Sprødeste kørelærer! Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Mik’s køreskole Han er super god til at sørge for der er styr på tingene, han er altid hjælpsom og man føler sig ikke på noget tids... Mehr ansehen
Virkelig kompetent, dygtig og engageret undervisning både teoretisk og praktisk. Her forstår kørelæreren virkelig at tilpasse sin undervisning til den enkelte og få alle med. Utrolig hjælpsom, opmærks... Mehr ansehen
Mik Marker er manden født på en MC! Mik er umiddelbart en af de mest engagerede kørelærere til motorcykel i Danmark! Han formår at gøre kedelig teori underholdende og sjovt! Udover at han er me... Mehr ansehen
- Motorradfahrschule
- Fahrschule
- Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
- Motorrad-Ersatzteilgeschäft
- Motorradvermietung
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er Københavns eneste 100% MC-køreskole – her bliver motorcykel-entusiasme lagt direkte i rygraden. Hos os får du live teoriundervisning og fleksible køretimer, tilpasset din hverdag – på lynhold uden skjulte gebyrer eller hokus pokus. Send en SMS med teksten “MC” til 50 55 88 55 og få mere info. MC-Køreskolen er en del af Marker’s Garage – en fysisk butik med både nyt og brugt MC-grej samt reservedele. Det er også et sted, hvor folk kigger forbi til en god kop kaffe, en kold vand – og for at nyde synet af (sin) motorcykle og fællesskabet.
Roskildevej 46, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- 50 55 88 55
- hey@markersgarage.dk
- mikmarker.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk person og lærer
Fantastisk person og lærer. Mik har en stor lidenskab for mortorcykler og dette deler han ud af. Han favner både de erfarne og de som er helt nybegyndere.
Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer, valuta for pengene, kan klart anbefale Mik Marker 100% MC Køreskole😊
Kæmpe Fan
Jeg er på toppen over dette sted!!
Mik er edder dygtig og man føler sig konstant i gode hænder!!!!
Jeg er så glad for jeg snøvlede mig sammen og tog kortet og nu ka jeg drøne lige så tosset jeg vil på min MC
🚀🚜🚀🚜🚀🚜🚀🚜🚀🚜🚀🚜🚀
100% der du skal tage dit MC-kørekort
100% der du skal tage dit MC-kørekort! 👍
Hvis du vil have det sjovt og rent faktisk lære at kører MC og ikke bare lære at bestå prøven! 💪🏻
100% oprigtigt og anbefalelsesværdigt!!
Er du stadig lidt i tvivl så prøv bare at læs en håndfuld af anmeldelserne her på sitet eller på diverse mc fora rundt om på nettet.
Mik Marker er manden født på en MC!
Mik Marker er manden født på en MC!
Han formår at gøre kedelig teori underholdende og sjovt!
Udover at han er meget fleksibel hvis man har svært ved at få timerne til at passe i eget skema, så er han også oprigtig interesseret i at få sine elever igennem og endnu mere interesserede i hvad motorcykel man har købt ;)
Fed fyr! Fed køreskole! Et godt valg!
Super positiv oplevelse
Super positiv oplevelse. Jeg fik et par køreketioner hos Mik efter nogle år uden brug af mit MC kørekort. Mik er meget rar og omgængelig. Fint udstyr og gode MC'er. Overvejer nogle banetimer for øvet når de kommer på programmet igen.
En køreskole der kæmper for…
En køreskole der kæmper for retfærdighed!
Undervisningen er underholdende og afslappet. Hver teoritime begynder med 10-15 minutters Q&A, hvor man kan få svar på sine spørgsmål omkring motorcykler og udstyr.
Mik er interesseret i dig som person og stræber bestemt ikke efter "bare" at tjene penge. Jeg brugte adskillige forsøg på køreprøven og Mik var meget tålmodig og støttende gennem hele forløbet, også når køreprøvesagkyndig havde en dårlig dag. Jeg kan varmt anbefale køreskolen.
Mik, Good vibes, Marker.
