Ik ben al lang op zoek naar satijnen beddengoed. De meeste polyester overtrekken zijn ronduit teleurstellend. Daarom een aantal echte zijden gekocht; heel fijn en mooi, maar erg duur! Nu deze van Mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Écht luxe en romantisch ; Heerlijk om onder te slapen of anderzijds .. door deze luxe en romantische uitstraling . .zowel winter als zomer .. Het glijdt zo lekker en is niet zwaar.. Ook prijs/kwalitei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beste Fleur, Bedankt voor het satijnen bovenlaken . Mijn ervaring met misteria.nl : vlotte,correcte klantenservice,een luisterend oor en een grote bereidwilligheid om de verwachting van de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wel de kwaliteit is echt uitstekend. k heb in het verleden andere producten ergens besteld,maar het verschil is merkbaar. Ik had een probleempje en verstuurde een mail met mijn vraag en daags nadi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Misteria.nl draait alles om luxe, comfort en stijl. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment woon- en lifestyleproducten die niet alleen mooi ogen, maar ook bijdragen aan jouw dagelijks comfort. Van zijdezacht beddengoed tot slimme oplossingen voor in huis, elk product wordt gekozen met oog voor kwaliteit en design. We geloven in service met een persoonlijke touch. Daarom staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en eventuele problemen snel op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we doen er alles aan om jouw winkelervaring soepel en prettig te laten verlopen.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Het gebruikte materiaal is heerlijk en daardoor slapen we ontspannender mede omdat we minder wakker worden tijdens het draaien. De kussenslopen hebben helaas afmetingen van 40 x 50 cm en niet de standaard afmetingen van onze kussens 60 x 70 cm en hierdoor moesten we stiksels weghalen om het te laten passen 😢
Aanvulling: wij hebben contact gehad en er wordt gewerkt aan een oplossing, daarom van 3 naar 4 en wie weet later naar 5 sterren, heel fijn.
Helaas moet ik nu 3 maanden later melden dat er na het contact niets is gebeurt. M.a.w. we hebben nog steeds twee heel slechte kussenslopen. Nu 7 maanden later is de website uit de lucht en dus geen service meer.

De kwaliteit is super
Het is niet zo heel goedkoop maar het is het wel waard
De service is prima
Een van de weinige bedrijven dat betrouwbaar is Online dan hè

Antwort von Misteria
Misteria heeft onmiddellijk gereageerd om mijn dekbedovertrek dat te klein was en een nieuw dekbedovertrek verzonden, heel goeie naverkoopdienst

Antwort von Misteria
Ben zeer tevreden over mijn aankoop

Beste Fleur,
Bedankt voor het satijnen bovenlaken .
Mijn ervaring met misteria.nl : vlotte,correcte klantenservice,een luisterend oor en een grote bereidwilligheid om de verwachting van de klant in te lossen
Ook de verzending van bestelde goederen verloopt vlot en correct.
Ik kan alleen maar positieve feedback geven en andere klanten die bij misteria bestellen geruststellen dat ze in goeie handen zijn bij misteria!
Mvg,
Rudy Geuens

Antwort von Misteria
2 maanden moeten wachten op kleding en toen deze arriveerde bleek maat L. totaal niet te passen (S). Wel een maat voor kleine Chinezen! Ook de stof was abomimabel slecht. De overtrekken zijn ook niet van zijde, maar troep. Niet kopen, je krijgt wel je geld terug, na een retourlabel te printen, wat even duurt voordat je die krijgt.

Antwort von Misteria
Het is soms lastig om van internetaankopen te zien waar je iets bestelt, welke kwaliteit het heeft en of er mogelijk van oplichting sprake is. Zeker als het mooie aanbiedingen betreft en het even duurt alvorens je bestelling geleverd wordt.
In dit geval bij Misteria kreeg ik mijn aankoop keurig geleverd. Dat niet alleen, de service bleek ook nog eens uitstekend te zijn. Ik had zelf een foutje gemaakt in de maatvoering. De (Nederlandse) serviceafdeling van Misteria bleek goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Complimenten.

