Bor du i eller i nærheden af KBH, så vil jeg kraftigt anbefale det bedste sted at tage dit MC kørekort, hvilket er hos 100% MC-Køreskole. Mik er verdens bedste kørelærer, han er kæmpe sjov og ikke min... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mik er en rigtig god kørelærer, som efter min mening, nok ville kunne svare på alle spørgsmål du har om en MC. fløj igennem både teori og praktisk prøve i første hug. Stor anbefaling herfra.
Virkelig kompetent, dygtig og engageret undervisning både teoretisk og praktisk. Her forstår kørelæreren virkelig at tilpasse sin undervisning til den enkelte og få alle med. Utrolig hjælpsom, opmærks... Mehr ansehen
Mik´s super casual tilgang til undervisning og passion for motorcykel miljøet gør ham til den ULTIMATIVE kørelærer! Det er efterhånden 10 år siden jeg tog kortet hos ham - hvor jeg bestod alt uden... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Motorradfahrschule
- Fahrschule
- Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
- Motorrad-Ersatzteilgeschäft
- Motorradvermietung
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er Københavns eneste 100% MC-køreskole – her bliver motorcykel-entusiasme lagt direkte i rygraden. Hos os får du live teoriundervisning og fleksible køretimer, tilpasset din hverdag – på lynhold uden skjulte gebyrer eller hokus pokus. Send en SMS med teksten “MC” til 50 55 88 55 og få mere info. MC-Køreskolen er en del af Marker’s Garage – en fysisk butik med både nyt og brugt MC-grej samt reservedele. Det er også et sted, hvor folk kigger forbi til en god kop kaffe, en kold vand – og for at nyde synet af (sin) motorcykle og fællesskabet.
Kontaktinformationen
Roskildevej 46, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- 50 55 88 55
- hey@markersgarage.dk
- mikmarker.dk
MC Kørekort uden bøvl
Jeg startede på Maj holdet 2021 - Efter en behagelig snak med både Sara og Mik kom vi i gang med både Teori og så videre. Tingene går super hurtigt og inden for en lille måned var alle kørsler + alle teoritimer overstået.
Med den sublime undervisning både på vejen, i form af god konstruktiv kritisk uden det er pakket ind og med en god portion humor, så blev man bare glad i låget af at køre med Mik i øret og samtidigt lærte man også hurtigt hvad man må og hvad man ikke må. :-)
Både teori og køreprøve gik lige igennem i første hug.
Jeg havde enormt svært ved u-vendinger men med en god pædagogisk tilgang til tingene fik Mik givet mig selvtilliden til at dreje dyret og fik mit tunnel vision væk fra kantstenen og hen imod målet.
Et kæmpe stort tak til både Mik Marker, Sara og vovsen Maggie for nogle enormt hyggelige teoritimer og fede kørelektioner. Det var i sandheden en herlig oplevelse.
Ligesom alle i mine omgangskreds anbefalede Mik, kan jeg kun gøre det samme fremover.
Tusind tak Mik og Sara. I er bare super gode, også når I er under pres! :-)
Mvh. Frederik N. Olsen.
Intet mindre end en suveræn køreskole!
Intet mindre end en suveræn køreskole!
Mik er en fantastisk kørelærer og gør at kørsel på 2 hjul bare bliver en glæde🏍
Sara skal bestemt heller ikke glemmes i det her er sikker på at der nok var gået lidt mere en de små 6 uger fra start til slut hvis ikke det havde været for hende😁 (planlægning på allehøjeste plan)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den bedste MC skole i Danmark
Hej
Efter en virkelig dårligt oplevelse hos Alliance både mht. undervisning teori og praktik, hvor de var bare kalde sig selv 'billigt', men til gengæld de er bare god at snyde dig og at være ligeglad med dig, så kom jeg til Mik.
Her lærer du bare ikke hvad det er MC som en maskine, men du lærer at køre på den på den måde som passer bedst med dig og din personlighed.
Mik er den bedste kørelærer som du kan møde i dit liv. Du får en god undervisning, perfekt planlægning og hele vejen respekt.
Jeg vil samtidig sige tusind tak til Sara som sammen med Mik hjælper dig og støtter dig hele vejen.
Kh, Q
MC skole uden stress og rod
Klart den bedste MC køreskole!
Det var nærmest sørgeligt at sige farvel til sidste teorilektion, da det hele var så hyggeligt og lærerigt. Man føler sig som en lille MC familie hos Mik, super hyggeligt og en kørelærer der kan sit stof. Undervisningen var ikke kun lærerig, men Mik formodede også at gøre det til en sjov og hyggelig oplevelse.
Jeg har tidligere haft dårlig erfaring med (bil) køreskoler, hvor man nærmest skulle kæmpe og tigge om køretimer og køreprøver. Hos Mik og Sara får du allerede linet hele din køreplan op for resten af forløbet, nærmest på første dagen. Prøverne var hurtige at komme til, da Sara er en haj til at fange dem.
Naturligvis lærer man også at køre god motorcykel hos Mik, og man føler sig sikker når man skal ud på vejene.
Alt i alt en fornøjelse at tage kortet hos Mik Marker, drevet af en super duo som kun vil sine elever det bedste.
Tak for oplevelsen!
Absolut den bedste køreskole der…
Absolut den bedste køreskole der findes, Mik er helt nede på jorden og forstår at fange alle elever. Hvis du overvejer at tage MC kort så er det helt rigtige sted at starte.
Absolut bedste køreskole
Der er kun et rigtigt sted at tage sit kørekort - og det er hos Mik Marker.
Teorien og køreundervisningen har været dybdegående, hyggelig og meget lærerig. Om det er sjove anekdoter til at forklare teori eller detaljeret nørderi om cyklerne - er man ikke i tvivl om, at Mik kan sit kram. Læringsudbyttet er intet andet end fremragende!
På vejen stråler engagementet også igennem. Mik får en til at føle sig tryg på maskinen, hvis man som mig er lidt nervøs😉 Hans meget pædagogiske tilgang (og tålmodighed) gav mig selvtilliden til at springe ud i det og dygtiggøre min kørsel.
Sara står for det administrative og får alting til at køre smurt.
Man kan være sikker på, at hun altid har styr på alt og ofte også er på forkant (selvom jeg ikke kan begribe, hvordan hun nogle gange får puslespillet til at gå op😅). Det er imponerende, hvordan hun under en pandemi har kunnet trylle teori- og køreprøver så hurtigt frem.
Alt i alt er Mik og Sara bare fantastiske personer - man kan virkelig mærke, at de brænder for det de laver.
10 stjerner!
På lidt under to måneder gik det over stok og sten, fra totalt novice til en rigtig god fornemmelse for at køre motorcykel. Med masser af humor, anekdoter fra et livs erfaring med mc og et super team, fløj tiden afsted. Hvis du ikke bare vil have et kørekort, men rent faktisk lære at køre MC, kan jeg kun anbefale Mik og hans team!
Ville give 10 stjerner hvis muligt
Kan ikke beskrive Mik Marker 100% MC-Køreskole andet end FANTASTISK! Mik er meget erfaring, ekstremt sjov og underholdende, og ikke mindst virkelig tålmodig og forklare ting så DU forstår det. Han sætter sig ind i DIG som elev, og forstår at du har lidt nerver på inden du kører afsted som hold, som består af ca. 3 elever på samme kørsel. Jeg råder alle til at få deres kørekort hos Mik Marker. Jeg bestod første gang, som jeg husker langt de fleste også gjorde på mit hold.
2 timers "brush-up kursus" ved Mik og…
2 timers "brush-up kursus" ved Mik og søde Sara gik over al forventning. Jeg havde ikke kørt i flere år, og var så nervøs ved tanken om at skulle ud og køre i KBHs trafik, at jeg gav mig til at tude forinden. Men tårerne blev hurtigt vendt til et forsigtigt smil, og slutteligt lettelse og stolthed over, at jeg klarede den uden at slå hverken mig selv eller andre ihjel 🤣 Mik var dejligt informerende, rolig og pædagogisk, og sørgede for at holde mit humør oppe ved at rose mig undervejs. NU føler jeg mig klar til at indtage vejene på egen hånd! Tak for jer 🖤
Ikke blot en køreskole men osse en fed oplevelse
Bestod min køreprøve igår og synes lige jeg vil give Mik og hans lille hold (Sara og Ahmed) en stor, varm anbefaling.
Idet øjeblik du træder ind i det lille lokale på Østerbro, så ved du, at du har valgt den rigtige køreskole. Køreskolen er et værkstedslignende, lille, intimt og super hyggeligt lokale hvor eleverne vitterligt sidder mellem parkerede motorcykler, mc udstyr omgivet af duften af forbrændingsmotor :)
Stemningen og stedet opsummerer også meget godt undervisningen; Uformel, dedikeret og 100% mc oplevelse.
Kæmpe anbefaling herfra!
Der er 5 stjerner her allerede efter 2…
Der er 5 stjerner her allerede efter 2 teorigange - kvalitet og engagement skinner solidt igennem allerede nu, og jeg glæder mig til hele forløbet i trygge rammer
Alt i alt en go’ oplevelse
Alt i alt en go’ oplevelse, Mik Marker gør alt hvad han kan for at man består i første hug. Fantastisk kørelærer og person, kan kan varmt anbefales!
Alt i alt en fantastisk oplevelse
Alt i alt en fantastisk oplevelse. På trods af corona og restriktioner til højre og venstre har både Mik og Thea formået at få alt til at føles normalt. Undervisningen er sjov og uformel, men samtidigt enormt givende. Hvis man ikke er mc entusiast inden man starter, så er man det i hvert fald når man er færdig!
En klar anbefaling til alle der vil give sig i kast med at tage mc kørekort, er at i skal tage det her! 😌
Et kæmpe engagement
Et kæmpe engagement, humoristisk tilgang til undervisningen, krydret med røverhistorier og evnen til at få undervisningen formidlet til en der ikke har siddet på skolebænken i mange år.
At der så oven i dette bare har været styr på tingene Planlægningsmæssigt var en fornøjelse!
En stor tak skal også lyde til Thea for at have kæmpet bravt for at skaffet først teoriprøver og senere køreprøver trods Efterveer af corona lukningen.
Mik har en passion for motorcykler
Mik har en passion for motorcykler - og det smitter af på undervisningen. Fokus er at det skal være sjov at tage kørerkort, og humor er en væsentlig del at undervisningen. Pædagoisk ville man sige, at der læres gemmen leg - og learning by doing. Det betyder også, at de der bedst lærer teori via stærk struktur og systematik - måske skal lave lidt supplerende selvstudier. Især i den praktiske undervisning er Mik stærk - meget tålmodig og super behagelig underviser. Det organisatoriske med Thea er super godt, og der er vægt på at tilpasse undervisningen efter dine behov. Alt i alt har jeg været super godt tilfreds med forløbet - og jeg glædte mig altid til at skulle til undervisning.
Efter jeg dumpede til MC køreprøve
Efter jeg dumpede til MC køreprøve, fik jeg af min "forrige kørelærer", at vide, at jeg var nødt til at tage manøvrebanen om igen !!
Jeg valgte dog at skifte til Mik Marker, og her forslog Mik mig at tage nogle "ene køretimer" med ham, hvor vi fokusede på det, som jeg havde svært ved.
Det var et godt forslag! - Jeg klarede køreprøven og Miks forslag sparede mig for ca. 3000 kr.
5/5 bedste kørelærer nogensinde
10/10
Fantastisk køreskole, kan anbefales big time!
TAG DIT KORT HER🏍
Eliten af tålmodighed og hjælpende hænder har oprettet en fantastisk køreskole! Der er ingen tvivl, tag dit kort her. Du vil fortryde hvis du ikke gør😉!
jeg blev anbefalet Mik af Steven ude…
jeg blev anbefalet Mik af Steven ude fra Triump på amager. Det var en sjov oplevelse at mødes inde i den meget unikke uddannelsessal i Ryesgade. Men Mik viser bare begejstring og engagement fra start til den første rædselsoplevelse på bane eller vild i trafikken på Østerbrogade. Virkelig effektiv og god undervisning så man faktisk kan køre på den tohjulede når man skal til prøve. Man kan også teorien hvis man møder op.
Tak for kortet og gode oplevelser til Mik
Så god køreskole
Så god køreskole, med god undervisning og professionalitet! Vil klart anbefale den til alle!!!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.