Mik Marker 100% MC-Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sprødeste kørelærer! Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Mik’s køreskole Han er super god til at sørge for der er styr på tingene, han er altid hjælpsom og man føler sig ikke på noget tids... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig kompetent, dygtig og engageret undervisning både teoretisk og praktisk. Her forstår kørelæreren virkelig at tilpasse sin undervisning til den enkelte og få alle med. Utrolig hjælpsom, opmærks... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mik´s super casual tilgang til undervisning og passion for motorcykel miljøet gør ham til den ULTIMATIVE kørelærer! Det er efterhånden 10 år siden jeg tog kortet hos ham - hvor jeg bestod alt uden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mik Marker er manden født på en MC! Mik er umiddelbart en af de mest engagerede kørelærere til motorcykel i Danmark! Han formår at gøre kedelig teori underholdende og sjovt! Udover at han er me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Motorradfahrschule
  2. Fahrschule
  3. Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
  4. Motorrad-Ersatzteilgeschäft
  5. Motorradvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er Københavns eneste 100% MC-køreskole – her bliver motorcykel-entusiasme lagt direkte i rygraden. Hos os får du live teoriundervisning og fleksible køretimer, tilpasset din hverdag – på lynhold uden skjulte gebyrer eller hokus pokus. Send en SMS med teksten “MC” til 50 55 88 55 og få mere info. MC-Køreskolen er en del af Marker’s Garage – en fysisk butik med både nyt og brugt MC-grej samt reservedele. Det er også et sted, hvor folk kigger forbi til en god kop kaffe, en kold vand – og for at nyde synet af (sin) motorcykle og fællesskabet.

Kontaktinformationen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt suveræn undervisning

Helt suveræn undervisning!
Hele vejen fra start til slut blev der taget hånd om en. Alt sammen med et smil på læben, positiv attitude og på en måde så man forstod det - også når det var svært. Mine varmeste anbefalinger til Mik!

20. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mik Marker, - en kanon kørelære!

Jeg tog mit MC kort hos Mik i år. Foruden at være kniv skarp i sin undervisning er han også en sjov fyr. Han interessere sig for sine elever, og elsker at spørge ind til hvad man har at mc, eller ønsker sig af model. Det gør det mere hyggeligt at personligt at være til undervisningen.

Jeg er Fan, og anbefaler også folk der skal have mc kort, om at søge hen til Mik.

Stort flot femtal herfra :)

20. November 2018

Køreskole i verdensklasse

Fuldstændigt, helt og aldeles fantastisk kørerlærer. Mik er engageret, interesseret og passioneret over for sine elever og for motorcykler.

Mik skaber et særligt godt lærignsmiljø med humor. Det var en sand fornøjelse!

19. November 2018

Rigtig god oplevelse med mc-kørekort hos Mik Marker

Jeg har lige fået mc-kørekort hos Mik Marker. Det var en rigtig god oplevelse. Holdet var kun for folk der allerede havde kørekort til bil, så undervisningen blev meget målrettet og relevant. God praktisk undervisning. Flotte og velplanlagte køretimer. Gode motorcykler. Kort ventetid på prøver. Alt i alt meget anbefalelsesværdig.
Hele forløbet tog kun 7 uger oktober/november 2018.

15. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mc skole og med Mik som…

Fantastisk mc skole og med Mik som kørelærer kan det ikke blive bedre... han brænder for det og en ægte mc-nørd som kan svare og guide én omkring valg af mc... altid god sort humor som gør det sjovt, selv til teori... kan varmt anbefales !!!!
Forza FCK... ;-)

5. November 2018

Kan ikke anbefales nok!

Skiftede fra en anden køreskole i Kbh til Mik Marker. Der er en verden til forskel. Vil anbefale Mik og Thea til enhver, der ønsker at lære at køre MC (evt. større beløb er det værd)! Der er styr på tingene fra første sekund til du står med kortet i hånden. Jeg nød lektionerne [sic] og bestod på første forsøg, hvilket jeg har indtrykket af, at de fleste af Miks elever gør. Kan ikke anbefales nok!

8. Oktober 2018

Passion på 2 hjul

De bedste penge jeg har givet ud.
Mik forstod at passionere alle til teori undervisning og førte os sikkert gennem prøverne. Han er selv vild med MC - det smitter :-)
Han har mange forskellige MC at køre på. Køreundervisningen har derfor det yderligere plus, at man bliver mere afklaret, om hvilke en MC man kan lide.

21. August 2018

Alt i alt en fornøjelse

Mik er motorcykelnørd, og den helt perfekte person til at undervise i at tage MC kort. Der er altid mulighed for at lave aftaler med ham, han er fleksibel og imødekommende. Mit forløb blev noget længere end standard, grundet at jeg ikke kunne få fri fra arbejde. Der var i den sammenhæng ikke et eneste problem fra hans side af med det praktiske, hvornår teori skulle ligge og hvornår jeg kunne komme til køreprøve. Alt i alt en stor fornøjelse.

18. August 2018

Høj 5'er

Det bliver til topkarakter herfra. Det hele gik op i en højere enhed og jeg fik mit kort på lige under 6 uger! Men først og fremmest er undervisningen kompetent og Mik en 'levende' formidler.

8. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brush up på rustne mc-færdigheder

Har købt en brugt motorcykel, men har ikke kørt i nogle år, så jeg havde brug for en brush up på mine rustne mc-færdigheder. Jeg fik samtidig besvaret en masse spørgsmål om motorcyklen og tilmed fikset nogle småting på den. Virkelig en god og lærerig oplevelse til en meget rimelig pris. Kan varmt anbefales.

6. August 2018

Rigtig god oplevelse!

Udvidede til kategori A hos Mik Marker, og tog således kun en praktisk prøve. Der blev gjort en indsats for, at jeg kunne komme til prøve hurtigst muligt, og Mik og Thea er rigtig flinke og kompetente at have med at gøre. Kan anbefales, også hvis man kun skal udvide til større kategori og altså ikke skal have undervisning osv. Rigtig god oplevelse!

1. August 2018

Ganske enkelt fremragende undervisning

Ganske enkelt fremragende undervisning. Fik kortet hurtigt og i første omgang, og har ikke en finger at sætte på noget. Mik Marker er en super dygtig underviser, der formår med stor passion, at gøre både teori og den praktiske del super interessant. Jeg vil anbefale denne MC-skole til alle.

1. Juli 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var en fornøjelse at tage MC kørekort…

Var en fornøjelse at tage MC kørekort hos Mik.
Han er en god og grundig kørelærer.
Samtidig er han meget humoristisk anlagt, og skaber altid en masse munter stemning.
Top hyggeligt undervisnings-lokale centralt i København + mange forskellige gode motorcykler.
Vil varmt anbefale Mik Marker MC til andre.
Mvh Carl-Peter

28. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog kørekort til MC i foråret på…

Jeg tog kørekort til MC i foråret på samlet 1,5 måneder, og jeg kan på det varmeste anbefale Mik Markers køreskole.

For Mik handler det ikke bare om at få proppet noget teori og praksis ned i hovederne på eleverne - det handler om at lære at køre motorcykel. Det er en helt fantastisk approach, der gjorde, at jeg NØD hver eneste teoriaften og køretime på vejen. Det var sjovt og motiverende, og jeg undervejs fik jeg kun endnu mere lyst til til at køre MC.

13. Juni 2018

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr