i tron att jag fått min rabatt. Kassören avbryter köpet och säger att min betalning inte gick igenom och att hen glömt 20% rabatt. Jag kunde inte få tillbaka mina pengar eftersom skrivaren inte skrev ut ett kvitto.
Kassören ringer sin chef och sätter på högtalare. Chefen säger något med att jag är den lyckligt lottade som ska betala igen och kan få tillbaka pengarna någon annan dag för mitt andra köp. Det litar man ju inte på. Chefen säger också att de har det bästa systemet som finns på marknaden. Ica har bättre system, alla har bättre system. Jag har aldrig varit med om att jag blir bemöt i en butik med att ”du har inte betalat för dig” trots att beloppet är draget i internetbanken. Chefen menade att det reserverade beloppet kunde försvinna och att jag därför måste betala igen.
Otrevlig, oseriös chef. Stackars anställd som fick vara ny på jobbet under black week, har en urusel chef och som har ett kassasystem som inte fungerar.
Det är inga stora summor men att ha mage att säga att kunden inte betalat trots att man blippat, lyst grönt med godkänt och att det är reserverat på internetbanken. Jag behövde lämna ut mina personuppgifter för att de skulle höra av sig ifall reservationen försvann. Helt ologiskt. Då skulle jag betala igen.

Så jag fick ingen rabatt, extremt otrevligt och dåligt bemötande av chefen och inget kvitto.

25. November 2024

Grymt jobb i Farsta Centrum

Har bytt batteri på två telefoner och fixat en iPhone med hårdvarufel. Otroligt kunnig och trevlig personal som gjorde jobbet snabbt och ordentligt!

12. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a great experience

I had a great experience! Inez put the tempered glass on my phone perfectly, with great attention to detail. On top of that, she was so friendly and entertaining while I waited. The time flew by! Highly recommend her for both her skills and her wonderful personality🤩

12. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr