Je ne comprends pas cette entreprise qui est beaucoup plus motivée à vendre et à encaisser l’argent qu’à communiquer avec ses clients. Communications et modes de communication désastreuse, mais peut-ê... Mehr ansehen
Afhandeling bij inleveren ronduit schandalig: - inspectie is niet op het afgesproken tijdstip - inspecteur is brutaal - schades zijn reeds gemeld - er wordt 100,- gerekend voor vermeende honden... Mehr ansehen
Ensim heeft me heel goed geholpen en weet hoe je goede service kan verlenen. Ook ben ik zeer tevreden over Mister Green dienstverlening en nazorg. Vanaf de aflevering van de lease auto tot aan het... Mehr ansehen
Na vele jaren met meerdere auto's in onze organisatie via MisterGreen te hebben gereden blijken we voor de volgende periode niet bij elkaar te passen. Het kan zo lopen. Wel erg bedankt voor de a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
MisterGreen Electric Lease is marktleider op gebied van Tesla leasing
MisterGreen Electric Lease
Vom Unternehmen geschrieben
- Wij stoppen niet voordat het gebruik van fossiele brandstof de wereld uit is!
- Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.
Bloemendalerweg 30, 1382 KC , Weesp, Niederlande
- 020 771 9026
- support@mistergreen.nl
- mistergreen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Steeds goede ervaring met maatschappij
Steeds goede ervaring met maatschappij. Reageeen super snel op vragen
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Heb hier al een tweetal autos geleased achter elkaar en altijd goed meedenken met de situatie en komen met alternatieven. Helaas moet ik er nu even tijdelijk tussenuit maar als de Juniper er is ben ik weer terug. Bedankt Marc Vrielink!
Autopilot kosteloos toegevoegd aan leaseauto
Het aanvragen van de lease ging snel en eenvoudig, er bleek echter een probleem te zijn; autopilot ontbrak. Het bleek te gaan om een versie van de model 3 die niet vaak voorkwam, waarbij Autopilot niet inbegrepen is.
Na een paar problemen in de communicatie heeft de klantenservice van Mistergreen dit uitermate netjes voor mij opgelost; ze hebben kosteloos de Autopilot functionaliteiten bijbesteld. Binnen 24 uur was het geregeld.
Goede en snelle communicatie met Nadine
Nette en snelle afhandeling van het…
Nette en snelle afhandeling van het verzoek. De service balie is goed bereikbaar en staat je vriendelijk te woord.
Mr. Green dank!
Geen belletje van mij was teveel voor Marc Vrielink.
Altijd uitermate kundig en vriendelijk.
Dank voor jouw hulp, geduld en vrolijkheid.
Snel geholpen
Ik had een paar ontbrekende facturen en werk snel en correct geholpen. Dank u wel!
Top service en leuke auto’s
Goed te bereiken en goed kunnen schakelen met contactpersoon Wouter. Snelle levering van de auto en de bezorger Julian heeft alles vriendelijk van A tot Z uitgelegd.
Er was een verandering van een aantal zaken voor mijn eigen lease situatie, maar dat was snel opgelost gelukkig. Goed geholpen door mensen op de zaak in Weesp.
Goed te bereiken
Goed te bereiken, prima geholpen met alle vragen. Afhalen was ook een perfecte ervaring. Alles is netjes uitgelegd.
Hele vriendelijke fleetcontrol…
Hele vriendelijke fleetcontrol medewerker heeft mij heel rap geholpen.
Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service. Vrijdag mijn occasion lease Tesla besteld en dinsdag al gebeld wanneer die afgeleverd kon worden. Auto ziet er goed uit. Erg blij mee.
In de ochtend eerste contact gelegd en…
In de ochtend eerste contact gelegd en in de middag al rijden!!!! Super maatwerk. Heel tevreden met service en de auto.
Uitstekende Service op het Juiste Moment
Ik ben ontzettend tevreden over de service van MisterGreen. Al jarenlang handelen ze al mijn verzoeken keurig af, maar de afgelopen weken hebben ze zichzelf echt overtroffen. Een week voor mijn bruiloft gebeurde er iets wat mijn planning behoorlijk in de war schopte: iemand reed tegen mijn Tesla aan. Dit was extra vervelend omdat de Tesla ook nog eens onze trouwauto zou zijn. In mijn wanhoop heb ik MisterGreen om hulp gevraagd, en nog diezelfde dag werd ik gebeld door Nadine. Ze bood direct een oplossing aan: ik kon het weekend van de bruiloft gebruikmaken van een van hun witte leen-Tesla’s, die zelfs nog helemaal gereinigd werd voor de gelegenheid. Toen ik na het weekend mijn eigen auto weer ging ophalen, bleek deze van binnen en buiten volledig schoongemaakt en gepoetst te zijn. Dit is echt een excellente service van MisterGreen!
Uitstekende service van Mister Green!
Afgelopen zaterdag ben ik met een auto van Mister Green langs de weg komen te staan midden in Frankrijk door een lekke band, ik was over iets scherps op de snelweg gereden. Het nood nummer van Mister Green gebeld, om 17u op een van de drukste zaterdagen van het jaar. Ik heb echt een uitstekende service en begeleiding gekregen tijdens het hele traject van, Franse wegenwacht bellen, weggesleept worden en uiteindelijk, waar het om gaat thuis komen. Alle medewerkers met wie ik contact had waren super aardig, professioneel, oplossing gericht en behulpzaam. Echt een 10!
Vervangend vervoer
nadine heeft me goed geholpen met vervangend vervoer toen mijn lease auto bij de garage was voor onderhoud
liep even mis op de dag zelf, maar dat werd gelijk opgelost en een half uur later stond de leen-auto alsnog klaar
bedankt nadine!
Zo fijn om te ervaren ...
Zo fijn om te ervaren dat een bijna 100% digitale propositie zo enorm goed werkt. Alles gaat "gewoon" altijd goed en vanzelf ... zo fijn!
En als je een keer iemand nodig hebt, gaat ook dat perfect. Bijvoorbeeld tijdens de initiele contractering met Marc Vrielink ... ondanks dat mijn wensen afweken van de standaard, regelde hij alles pijlsnel!
Ik wacht nog steeds op leaseauto
Ik wacht nog steeds op leaseauto, ondanks beloften van sales. Delivery komt ook niet in de lucht. Pushen dat als je vandaag tekent er op dag x wordt geleverd klinkt stoer, maar als je het niet waarmaakt komt de bal hard terug.
5 jaar rijplezier gehad met een model…
5 jaar rijplezier gehad met een model 3. Communicatie was goed, alleen bij het naderen van einddatum contract had MisterGreen meer pro-actief kunnen handelen. Ik zou reeds minimaal 3 maanden vooral een aanbod hebben gekregen (was toegezegd via een soort algemene mail) maar ik moest er heel wat achterna bellen om 1 maand voor afloop meer duidelijkheid te krijgen. Marc Vrieling heeft me toen verder kundig en snel geholpen gelukkig.
Nette levering, communicatie kan beter
Nette levering, maar slordige communicatie. Collega's onderling maken blijkbaar afspraken die niet goed door gecommuniceerd worden. Daar heb je als klant last van.
Eerste aflever moment zonder berichtgeving niet nagekomen. Paar dagen later wel gelukt maar wederom in ander tijdvak.
Ik vond het zeer prettig om geholpen te…
Ik vond het zeer prettig om geholpen te worden door een zeer behulpzaam en betrokken medewerker.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.