Jeg har kun masser af roser til dette firma <3 Flot plakat (Danmarksplakat), god kvalitet, fin indpakning, og ikke mindst.....LYNENDE HURTIG EKSPEDITION!! Plakaten blev afsendt samme dag, som den b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Modtog vores bestilling hurtigt - plakaten var i meget fine farver og levede op til vores forventninger - ophænget ligeledes. Nogle vil måske mene, at prisen er lidt "pebret" - men det er jo kunst o... Mehr ansehen
Jeg har modtaget de fineste ophæng med påskeæg i tre størrelser, lille påskeæg med vintergæk, mellem størrelse påskelilje og stor størrelse tulipan. Så passer de til den rækkefølge de vokser op af... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En enkeltmandsvirksomhed i vestjylland, som har fokus på de mindre byer i landet.
Har modtaget mine utroligt flotte træplatter, så pænt indpakket, virkelig en fornøjelse også at pakke dem ud. Rigtig fin dialog med Mette inden bestilling. Kan mega varmt anbefale at handle hos Mkayart.

Antwort von Mkay Art
Jeg så et opslag i en gruppe på Facebook, både min kone og jeg synes billederne var rigtig pæne.
Jeg bestilte to store plakater, allerede 2 hverdage efter min bestilling lå de klar til afhentning.
Det var virkelig godt pakket ind, i et paprør hvor man ude på paprøret havde sat mindre kasser fast i toppen og bunden, for at undgå slag og stød fra andre pakker.
Da jeg pakkede plakaterne ud, var der en lille hilsen, hvor der stod, hvis man tog et billede af hvordan plakaterne indgik i ens indretning, så ville man derefter modtage en rabatkode til hjemmesiden.
Det gjorde jeg, og modtog en fin rabatkode, som jeg sagtens kan forstille mig skal bruges på en gave til andre.
Jeg giver fuldt hus: Det er virkelig fortjent.

Antwort von Mkay Art
Super flot platte med træsnit. Hurtig levering.

Antwort von Mkay Art
Vi sendte en forespørgsel på 2 plakater som ikke var på hjemmesiden, fik svar tilbage at det intet problem var, det kostede lidt ekstra for den ene fordi det ikke var en der ville blive lagt op så andre også kunne købe den. På trods af ferie gik det forholdvis hurtigt, og så havde vi fået to nye plakater efter vores ønske der passede til de to vi havde købt et par måneder forinden. 😄 super service og til en helt fair pris.

Antwort von Mkay Art
Har bestilt 2 stk træ-platter og er ovenud tilfreds med resultatet! De lever virkelig op til forventningerne og pynter meget fint i vores gang og får meget ros af alle som kommer forbi.
Varmeste anbefaling herfra.

Antwort von Mkay Art
Har købt plakater her to gange, begge gange har jeg oplevet en hurtig leveringstid. Den ene gang var der en fejl i papiret på den ene plakat, men denne blev hurtigt og uden problemer erstattet. Kan klart anbefale Mkay Art.

Antwort von Mkay Art
Nogle vil måske mene, at prisen er lidt "pebret" - men det er jo kunst og kvalitet.
Handler gerne der igen!
At modtage en ventet pakke er fedt, men når der samtidig er tænkt på indpakningen, så bliver det bare mere lækkert.
De bestilte plakater er flotte i printet, og der var hurtig levering.

Antwort von Mkay Art
Købte en by plakat med 8850 Bjerringbro og er super glad for den. Et rigtig fint lille firma som jeg ikke vil tøve et sek med at bruge igen.

Antwort von Mkay Art
Her bliver man ikke skuffet! Fantastisk kvalitet, lækker indpakning og Mette er altid klar til at svare på diverse spørgsmål!
Vi har nu bestilt ved hende tre gange og vi er bestemt ikke færdige :)

Antwort von Mkay Art
MkayArt laver de skønneste og lækreste plakater af byområder i vort lille land. Så lækkert udført og iøjnefaldende. Jeg er superglad for min, som er så grafisk smuk og høster megen anerkendelse :-)

Antwort von Mkay Art
Super flotte plakater, og hurtig levering

Antwort von Mkay Art
Super skøn plakat over vores lille søde by Osted :-)
Og fantastisk service :-)

Antwort von Mkay Art
Jeg modtog den flotteste plakat med Kaldred. Hurtigt, nemt og kan bestemt anbefales.

Antwort von Mkay Art
Super fede plakater i flot og god kvalitet.
Servicen en i TOP og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål.

Antwort von Mkay Art
Fantastisk produkter, hurtig levering og skide skøn service. Vi bestiller gerne mere 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Antwort von Mkay Art
Super flotte plakater som lever 100 % op til mine forventninger og forhåbninger.
Godt udvalg og mange muligheder for farvevalg.
Kan kun anbefale plakater fra Mette 😉

Antwort von Mkay Art
* Utrolig flot plakat i god kvalitet
* Lynhurtig levering
Vil helt sikkert handle her igen👍🏼👍🏼

Antwort von Mkay Art
Fantastiske plakater, Mette laver! Vores er SÅ smuk! Den blev i første omgang væk under leveringen, men Mette var super hurtig til at få sendt en ny afsted til os 😊 Kan klart anbefales 👍🏻😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.