Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv å ha søkt etter refinansiering. Jeg må si at jeg har aldri opplevd så ærlighet og fått så god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfølgingen er helt p... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte på hva renten på et lån jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt på om de kunne klare å ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... Mehr ansehen
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i økonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger før du starter prosessen, så går ting kjapt.... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Kontaktinformationen
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, Norwegen
- post@mileni.no
- mileni.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Knall god servise
Oppringt av hyggelige Ario,
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig å prate med og litt spøkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornøyd med å ha fått samlet gjeld og gått ned i utgift pr mnd. Ario ringer eller meld også når det evnt er skjedd noe i saken..Så han ivaretar ihvertfall kundene sine godt.
Kan anbefale både han og firmaet han er med i 👌👌🎉
Uten tvil en troverdig bank
Uten tvil en troverdig bank! Vært en strålende prosess å kunne samarbeide med de. Alle som jobber der er så hyggelige og empatiske. Dette gjør prosessen lettere for oss kunder. Anbefaler de på det sterkeste!
Toppkarakter
Toppkarakter, Palis er mannen! Samma hva det måtte være. Stor takk til Palis og teamet.
Kevin var min kontakt i Mileni. Jeg fikk svært god hjelp og jeg gir han alt hva dere har av stjerner.
Kevin var min kontakt I Mileni og jeg fikk alle hjelp jeg trengte. Han får så mange stjerner dere måtte ha. Kristin
Super fornøyd.
Kevin var veldig flink og hjelpsom.
Kevin var veldig flink og hjelpsom.
Jeg er meget fornøyd :)
Veldig god hjelp hele veien igjennom.
Veldig god hjelp hele veien igjennom.
Ingen andre vi prøvde matcher disse.
Tommel opp for denne gjengen
Utrolig dyktige og strekker seg langt…
Utrolig dyktige og strekker seg langt for å hjelpe kunden. Anbefales på det sterkeste!
Fornøyd kunde
Fikk en kjempe god opplevelse av saksbehandleren min ( Kevin )
Har gjorde virkelig en innsats for min del og fylte opp me alt.
Tommel opp
Raskt behandling.
Raskt behandling.. Flott hjelp underveis med viktige opplysninger om hva jeg måtte gjøre videre for å fullføre.. Takk ..
jeg anbefaler
Seriøs, rask, profesjonell. Din medarbeider Ali Hamza var spektakulær, han fulgte alltid prosessen, alltid tilgjengelig for å hjelpe til han fikk et positivt svar fra banken. Takk, uten tvil anbefaler jeg Mileni
Meget hyggelig og kunskaprik rådgiver
Meget hyggelig og kunskaprik rådgiver. God oppfølging på saken etter søknad er levert. Anbefalles på det sterkeste.
Super service og meget…
Super service og meget løsningsorienterte. Jobber for å finne best mulig løsning for deg. Noe som føles trygt å godt. Anbefales
Veldig hyggelig og god hjelp fra Kevin
Veldig hyggelig og god hjelp fra Kevin. Fikk løst våre problemer på en proff måte
Super bra service!!
Anbefales sterkt.
Anbefales på det varmeste
Anbefales på det varmeste! Alt gikk på skinner fra første stund. Veldig god og tydelig informasjon. Jeg er strålende fornøyd med Mileni.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.