Minigamers Bewertungen 142

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een pre-order besteld, 3 weken na release nog steeds niks ontvangen. Toen aangegeven de order te willen cancellen en na herhaalde mails mijn geld na 6 weken nog steeds niet terug. Neemt zich niet eens... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan op begin april het is nu begin mei, dus een maand later. Het ging om 2 boeken, 1tje is ondertussen binnen en de andere is "stuck in limbo" schijnbaar. Naar herhaalde pogingen om in... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scammers. They don't respond to your emails, and don't give you your money back after requests of cancelation. It's been weeks of me sending emails, they haven't responded once. Never had such a bad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betreft idd zelfde site als minihobby voorheen. Er zijn problemen geweest maar die lijken nu opgelost. Het zijn heus geen oplichters zoals hier al snel wordt beweerd,maar gewone mensen die fouten hebb... Mehr ansehen

1.8

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Scammers

Scammers.

Na bestelling werd pas de levertijd bekend gemaakt deze kwam niet overeen met de tijd beschreven op de website. Ik heb meteen een bericht naar de klantenservice gestuurd, geen reactie.

Producten nog niet ontvangen en ik verwacht mijn geld kwijt te zijn.

3. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

le site n'est un site de scam .

le site n'est un site de scam .il vende tout et pas cher ( surtout livraison gratuite ) mais il faut attendre si ce n'est pas de stock et le site le dit bien qu'il peut y avoir un long délais . J'ai eu cas avec Ionus , commandé pendant le black friday , reçus 1 1/2 mois après mais je le savais bien . j'ai envoyé un email , ils ont répondu qu'il fallait etre patient et qu'il faisait le maximum . ce qui à été le cas , j'ai bien reçus ma commande .Ici je viens de commander des dès en stock , ils sont deja partis en livraison ( ce 30-01 ) .Si vous etes pressé passez votre chemin , si vous avez le temps et gagner de l'argent soyez patient . Sur ce , bon jeux !

30. Januar 2026

Onbetrouwbaar

Het is geen scam, producten worden uiteindelijk wel geleverd.

Enkel geen reactie te krijgen vanuit de klantendienst ook na herhaaldelijk mailen. Leveringen duren vaker maanden zonder duidelijke persoonlijke updates over specifieke orders.

Pre-order besteld op 19 oktober 2025 , tijdens het pre order window zelf. Nog steeds geen indicatie van mogelijke leverdatum ontvangen.

Als je maanden kan wachten en het voornamelijk om de korting gaat kan je hier bestellen. Wil je het binnen een redelijke besteltijd in huis of duidelijke communicatie , zoek dan een andere winkel.

Update: mail met vraag om order te annuleren kan blijkbaar dan wel binnen 24h gereageerd worden. Gebaseerd op andere reviews hoop ik maar dat het geld ook effectief wordt teruggestort.

26. Januar 2026

⭐ 1 ster – Risico: geld kwijt

In augustus 2024 heb ik bij deze webwinkel een bestelling geplaatst voor een fors bedrag. Het artikel bleek later niet op voorraad te zijn. Dat kan gebeuren, maar daarna is er niets meer opgelost. Ik heb wel betaald, maar nooit een product ontvangen en ook geen geld teruggekregen. Gedurende meer dan een jaar heb ik herhaaldelijk contact gezocht via e-mail, zonder ook maar één inhoudelijke reactie.

Wat het extra zorgelijk maakt, is dat de bestelling in het systeem later als “geleverd” is gemarkeerd terwijl er niets is geleverd. Ook op mijn formele klacht is nooit schriftelijk gereageerd.

Dit voelt als bewuste nalatigheid en misleiding. Het risico is reëel dat je hier je geld kwijt raakt. Mijn advies: koop hier niet.

20. Januar 2025

rot bedrijf.

Exact hetzelfde als al de rest, besteld, niet kunnen leveren, niet terugbetaald, reageren niet op mails.

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is online oplichting.

Dit is online oplichting.
Producten worden niet geleverd, na veel gedoe en een engelen geduld krijg je de shop zover om het order dat ze niet kunnen leveren te annuleren, en daarna kan je op je terugbetaling (die wettelijk binnen 14 dagen moet gebeuren) gaan wachten tot sint juttemis. Er wordt niet gereageerd op mails, er is geen communicatie. Ik heb moeite om te geloven dat ik niet gewoon bestolen ben door ordinaire dieven.

30. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good service

The toy was no longer available and the seller offered to exchange it for another one which cost more. Thank you very much for the offer.

6. Dezember 2025

SCAM bedrijf

U bestelt goederen bij hun die ze beweren op vooraad te hebben, dan begint de miserie voor u,
na eerst heel lang wachten, probeert u ze te contacteren en kunt u observeren dat er geen telefoon nummer is.
Dan stuurt u een email op klantenservice_at_minigamers_punt_nl (want ze hebben nul andere mogenlijkheden om hun te contacteren) en ontdanks de naam van de email zullen ze daarop nooit reageren.
Ik ben nog steeds aan het wachten voor een terugbetaling.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het duurde een half jaar maar uiteindelijk mijn geld terug

Edit: heb vandaag 18 februari mijn geld terug gekregen. Fijn dat het uiteindelijk allemaal is opgelost.

Heb in het verleden veel via minigamers/minihobby besteld. Duurde altijd lang voor dat ik mijn bestelling kreeg maar dat maakte mij niet uit. Nu had ik een paar bestellingen gedaan maar ik wou ze uit eindelijk toch niet want wou een ander leger gaan spelen. Dus ik annuleren via site. En ja hoor je raadt het al maar krijg geld niet terug. Zit nu al 4 maanden te wachten op mijn geld terug. Jammer dat dit zo moet lopen!

1. Dezember 2025

Minigamers Has Gone Downhill

Unfortunately, I’ve had a terrible experience with Minigamers. The owner no longer seems to care about keeping customers satisfied. Customer service is practically non-existent—emails go unanswered and there’s no way to reach them by phone, because they have gotten rid of every way of contacting them other than email.

Orders are not shipped, or they take weeks (sometimes months) to arrive, and when they do, they often come incomplete. The webshop has very little stock available, making it frustrating to find what you need. Even the online (Discord) community admits that Minigamers has gone downhill, with many people reporting the same issues.

In my opinion, this is the worst hobby store in the Netherlands. I strongly advise against spending your time or money here. Look for alternatives—you’ll save yourself a lot of frustration.

13. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No product or contact for MONTHS

This seems to be a pattern from the previous version of this hobbystore.

Item stock listings aren't up-to-date. Been waiting for months for a back order, and there's been no reaction to any of my e-mails.

I would like to receive the dice I ordered in a partial shipment (if they ever existed in the first place), and for the miniatures to refunded in a timely manner.

23. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deel bestelling is niet aangekomen en mails worden niet beantwoord.

2 december 2024 heb ik 5 items besteld.
Eerst hoorde ik niets voor een 2 tal weken, ik stuurde een mail en kreeg vrij snel het antwoord dat ze niet alles hadden, ze hadden mij dan 2 dingen opgestuurd met de melding dat de rest er spoedig aankomt als het voorradig is. Ik heb dan even gewacht en sindsdien met de regelmaat een mail gestuurd tot ik in september 2025 terug 2 items toegestuurd kreeg. Ik controleerde dan mijn bestelling en zag dat ze zeiden dat heel mijn bestelling was verstuurd en ik in het begin 3 items gekregen heb. Ik heb dan mails gestuurd met de foto van de leveringsbon in als bewijs dat dit niet klopt. Sindsdien heb ik geen antwoord meer gekregen.

16. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Trustpilot überprüft die Bewertung gemäß unserem Verfahren für gemeldete Bewertungen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na bijna een jaar geen reactie van de klantenservice en geen product

In oktober 2024 had ik een bestelling geplaats. Het product bleek niet meer leverbaar, dit kan gebeuren. Ik zou gecompenseerd worden. Veel excuses, ik heb dus wel betaald, maar nog geen product of geld terug mogen ontvangen. Over de afgelopen maanden heb ik er meerdere mailtjes aan gewijd, maar geen reactie mogen ontvangen. Andere bestellingen heb ik wel ontvangen.

Ik vind het vervelend om een negatieve beoordeling te moeten geven. Maar dit kan echt niet. Als het niet op voorraad is, krijg je dus of je product nooit of je moet er lang op wachten.

21. Oktober 2024

Discord

Mijn tweede review..
Geld na maanden eindelijk terug, daar was wel heel wat mailwerk voor nodig. Curator van vorige faillissement heeft mij voorzien van zijn gegevens.... en wanneer je de mail met aanhef (volledige naam en geboortedatum) stuurt, krijgt Maxim het benauwd en kan er ineens betaald worden!

Maxim heeft mij geblokkeerd op Discord. Maar ik krijg nu dagelijks meldingen dat hij mijn naam noemt..... dus ben bang dat hij of mijn naam in diskrediet brengt of een sneu ander verhaal de wereld in helpt.

Hij is echt niet ok. Blijf er ver van weg!

27. September 2025

absolute uitbuiters

absolute uitbuiters, je bestelt iets dan in bestelling is en krijgt t 5 maanden later. Producten die in voorraad zijn krijg je na een maand nog niet dus dan maar refunden. na een maand refund negeren heb ik een mail gestuurd met aangifte en daarna kreeg ik mijn geld pas. er is geen telefoon nummer dat te bereiken is en de mail werkt niet, discord berichten worden COMPLEET genegeerd. al zeg je hier wat van in de discord server van minigamers dan word je een week gemute of gekickt. ik zal dit bedrijf zeker aanmelden voor fraude en KOOP HIER NIET

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr