Fantastisk at opleve et problem blive løst kompetent på 2 min (gendannelse af fabriksindstillinger, når man ikke kan huske sin kode), som Rep Phone I Ballerup har kludret rundt med i flere dage. MiPho... Mehr ansehen
Kom forbi med min nye Iphone der var gået i sort under overførslen fra fra den gamle Iphone. Efeter at jeg selv havde prøvet alt ned til DFU gendannelse uden held, fik Kean hurtigt liv i den, og prise... Mehr ansehen
Jeg ringede til butikken og beskrev min udfordring med mit ladestik på min telefon og han tilbød at se på telefon og rense den i stikket. Det ser ud til at have gjort hele forskellen og jeg slap for e... Mehr ansehen
Min telefon ville ikke lade. Jeg henvendte mig til Miphone. De rensede stikket og sagde, at det var service. Andre firmaer ville have beholdt telefonen og krævet en rimelig løn for det. Fantastisk fir... Mehr ansehen
- Telefonreparaturdienst
- Computerreparaturdienst
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Bildschirmreparaturdienst
- Anrufbeantwortungsdienst
Vom Unternehmen geschrieben
Hos MiPhone tilbyder vi professionelle reparationer af iPhones, iPads og Samsung Galaxy efter producenternes specifikationer og høje kvalitetskrav. Det betyder, at du har sikkerhed og dokumentation for originale reservedele. Vores reparationspriser er altid matchet med autoriserede og uafhængige reparationsudbydere, og inkluderer naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Vi er repræsenteret ved flere indleveringssteder i Danmark, hvor reparationer oftest kan foretages samme dag. Derudover har vi vores eget værksted i Herlev, hvor du altid kan droppe ind uden tidsbestilling. De fleste reparationer kan klares inden for 30-60 minutter.
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, Dänemark
- 70220010
- info@MiPhone.dk
- miphone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Stor anbefaling herfra.!
Hurtig, Effektiv og Kvalitets bevidste om din reparation. Kan kun anbefale dette sted til andre.:)

Antwort von MiPhone - Reparation af iPhone & iPad
altid god service i butikken
altid god service i butikken. Og altid et kvalitets arbejde der bliver udført!
jeg vil helt klart anbefale MiPhone til alle med smadrede Iphones.

Fantastisk service
De reparerer mens man venter :)

Fantastisk service
Jeg har kun rosene ord til jer.. I har over flere dage prøvet at lave min tlf og brugt en masse tid på det. Da det viser sig at fejlen ikke kan laves betaler i mig pengene tilbage uden forbehold. Det er simpelthen topservice og jeg vil til hver en tid vende tilbage til jer hvis jeg skal have have en iPhone eller IPad.
Tak for jer

Rep af iPhone
Flot arbejde med originale dele. God og hurtig betjening. Telefonen mistede ingen data. Kan bestemt anbefale Miphone
Super god og bund-reel service
De varmeste anbefalinger til MiPhone …
De varmeste anbefalinger til MiPhone skal lyder herfra.
Har brugt dem flere gange til div. reparationer på mine telefoner, og hver gang er servicen i top og der tages hånd om det med det samme, så telefonerne igen virker, helt som nye.
Jeg tøver ikke et sekund med at vende tilbage næste gang der er problemer med telefonen!
Enormt god oplevelse at handle med …
Enormt god oplevelse at handle med MiPhone. Altid leveringsdygtige og deres reparationer er som at få en ny telefon tilbage. Jeg kan klart anbefale MiPhone.
Super service.
Super service.
Har flere gange brugt Miphone, og hver gang har det været klasse.
Hurtig reparation - ordentlig udført - kort sagt Super!
Henning Bruun
Super fed service
Super god service
Super god service. Kan varmt anbefale MiPhone til alle der skal have repereret deres iPhone, selv efter en tur i vand. Den blev fixet på stedet og efter 30 min. Kunne jeg gå glad ud af døren, med en telefon der virkede igen.
Super sørvis 😁 Nu kan jeg hør hvad folk sige når jeg snakker i mobil
🙂super dejlig service og super effektiv
Super Service!!!
Jeg kan kun varmt anbefale MiPhone. Jeg kom ind ude fra gade, uden tidsbestilling (havde dog talt med Kean i tlf. om hva mit problem var).
Da jeg kom ind ad døren, var Kean optaget af en tlf. Jeg havde ikke ventet længe, før han gjorde tegn til, at jeg sku gi ham min tlf., så mens han talte, fiksede han da lige min tlf., så jeg ku hurtigt komme videre i dagens tekst... det er sgu da multitasking👍.
TAK MiPhone.
Tenna Christiansen
Fantastisk service - god kvalitet
Fantastisk service, god kvalitet og frem for alt reparationer der holder. Jeg har fået skiftet to skærme på to forskellige iPhones. Begge gange problemfrit og lynhurtig service
Professionelle og seriøse
Jeg vil på det varmeste anbefale Miphone.
De er dygtige og professionelle og behandler en seriøst.
Vi har flere gange brugt firmaet i forbindelse med Iphones det skulle have ny skærm, nyt batteri eller simpelthen afhjælpes fordi de pludselig ikke ville starte op.
Hjælpen er hurtig, ofte med det samme, og så er prisen meget rimelig.
Jeg vil til enhver tid give mine varmeste anbefalinger til Miphone.
Karsten Bo Andersen
Lillegaard Rengøring.
Kan kun sige servicen er i top og de hjælper ALTID
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Fremragende service
Jeg har været hos Miphone 2 gang med problemer, som ingen andre kunne løse, men det kunne Miphone.
Meget kompetente og servicemindede.
Top prof.
I dag har Kean fra MiPhone hjulpet mig med alt det jeg ikke kan. Hurtigt, professionelt, meget tålmodigt og helt igennem super-service som jeg kan anbefale. Det er simpelhen så dejligt med et stykke arbejde, der bare er i orden.
ALTID SUPER SERVICE
Har haft fornøjelsen af at blive serviceret hos Miphone nogle gange efterhånden (teenagere og telefoner...😂😂) man bliver altid mødt af yderst serviceminded & kopetent personale. Jeg har ingen af de gange (mener mit sidste besøg var nr 5 i rækken) haft noget som helst at udsætte på kvalitet eller service. Anbefaler ALTID Miphone når jeg hører om nogen der har udfordringer med tlf. eller IPad. Mine døtre gør det samme da de er lige så begejstret som jeg.
Så tøv ikke med at få dine ting lavet hos Miphone.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.