Je ne comprends pas cette entreprise qui est beaucoup plus motivée à vendre et à encaisser l’argent qu’à communiquer avec ses clients. Communications et modes de communication désastreuse, mais peut-ê... Mehr ansehen
Afhandeling bij inleveren ronduit schandalig: - inspectie is niet op het afgesproken tijdstip - inspecteur is brutaal - schades zijn reeds gemeld - er wordt 100,- gerekend voor vermeende honden... Mehr ansehen
Ensim heeft me heel goed geholpen en weet hoe je goede service kan verlenen. Ook ben ik zeer tevreden over Mister Green dienstverlening en nazorg. Vanaf de aflevering van de lease auto tot aan het... Mehr ansehen
Na vele jaren met meerdere auto's in onze organisatie via MisterGreen te hebben gereden blijken we voor de volgende periode niet bij elkaar te passen. Het kan zo lopen. Wel erg bedankt voor de a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
MisterGreen Electric Lease is marktleider op gebied van Tesla leasing
MisterGreen Electric Lease
Vom Unternehmen geschrieben
- Wij stoppen niet voordat het gebruik van fossiele brandstof de wereld uit is!
- Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.
Bloemendalerweg 30, 1382 KC , Weesp, Niederlande
- 020 771 9026
- support@mistergreen.nl
- mistergreen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen aanrader!
Bij het uitzoeken van de auto werd ik goed geholpen en kreeg ik altijd gelijk reactie.
2 weken later kon ik de auto ophalen, waar ik ook goed geholpen werd. Wel zaten er brandgaten in de bekleding, maar de verkoper verzekerde dat er niet in gerookt was. Als de auto in de zon heeft gestaan is het nogal duidelijk dat er in gerookt is door de vorige gebruiker.
Ik heb hierover contact gezocht maar zo snel als bij de verkoop je reactie krijgt, krijg je nu helemaal geen reactie. Ik kan de auto nog terugbrengen, ik denk dat ik dat doe mocht er geen reactie vanuit Mistergreen komen
Ensem (Mr Green agent) heeft mij zeer…
Ensem (Mr Green agent) heeft mij zeer snel geholpen en goed geinformeerd over de vraag die ik stelde. Nogmaals dank voor je snelle actie Ensem!!
My experience with mister green is…
My experience with mister green is great they are very helpful and think with you together.
Very professional staff members
Very professional staff members, quick service & good coordination. I recommend MisterGreen to all.
Doe geen MisterGreen
Tip van flip, doe het niet. By far de slechtste lease maatschappij van Nederland. Het is dat je 1 ster MOET geven.
Model 3 naar Model Y
Marc van MisterGreen denkt altijd goed mee en zet net even dat extra stapje... Dat maakt leasen via MisterGreen trasnparant, prettig en comfortabel.
Ik ben geholpen door Wouter!
Ik ben geholpen door Wouter. Wat een geweldig persoon om deze zaken mee te regelen! Super professioneel, op tijd, komt zijn afspraken na en heeft mij keurig op de hoogte gehouden m.b.t de status van mijn auto/bestelling. Echt een aanrader!
Geweldige ervaring tot nu toe!
Wouter en Coen zijn echt 'above and beyond' gegaan om mijn leaseauto voor me te regelen. Ik heb ze gebombardeerd met vragen en deze werden volledig en vrijwel direct beantwoord.
Als de looptijd van het contract even goed verloopt dan hebben ze straks een enorm tevreden klant!
Ik lease al ruim een jaar en ben over…
Ik lease al ruim een jaar en ben over het al gemeen erg tevreden. Minpuntje: levering ging een beetje chaotisch maar ze hebben het netjes opgelost en opgepakt. Communicatie is altijd snel en duidelijk.
Een echte ramp
Een echte ramp. Model 3 ingeleverd maar torenhoge rekening met onechte schade (enkel gebruiksschade). Wagen werd zelf op voorhand door een door Tesla erkend carrossiebedrijf nagekeken en 100 % ok erkend buiten 1 kras waarvoor tijdig een verzekeringsaangifte gebeurde. Ook daar wordt geen rekening mee gehouden....
Klantendienst/support reageert niet en draait rond de pot. Ik wacht reeds maanden op terugbetaling van creditnota's. Enigste wat me rest is een juridische procedure. Een echte lijdensweg. Bezin voor je begint met dit bedrijf.
Unserious company
Unserious company! Makes a professional impression, but be careful. I trusted them, but my trust was abused, what a pity!
Snelle ondersteuning!
Snelle ondersteuning!
Ik had deze keer snel een overzicht nodig en die kreeg ik dezelfde dag nog. Heel behulpzaam!
Nieuw lease contract met MisterGreen
Net een lease contract aangegaan met MisterGreen Lease en hebben er tot nu toe alleen maar positieve ervaringen mee. Auto is keurig schoon afgeleverd voor de deur met lichte gebruikssporen maar verkeert verder in prima staat. Contact met verkoper Wouter was bijzonder prettig; hij nam veel tijd tijdens het verkoopproces, kwam persoonlijk even zijn eigen auto laten zien om me de kleur en bekleding te laten bekijken en kwam ook zelf met alternatieven zonder daarbij gehaast of opdringerig te zijn. Ook na ondertekening en afronding van contract staat hij me goed en geduldig te woord voor iedere vraag die ik heb, heel fijn. De 31 dagen proefrijden voelt ook erg goed en geeft zekerheid dat we de juiste keuze maken. Enige puntjes van feedback wat ik heb was dat we bij de levering geen duidelijkheid kregen over hoe laat de auto kwam en we graag een korte instructie hadden gehad van de basis functionaliteiten van de auto; we kregen de Tesla pas en het kentekenbewijs en toen ging de bestuurder er direct vandoor. Geen drama want de auto wijst zichzelf wel maar het was fijn geweest als hij even 5 minuten nam om even te laten zien waar alles zat (kabels, gevarendriehoek, etc.) en waar we in eerste instantie op moeten letten. Dit zijn echt maar details, we zijn zeer te spreken over MisterGreen tot dusver en zouden ze zeker aanraden!
Krasjes als verdienmodel
Helaas geen goede ervaring met deze partij. Auto in ontvangst genomen met veel schade. Dit mocht ik zelf laten herstellen wat natuurlijk veel werk is waar je niet op zit te wachten. Na een aantal maanden een aanzienlijke tussentijdse verhoging van de leasekosten. Na inlevering van de auto een torenhoge rekening van >Euro 2.000 vanwege kleine krasjes en deukjes. Gelukkig kon ik middels e-mails en foto's aantonen dat een aantal zaken al op de auto zat toen ik deze ontving. Naast het onterecht in rekening brengen van schades, rekenen ze absurde bedragen voor de kleinste gebruikssporen. Dit lijkt een belangrijk onderdeel van het verdienmodel van deze leasemaatschappij te zijn.
Binnen paar uur geholpen door Ensem met…
Binnen paar uur geholpen door Ensem met een administratieve vraag! Heel erg blij met snelle service.

Wouter Schuling...…
Wouter Schuling has guided me through the lease process with skill and enthusiasm. His attention to detail and willingness to help with questions, even out of hours, has been exemplary. Thanks the entire MisterGeen Team, in particular Wouter!!

Niet correct!
Een contract verkopen kunnen ze als de beste. Thans de afhandeling laat alle wensen over. Geen service.
In het begin lijken ze prijs technisch sterk, maar bij eindafrekening mag je wel zeggen dat ze 10 tot 15% duurder zijn als hun conculega’s.
Ook bij schade 8 maanden moeten wachten op herstel. Terwijl zelf een andere wagen moeten huren.
Ik trap hier nooit meer in.
Helaas niet nog een keer
De verkoop gaat snel en soepel – alles lijkt perfect geregeld. Maar zodra je service nodig hebt, verandert het verhaal. Daarna is het alsof je in een zwart gat belandt: geen reacties, geen updates, en je moet overal zelf achteraan. Alles is goed, zolang je geen problemen hebt. Maar als je op service rekent, laat MisterGreen het afweten.

Goed geholpen door Ensem Attia
Goed geholpen door Ensem Attia. Snelle antwoorden en nuttig. Gewoon prima.

Antwort von MisterGreen Lease
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.