Festligt indslag ved min mands 70 års fødselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestående af vores voksne børn og børnebørn - blev vi alle tryllebundet Jeg nød som mormor... Mehr ansehen
Anders underholdt til min 70 års fødselsdag. På forhånd havde han lovet at blæse gæsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hånd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... Mehr ansehen
Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrådte til min 50 års fødseldagsfest. Alle gæster blev “blown away”: “Uvirkeligt??... Mehr ansehen
Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sørge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det første til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.
Rytterbakken 50, 2670, Greve, Dänemark
- 29720513
- Anders@mindcontroller.dk
- mindcontroller.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vildeste show jeg har været til
Vildeste show jeg har været til.
Han gør det umulige og man bliver helt paf.
Du skal helt klart prøve at være med eller se på.

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Super fantastisk oplevelse fra start…
Super fantastisk oplevelse fra start til slut. Alle gæster var fuldstændig betaget af Anders og hans optrædende… Der er stof til eftertanke når Anders har forladt rummet. Hvordan Anders formår at komme ind i folks hoveder er os stadigvæk en gåde. Vi vil har kun godt at sige. Det bedste underholdning vi nogensinde har oplevet:)

MINDBLOWING
Er du på udkig efter et mindblowing indslag, så kan jeg V A R M T anbefale Mindcontrol | Anders Aakjær Lassen.
Vi bookede Anders til et firmaarrangement og han fascinerede, tryllebandt og underholdte i topklasse og blev dagens store samtaleemne.

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Afsindigt dygtig og virkelig sjov
Afsindigt dygtig og virkelig sjov. God til alle aldersgrupper.

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Fantastiske Anders kastede stjernestøv…
Fantastiske Anders kastede stjernestøv over vores datters konfirmationsfest, med sin charme og humor fortryllede han os alle sammen med sin magiske optræden. En dejlig oplevelse, som der vil blive snakket om længe. Top professionel og kan varmt anbefales. Vh Mikkel

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Anders leverer endnu et fantastisk show
Anders leverer et fantastisk show, der gang på gang imponerer, og lader én sidde tilbage med følelsen af, at han er i stand til det umulige.
Anders’ show kan klart anbefales til din næste fest!

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Kæmpe anbefaling - Anders er for vild!
Kæmpe anbefaling - Anders er for vild!
Jeg oplevede Anders show til et bryllup og det var helt fantastisk. Alle gæster var virkelig begejstrede og snakkede om showet resten af aftenen
Det skal man opleve!

Kæmpe skud ud til Anders
Klar anbefaling herfra. Anders leverede et fantastisk show, som imponerede alle og skabte grobund for gode og sjove samtaler om, hvordan vi som mennesker mere eller mindre frivilligt lader os manipulere.

Fantastisk
Jeg har flere gange haft fornøjelsen af Anders' magiske show, både i større og mindre selskaber, og er hver eneste gang blevet lige imponeret.
Absolut fem stjerner herfra.

Formidabel underholdning
Står du og mangler fantastisk underholdning til firmafesten, konfirmationen, fødselsdagen eller hvad som helst andet, så kan du med ro i maven booke Anders.
Anders leverer underholdning på meget højt niveau og for alle aldersgrupper. Jeg har oplevet Anders flere gange, og bliver stadig forbløffet over hans magiske evner.
Jeg har selv booket Anders til et privat arrangement, og mine gæster var ovenud begejstrede og virkelig godt underholdt.
Anders får mine bedste anbefalinger.

Kæmpe anbefaling !!
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har haft fornøjelsen af at se shows med Anders ad flere omgange, både målrettet børn og voksne.
Jeg har booket Anders til et større arrangement med kollegaer (80 personer) samt til en mindre gruppe 15-20 personer. Begge gang var alle blæst bagover og tricks blev livligt diskuteret i dagene efter.
Et show med Anders er både underholdende, sjovt og fængende!!

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Jeg har oplevet Anders flere gange
Jeg har oplevet Anders flere gange, senest til et større firmaarrangement, hvor jeg havde anbefalet ham. Og mine kolleger var både forbløffet, måbende og flade af grin på samme tid.
Anders er enestående til at involvere og underholde sit publikum, og han er en magisk oplevelse hver gang. Han har et stort repertoire af forskellig typer magi og manipulation med i kufferten - både for voksne og børn.

Mindcontroller - Anders
Jeg har oplevet Anders flere gange og han er en fantastisk oplevelse/underholdning til en fest du skal holde. Han tager fisen på jer og i sidder tilbage med en oplevelse ud over det sædvanlige😉 Jeg synes klar i skal prøve at booke ham til jeres næste fest, firma arrangement eller andet. Stor anbefaling herfra👍🏻

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Jeg har oplevet Anders flere gange og…
Jeg har oplevet Anders flere gange og hver gang sidder jeg tilbage med en følelse af at blive snydt på den gode måde, har også været hans “offer” og blev kørt rundt af ham på den gode sjove måde. Vildt som han kan trylle binde en og jeg vil helt klar anbefale ham som underholdning. Anders er super professionel, dygtig og sjov.

Antwort von Mindcontroller Anders Aakjær Lassen
Magisk underholdning og glade studenter
Har oplevet Anders flere gange via optræden på skoler og ungdomsuddannelser. Her ramte han de unge spot-on, så jeg valgte derfor at booke ham privat til studentergilde.
Han tog både familie og de unge studenter med storm. God humor, spændende tankemanipulationer og så blev gæsterne inddraget i showet.
Ekstra overraskelse var, at han sluttede med at lave ballonhatte til de festglade unge. Det var herligt og dekorativ at se de dansende unge med farverige hatte
KÆMPE anbefaling herfra / LR
Fantastisk og dybt imponerende
Fantastisk og dybt imponerende.
Har altid tænkt…. Ha, mig får de sgu ikke.
Men jeg kunne intet stille op. Anders tog fusen Big time på mig og alle de andre til arrangementet.
Meget dygtig.
Fantastisk oplevelse
Vi har oplevet Anders flere gange. Hver gang har vi været lige dele imponerede og blæst bagover.
Det er et show der efterlader et stort smil på læben.
De varmeste anbefalinger herfra.
Fuldstændig outstanding show!🪄
Fuldstændig outstanding show!🪄
Du sidder fuldstændig målløs bagefter og undrer dig over hvordan det kunne lade sig gøre😳
Anders leverer et show i verdensklasse.
Kan varmt anbefales til små og større grupper
Jeg venter blot på at købe billetter når han indtager Las Vegas🤩
Er kæmpefan👍🏼
Har brugt Anders et par gange og det…
Har brugt Anders et par gange og det har hver gang været en stor oplevelse. Anders er meget professionel og et behageligt menneske. Anders rammer alle aldre fra de yngste til de ældste. Jeg kan kun anbefale andre at booke Anders.
Overraskende og underholdende!
Jeg har oplevet Anders på slap line op til flere gange, og hver gang har han præsteret med formidabel underholdning. Selv de mest skeptiske personer blandt publikum, formår han at få skovlen under, så de sidder tilbage halvt mundlamme, halvt grinende, mens de nikker anerkendende. Anders formår at tryllebinde både voksne og børn, i alt fra helt store til små intime forsamlinger.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.