Miklagaardhouse Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nej tak. Skal ikke købe noget der igen. Inden varerne blev sendt skrev jeg til deres kundeservice for at fortryde en af varerne. Der kom ingen respons. Da de så sendte en mail med besked om, at vare... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre som en af de skuffede købere melde mig på banen med en dårlig oplevelse. Her bliver pengene trukket før varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbru... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk. Det her må være et scam. Jeg har bestilt. De har trukket pengene. Min bestilling er ikke kommet. Det er tre måneder siden nu. De reagerer ikke på mine henvendelser.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt 2 sæt sengetøj samt 2 puder i fredags. Pengene er trukket fra min konto idag men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller varerne. Har forgæves forsøgt at kontakte virksomh... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.

Ungenügend

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Svindel

Svindel, de sender ikke varen. Svarer ikke på henvendelser, tager ikke telefonen. Vil ønske at jeg havde været klog nok til at læse anmeldelse inden jeg købte et sengesæt til min datter på 13, der blev ked af det, idet hun brugte 300 kr. Af sine egne penge

10. Januar 2025

Kære Poul,

Det gør oprigtigt indtryk at læse din anmeldelse — særligt fordi du beskriver, at købet var til din datter, som havde brugt sine egne penge på noget, hun glædede sig til 💛 Det forstår vi naturligvis gør situationen ekstra følelsesladet, og det har vi fuld respekt for 😔

Ingen forældre har lyst til at stå i en situation, hvor deres barn bliver skuffet over noget, de selv har sparet op til, så den del af din oplevelse forstår vi virkelig godt.

Når det er sagt, vil vi gerne korrigere den meget alvorlige beskrivelse af virksomheden. House of Miklagaard er ikke en svindelvirksomhed. Vi har drevet virksomhed i over 10 år og sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Med så mange leverancer gennem årene vil der desværre være perioder eller enkelte sager, hvor ting ikke forløber optimalt, men det er meget langt fra det samme som det billede, anmeldelsen beskriver.

Det er også vigtigt for andre læsere at vide, at denne anmeldelse vedrører et ældre forløb, som naturligvis for længst er blevet afsluttet, og hvor ordren er blevet håndteret.

Vi ved, at mange nævner Trustpilot som noget, de ville ønske, de havde kigget på først. Det har vi naturligvis forståelse for. Samtidig er det vigtigt at sætte tingene i perspektiv: når en virksomhed gennem et årti har sendt mange hundrede tusinde ordrer, fortæller et udsnit af anmeldelser ikke nødvendigvis hele historien. Vi har desuden valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har desværre også været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot 🌿

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager ægte kundeoplevelser alvorligt, især når de involverer skuffede forventninger.

Vi er heller ikke blot en anonym webshop. Har man behov for personlig hjælp eller dialog, er vores kundeservice altid tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og man er også meget velkommen til at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker at tale tingene igennem ansigt til ansigt 😊

Svindel firma

Svindel firma, hold jer væk

3. Januar 2025

Kære Hans,

Vi vil gerne forholde os til din anmeldelse, selvom den er meget kort.

Vi har naturligvis forståelse for, at en utilfredsstillende oplevelse kan føre til frustration og stærke formuleringer 😔 Samtidig er vi også nødt til at korrigere den meget alvorlige beskyldning, da den ganske enkelt ikke er retvisende.

House of Miklagaard er ikke et svindelfirma. Vi har drevet virksomhed i over 10 år og har gennem tiden sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er et meget stort kundegrundlag, som naturligvis giver et langt mere nuanceret billede end en kort enkeltstående kommentar.

Vi ved godt, at mange orienterer sig via Trustpilot, men anmeldelsesplatforme fortæller sjældent hele historien om virksomheder med høj volumen. Vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har desværre også over længere tid været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot 🌿

Vi tager naturligvis altid ægte kundeoplevelser seriøst, men uden konkrete oplysninger om et ordre- eller serviceforløb er det svært at forholde sig specifikt til oplevelsen.

Hvis der ligger en reel kundeoplevelse bag anmeldelsen, vil vi meget gerne hjælpe. Vores kundeservice kan altid kontaktes via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også altid velkommen til at besøge vores showroom alle dage efter aftale, hvor vi gerne hjælper ansigt til ansigt 😊

Hvorfor tager I ALDRIG tlf

Hvorfor tager I ALDRIG tlf. når man ringer, - ligemeget, hvad tid på dagen, man ringer, -over hvor mange dage man ringer, -er der kun musik og så efter lang ventetid, kommer en stemme og siger.... tryk 1 for showroom, tryk 2 for personlig betjening
"vi har travkt i øjeblikket... prøv senere, -har prøvet at ringe, i månedsvis, ja -man kan skrive en mail.. men jeg vil gerne snakke med en person, - det kan man åbenbart
ikke komme til ????

28. Dezember 2024

Kære Ellie

Tak fordi du tager dig tid til at beskrive din oplevelse så konkret.

Vi kan faktisk godt forstå frustrationen i det, du beskriver. Når man har et spørgsmål eller behov for hjælp og helt konkret ønsker at tale med et menneske frem for at skrive frem og tilbage, så er det naturligvis frustrerende, hvis man oplever, at det ikke lykkes at komme igennem telefonisk 😔 Den oplevelse forstår vi godt.

Samtidig vil vi gerne sætte lidt perspektiv på for andre, der læser med. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og har gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Med den volumen vil der naturligvis være perioder med høj belastning, hvor svartider ikke altid matcher det ønskede niveau — men det ændrer ikke på, at vi er en reel og etableret virksomhed med både webshop og fysisk showroom.

Det er også vigtigt at nævne, at vi oplever, at nogle kunder foretrækker telefonisk kontakt, mens mange andre bliver hjulpet hurtigt via skriftlige kanaler, hvor vi bedre kan følge konkrete ordresager, reklamationer og forespørgsler 🌿

Vi har stor respekt for, at mange danner deres indtryk via Trustpilot, men det samlede billede dér afspejler ikke nødvendigvis proportionerne i forhold til en virksomhed, der gennem et årti har sendt mange hundrede tusinde ordrer. Vi har valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — som mange andre større virksomheder — og har desuden tidligere været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot.

Når det er sagt, så tager vi naturligvis denne type feedback alvorligt, fordi tilgængelighed betyder meget for kundeoplevelsen.

Og netop fordi vi ikke blot er en anonym webshop, er man selvfølgelig også altid velkommen til at aftale et fysisk besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker personlig dialog ansigt til ansigt 😊

Svindel - købte anmeldelser

Svindel! Køber sig til gode anmeldelser, bemærk alle 5-stjernede anmeldelser er lavet af brugere med kun én anmeldelse - den til det her svindlerfirma!

Kære Thomas

Vi er nødt til at forholde os helt klart til den påstand, du fremsætter her, fordi den ganske enkelt ikke er korrekt.

House of Miklagaard køber ikke anmeldelser. Hverken positive anmeldelser, falske anmeldelser eller nogen form for betalte kundeudtalelser. Den påstand er direkte usand.

At en kundeprofil har skrevet én anmeldelse på Trustpilot er i sig selv på ingen måde dokumentation for købte anmeldelser — præcis ligesom en profil med én negativ anmeldelse heller ikke automatisk gør den anmeldelse utroværdig. Mange kunder opretter ganske enkelt en Trustpilot-profil første gang, de vælger at dele en oplevelse 🙂

Vi har fuld respekt for ægte kundeoplevelser — både positive og kritiske. Men meget alvorlige beskyldninger bør naturligvis være baseret på fakta og ikke antagelser 😔

House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og har gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden. Med et kundegrundlag i den størrelse vil der naturligvis være både meget tilfredse kunder og kunder, som har haft en mindre god oplevelse.

Vi ved, at mange orienterer sig via Trustpilot, men det er også vigtigt at forstå, at Trustpilot ikke nødvendigvis afspejler den samlede kundevirkelighed for virksomheder med meget høj volumen. Vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har desuden over længere tid været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot 🌿

Hvis man ønsker at danne sig et reelt indtryk af os, er vi heller ikke blot en anonym webshop. Vi har både fysisk showroom og en virksomhed, der har serviceret kunder i mere end et årti. Man er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail — eller aftale et personligt besøg hos os alle dage efter aftale 😊

Svindlere

Svindlere. Tjek Bilal ud på CVR. En stribevis af konkurser bag ham, og tvivlsomme regnskaber.

Kære Christian,

Vi er nødt til at reagere på denne anmeldelse, da den indeholder meget alvorlige personlige beskyldninger, som ikke har noget med en konkret kundeoplevelse eller handel at gøre.

Trustpilot er naturligvis et sted for reelle kundeoplevelser og anmeldelser af konkrete købsforløb — ikke til personlige angreb, spekulationer eller udokumenterede påstande om enkeltpersoner.

House of Miklagaard er en reel og etableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er et faktuelt kundegrundlag, som står i skarp kontrast til den type bastante karakteristikker, der fremsættes her.

Vi har fuld respekt for, at kunder kan have haft oplevelser, der ikke levede op til forventningerne — det tager vi alvorligt. Men når en anmeldelse bevæger sig væk fra en konkret kundeoplevelse og over i personrettede beskyldninger og spekulationer, er det vigtigt at få nuancerne tilbage 😔

Vi ved også, at mange bruger Trustpilot som et beslutningsgrundlag, men det samlede billede dér er ikke nødvendigvis retvisende for en virksomhed, der gennem et årti har håndteret mange hundrede tusinde leverancer. Vi har desuden valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — som mange andre større virksomheder — og har over længere tid oplevet organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot 🌿

Hvis der ligger en reel kundeoplevelse bag denne anmeldelse, forholder vi os naturligvis gerne til den konkrete sag. Vores kundeservice er altid tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også velkommen til at aftale et møde i vores showroom alle dage efter aftale 😊

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk fra det svindler firma.
Det vil ikke stå ved og have modtaget retur vare, selvom der beviser for det afleveret ved dem.

Men godt tv2 skriver om det i deres nyheder

21. Dezember 2024

Kære Mikael,

Vi har naturligvis forståelse for, at en utilfredsstillende oplevelse kan føre til frustration, men vi er samtidig nødt til at korrigere flere meget alvorlige påstande i denne anmeldelse.

House of Miklagaard er ikke et svindelfirma. Vi har eksisteret i over 10 år og har gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er vigtigt at få proportionerne med, så andre læsere ikke efterlades med et skævt billede baseret på meget bastante formuleringer.

Hvis der i en konkret sag har været uenighed om en retur eller dokumentation, er det naturligvis noget, vi altid forholder os til konkret. Men én enkelt oplevelse — eller medieomtale, der fremhæver et meget lille udsnit af sager — ændrer ikke på den samlede virkelighed for en virksomhed, der har serviceret et meget stort antal tilfredse kunder gennem mere end et årti.

Vi ved, at nogle kunder nævner medieomtale eller Trustpilot som reference, men det er vigtigt at holde proportionerne på plads. Når en virksomhed gennem mange år har sendt mange hundrede tusinde ordrer, vil enkelte utilfredse forløb naturligvis kunne blive synlige, uden at det afspejler den brede kundeoplevelse. Vi har desuden valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har tidligere dokumenteret organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser over for Trustpilot 🌿

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager ægte kundehenvendelser alvorligt og ønsker at løse konkrete sager ordentligt.

Vi er heller ikke blot en anonym webshop. Ønsker man direkte dialog, kan vores kundeservice altid kontaktes via telefon, chat eller e-mail, og foretrækker man personlig kontakt, er man også meget velkommen til at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter aftale 😊

Hold jer langt vej

Overvej lige at læse en artikel fra TV2 den 21. december 2024 om Miklagaard, inden I handler her. Det er jo en skandaløs forretningsmodel.

Kære Elenor,

Vi har naturligvis respekt for, at kunder kan have haft oplevelser, de ønsker at dele, men vi er samtidig nødt til at reagere på den måde, virksomheden beskrives på her.

House of Miklagaard er ikke en “skandaløs forretningsmodel”, men en reel virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er vigtigt for os at få proportionerne med, så andre læsere ikke kun møder et ensidigt billede.

At henvise til en mediehistorie ændrer ikke på det samlede faktuelle billede. Medier vælger naturligvis konkrete cases og vinkler, men selv i den omtalte dækning fremgår det også, at virksomheden har mange tilfredse kunder. Når man har sendt mange hundrede tusinde ordrer gennem et årti, vil enkelte utilfredse sager naturligvis eksistere — det gør dem ikke repræsentative for hele kundegrundlaget 😔

Vi ved, at mange bruger både Trustpilot og medieomtale som pejlemærker, og det har vi respekt for. Men det er også vigtigt at forstå, at online indtryk sjældent afspejler hele virkeligheden for virksomheder med høj volumen. Vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har desuden gennem en længere periode været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trust

HANDEL IKKE HOS Miklagaard

HANDEL IKKE HOS Miklagaard. Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorder jeg det, jeg bestilte den 2 december 2 sæt sengetøj, det er ikke kommet endnu. Jeg har skrevet til dem og de har ikke svaret mig, hvorfor det ikke er kommet, jeg har godt nok fået en besked. At afsender har registreret pakken ved GLS, men det er over en uge siden, men efter det er der ingenting sket, det er fup og fidus det hele. Nu har jeg skrevet til dem, at de skal tilbageføre mine penge til min konto, så må vi så se om de så gør det. For jeg har måtte ud og købe en anden gave til min svigerdatter, for dette svindel firma kan jo ikke levere deres varer.

Første besked 22 december 2024 sidste besked 24 maj 2026.

Nu svarer I mig 2½ år efter, jeg skrev anmeldelsen. Det virker ærlig talt ret useriøst og svært at tage alvorligt.

Det ændrer stadig ikke den dårlige oplevelse, jeg havde tilbage i december 2024. Hvis jeres leverancer og kundeservice er blevet bedre siden da, så fint nok — men dengang var der absolut intet positivt at sige om oplevelsen.

2. Dezember 2024

Kære Janne,

Vi kan godt forstå, at denne oplevelse har været frustrerende — særligt når bestillingen var tænkt som en gave, og man som kunde står i en situation, hvor man må finde en alternativ løsning i sidste øjeblik 😔 Det er naturligvis ikke den oplevelse, nogen ønsker.

Samtidig er vi nødt til at korrigere de meget alvorlige beskrivelser i anmeldelsen. House of Miklagaard er ikke et “fup og fidus firma”, men en reel og etableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og gennem tiden har sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er vigtigt at få proportionerne med for andre læsere.

Når man opererer med et meget stort antal leverancer, kan der desværre i enkelte tilfælde opstå forsinkelser eller udfordringer i transportforløb, herunder situationer hvor en forsendelse er registreret hos fragtfirmaet, men endnu ikke er scannet videre i systemet. Det ændrer naturligvis ikke på, at ventetiden opleves frustrerende for kunden.

Denne anmeldelse vedrører et ældre forløb, som naturligvis for længst er afsluttet, og ordren eller de økonomiske forhold er håndteret 🌿

Vi ved, at mange orienterer sig via Trustpilot før et køb, men det er vigtigt at se det i perspektiv. Når en virksomhed gennem mere end et årti har sendt mange hundrede tusinde pakker, giver et begrænset antal anmeldelser ikke nødvendigvis et retvisende billede af den samlede kundeoplevelse. Vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har desuden været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot.

Vi er heller ikke blot en anonym webshop. Ønsker man personlig dialog eller hjælp, er vores kundeservice altid tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og man er også meget velkommen til at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker personlig kontakt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg venter stadig på mit sengetøj jeg…

Jeg venter stadig på mit sengetøj jeg bestilte d. 17/1-24. Mit ordre nr er 355894 🤬 1556,00 har jeg betalt.

17. Januar 2024

Kære Linda,

Vi forstår fuldt ud frustrationen i din anmeldelse — særligt når der er tale om en ordre i den størrelsesorden, og man på daværende tidspunkt oplevede usikkerhed omkring både levering og kommunikation 😔 Det er helt naturligt at reagere følelsesmæssigt, når man har glædet sig til sin bestilling og samtidig ser et større beløb være betalt.

Samtidig er det vigtigt for os at få det fulde billede med for andre, der læser med. Denne anmeldelse vedrører naturligvis et ældre forløb, som for længst er blevet afsluttet, og ordren er håndteret 🙂 Ingen kunder står år senere uden afklaring.

House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og har gennem tiden sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden. Når man håndterer et så stort antal leverancer, vil der desværre i enkelte tilfælde opstå forsinkelser eller forløb, som ikke opleves tilfredsstillende — men det ændrer ikke på, at vi er en reel og etableret virksomhed med et meget stort antal tilfredse kunder 🌿

Vi ved, at mange bruger Trustpilot som beslutningsgrundlag, og det har vi respekt for. Samtidig er det vigtigt at forstå, at en anmeldelsesplatform ikke nødvendigvis giver et retvisende samlet billede af en virksomhed med så mange leverancer bag sig. Vi har valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — som mange andre større virksomheder — og har desuden over længere tid været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot.

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager reelle kundeoplevelser alvorligt og ønsker, at kunder føler sig trygge.

Vi er heller ikke kun en webshop bag en skærm. Har man brug for hjælp, er vores kundeservice altid tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også meget velkommen til at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvor vi meget gerne hjælper ansigt til ansigt 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert sengetøj

Har købt et Blossom sengesæt, som jeg kan se får kritik af at være hård og kradsene. Må bare sige, at jeg ikke er enig. Hader når man skøjter rundt i bomuldssatin, som ikke kan absorbere fugten særlig godt. Det kan det her, og stoffet er rigeligt blødt til mig. Er vild med Blossom-sættet fra Miklagaardhouse - og overvejer at købe et sæt mere :-)

21. Dezember 2024

Kære Carina,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi virkelig stor pris på 😊

Det er altid ekstra dejligt at læse en anmeldelse, hvor en kunde så konkret beskriver, hvorfor et produkt fungerer godt for netop dem 🌿 Tekstiler er jo i høj grad en smagssag, og det som én kunde foretrækker, er ikke nødvendigvis det samme som en anden. Derfor er det virkelig værdifuldt, at du deler netop din oplevelse med Blossom-sættet.

Det glæder os især at høre, at du netop værdsætter den mere naturlige bomuldsfølelse fremfor den meget glatte satinoplevelse 🙂 Mange kunder søger præcis den balance mellem komfort, åndbarhed og absorbering, så det er dejligt at høre, at produktet rammer rigtigt hos dig.

House of Miklagaard har gennem mere end 10 år haft fornøjelsen af at sende mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden, så det betyder oprigtigt meget, når tilfredse kunder også vælger at dele deres oplevelse offentligt 💛

Og hvis du ender med at forkæle dig selv med endnu et Blossom-sæt, så bliver vi naturligvis kun glade 😄 Skulle du få spørgsmål eller ønske rådgivning, er vores kundeservice altid klar via telefon, chat eller e-mail — og du er selvfølgelig også meget velkommen i vores showroom efter aftale alle ugens dage 😊

Afsender ikke varen

Har købt 4 sæt sengetøj, som er blevet lovet afsendt slut sidste uge, så mandag, tirsdag og nu torsdag. De benægter at skulle tage røgen på en, meeeeen det lugter af fup...

19. Dezember 2024

Kære Stephanie,

Vi kan godt forstå, at denne type forløb skaber frustration — især når man flere gange får en forventning om afsendelse, som opleves blive rykket 😔 Når man har bestilt flere varer og glæder sig til at modtage dem, er tydelig og præcis kommunikation naturligvis vigtig.

Når det er sagt, vil vi gerne korrigere den mistanke, anmeldelsen efterlader. House of Miklagaard er ikke et fupfirma, men en reel virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Med så stor volumen vil der desværre kunne opstå enkelte lager- eller logistikforløb, som ikke udvikler sig helt som planlagt, men det er noget helt andet end det billede, anmeldelsen antyder.

Det er også vigtigt at få med for andre læsere, at denne anmeldelse vedrører et ældre forløb, som naturligvis for længst er blevet afsluttet, og hvor ordren er håndteret 🌿

Mange orienterer sig via Trustpilot, hvilket vi har respekt for, men når man ser på anmeldelser isoleret, får man sjældent det fulde billede af en virksomhed med mange hundrede tusinde leverancer bag sig. Vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og vi har desværre også gennem en længere periode været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot.

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager ægte kundeoplevelser alvorligt, og hvis kommunikationen i dit konkrete forløb oplevedes frustrerende, så beklager vi det.

Vi er heller ikke blot en webshop bag en skærm. Ønsker man direkte dialog, er vores kundeservice altid tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og man er også meget velkommen til at aftale et personligt besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker at mødes fysisk 😊

Svinderfirma

Svinderfirma.
Køber sig til gode anmeldelser.
Realiteten ser dog anderledes ud!
Når de endelig sender en vare ud, så er det du får ikke altid det du bestilte.
Sammentidig er der en del der får trusler tilsendt om advokater, politi, bål og brand.

En af ejerene står også bag en stribe af konkurs ramte virksomheder. Det kan man jo godt forstå hvis det er sådan deres firmaer bliver kørt.

Hold jer langt væk

19. Dezember 2024

Kære Jesper,

Vi er nødt til at reagere meget klart på denne anmeldelse, da den indeholder en række meget alvorlige og faktuelt usande påstande.

House of Miklagaard køber ikke anmeldelser. Hverken positive anmeldelser, betalte kundeudtalelser eller nogen form for manipulerede anmeldelser. Den påstand er direkte usand.

Ligeledes tager vi kraftigt afstand fra insinuationer om trusler eller den type beskrivelser, du fremsætter. House of Miklagaard kommunikerer naturligvis professionelt og inden for lovens rammer. Hvis vi i sjældne tilfælde har været nødt til at forholde os til direkte chikane, injurier eller organiserede angreb mod virksomheden, er det naturligvis håndteret via de rette juridiske kanaler — ikke på den måde, du beskriver.

At inddrage personlige påstande om ejere og andre virksomheder uden relation til en konkret kundeoplevelse er heller ikke en saglig anmeldelse, men personrettede beskyldninger, som ikke hører hjemme i en reel kundeanmeldelse 😔

For andre læsere er det vigtigt at få proportionerne med: House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er et faktuelt kundegrundlag, som står i skarp kontrast til det billede, der forsøges tegnet her.

Vi har fuld respekt for reelle kundeoplevelser — også kritiske. Men der er forskel på legitim kritik og dokumenterbart usande påstande.

Vi ved, at mange orienterer sig via Trustpilot, men det er også vigtigt at forstå, at en virksomhed med mange hundrede tusinde leverancer over mere end et årti ikke nødvendigvis afspejles retvisende gennem et udsnit af anmeldelser. Vi har valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot, ligesom mange andre større virksomheder, og har desuden været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot 🌿

Hvis der mod forventning ligger en reel kundeoplevelse bag anmeldelsen, forholder vi os naturligvis gerne til den konkrete sag. Vores kundeservice er tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også velkommen i vores showroom alle dage efter aftale 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lever slet ikke op til forventningerne

Lever slet ikke op til forventningerne. jeg modtog En vare for to uger siden og den er blevet returneret da kvaliteten er så dårlig.

5. Dezember 2024

Kære Jonas,

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi har naturligvis forståelse for, at det er skuffende, hvis et produkt ikke lever op til de forventninger, man havde ved bestillingen 😔 Oplevelsen af kvalitet er i høj grad individuel, og det som én kunde elsker, kan en anden opleve anderledes — det har vi fuld respekt for.

Samtidig vil vi gerne nuancere billedet lidt for andre, der læser med. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og har gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Derfor ved vi også, at oplevelsen af vores produkter generelt spænder bredt, og at mange kunder er meget tilfredse med kvaliteten.

Det er positivt at høre, at varen blev returneret, så sagen kunne håndteres, hvis produktet ikke matchede dine forventninger 🌿 Denne anmeldelse vedrører naturligvis et ældre forløb, som for længst er afsluttet.

Vi ved, at mange bruger Trustpilot som pejlemærke, men det er også vigtigt at holde proportionerne på plads. Et udsnit af anmeldelser afspejler ikke nødvendigvis den samlede kundevirkelighed for en virksomhed, der gennem mere end et årti har sendt mange hundrede tusinde ordrer. Vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har desuden været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot.

Skulle man ønske personlig rådgivning eller hjælp, er vores kundeservice altid tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og ønsker man at mødes fysisk, er man også altid velkommen til vores showroom alle dage efter aftale, hvor vi meget gerne hjælper personligt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjek svindlerjagten på FB inden du…

Tjek svindlerjagten på FB inden du handler her. Og se tv2 lorry programmet der afslører massive problemer.

Indehavers CV er også spændende læsning ifht tidligere konkurser.

18. Dezember 2024

Kære Knud,

Vi er nødt til at forholde os til flere af de påstande, der fremsættes i denne anmeldelse, da de giver et meget misvisende billede.

House of Miklagaard er en reel virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er vigtigt at få proportionerne med, så andre læsere ikke kun møder et ensidigt narrativ.

At henvise til sociale mediegrupper eller enkeltstående medieindslag ændrer ikke på den samlede virkelighed. Sociale mediegrupper kan i sagens natur være stærkt ensidige, og i vores tilfælde oplevede vi desværre organiseret chikane gennem en Facebook-gruppe, som medførte mange hundrede falske anmeldelser og koordinerede angreb mod virksomheden — noget vi har dokumenteret.

Ligeledes blev den omtalte mediedækning bygget op omkring et meget lille antal utilfredse cases set i forhold til de mange hundrede tusinde kunder, vi har serviceret gennem årene. Selv i omtalen fremgik det også, at virksomheden har mange tilfredse kunder. Det giver derfor ikke et retvisende billede af den samlede kundeoplevelse 😔

Vi er også nødt til at tage afstand fra personrettede insinuationer omkring virksomhedens ejerskab eller historik, når det ikke relaterer sig til en konkret kundeoplevelse. Trustpilot bør bruges til reelle anmeldelser af faktiske købsoplevelser — ikke til spekulationer, personangreb eller gengivelse af rygter.

Vi ved, at mange bruger Trustpilot som beslutningsgrundlag, men det er også værd at huske, at vi bevidst har valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og at et udsnit af anmeldelser derfor ikke nødvendigvis giver et retvisende samlet billede 🌿

Hvis der mod forventning ligger en reel kundeoplevelse bag anmeldelsen, forholder vi os naturligvis gerne til den konkrete sag. Vores kundeservice hjælper via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også altid velkommen i vores showroom alle dage efter aftale 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KØB IKKE hos dette firma!!!

KØB IKKE hos dette firma!!!
Jeg bestilte d 23-11 4 sæt sengetøj samt 2 kuvertlagner - modtager 2 sæt sengetøj som er en anden - et andet mønster samt billigere udgave end det jeg bestilte - på følgesedlen står der at de andre 2 sæt eftersendes.
Jeg kontakter firmaet og efter adskillige dage - får jeg en mail om at de ønsker fotodokumentation for det jeg har modtaget - det får de og igen efter adskillige dage modtager jeg en mail med en returblanket - Jeg sender retur.
5-12 modtager jeg en mail om at de sender det rigtige sengetøj i morgen samt det manglende.
9-12 bliver jeg spurgt ind til hvad jeg mangler - jeg bekræfter.
Skriver igen d 16 - da jeg stadig intet har hørt eller modtaget. Ringer adskillige gange men bliver smidt af hver gang!
Skriver igen d 17 - hvor jeg skriver at jeg vil bringe historien på trust pilot - så hører jeg fra dem - Men nu er sættet jeg gerne vil købe pludselig udsolgt - selvom jeg kan gå ind og bestille det på hjemmesiden??? De foreslår 12 andre sæt som de kan sende med det samme - men det har ingen interesse!
Jeg forstår intet - ringer ca 15 gange - men bliver kastet af hver gang - skriver en kommentar til en af deres facebook reklamer - denne er på "magisk vis" forsvundet her til morgen???
Så nu har jeg sendt endnu en mail - jeg har 1834,- ude at svømme - for de hævede pengene før de begyndte at sende noget!!! Så nu venter jeg i "spænding" på om de gider svare på min mail fra i går om at jeg ville ha alle pengene retur asap!
Så konklusion HOLD JER LANGT VÆK med mindre du vil snydes !!!!!!!!!!!!
Nu er der så gået 2 dage mere - de foreslår stadig at jeg kan købe noget andet - jeg kan endda få ekstra pudebetræk med - synes selv jeg har skrevet NEJ TAK meget tydeligt - men det resulterer så i at der er total tavshed - nogen der har gode ideer til hvordan man får sine penge tilbage fra dette FUP-FIRMA ??
Måske Morten Spiegelhauer skal på banen!

18. Dezember 2024

Kære Lene,

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive dit forløb så detaljeret.

Det er tydeligt, at du på daværende tidspunkt oplevede et meget frustrerende og uoverskueligt forløb, og det har vi naturligvis forståelse for 😔 Når man bestiller flere varer, modtager noget andet end det bestilte, oplever skiftende meldinger og samtidig føler, at kommunikationen trækker ud, så skaber det helt naturligt irritation og mistillid.

Når det er sagt, er vi også nødt til at korrigere nogle af de meget alvorlige konklusioner i anmeldelsen. House of Miklagaard er ikke et “fup-firma” og heller ikke det billede, der forsøges tegnet her. Vi har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det gør os naturligvis ikke fejlfrie, men det betyder, at enkelte utilfredse sager ikke er repræsentative for den samlede kundevirkelighed.

I forhold til denne konkrete sag er det vigtigt for andre læsere at forstå, at dette er et ældre forløb, som naturligvis for længst er afsluttet, herunder eventuelle økonomiske forhold 🌿 Ingen kunder står år senere med uafsluttede sager.

Vi er også nødt til at sige, at henvisninger til sociale medier, sensationsprogrammer eller spekulative konklusioner ikke ændrer på fakta. Medier og sociale platforme fremhæver ofte enkelte historier, men de repræsenterer ikke nødvendigvis helheden for en virksomhed med mange hundrede tusinde gennemførte handler. Vi oplevede desuden i en periode organiseret chikane via en Facebook-gruppe med mange hundrede falske anmeldelser og koordinerede angreb mod virksomheden, hvilket er dokumenteret.

Vi ved, at mange orienterer sig via Trustpilot, men vi har bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og derfor giver den offentlige profil ikke nødvendigvis et retvisende billede af den samlede kundeoplevelse.

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager ægte kundeoplevelser alvorligt og ønsker ordentlig dialog.

Vi er heller ikke blot en anonym webshop. Ønsker man personlig kontakt, er vores kundeservice tilgængelig via telefon, chat og e-mail, og man er også altid velkommen til at besøge vores showroom efter aftale alle ugens dage, hvis man foretrækker at tale ansigt til ansigt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en seng med levering december…

Købte en seng med levering december 2021 og efter lidt over 2 år ( 25mdr ) er madrassen ubrugelig der er gået fjedre og fyldet falder ud på den ene siden af madrassen, har kontakte Miklagaard flere x og får bare at vide at det er der ikke, noget at gøre ved trods at
Jeg fik at vide da vi købte den at
Det var super kvalitet og døaf
Samme type som de bruger på hoteller, og at
Vi ville have glæde af den i mange mange år
WOW 2 år blev det til det er sku ikke i orden 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

23. Januar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte sengetøj igen hos Miklagaard

Bestilte sengetøj igen hos Miklagaard, da jeg var tilfreds med det jeg modtog for 1 års tid siden.
Fik det sæt, jeg havde bestilt uden problemer.
Godt nok er stoffet lidt tyndere i kvaliteten og de før-priser de skriver er ikke korrekte, men derudover har jeg intet at klage over.
Nu skal jeg tage det nye sæt i brug i weekenden. Håber det lever op til forventningerne.

28. November 2024

Kære Anne,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — og ikke mindst fordi du valgte at handle hos os igen 🙂 Det ser vi som en stor tillidserklæring, og det sætter vi oprigtigt stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du igen har haft en problemfri oplevelse med både bestilling og levering 😊 At du vælger at vende tilbage som kunde efter en tidligere god oplevelse, betyder faktisk rigtig meget for os.

Vi sætter også pris på din ærlige og nuancerede feedback 🌿 Det er værdifuldt, når kunder både fremhæver det, de er tilfredse med, og samtidig deler deres personlige oplevelse af produktet. Oplevelsen af tekstilkvalitet kan naturligvis være meget individuel, og derfor er det nyttigt for andre kunder at læse en ærlig vurdering.

Vedrørende førpriser tager vi naturligvis alle kommentarer seriøst og arbejder løbende med at sikre tydelig og korrekt kommunikation.

House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og har gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden, så det betyder ekstra meget, når tilbagevendende kunder som dig vælger at dele en positiv oplevelse offentligt 💛

Vi håber virkelig, at det nye sengesæt lever fuldt op til dine forventninger i weekenden 🤍 Og skulle du få spørgsmål, brug for hjælp eller ønske personlig rådgivning, er vores kundeservice naturligvis altid klar via telefon, chat og e-mail — og du er selvfølgelig også altid velkommen i vores showroom efter aftale alle ugens dage 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

“Svindler” firma der ikke har styr på…

“Svindler” firma der ikke har styr på deres pakker. Kunder der venter måneder på pakker og penge retur , kritisere man blir man blokeret på Fb . Positive Anmeldelser herinde er ofte købte eller fake profiler. De udnytter at varerne ofte er under grænsen for at man kan klage til Forbrugerklagenævnet da de har en nedre grænse på 1100 kr pr sag. MIKLAGAARD har været i tv2 kosmopol her til aften. Vi er mange 1000 der har kontaktet dem, og vi blir truet med advokat osv hvis vi ikk fjerner kommentarer og anmeldelser. Svindlerjagten- sammen er vi stærkest
! Ps og 2 år efter kommentere de på denne anmeldelse . Ovenikøbet med undertonen af trusler 😅og de har altså været smidt op i medierne op til flere gange . Netop omkring alle de påstande jeg har skrevet . Og der ligger masser af dårlig omtale på nettet og trustpilot . De blev også fremstillet som utroværdige i tv.
Hvordan synes i selv det går når jeres score ligger på 1,3 på trustpilot ? Og man kan læse flere dårlige anmeldelser fra den sidste måneder, faktisk er 91% kun med 1 stjerne 😳😅. I har tilsyneladende ikke strammet op.
Og nej I var ikke udsat for chikane ….i røg i en shitstorm fordi I ikke behandler jeres kunder ordentligt !!!
Yderligere siger I at I gerne vil tale om tingene ansigt til ansigt…dette hænger ikke sammen med at mange kunder forsøger at få fat i jer og siger jeres kundeservice er “ikke” eksisterende.
Det er sgu ikk kun svindlerjagtens medlemmer der har forsøgt at råbe jer op. Nå ja og så kan jeg læse at i er under konkurs og der er flere andre der har meldt jer.

17. Dezember 2024

Kære Lise,

Vi er nødt til at forholde os meget klart til denne anmeldelse, da den indeholder en lang række meget alvorlige og direkte usande påstande.

House of Miklagaard er ikke et svindelfirma. Vi har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er den faktiske virkelighed — ikke det billede, der forsøges tegnet her.

Vi køber ikke positive anmeldelser. Den påstand er direkte usand. Ligeledes er påstanden om, at vi systematisk skulle true kunder, ganske enkelt heller ikke korrekt. Hvis vi i enkelte tilfælde har været nødt til juridisk at forholde os til decideret chikane, injurier eller organiserede angreb mod virksomheden, er det noget helt andet end det narrativ, der forsøges skabt her 😔

Den Facebook-gruppe, der henvises til, var netop en del af den organiserede chikane, vi blev udsat for, med koordinerede angreb, falske anmeldelser og massiv misinformation. Det er veldokumenteret. At bruge sådan en gruppe som "kilde" giver derfor ikke et retvisende billede af virksomheden.

Også henvisningen til medieomtale kræver proportioner. Medieindslag vælger naturligvis enkelte cases, men når man sammenholder det med mange hundrede tusinde gennemførte handler og et meget stort antal tilfredse kunder, giver det ikke et dækkende billede af den samlede virkelighed 🌿

Vi har fuld respekt for Trustpilot som platform, men vi har af princip valgt ikke at være betalende partner — ligesom mange andre større virksomheder — og derfor er vores profil ikke nødvendigvis retvisende for den samlede kundeoplevelse.

At inddrage spekulationer om klagesystemer, påståede strategier eller organiserede kampagner ændrer ikke på de faktiske forhold.

Hvis der mod forventning ligger en reel kundeoplevelse bag denne anmeldelse, vil vi naturligvis meget gerne forholde os til den konkrete sag. Vores kundeservice kan kontaktes via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også altid velkommen i vores showroom alle dage efter aftale, hvor vi gerne hjælper ansigt til ansigt 😊

NUL stjerner

Ser lige nu “Kosmopol” på TV2.
Jeg er langt fra den eneste, der ikke har fået mine varer og fået nøjagtig samme mail fra firmaet, som dem der vises på TV.
Har modtaget mail 14/11 at sengetøjet er udsolgt - men 13/11 fik jeg besked om, at pakken (med den udsolgte vare) var afsendt med GLS.
har også fået en mail om, at jeg kunne få 2 pudebetræk i kompensation…..
Nu har jeg lavet indsigelse mod dem via min bank og de kører det videre herfra.

FUP OG SVINDEL

13. November 2024

Kære T.H,

Vi er naturligvis nødt til at forholde os til denne anmeldelse, da den indeholder meget alvorlige beskyldninger.

Først og fremmest vil vi gerne være helt tydelige: House of Miklagaard er ikke et svindelfirma. Vi har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er den faktiske virkelighed, og det er vigtigt, at andre læsere også får det perspektiv med.

Det er korrekt, at der i en periode var medieomtale, men det er også vigtigt at holde proportionerne på plads. Medier fremhæver naturligt konkrete cases, men et mindre antal utilfredse sager udgør ikke et retvisende billede af en virksomhed, der har serviceret mange hundrede tusinde kunder gennem mere end et årti. Selv i omtalen blev det også anerkendt, at virksomheden har mange tilfredse kunder 🌿

Vi er også nødt til at understrege, at vi i en periode oplevede organiseret chikane via sociale medier og koordinerede angreb mod virksomheden, hvilket blandt andet medførte mange falske anmeldelser og et meget ensidigt online narrativ.

I forhold til det konkrete forløb beskriver du et ældre sagsforløb, som naturligvis for længst er afsluttet, herunder eventuelle økonomiske forhold. Det ændrer ikke på, at vi forstår, hvis situationen på daværende tidspunkt oplevedes frustrerende 😔

Vi har respekt for, at kunder orienterer sig via Trustpilot, men vi har samtidig bevidst valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og derfor giver platformens profil ikke nødvendigvis et retvisende samlet billede af virksomhedens faktiske kundegrundlag.

Hvis man ønsker personlig dialog frem for online spekulationer, er vi heller ikke blot en anonym webshop. Vores kundeservice hjælper via telefon, chat og e-mail, og man er også altid velkommen til at aftale et personligt besøg i vores showroom alle dage efter aftale 😊

Svindler firma

17. