Geweldig, ik was te laat om m'n pakje af te halen en het was reeds teruggestuurd. MisterBricks heeft het zonder problemen opnieuw verzonden. Dank jullie wel voor deze geweldige service!
Top bedrijf. Klantenservice niet gesproken omdat het altijd goed gaat.
Vom Unternehmen geschrieben
LEGO City, Friends, Technic, Star Wars en meer koop je in de leukste LEGO shop van Nederland. ✓Scherp Geprijsd ✓Supersnel in Huis.
Gysbert Japicxstrjitte 2B, 9051ER, Stiens, Niederlande
- 058-8432345
- info@misterbricks.nl
- misterbricks.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Verkeerde set gekregen
3 sets besteld, 1 andere set gekregen die ik niet had besteld en de originele zat er niet bij. Meteen gebeld en een hartstikke aardige meneer aan de telefoon, de goede set werd meteen opgestuurd en de set die ik had gekregen mocht ik houden omdat die erg klein was. Beste klantenservice die ik ooit heb gehad. Ook altijd snelle verzending en goede prijzen. Beste website om je lego sets te kopen!
Geweldige service
MisterBricks heeft het zonder problemen opnieuw verzonden.
Dank jullie wel voor deze geweldige service!
Topervaring!
Wow...wat een topervaring. Mijn eerste aankoop bij deze shop. Gisterenavond besteld en was vandaag al geleverd (NL naar BE). De 'Mos eisley cantina' van Lego. Erg blij met deze aankoop! 🙌
Gisteren besteld vandaag al binnen
Gisteren besteld vandaag al binnen.
Supersnelle verzending. Goede communicatie. Fijne webshop.
betrouwbare lego leverancier
altijd snelle levering, altijd netjes verpakt, goede prijzen. liever hier bestellen en zeker zijn van je levering!
De prijzen zijn over het algemeen…
De prijzen zijn over het algemeen duurder dan andere aanbieders maar ze hebben soms bizar goede deals. De verzending was weer top! Geen enkele beschadiging! Als het prijsverschil (doorgaans) niet zo groot was geweest met de concurrentie, had ik hier (en 2 concurrenten die net zo zorgvuldig zijn) al mijn sets wel willen bestellen.
Super geregeld
Bestellen was eenvoudig, voor de eindtijd van de dag gedaan en om 10.00 uur de volgende dag in huis. Keurig ingepakt. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Nette no-nonsense webwinkel met goede prijzen
Na wat rondkijken bij misterbricks terecht gekomen. Scherpe prijs, no nonsense website en bovenal hoef je geen account aan te maken. Je koopt gewoon iets, betaald en hebt het snel in huis. Duurde in mijn geval iets meer dan een dag.
Mijn LEGO set was goed verpakt met een nette overdoos en zonder poespas. Zo zie ik het graag. Ik kom 100% zeker nog een keer terug als ik LEGO wil bestellen.
Alles perfect verlopen
Nu reeds 2 bestellingen geplaatst bij Misterbricks en beide bestelling zijn perfect verlopen.
Verzending is iedere keer mooi op tijd toegekomen en was ook goed verpakt.
Daarenboven hebben ze vaak scherpe prijzen voor hun sets, dus ik bestel hier zeker nog!
Supersnel geleverd
Om 21:00 besteld en de volgende ochtend mijn bestelling al in huis. Uitstekend verpakt in een stevige omdoos. Helemaal top!
Top winkel
Gisteren voor de eerste keer besteld Vandaag al geleverd. Was heel goed verpakt tegen schade bij verzending.
Topservice en de beste klantvriendelijkheid
Eerste pakket verloren door PostNL of afhaalpunt. Verkoper mee op zoek gegaan naar een oplossing en uiteindelijk een nieuw pakket bezorgd.
Zeer vriendelijke, correcte en professionele service aan de beste prijzen en zeer consequent!
Een voorbeeld voor vele webshops qua kwaliteit en service.
Top service en snelle reactie!!
Tijdens een lego actie had ik enkele set besteld bij hen. Achteraf wou ik een aanpassing aan de bestelling en dat hebben ze zonder probleem gedaan. Een paar dagen later werd het deel van mijn geld terug gestort! Zeer snelle reacties via email. Correct en netjes. Een tevreden klant erbij!
Super webshop voor Lego
Snelle en zorgvuldige levering. Geregeld mooie aanbiedingen en snelle klantenservice. Bestel er regelmatig en graag.
Zeer tevreden over de eerlijke prijs en…
Zeer tevreden over de eerlijke prijs en snelle levering, alleen oppassen want pakjes worden gewoon bij de voordeur neergezet bij afwezigheid
Weer een zeer tevreden Belgische klant.
Zoals steeds weer alles in orde, de volgende dag in huis geldt zeker ook voor Belgische klanten, ik bestelde hier al enkele malen en alles steeds netje verpakt en altijd onbeschadigd geleverd, deze webwinkel is een echte aanrader op gebied van Lego te bestellen. Ik kom zeker terug Lego shoppen bij MisterBricks
prima, snel en netjes
Misverstand (in eerste instantie verkeerde doos geleverd, kan gebeuren) snel en netjes opgelost. Aanrader!
Prima service
Het begon met een simpele bestelling van een doosje minifigs. Zoals altijd simpel en doeltreffend te bestellen. Helaas ging het (uiteraard) bij het leveren vanuit PostNL fout. Een kleine tegenslag wat uitmondde in een soort van mail gevecht tussen mij en de bezorgdienst.
PostNL is daarin God en geeft ook aan dat als hun zeggen dat iets is afgeleverd dat het dan ook zo is ook al is aantoonbaar niet waar.
Continu contact gehad met Misterbricks die tijdens het hele proces duidelijk aangaf wat er gebeurde en mij uiteindelijk hebben voorzien van een nieuwe doos.
Problemen heeft iedereen, de wijze waarop je ermee omgaat tekent je.
In dit geval niets dan lof voor Misterbricks ten opzichte van de oplichters brigade van PostNL.
Zal je Misterbricks aanraden ?, jazekers.
Bij de volgende beschikbare serie minifigures staat mijn bestelling al klaar !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.