Mittvakresmil.com Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

3.8

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Ganske solid og raskt

Ganske solid og raskt, likte rabatt kodene som ga meg ekstra ting på kjøppet. Men litt dyrt

26. April 2026

Antwort von Mittvakresmil.com

Simen Mofre Bjerkreim så bra at alt kom raskt fram og at du likte de ekstra produktene. Når du får mer enn du forventer blir det plutselig mye morsommere å bestille. Tusen takk 🤍😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig greit å kunne bestille og betale…

Veldig greit å kunne bestille og betale via Klarna

20. April 2026

Antwort von Mittvakresmil.com

Berit, så fint at bestilling og betaling gikk så smidig. Det å kunne betale trygt med Klarna gjør livet noen ganger litt enklere. Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt å finne fram og oversiktlig.

Enkelt å finne fram og oversiktlig.

9. April 2026

Takk, Magnus. Oversiktlig og enkelt – akkurat slik netthandel bør føles 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noe av det beste jeg har prøvd

Noe av det beste jeg har prøvd. tennene mine ble knall hvite på kun noen få ganger jeg brukte de

26. März 2026

Hi Rasmus,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. At du allerede ser så hvitt resultat etter bare noen få ganger, er akkurat det vi ønsker å oppnå. Raskt resultat uten noe styr, helt perfekt 😄
Håper du får masse glede av det!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Krav om tollbetaling

Jeg håper dere kan hjelpe meg med en liten avklaring på ordre nr 187292

Jeg har mottatt beskjed fra Posten om at jeg må betale 255 kr i toll/importavgift for en pakke jeg har bestilt fra dere. Dette kom litt overraskende, siden jeg har lest (blant annet i deres svar på Trustpilot) at det vanligvis ikke skal komme ekstra tollkostnader ved levering.

Ellers var levering rask og enkel. Kjipt at dere ikke har en mail jeg kan kontakte dere på.

22. Januar 2026

Antwort von Mittvakresmil.com

30/03/26 Oppdatering: Som avtalt i vår siste e‑postbekreftelse har vi nå refundert hele tollbeløpet. Vi har dessverre ikke mottatt noe svar på våre siste e‑poster. Vennligst sjekk også spam‑mappen din i tilfelle meldingene våre har havnet der. Vi ser frem til å høre fra deg og takker for forståelsen.

-------------

Hei Hodzin,

Tusen takk for at du deler erfaringen din med oss. Det er hyggelig å høre at selve leveringen var rask og problemfri, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksom på dette.

Når det gjelder kommentaren din om at du ikke fant e‑postadressen vår: alle e‑poster du har mottatt fra oss, inkludert ordrebekreftelsen, viser tydelig vår kontaktadresse, og den ligger også tilgjengelig på nettsiden vår. Du kan alltid nå oss på 𝗶𝗻𝗳𝗼@𝗺𝗶𝘁𝘁𝘃𝗮𝗸𝗿𝗲𝘀𝗺𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺, og vi er her for å hjelpe deg når som helst.

Når det gjelder tollgebyret du fikk beskjed om: normalt skal det ikke påløpe ekstra toll eller importkostnader på bestillingen din. Dersom dette likevel har skjedd uventet, kan du være helt trygg på at vi selvfølgelig refunderer disse kostnadene.

Vi tar kontakt med deg personlig på e‑post med en gang slik at vi kan få løst dette raskt og ryddig.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksom på dette. Vi er opptatt av at alt blir håndtert til din fulle tilfredshet.

• Klarna Partner - Betal først etter mottak av bestillingen din

Påfølgende importavgift

Fint og oversiktlig med ordrebekreftelse og sporing. Fikk nylig importavgift som flere andre her, så håper det blir orden på dette.

Oppdatering 02/09: Fikk rask tilbakemelding, og importavgiften blir tilbakebetalt. Hyggelig og effektiv kundeservice!

27. August 2025

Hei Christina,

Vi er glade for at du er fornøyd, det er akkurat derfor vi gjør det vi gjør. God service er ikke en luksus, det er vår standard. Tusen takk for tilliten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fikk nettopp krav om importavgift for å…

Fikk nettopp krav om importavgift for å få pakken?? Og det var ikke billig. Hvor står dette opplyst hos mittvakresmil?

