Expérience extrêmement décevante. Depuis plusieurs semaines, j’essaie d’organiser la restitution d’un véhicule que je n’utilise plus. J’ai envoyé plusieurs emails au service support, sans... Mehr ansehen
Ik wil graag mijn lof uitspreken over MisterGreenlease, en in het bijzonder over David. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding was de service niets minder dan perfect. David onderscheidt... Mehr ansehen
Wij zijn MisterGreen Electric Lease ... ...een innovatieve Nederlandse scale-up met ambitieuze plannen voor een duurzame & elektrische Robo-vloot door heel Europa. ...en wij zijn inmiddels goed op weg. Op dit moment hebben wij al 3.500 Tesla’s in onze Europese vloot en ons korte termijn doel is om eind 2024, 10.000 elektrische auto’s in de lease te hebben. Wij zijn een ambitieuze groep mensen, met de gedeelde waarden: innovatief, betrokken en positief.
Mechelen, Belgien
- +32 380 844 27
- support@mistergreenlease.be
- mistergreenlease.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Be careful before signing a contract…
Be careful before signing a contract with mistergreen. Even though the prices of tesla dropped (and I was informed my leasing price would be diminished because of this), my contract became more expensive instead of less expensive. The contract mentions a cost overview (which is not included in the contract). You can find that cost overview on their website, which contains the word 'Interest'. This gives mistergreen the ability to increase prices without clear info on "how" interests will impact your monthly price. I would not recommend.
Service clientète au TOP
Les différents échanges avec le service commercial m'ont rassuré et c'est donc normal que ma société soit passée chez MisterGreen pour le leasing de mon prochain véhicule.
Prise en charge claire
Prise en charge claire, efficace et rapide.
Merci à Julien pour ton suivi exemplaire et nécessaire pour une mise en confiance pour une décision importante, prise « en ligne ». Merci à toute l'équipe de MisterGreen pour votre processus bien rodé qui reste néanmoins très humain et très chaleureux.
Vlotte dienstverlening
Vlot verloop van de leasingsaanvraag. Vriendelijke contactpersoon die snel werk maakt van de specifieke vragen. De auto hebben we nog niet ontvangen, maar ik heb alvast al een goed oog in de verdere samenwerking.
Snelle en klantgerichte service
Ik ben zeer tevreden over de sneldheid en klantgerichtheid waar Mistergreen mee werkt. Ik kon altijd bellen met vragen en het hele team was altijd heel transparant over de situatie, hier door kwam ik niet voor verrassingen te staan.
Het ophalen van de auto ging ook heel vlot, ik ben helemaal tevreden en ben van plan om ook hier mijn toekomstige wagens aan te schaffen.
Super service
Snelle en duidelijke communicatie.
Zeer vlot traject
Zeer vlot traject van eerste interesse tot aankoop. Goeie service en flexibel!
Goeie en snelle opvolging
Goeie en snelle opvolging, zeer vriendelijk, snelle afhandeling.
Livraison en un temps record!
Lors de la commande de ma Tesla, le délai d'attente annoncé était de huit mois. Deux jours après avoir passé la commande, quelle ne fut pas ma surprise de recevoir un appel m'indiquant que le modèle que je désirais était disponible dans un stock et qu'on pouvait me le livrer... Le lendemain!
Merci à l'équipe de Mistergreenlease d'avoir fait l'impossible pour obtenir les plaques, assurances et autres en un temps record!
op 4 dagen een Tesla
Gemailed naar Frédéric op dinsdag voor info en 4 dagen later konden we onze nieuwe Tesla ophalen. Alles werd dus super snel en correct afgehandeld. Zeker aan te raden!
Tout simplement parfait
Tout simplement parfait ! Monsieur Frederique Jacoby est top !
Kees is onze contactpersoon binnen…
Kees is onze contactpersoon binnen sales. Die man is helemaal customer oriented. Top pre-sales service !
communication excellente et rapide
communication excellente et rapide
a l'écoute des besoins des clients
Persoonlijk contact en snelle service!
Persoonlijk contact en snelle service!
Passie voor hun vak.