Mik´s super casual tilgang til undervisning og passion for motorcykel miljøet gør ham til den ULTIMATIVE kørelærer! Det er efterhånden 10 år siden jeg tog kortet hos ham - hvor jeg bestod alt uden fejl og anmærkninger.
Jeg har sidenhen anbefaldet ham i det til ALLE venner og bekendte som ALLE har være SUPER glade!
Tak fordi du hjælper folk op på biken og ud på gaden med good vibes <3
Kan KUN tale godt om Mik😉
Mik Marker får min varmeste anbefaling👌🏼 Mik er grundig, dygtig og absolut nørdet på den mest pragtfulde måde.
Mik har et kæmpe overskud og trods mange jern i ilden, er han en super rolig og rummelig mand, der er dybt engageret.
Han har en stor viden og passion for alt hvad der omhandler motorcykler.
Tak Mik🙌🏼😁
Du er en ener🤗tak for kortet.
Super service og undervisning
Super service og undervisning. Kan varmt anbefale mik marker! Fik er fint cykel kort i første hug.
Danmarks bedste Mc skole
Danmarks bedste Mc skole. hva mere er der at sige !!!!
Den bedste MC kører skole i København
Den bedste MC kører skole i København.
Jeg er meget glad og stolt at har være hos Mikmarker for at få min Mc kørerkort .
Tusind tak Mik
Dygtig, engageret, passioneret, grundig og nørdet.
Fantastisk sted at tage MC kort i kbh. Absolut engageret, passioneret og dedikeret ud over alle grænser. Mik er grundig, dygtig og absolut nørdet på den helt rigtige måde. Ærgerligt men kun kan give 5 stjerner, køreskolen fortjener minimum 7-8 stk.
Den ultimativ beste kørelære
Den ultimativ beste kørelære
Sjov. Dygtig. Motiverende. 3 ord der fortæller det hele
Alle jeg kender og høre om har været hos Mik er alle enige og flere ville med glæde deltage i undervisning selv uden at mangle kørekort efter man har gået hos ham.
Undervisning på den fedeste måde
Undervisning på den fedeste måde.
Jeg valgte at starte på et “lyn” kursus og må sige jeg er mere end tilfreds.
Mik er en spasmager uden lige, og hans indlæring på mig var super tilfredsstillende.
At kunne lære noget + det er underholdende, det burde mange andre uddannelse steder tage ved lære af.
Kan klart anbefale Mik-makker til alle det vil havde noget for sine penge.
5 store stjerner herfra.
En kørelærer uden LIGE!!!
Jeg har taget kørekort ved flere forskellige kørelærere (Traktor, bil, MC-lille, MC-stor) og Mik Marker er helt klart den bedste kørelærer jeg har haft glæden af.
Mik er udemærket klar over at undervisningen ikke handler om at nå igennem en tjekliste, men at være nærværende for sine elever, så man rent faktisk får lært at køre motorcykel.
Jeg har efter bestået køreprøve været udsat for en del nær hændelser på motorcykel og der må jeg takke Mik mange gange, fordi jeg var nok ikke sluppet så godt fra det, medmindre at jeg havde styr på min motorcykel og det havde Mik sørget for at jeg havde!
Jeg vil takke Mik mange gange for hans undervisning og overvejer du det mindste at køre motorcykel, så kan du trygt starte her!
Tingene spiller 100%
Mik virker distræt, men tingene spiller 100%
Hvis man kunne få Mik til at undervise i andre ting også ville verden blive et bedre sted.
Jeg vil helt sikkert anbefale dette sted til alle som er på udkig efter et sted at tage MC-kørekort.
Mik er den bedste
Mik er den bedste. Han er både meget entusiastisk i sit arbejde og han er meget fremme både i forhold til love, undervisning, nye mc`er og udstyr. Han er desuden et rigtigt rart og dejligt menneske og jeg er meget glad for at kunne kalde ham min ven <3
Hvis Mik underviste i andet end MC…
Hvis Mik underviste i andet end MC kørekort, havde jeg taget hele undannelsen hos ham!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.