Antwort von Misteria
3 x besteld, zeer tevreden over alle producten. Klantenservice reageerde direct op vragen om nadere informatie. Echt een aanrader!

Antwort von Misteria
Helaas hebben we niet gekregen wat we besteld hebben.
We vroegen king size 200 op 200cm en kregen 180 op 200cm.
Ik wacht nog tot ze ruilen, dan kunnen we ze een betere score geven.

Antwort von Misteria
Voor mijn bestelling kontakt opgenomen betreffende afwijkende maten ... Afgesproken dat dit na het plaatsen van de bestelling ging aangepast worden ...
Helaas niet Dus ... Een grote dekbedovertrek in de verkeerde afmetingen ipv. De 2 kleinere modellen, 2 kussenslopen in plaats van de beloofde 4 ...
Na contactopname met de supportafdeling en het nauw opvolgen uiteindelijk de initieel bestelde maten ontvangen.
Goeie dienst na verkoop !
Mvg, yvo

Antwort von Misteria
Goede communicatie en snelle levering

Antwort von Misteria
Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik tot de vaststelling dat er een fout was ‘ingekropen’. Ik heb dit direct gemeld en ik kreeg nog dezelfde dag een duidelijke en persoonlijke mail. De fout werd rechtgezet. Na het rechtzetten van de fout kreeg ik een voor de terugbetaling van een deel van het bedrag. Zeer correcte afhandeling zou ik zeggen tot nu toe. Zodra ik het beddengoed krijg zal ik ook deze ervaring noteren. Bedankt alvast voor de snelle oplossing. E. Vertonghen

Antwort von Misteria
top service snelle levering goede klantcontact en goede kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar!!

Antwort von Misteria
Ik kreeg 2 paar zeer mooie zijdeglanzende grote satijnen lakens toegestuurd, prettig om aan te voelen ook. Echt wat je ervan verwacht!

Antwort von Misteria
Met een beetje scepsis 2 satijnen overtrekken besteld. Met creditcard omdat het misschien niet aan zou komen. Scepsis is volledig omgeslagen in enthousiasme! Snelle levering, goede kwaliteit! Zeer tevreden.

Antwort von Misteria
Inmiddels mijn 2e bestelling ontvangen en nog net zo tevreden! Ook de klantenservice ondersteunt goed bij vragen, dat is een 5 sterren review zeker waard! 👍🏼

Antwort von Misteria
Niets ontvangen. En dan wel vragen of ik een review wil schrijven? Schandalig. Zorg eerst eens dat je waarmaakt wat je beloofd.
Ondertussen de spullen ontvangen maar niet de kwaliteit die ik had gehoopt. Per e-mail zijn ze niet meer te bereiken. Krijg mails onbestelbaar retour. LET OP!!! Oplichting.
Een duidelijke weg met enorme hobbels. Maar inmiddels pakket retour en geld terug. Conclusie: levertermijn -, kwaliteit -, moeite om geld terug te krijgen-, uiteindelijk wel geld terug

Antwort von Misteria
Ik heb op 27 Mei mijn bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niets ontvangen en ook via mijn DHL app kan ik mijn bestelling niet terugvinden. Mijn advies is dan ook om geen aankoop bij hun te doen.
Update: ik heb gisteren (06-06-2025) mijn bestelling bij DHL servicepunt opgehaald, maar alleen jammer dat ze dan weer de verkeerde schoenmaat hebben opgestuurd:-( Enfin, ik zal mijn aantal review sterren van 1 naar 2 verhogen, maar nog steeds een onvoldoende dus wat mij betreft.

Antwort von Misteria
Wat een super goede service. Ik ken geen ander bedrijf wat zo veel moeite neemt om mijn bestelling aan te passen. 👏
Snelle reactie op mijn mail met een fantastische oplossing.😄

Antwort von Misteria
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.