MIRA Home BVBewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Big scam. I did not sign a contract with them but they still charged me 369.00 for something I didn’t not agree with. I just wanted to one time treatment. I even have it on my Ring camera they have... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In Augustus een krabpaal gekocht voor onze kitten. Zeer degelijk! Onze kitten heeft 2 palen helemaal kapot gekrabd waardoor de paal niet netjes meer was. Gevraagd of ik de 2 palen los kon bestelle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Your Review: (5 Stars)We are pleased to have Trevell provide our service today. He and his partner were professional and efficient. All service with MiraHomes has been exactly as promised. From our in... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling in één keer besteld en word in meerdere keren geleverd. Lichte beschadiging op één plek (gelukkig op niet te zichtbare plek). Steun punten zijn krom op meerdere plekken (een zachte hamer do... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

We hebben een passie voor stijlvol en betaalbaar industrieel wonen. We zijn er voor de doe-het-zelvers met een sympathieke formule: kies, bestel, monteer en decoreer.

Akzeptabel

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spiegelkastje

Spiegelkastje besteld, keurig op tijd geleverd. Wat ingewikkeld in elkaar te zetten, maar wel een heel goede handleiding met genummerde planken en apart verpakte schroeven e.d.
Het kastje kierde echter aan alle kanten, klantenservice gebeld, die meteen aanboden nieuwe onderdelen te sturen. Afgewacht tot professionele klusjesman kwam, die heeft het goed in elkaar gezet.
Uit zichzelf informeerde Sharon van klantenservice of alles inmiddels in orde was.
Top service!

7. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kast deugd van geen kant - troep

Een kast besteld waarvan meerdere delen niet deugen en of verkeerd voor geboord!
Enkele delen beschadigd en slecht afgewerkt.
Al meerdere keren contact opgenomen maar de Klantenservice reageerd nergens op.
Telefoon hangen ze ook gewoon op .
Deze kast gaat direct retour en voor ons ook de laatste keer dat we bij Mira Home nog iets bestellen!
Mensen kijk verder en bestel hier niets want dat zit je met de gebakken peren en kun je het zelf uitzoeken!
Mira Home wat een DRAMA bedrijf

18. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klantenservice niet bereikbaar en houden zich niet aan afspraken

Ik had een kast en een kapstok besteld. Kapstok prima in orde.
Kast bij in elkaar zetten blijken de gaten verkeerd om voorgeboord te zijn. ( niet iets wat wij zelf eenvoudig kunnen oplossen, want in 2 van die gaten zitten ijzers in) contact opgenomen via de telefoon, zouden (23-05-2024) het onderdeel opsturen. Dit zou 4-8 werkdagen duren.
Sinds die tijd reageren ze niet op mails en is de klanten service telefonisch niet meer bereikbaar. De verbinding word ook gewoon verbroken.
Nooit meer iets van Mira home!!
Dat er iets mis gaat prima, kan gebeuren. Maar nergens meer op reageren?? Schandalig!!!

23. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

15 days later no package.

Ordered a cupboard with Mirahome.nl

8 mai - ordered
13 mai - shipment notification
22 mai - according to tracking
package never received by post.nl
22 mai - escalated by e-mail info(at)mirahome.nl
23 mai - 24h later still no response

You guessed it, I am not a happy customer.

23. Mai 2024

Slechte zaak

2 kasten besteld via bol.com 2 kasten geleverd maaaar de helft van beide kasten ontbraken.
Opnieuw bestellen duurt 2 dagen de ontbrekende onderdelen 4 tot 8 dagen dus sla mij maar neer die snap ik niet want ineens moet het uit Duitsland komen.
Als je iemand aan de telefoon krijgt dan snappen ze niks van je verhaal en klacht,ze hebben het licht duidelijk niet uitgevonden daar.
Uiteindelijk krijg je een mail met een track and trace nummer die niet te tracen is,dus heb nu nog geen idee wanneer en of onze onderdelen wel aankomen.
Tip van ons.....bestel niet bij dit bedrijf!!!!

Inmiddels is de nalevering al 6 dagen onderweg en ze hebben geen idee hoe en wat

25. März 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer Slechte communicatie

Zeer slechte communicatie! Ondanks dat ik mijn ontbrekende onderdeel na drie weken heb ontvangen blijft dit nog steeds staan. Uiteindelijk via mail heb ik contact gekregen en is het ontbrekende onderdeel nog een keer verstuurd en heb ik dit uiteindelijk ontvangen. Bedrijf moet echt wat aan communicatie doen, het telefoonnummer kan je bellen maar er wordt niet opgenomen. Aangegeven dat mij dit heel erg irriteert.

Omdat ik uiteindelijk het onderdeel heb ontvangen en het product voldoet aan de verwachtingen heb ik twee sterren extra toegevoegd.

Ik miste een onderdeel van een kastje bij levering, na reclamatie (via Bol) zou het artikel opgestuurd worden binnen 4 tot 8 werkdagen. Inmiddels 14 werkdagen verder en nog steeds geen artikel. Track and trace code geeft niets aan. Bedrijf is telefonisch onbereikbaar. Nu weer via Bol gereclameerd. Er kan altijd iets fout gaan maar dan gaat het er om hoe je het oplost en hoe communiceert.

16. Januar 2024

nog niets ontvangen

heb al twee keer uitnodiging gehad om beoordeling te geven, maar heb pakket nog niet ontvangen na meer dan twee weken. heb ook al mail verstuurd waarom mijn zending nog niet is gearriveerd maar nog geen steeds geen antwoord gekregen daarop. ik hoop op een goede afloop...

31. Dezember 2023

Refind geannuleerd product

Refund geannuleerd product. Heb op de 22 december mijn bestelling via bol.com geannuleerd omdat het product op 21 december geleverd zou worden. Meerdere malen telefonisch contact gezocht, niet bereikbaar. Mijn geld heb ik tot nu toe nog steeds niet ontvangen. Heb weer via bol com contact opgenomen om aan mijn geld terug te vragen.

Op 18 januari heb ik mijn geld ontvangen via Bol.com. Er is ondertussen telefonisch contact geweest met het bedrijf. Het is begrijpelijk dat het met de kerst een drukte is bij elk bedrijf en dat neem ik ook niemand kwalijk. Het was alleen jammer dat ik niet de juiste informatie ontving en ik steeds weer naar de ander verwezen werd. Het is nu opgelost en van beide kanten zijn we een ervaring rijker.

22. Dezember 2023

Slechte service, geen contact

Online staat er aangegeven binnen 24 uur bezorgd. Mijn pakket is bijna 3 weken onderweg geweest. Pakket had ik niet meer nodig dus heb ik een retourlabel aangevraagd, deze heb ik ontvangen. Echter, toen ik bij het postpunt aan kwam was het label al eens gescand. Vervolgens ben ik dagen aan het bellen en krijg je ze telefonisch niet aan de lijn. Ook reageren ze niet op je mail. Ik bestel hier nooit meer.

4. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet alles geleverd en geen reactie

Ik heb vorige week woensdag, 3 wandplanken besteld. Er zijn er 2 geleverd. De telefoon wordt niet opgenomen. Iedere keer ‘te druk’ en dan wordt de verbinding verbroken. Maakt niet uit wanneer je tussen 9 en 17 belt of op welke dag. Ook op de mail wordt niet gereageerd.

27. Dezember 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waardeloze klantenservice

Ik had een kleine dressoir kast besteld. Was een enorm bouwpakket, maar monteren ging nog redelijk goed. Alleen het plaatsen van de achterwand was een drama en helaas daardoor werd het bovenblad beschadigd. Ik een nette mail gestuurd of het mogelijk is een nieuw bovenblad te leveren, eventueel tegen betaling. Helaas nu ruim twee weken verder, aantal mails gestuurd maar gewoon nooit een reactie terug gekregen. Ook bellen heeft geen zin, wordt niet opgenomen. Ofwel mensen wees gewaarschuwd, als je hier iets koopt en je hebt hulp van de klantenservice nodig, dan kun je het vergeten!

---------------------------------------------------------
Update 5-10-2023: Naar aanleiding van deze review heeft MIRA alsnog contact met mij opgenomen en geheel kosteloos het beschadigde onderdeel opgestuurd. Alles is nu netjes opgelost en ben weer tevreden.

23. September 2023
MIRA Home BV-Logo

Antwort von MIRA Home BV

Beste Barry,

We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren met onze klantenservice en voor de schade aan het bovenblad van je dressoir kast. Het spijt ons zeer dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere e-mails en dat bellen geen resultaat heeft opgeleverd. Dit is niet de service die we willen bieden aan onze gewaardeerde klanten, en we begrijpen je frustratie volkomen.

We willen graag benadrukken dat we de afgelopen twee weken geen e-mails van je hebben ontvangen. Het lijkt erop dat er mogelijk een probleem is geweest met onze communicatie, en daarvoor willen we ons excuses aanbieden.

Bij MIRA Home streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Daarom bieden we een service waarbij klanten kosteloos nieuwe onderdelen kunnen krijgen als deze ontbreken of beschadigd zijn. We begrijpen dat je graag een nieuw bovenblad voor je dressoir kast wilt ontvangen.

Om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken we je vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@mirahome.nl met alle relevante informatie, waaronder je bestelgegevens en een beschrijving van het probleem met het bovenblad. Ons team zal dit zo spoedig mogelijk oppakken en ervoor zorgen dat je een nieuw bovenblad krijgt toegestuurd.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we waarderen je geduld en begrip in deze situatie. We streven ernaar om dit probleem snel op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij MIRA Home.

MIRA Home

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

een maand wachten en onzekerheid of het geleverd wordt.

Op 13 augustus 2 x bijzettafel Miley besteld. Op 11 september nog niks ontvangen. Al enkele malen gemailed want men is telefonisch onbereikbaar.

Op de mail is beloofd dat het eraan kwam, track en trace link wordt gestuurd maar daar staat dat het product nooit bij de bezorger is aangekomen.

Nu wordt er een onderzoek ingesteld. Gelukkig ben ik net gebeld en is de levering opnieuw toegezegd.

11. September 2023

Bestelde artikel werd geannuleerd

Bestelde artikel werd geannuleerd, terwijl er wel een bezorgafspraak was gemaakt de dag ervoor. Had dan niet gebeld en eerst de voorraad bekeken.

Overigens werd er druk op mij uitgeoefend omdat de chauffeur welke in de ochtend zou bezorgen ziek was. En druk uitgeoefend dat het alleen in de middag kon. Vervolgens een andere afspraak gemaakt voor de ochtend en nog geen 24 uur erna werd het product geannuleerd.

M.i. amateuristisch

31. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr