Story House Egmont Bewertungen 1’090

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har være kunde på Her & Nu og benyttede mig deres tilbud. Her finder jeg så ud af, at man ikke kan opsige et løbende abonnement hos dem og starte et nyt tilbuds abonnement. Det står ingen steder p... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliver vildledt til abonnementordning. Modtog besked om, at der var blevet trukket 1454,74 kr til Hendes Verden fra MitBlad. Jeg havde købt 14 ugers Hjemmet til et familiemedlem og var ret sikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er nogle fine blade I sælger, men Jeres kundeservice er på neandertaler-niveau. Jeg fik den 12/3 bekræftet at mit abonnement var opsagt, så sender I af ukendte grunde en ny opkrævning som je... Mehr ansehen

1. Zeitschriftenladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.

1.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

POLITIANMELD Story House Egmont!

POLITIANMELD Story House Egmont.
Jeg vil opfordre alle til at politianmelde, da jeg kan læse på Trustpilot at stort set alle bliver snydt enten via abonnementer der "ikke er opsagte" selvom de er sagt op eller i mit tilfæde en sag hos et inkasso firma for et abonnement jeg ikke vidste jeg havde og ikke havde fået besked om at jeg havde. Jeg har heller aldrig modtaget de blade de siger de har sendt.
Den eneste måde store virksomheder kan stoppes på er hvis nok mennesker politi anmelder eller skriver til forbruger ombudsmanden.

Man anmelder online hos Politiet - kan ikke ligge link ind men skriv i søgefeltet "svindel ved køb af vare eller ydelse"

Alternativt kan man klage via Forbrugerombusmanden over Story House Egmont. De har en klageformular man kan udfylde online og det er gratis.

14. März 2025

Hej Trine

Jeg kan oplyse dig, at vores abonnenter er løbende, og du kan altid opsige et abonnement med 1 måneds varsel. Hvis et abonnement ikke opsiges, sender vi 4 opkrævninger med posten. Hvis opkrævningen ikke bliver betalt, sendes udestående videre til vores inkassofirma.

Hvis du sende mig dine oplysinger til kontakt@mitblad.dk, så vil jeg meget gerne kigge nærmere på din sag, og se hvad der er sket.

Vh. Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vær obs på automatisk fornyelse

Jeg kan simpelthen ikke fordrage forretningsmodellen med automatisk (og meget stille) fornyelse efter en given introduktionsperiode, især når prisforskellen er så stor.
En påmindelse via mail et par uger forinden burde være muligt, og havde resulteret i en glad kunde her.
I dét tilfælde var jeg nok blevet hængende hos Gastro i mange år. Nu er de næste 12 måneder uden tvivl mine sidste som kunde hos jer.
Bladet fejler som sådan ikke noget.

23. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har forsøgt at kontakte deres…

Jeg har forsøgt at kontakte deres kundeservice utallige gange, men hver gang får jeg bare standard svar uden reelle løsninger. Det virker som om, de ikke tager deres kunder alvorligt, og det er frustrerende. Jeg har endda sendt flere e-mails med dokumentation for mine henvendelser, men der er ingen forbedring. Det er simpelthen uacceptabelt, at man skal kæmpe så hårdt for at få det, man betaler for, og at man skal bruge så meget tid på at følge op på deres fejl.

Jeg ville ønske, at de kunne vise mere respekt for deres kunder og tage ansvar for deres handlinger. I stedet for at gøre det, har de skabt en oplevelse, der er fyldt med stress og irritation. Jeg kan ikke anbefale Story House til nogen, der ønsker en pålidelig service. Det er en skuffelse, og jeg håber virkelig, at de kan forbedre deres processer i fremtiden.

18. März 2025

Hej Tina

Tak for din feedback.

Jeg kan ikke, se hvad din sag drejer sig om, men du er velkommen til at skrive til mig på kontakt@mitblad.dk, da vi er interesseret i at se på en forbedring.

Ren fusk

Ren fusk. Alle anmeldelser passer. De sender ikke bladene og man kan ikke komme i kontakt med dem efterfølgende. Købte 6 Euroman i december, har ikke modtaget et eneste eller hørt noget fra dem.

10. März 2025

Hej

Hvis du har betalt for et abonnement, skal du selvfølgelig have bladene tilsendt. Du må meget gerne kontakte os på tlf. 70203100 eller skrive til kontakt@mitblad.dk, så vi kan kigge på din sag.

5 stjerner til Inge

Kære Egmont

Inge skal I sørge for at beholde :)

Jeg havde ikke modtaget Vores Børn der udkom i starten af måneden, og tog derfor kontakt til jer gennem jeres kontaktformular.

Jeg fik hurtigt svar fra Inge, der med det samme havde bestilt et nyt til mig. Hun forklarede samtidig hvordan jeg nemt selv kunne gøre det hvis jeg manglede et blad en anden gang.

Dagene gik, og hverken det første blad, eller det eftersendte, kom frem. Så Inge sendte et igen, denne gang i kuvert og med håndskrevet adresse.

I dag - 11 dage efter udgivelsen - var det stadig ikke kommet, så Inge ville sende et nyt.

Jeg er på intet tidspunkt blevet mistænkeliggjort i forhold til at bladet ikke var kommet frem 3 (!) gange. Det havde jeg ellers “frygtet”. I weekenden kom mit Boligliv, så jeg ved ikke hvad der går galt med Vores Børn.

Her til eftermiddag dukkede der så det blad op, som Inge selv har sendt afsted. Så jeg håber at hun kan nå at stoppe det andet i posten.

Kæmpe ros herfra. Det er meget irriterende ikke at modtage sit blad som forventet, så opvejer den gode service det :)

Blade kommer ikke

Bestilte et abonnement på anders and og co. 10 numre med gave og en guinness rekord bog. 1. blad blev lovet til at komme før jul - så kan det bruges til at give abonnementet i julegave.
Det har været en kæmpe skuffelse. Første blad kom ikke op til jul og kundeservice svarede ikke før efter jul. Blad burde komme hver torsdag, men kommer (hvis det kommer) først lørdag. Faktisk er under halvdelen af bladene kommet i det hele taget - og af dem har kun to haft den lovede gave med.
Det er helt sindsygt - og kundeservice svarer koldt og uanfægtet - uden nogen former for undskyldning.
Jeg er stjerne-træt af det. Det kræver ret meget opmærksomhed fra mig, at holde styr på noget, som burde fungere automatisk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad gør man når de første to blade i…

Hvad gør man når de første to blade i mit abbonement ikke er leveret ( til mig ihvertfald)? De kan ikke kontaktes pr tlf da de har meget travlt og de svarer ikke på e-mail !!! Kan kun advarer alle mod at abonnere på deres blade. 😡

Hej Hanne
Vi har desværre meget travlt på telefonen om mandagen, og derfor længere ventetid.
Du kan altid få dit blad gensendt via vores hjemmeside https://mitblad.dk/login/ ved at bruge vores selvbetjening. Så er du fri for at vente pr. telefon eller mail.
Vi skal nok komme til din mail og besvare den hurtigst muligt.

Mvh. Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Abonnement ændres fra inaktiv til aktiv ???

Jeg har opsagt abonnement for længe siden - men tjuhej, så er det sørme aktivt igen! Flot! Og en regning på over 500 kr. Jeg kommer ALDRIG til at abonnere på noget hos jer igen! Oveni har der været problemer med levering.
Det er ærgerligt, at man ikke kan give minus-stjerner herinde!!!

16. Februar 2025

"GuldKryds" ABONNEMENT - et dårligt tilbud

"GuldKryds" ABONNEMENT - 6 NUMRE 359,70, leveret med posten på udgivelsesdagen.
Dértil kommer 49,00 for "girokortgebyr", hvis man ikke har tilmeldt PBS.
ALTSÅ: 408,70 kr for 6 numre leveret = 68,12 kr/nummer.

I løssalg koster samme blad 49,95 kr per nummer - altså en ekstrapris på 18,16 kr for at få bladet med posten i stedet for at købe det i løssalg!
Og så skal abonnementet FORUDbetales i 6 mdr. - og forlænges automatisk, hvis det ikke opsiges med 1 måneds varsel!

Alt i alt en tvivlsom, dyr abonnementsøsning !

Men det bliver værre endnu:
Faktisk kan samme 6 måneders abonnement fås til 149,95 kr .... men: "man skal selv opsøge det".

Opringning til kundeservice - "du er nu nummer 6 i køen" - 26 minutters ventetid:
Det venlige kundeservice forvandlede standard-abonnementet til et fordels-abonnement uden videre ... altså: 200 kr sparet på "selv at opsøge det".

Efter at have brugt ½ time af sin resterende levetid på at vente i telefonkøen - for at spare 200 kr - melder den mistanke sig sig, at fa. Egmont MED VILJE gør hele abonnements-proceduren u-igennemskuelig.

Eneste grund til, at denne anmeldelse ikke er på NUL stjerner er, at kundeservice-medarbejderen faktisk var både venlig og fremkommelig og næsten u-opfordret gav 200 kr i "rabat".

10. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt et 6 måneders abonnement…

Havde bestilt et 6 måneders abonnement til mit barnebarn og har for et par uger siden opsagt det igen og bedt om at få det bekræftet skriftligt. det har I så ikke gjort, og nu har jeg i flere dage forsøgt at træffe jer telefonisk, men det er komplet umuligt. Dårlig service.
For nogle år siden var jeg igennem nøjagtig samme procedure og da fortsatte I bare med at sende bladet samt regning. Øv øv. Nu skal jeg i hvert aldrig bestille noget hos jer igen.

4. Februar 2025

Hej Anne

Hvis du sender en mail til kontakt@miblad.dk, så sørger vi for, at du får et svar.

Story House Egmont

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde abonnement på fitliving og…

Havde abonnement på fitliving og hjemmets mad købte abonnementet i august fik at vide at første blad ville komme 26 september men ikke før sidst i november kom det første blad efter at jeg havde skrevet til dem 1 uge efter bladets ankomst fik jeg svar på min mail og jeg har skrevet til dem flere gange siden og da jeg skrev til dem at jeg opsagde mit abonnement svarede de at jeg vil få bladene men her den 27 januar 2025 mangler jeg stadig de resterende fitliving og 1 af hjemmets mad og når de ikke har mere styr på forsendelse af deres abonnenter bestillinger og jeg kan se at det ikke kun er mig der har problemer med at få det de har bestilt jeg syns ikke story house egmont er anbefalelsesværdige

27. Januar 2025

Wendy-blad uden fornyelse....

Wendy-blad uden fornyelse....

Min datter får wendy blade og der har flere gange været trykt de samme tegneserier flere gange - nogle gange har man ændret lidt i teksten, men basis er det samme..

Senest har man trykt helt samme tegneserie både i blad 8, 2024 og blad 1,2025...

Stram lige lidt op!
Jeg har hørt flere stopper deres abonnement af samme årsag 🙄

14. Januar 2025

Hej Vivi

Jeg går videre med din information til redaktionen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Få dog optimeret jeres kunderejse for syv søren!

Hold nu fast en dårlig oplevelse at være abonnent hos jer. Abonnementet kører egentlig gnidningsfrit så længe det varer. Men den går ligesom galt når I gerne vil forny det UDEN at være i kontakt med mig som kunde. Har jeg været tilfreds? Er der noget I kan gøre bedre? Der findes en million gode best-practise eksempler på hvordan man giver sine abonnenter en god oplevelse – både under og op til abonnementet skal fornyes. I har så valgt at følge 0 af dem. Træls. Anyways, jeg fik fornyet mit abonnement uden varsel til den nette sum af 1343,40 kr. Da jeg oprettede abonnementet kostede det 499 kr. Det er et år siden og som mange nok er flest har jeg altså ikke sat en reminder i kalenderen et år ude fremtiden om dette. Havde I nu sendt mig en e-mail om at mit abonnement snart blev fornyet og deri havde givet mig en række spændende tilbud med abonnementsfornyelser/tilbud havde jeg nok sprunget på et af dem. Men med jeres måde ved blot at forny UDEN varsel – ja, så mister I en kunde.

Få dog optimeret jeres kunderejse for syv søren! Så I ikke mister endnu flere abonnenter. Er sikker på at I har et digitalt team et eller andet sted i forretningen med en UX'er eller to, som kan tegne den perfekte kunderejse for jer. Do better!

Den eneste grund til at I får to stjerner er pga. den søde kundeservice medarbejder som prøvede at give mig et andet abonnement. But too late.

13. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose kundeservice

Jeg vil gerne rose kundeservice - Tasja - og sige tak for den superimødekommende og empatisk service hun har ydet ifm. min 93 årige gamle mor ønskede at ændre abonnementet udenfor normal "opsigelsesperiode".
(Dejligt med fleksibilitet og konduite i et regelrettet samfund)

8. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spurgte kundeservice om jeg kunne ændre mit abonnement

Spurgte kundeservice om jeg kunne ændre mit abonnement fra Hjemmet til Hjemmets Guldkryds fra januar 2025.
Fik venlig svar-mail om ja, og spørgsmål: “er det det du vil” fra kundeservice som jeg svarede ja tak til. Derefter… tavshed. Forsøg på selv at logge ind gik i kage (er en gammel kone).
Jeg har nu sendt 3 e-mail; 15/12, 18/12, 23/12.2024 til kundeservice og ringet i alt 3 gange - senest i dag, hvor jeg igen var i en kø så lang, at jeg opgav. Alt sammen uden at nogen hos Egmont har reageret på mail og kontaktet mig. Fik dog hver gang automatisk svar fra kundeservice om travlhed uden at noget er sket. Er abonnementet ændret? Aner det ikke.
Kunne Egmont ikke snart give mig besked? Det vil jeg sætte pris på. Tak.
Ringede i dag til kundeservice og var br. 8 i køen og ventede fra kl. 11.12 til 12.00.
Fik kontakt til meget venlig service-
medarbejder, som hjalp mig med at ændre abonnement og bagefter sendte mail om ændringen.
Egmont ledelse: det må i kunne gøre bedre!

2. Januar 2025

Hej Else

Der har været ekstraordinært travlt i decembermåned. Beklager derfor den ekstra lange svartid.

Godt at høre problemet er løst, og at du kom igennem til venlig og hjælpsom medarbejder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har abonnement på Bolig Liv skal ofte…

Har abonnement på Bolig Liv skal ofte rykke for mit blad da det ikke bliver leveret til dato

27. Dezember 2024

Hej Charlotte,

Vi beklager hvis du har oplevet problemer med at få leveret Boligliv. Hvis ikke det kommer til tiden, skal vi have information om dette, da vil tage fat i omdeler.

Skriv venligst til kundeservice om, hvis det fremover ikke kommer til tiden eller udebliver.

Beklager ulejligheden og god dag.

Fantastisk service

Jeg har før skrevet en anmeldelse pga min mors abonnement. Den har jeg nu slettet, da hun ikke havde opgivet de korrekte oplysninger da hun oprettede sit abonnement.
Jeg vil gerne rose kundeservice og Tasja og sige mange tak for den fantastiske service hun har ydet, så min mor kunne få sin gave.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker automatisk abonnement på mobilepay uden info

Købte for to år siden et gaveabonnement på Anders And Junior til min nevø. Siden har Story House Egmont så uden yderligere notifikation trukket mig fuld abonnementpris via mobilepay i december. Sidste år opdagede jeg det ganske enkelt ikke, men det gjorde jeg heldigvis i år. Jeg er mildest talt rasende over denne praksis. Jeg ved jo sådan set ikke engang, om I leverer bladene, for det er jo min nevø, der forhåbentlig modtager. Jeg har sendt mail til jeres kundeservice og forventer ærligt talt det beløb, I har trukket her den 21/12 (kl. 2 om natten) refunderet og abonnementet stoppet øjeblikkeligt. Specielt set i lyset af at der jo kun findes 24 numre af Anders And Junior. Der er vel nok ingen, der har brug for endnu en omgang...? Jeg ringer i morgen, når kundeservice åbner og håber på en fornuftig løsning.

22. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alla våra prenumerationer har strulat

Alla våra prenumerationer har strulat. Leveranser uteblir ständigt och vi måste ringa och meddela detta. Kundtjänst är trevliga och skickar ut tidningarna som saknas men det är otroligt jobbigt att behöva ringa var och varannan månad. Vi har i olika omgångar prenumererat på Kalle anka, Kalles pocket, goal och Musses deckargåtor. Alla dessa har strulat.

18. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr