Nej tak. Skal ikke købe noget der igen. Inden varerne blev sendt skrev jeg til deres kundeservice for at fortryde en af varerne. Der kom ingen respons. Da de så sendte en mail med besked om, at vare... Mehr ansehen
Jeg må desværre som en af de skuffede købere melde mig på banen med en dårlig oplevelse. Her bliver pengene trukket før varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbru... Mehr ansehen
Hold jer langt væk. Det her må være et scam. Jeg har bestilt. De har trukket pengene. Min bestilling er ikke kommet. Det er tre måneder siden nu. De reagerer ikke på mine henvendelser.
Jeg har bestilt 2 sæt sengetøj samt 2 puder i fredags. Pengene er trukket fra min konto idag men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller varerne. Har forgæves forsøgt at kontakte virksomh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.
Bækkebrovej 23, 3220, Tisvildeleje, Dänemark
- kundeservice@miklagaardhouse.dk
- miklagaardhouse.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Snyder kunderne!
Denne "forretning" snyder deres kunder. Du ender med at bruge penge men ikke få dine vare. Desværre har de snydt med deres anmeldelser og betaler sågar for bedre anmeldelser og sletter de dårlige.
Pas på og hold dig væk

Antwort von Miklagaardhouse
Har desværre kæmpet med dem her i 2 år…
Har desværre kæmpet med dem her i 2 år omkring at få leveret min varer som de har trukket penge for :( jeg kan nu til min store skræk se de har snydt rigtig mange igennem tiden

De snyder big time.
De snyder big time.
Lover det ene og det andet relateret til manglende forsendelse - en stor løgn. Og som andre beskriver, de har trukket betalingen! Jeg går videre med denne sag - ikke på grund af beløbet, men finder det forkasteligt, at sådanne firmaer får lov at være på markedet.

Pas på jer selv
Pas på jer selv. Som andre skriver er de på forside af svindlerjagten. Snyder og bedrager

Ikke leveret varen
Bestilte i mandags sengetøj, fik en bekræftelse på at de havde modtaget bestillingen og at jeg har betalt med mobile-pay. Men har ikke fået nogen info fra dem siden og set er nu 6 dage siden. Jeg har skrevet en mail til dem, og forsøgt at få fat på dem på telefonen, men uden held.

Antwort von Miklagaardhouse
Kan ikke komme i kontakt med firmaet
Kan ikke komme i kontakt med firmaet. Virkelig dårlig oplevelse. Kan se på alle de dårlige anmeldelser, at jeg ikke er den eneste.

Antwort von Miklagaardhouse
Dette firma er desværre kendt for at…
Dette firma er desværre kendt for at svindle og tage folks penge uden at sende vare!!!
De er udstillet flere gange og gør alt hvad de kan få at skjule deres svindel!!

Svindler virksomhed
Svindler virksomhed med købte/falske 5 stjernes vurderinger.
Hold jer lang væk, ejerne er ikke til at stole på.

Antwort von Miklagaardhouse
Velkommen på forsiden 😊 du er selv…
Velkommen på forsiden 😊 du er selv medlem af gruppen men er desværre blevet taget med fingrene i kagedåsen 😊

Svindler firma
Dette firma leverer ikke de varer kunderne køber , de er dog ikke sene til at hæve pengene .

SVINDEL
SVINDEL, PAS PÅ JERES PENGE,
Hun trækker pengene inden forsendelse, "glemmer" at sende, eller sender det forkerte
STOR SVINDLER

ingen service
ingen service. ligeglade med kunderne. betaler ikke tilbage. brug dem ikke.

Antwort von Miklagaardhouse
Jeg kan ikke anbefale at købe herfra.
Jeg kan ikke anbefale at købe herfra.
Du truer med politi anmeldelse fordi man giver sin mening på trustpilot.
Magen til dårlig service har jeg aldrig oplevet.
Jeg handler ihvertfald ikke her igen.

Svindel
Svindel.
De fleste gode anmeldelser kommer fra falske profiler. Pas på derude

Antwort von Miklagaardhouse
Øv øv for min naivitet & god troenhed 😡…
Øv øv for min naivitet & god troenhed 😡 har aldrig modtaget vare trods utallige henvendelser både på mail & telefon & trods mail om de nu var på vej MEN NEJ KØB IKK HER, du bliver bare fattigere 😡

Antwort von Miklagaardhouse
Velkommen på forsiden af svindlerjagten!

Svindlerjagten
Tillykke med pladsen på forsiden af Svindlerjagten.
94000 nye bekendtskaber . Det kan da noget 😉

Trækker penge uden at sende varen
Trækker penge uden at sende varen

Antwort von Miklagaardhouse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.