Sprødeste kørelærer! Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Mik’s køreskole Han er super god til at sørge for der er styr på tingene, han er altid hjælpsom og man føler sig ikke på noget tids... Mehr ansehen
Virkelig kompetent, dygtig og engageret undervisning både teoretisk og praktisk. Her forstår kørelæreren virkelig at tilpasse sin undervisning til den enkelte og få alle med. Utrolig hjælpsom, opmærks... Mehr ansehen
Mik´s super casual tilgang til undervisning og passion for motorcykel miljøet gør ham til den ULTIMATIVE kørelærer! Det er efterhånden 10 år siden jeg tog kortet hos ham - hvor jeg bestod alt uden... Mehr ansehen
Mik Marker er manden født på en MC! Mik er umiddelbart en af de mest engagerede kørelærere til motorcykel i Danmark! Han formår at gøre kedelig teori underholdende og sjovt! Udover at han er me... Mehr ansehen
- Motorradfahrschule
- Fahrschule
- Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
- Motorrad-Ersatzteilgeschäft
- Motorradvermietung
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er Københavns eneste 100% MC-køreskole – her bliver motorcykel-entusiasme lagt direkte i rygraden. Hos os får du live teoriundervisning og fleksible køretimer, tilpasset din hverdag – på lynhold uden skjulte gebyrer eller hokus pokus. Send en SMS med teksten “MC” til 50 55 88 55 og få mere info. MC-Køreskolen er en del af Marker’s Garage – en fysisk butik med både nyt og brugt MC-grej samt reservedele. Det er også et sted, hvor folk kigger forbi til en god kop kaffe, en kold vand – og for at nyde synet af (sin) motorcykle og fællesskabet.
Roskildevej 46, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- 50 55 88 55
- hey@markersgarage.dk
- mikmarker.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hvis du går med en drøm om at tage …
Hvis du går med en drøm om at tage motorcykel kørekort skal du helt sikkert vælge Mic Marker ! Fed kører lærer med højt humør og god humor, og lige så hans søde kone Tea ! 5 Stjerner herfra
Hurtigt, sjovt og i første forsøg!
Efter grundigt at have undersøgt alle MC skoler, i Storkøbenhavn, over en længere periode, valgte jeg Mik (som også var længst væk!), da man virkelig får en fornemmelse af, at skolen ikke bare et et job, men et hobby (med masser af forskellige MC'er at fyre den af på!)
Det blev kun bekræftet efter første dag med introduktion til forløbet. Mik tager godt om dig og sørger for, at der ingen tvivl hersker efter hvert emne.
Noget af det bedste er humoren der følger med Mik. Timerne føles som hyggetimer, hvor du stadig får det nødvendige med, så du ender klar til prøverne.
Hele forløbet tog mindre en 1½ måned fra start til kortet i hånden og i første hug. Nu nyder jeg friheden på egne 2 hjul.
Tak til Mik og co.
PS: Han har fået lidt skæg siden billedet til højre :D
Grundig teori
Grundig teori, gode cykler, kørelærer med god (semi underlig :-) ) humor og gennemført service.
står du med en drøm om at tage …
står du med en drøm om at tage motorcykel kørekort. ja så er der ingen anden køreskole der gør det bedre end mik marker. INGEN!
den passion og energy mik han har for motorcykler og at lære andre at køre, er virkelig (out off this world)
start hos mikmarker og du vil ikke fortryde det. alt går simpelthen så flydende, alt fra teori til kørelektioner, helt op til teoriprøven og køreprøven.
tak fra bunden af mit hjerte til mik og selvfølgelig thea for den bedste oplevelse jeg har haft i mit liv. håber vi ses på gaden.
ride safe!
Helt igennem fantastisk oplevelse...
Helt igennem fantastisk oplevelse...
Mik er super professionel samtidigt med at han er en fantastisk person som også står klar til at svarer på andre spørgsmål end bare noget der omhandler kørerkortet...
Man føler virkelig fra dag 1 at der bliver taget hånd om en og samtidigt bliver det hele ikke for seriøst forstået på den måde at der altid er plads til et grin...
Vil klart anbefale denne køreskole til alle jeg hører om der vil tage kørekort til MC...
Tog mig 40 dage fra første teoritime til jeg havde bestået køreprøven...
Fantasisk forløb - kan klart anbefales!
Har lige taget MC kørekort hos Mik og kan på det varmeste anbefale alle at gøre det samme!
Der er simpelthen styr på alt fra dag 1 og man føler sig godt rustet til de 2 prøver.
Herudover lærer man rent faktisk at køre MC og ikke blot at få et kørekort.
Mik Marker går rigtig langt for at du …
Mik Marker går rigtig langt for at du får dit MC kort så hurtigt som muligt. Han tager altid telefonen og guider dig igennem det til tider komplicerede system af godkendelser fra læge, kommunen, og hvad du ellers kan støde på i processen. Det har været en sand fornøjelse!
Uortodoks og lærerig makker
Når man tager MC kørekort hos Mik skal man gøre sig klar på en humoristisk og lærerig rejse ind i MC verdenen. Udover den obligatoriske teori og praksis, bliver du introduceret til de mange nuancer og overvejelser du som nyudklækket MC’er skal tage højde for. Bl.a. i forhold til valg af cykel, pros and cons ved de enkelte modeller, samt generelle røverhistorier krydret med en god portion værkstedshumor.
Den generelle tilgang er ligefrem og på visse punkter uortodoks, hvilket for mit vedkommende var enormt positivt – derover er der en høj grad af fleksibilitet i forhold til placering af køretimer mv. I den forbindelse kæmpe cadeau til Mik’s Frau, Thea, som har det koordinerende overblik, hvilket betyder at man som elev ikke bliver ”glemt” og trygt kan regne med at tingene bliver løst.
Herfra, de varmeste anbefalinger – men gør dig klar på et forløb, hvor du ikke bare får et kørekort.
Bedste køreskole
Bedste køreskole ! Sejeste kørelærer i DK kan kun anbefale at tage MC kort hos Mik!!
En varm anbefaling herfra
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort ved Mik.
Undervisningen: I undervisningen kommer man ikke kun gennem det obligatoriske stof - Mik er nemlig også virkelig god til at supplere med råd og tips til kørslen udover det, man skal igennem. Man kan virkelig mærke, han er super kompetent både teoretisk og i praksis.
Forløbet: Det var et super smooth forløb - Thea var virkelig god til at svare hurtigt og fyldestgørende. Man følte sig tryg ved hele planlægningen.
Ift. andre: Det er selvfølgelig svært at sammenligne med andre køreskoler, når man kun har prøvet Miks, MEN jeg vil alligevel sige, at man har en klar fornemmelse af, at Miks køreskole er andre overlegen. Der er en masse velkørende motorcykler, så man får prøvet lidt af hvert, og netop pga. Miks gode råd og store viden, føler man sig også super godt klædt på. Når man har mødt andre køreelever (på køreteknisk anlæg og til prøven), havde man bare en fornemmelse af, at man havde fået lidt mere kompetent undervisning, og at man lige var lidt bedre klædt på end elever fra andre køreskoler.
Fortræffelig undervisning
Mik er virkelig dygtig til at lære fra sig og man kan mærke igennem hele forløbet, at han brænder for det. Undervisningen foregår intensivt og man er allerede klar til teoriprøve efter en måned.
Mik stiller flere lækre, nye motorcykler til rådighed, så man kan prøve nogle forskellige maskiner mens man tager kørekortet.
Det har været en god oplevelse at tage MC kørekort hos Mik & Thea. De varmeste anbefalinger herfra.
Kun ros og anbefalinger!
Kan kun anbefales her fra, nemt hurtigt og smertefrit og ikke mindst lærrigt!
Vælg Mik for hurtigt og sikkert kørekort
Mik forstår virkelig at gøre tør teori sjovere at høre på. Havde mit klørekort i hånden to måneder efter første teorilektion. Alle otte fra Miks køreskole bestod den dag jeg selv var oppe.
Klart overlegen
Forestil dig at du står før køreprøven og kigger ud på alle de andre der øver sig på banen. Og så kigger du ned på de 3 motorcykler der er en del af dit hold. Forestil dig så, at de tre motorcykler du har kørt med er lagt over de andre i niveau. Går man på Mik's køreskole så skiller man sig ud. Jeg synes personligt at vores hold kørte meget bedre end de andre hold da vi var til prøven, og det gjorde mig tryg til en prøve jeg ellers havde været mega nervøs for.
Fremragende oplevelse
Mik er en super fyr. Eleverne er i højsædet, og det er styr på tingene. Stor anbefaling herfra. Vh. Esben
Det har været en rigtig god oplevelse …
Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Mik Marker. Perfekt tilrettelagt forløb, intensivt og professionelt. Mik og Thea har så meget styr på det hele. Har fået kortet på under 6 uger.
Kan kun anbefale Mik Marker 👍
Perfekt forløb med fantastisk stemning …
Perfekt forløb med fantastisk stemning undervejs. Bestod begge prøver i første forsøg. Stor anbefaling!
Bedste anbefalinger herfra !
Selvom jeg kun skulle opgradere fra A2 …
Selvom jeg kun skulle opgradere fra A2 -> A, var oplevelsen rigtig god hele vejen igennem.
Alt praktisk kommunikation forløb glat via Thea og det køretekniske var Mik god til at forklare.
Cyklerne er i super god stand og gode at køre på.
Alt i alt en god, omend en kort oplevelse for mit vedkommende
Mik er indlevende og pisse dygtig
Mik er indlevende og pisse dygtig. Hans maskiner er fede, og forløbet er lynhurtigt. Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.