Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 måneder. Fantastisk professionel, venlig, tålmodig og herlig service, gør ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt mikromakker det senest halve år, og har netop forlænget min aftale. Har svært ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man ønsker at leje en bil i kortere tid med even... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt før vi havde regnet med. Det løste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid sener... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super betjening og service, virkelig venligt og imødekommende personale! Tabita skal ha særlig ros for sin tålmodighed og venlighed! Har, grundet fejl fra min side, kørt i 2 forskellige mikrobiler f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lej en mikrobil nemt, billigt og med bindingsperiode på kun 1 måned. Du betaler blot 2.995,- for første måneds leje ved aftalens indgåelse.
Industrivej 5, 8963, Auning, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 måneder.
Fantastisk professionel, venlig, tålmodig og herlig service, gør ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver næsten fornærmet, hvis der er en lillebitte fejl man så ikke har klaget over og fået rettet.
Og selvom bilerne er små, og kan være lidt stramme at tage på og af, og har en del km. på tælleren, aircon systemet stadig ligger på fabrikken, og en flaskeholder er toppen af ekstraudstyr, så fungerer de altså ret overraskende godt.
Alt fungerer så ufatteligt nemt, og man er lynhurtigt kørende, og vil man forlænge kontrakten, så vent til du får en reminder om at tiden snart udløber, så er det kun få hurtige klik, og du har bil en måned længere.
Helt 100% sikkert, når jeg mangler hjul under mig igen, så bliver det Tabita og banden der sørger for den.
Tak for god hjælp og service....

Antwort von Mikromakker
Utrolig pålidelig bil. Jeg har lejet bilen i et år. De små ting der har været, blev lavet med det samme. Samlet set, et godt forløb.

Antwort von Mikromakker
Rigtig god service og meget hurtige at komme i kontakt med. Vi har lejet biler ad flere omgange og er tilfredse hver gang. Kan helt sikkert anbefales.

Antwort von Mikromakker
Super dejlig bil, lige til og alt virker som det skal. 😁

Rigtigt god kunde

Antwort von Mikromakker
Super nemt og god til prisen, kan anvendes hvis du mangler en bil i kortere eller længere tid

Antwort von Mikromakker
Nemt og lige til god service og det køre bare ..

Antwort von Mikromakker
Mega god service! De er begge to meget responsive og der gik ikke længe fra jeg skrev første gang til jeg havde nøglerne i hånden. Afleveringen var også meget ligetil.
Bilen har kørt upåklageligt og bragt stor glæde. Hvis ikke jeg skulle ud at rejse havde jeg nok forlænget leje af bil. Vi ses næste gang.

Antwort von Mikromakker
Nemt og billigt koncept der egentligt fungerer fint.
Hvis skal nævne hvorfor det ikke kan blive til 5 stjerner så er det primært standen på bilen. Bevars den kørte som den skulle, men den var meget beskidt og bulet og så i det hele taget ikke godt ud. Det andet punkt er knap så vigtigt, men placeringen af firmaet ligger meget langt ude på landet så det er svært at komme dertil og tilbage når man har afleveret bilen.

Antwort von Mikromakker
Very simple and efficient.

Antwort von Mikromakker
Har, grundet fejl fra min side, kørt i 2 forskellige mikrobiler fra dem, begge fungerede som de skulle, og løste opgaven, at ha køretøj mens jeg kiggede efter ny bil, og til en virkelig fair pris efter min mening.
6 stjerner herfra! 😉

Antwort von Mikromakker
Fantastisk oplevelse hos mikromakker!
Jeg har kun noget gode ting og sige.
Stor anbefaling herfra😃

Antwort von Mikromakker
Nemt og overskueligt koncept og yderst venlig service. Selve bilen er ingen oplevelse, men den får dig billigt fra A til B. Hvis der kunne komme bare lidt nyere biler ind i mikromakker-flåden, ville det være helt optimalt.

Antwort von Mikromakker
Smilende service og behagelig behandling. Lejer gerne bil hos KJ Auto igen.

Antwort von Mikromakker
Fantastisk service og Mikromakker møder altid kunder med stor hjælpsomhed og imødekommenhed. Giver hermed mine allerbedste anbefalinger.

Antwort von Mikromakker
Det fantastiske ved Mikromakkers biler, er at du ikke skal spekulere på forsikringer, vægtafgift, reparationer osv. Alt det “kedelige” tager de sig af, mens du nyder friheden ved at have bil. For mig har det været den perfekte fordeling af opgaver og ansvar 😁
Jeg har været kunde hos Mikromakker i over 2 år, og jeg har været super tilfreds med det hele.

Antwort von Mikromakker
Useriøst firma. Følger aldrig op på aftaler. Kan ikke svare på noget som helst.

Antwort von Mikromakker
En fantastisk venlig, hurtig og serviceorienteret oplevelse at være kunde hos Mikromakker gennem 1,5 år.
Kan på det varmeste anbefales.

Antwort von Mikromakker
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.