9. August 2025

Antwort von Mittvakresmil.com

Hei Inger, takk for at du delte dette med oss.

Vanligvis skal det ikke påløpe ekstra tollavgifter ved levering. Dersom du likevel har mottatt et krav, dekker vi selvfølgelig kostnaden for deg. Vi ønsker å løse dette sammen med deg, men vi har dessverre ikke e-postadressen din.

Kan du sende oss e-postadressen din via Trustpilot-portalen? Da tar vi direkte kontakt og sørger for at dette blir ordnet på en god måte.

Tusen takk for tilliten — vi er her for å hjelpe deg!

• Klarna Partner - Betal først etter mottak av bestillingen din

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lang leveringstid, ikke originalemballasje.

Lang leveringstid. Stripsene kom ikke i originalemballasje. De selges ikke i små poser, men i små esker som er forseglet. Har kjøpt i USA mange ganger. Måtte også betale toll på nok 241 da jeg hentet på posten.
Redigert; god service og kjapt svar da jeg sendte mail og klaget. Toll blir tilbakebetalt!

22. Januar 2025

Kjære Therese,

Takk for tilbakemeldingen din og for forståelsen angående leveransen og emballasjen av våre Crest Whitestrips. Vi beklager oppriktig eventuelle forsinkelser som har oppstått med fraktselskapet, da disse noen ganger kan skje.

Vi vil gjerne presisere at alle våre produktsider angir hva du kan forvente med din bestilling. For å sikre rask og praktisk levering sender vi de fleste av våre Crest Whitestrips uten den store esken. Denne tilnærmingen lar oss maksimere effektiviteten, spesielt siden stripene i seg selv tar minimal plass. Også for våre halvtidsbehandlinger er det nødvendig å fjerne stripene fra eskene.

Når det gjelder tollavgifter, forventer vi vanligvis ikke disse ekstra kostnadene; men hvis de oppstår, refunderer vi dem, slik vi har gjort for deg.

Vi setter pris på din positive omtale av vår kundeservice og ser frem til å betjene deg igjen!

Strålende fornøyd

Strålende fornøyd! Ingen ising i tennene. Kjørte full pakke og har definitivt fått tilbake mitt hvite rene smil

8. Juli 2024

Antwort von Mittvakresmil.com

Tusen takk for dine fine ord og tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med produktet vårt, og at whitening-stripsene gir de resultatene du håpet på.

Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi er så glade for å vite at stripsene har vært effektive for deg. Takk igjen for din anbefaling!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig logistikk

Produkt som beskrevet. Siden utgir seg for å være norsk, men opplyser i en skjult undermeny at fortolling skjer på eget ansvar. Brevet fra Tsjekkia har oppført verdi på seg på 500 euro, og kvitteringen på epost går bare så vidt som dokumentasjon til postens egen fortolling. Ligg unna, kjøp på ebay som er VOEC registrert.

6. September 2024

Kjære Sverre,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager å høre at du har hatt problemer med bestillingen din og logistikken. Vi er glade for at produktet ble levert som beskrevet, men vi forstår at de tilleggsmessige tollproblemene har vært frustrerende.

Dessverre oppsto det en systemfeil i vår bestillingsprosess, noe som resulterte i at en feil verdi ble oppgitt på pakken, og dermed ble det feilaktig beregnet tollkostnader. Det var absolutt ikke meningen at du skulle måtte betale ekstra tollkostnader for bestillingen din fra vår butikk. Vi ber om unnskyldning for ulempene dette har medført. Vi vil også forsikre deg om at vi har løst feilen i systemet vårt, og at denne situasjonen ikke vil skje igjen i fremtiden.

Kan du vennligst sende oss en e-post med kvitteringen for tollkostnadene? Vi vil gjerne refundere disse kostnadene for deg, slik at du blir 100 % fornøyd.

Vi er alltid tilgjengelige for å løse eventuelle problemer, og din tilfredshet er av stor betydning for oss. Nok en gang, beklager vi, og vi ser frem til å rette opp dette for deg.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr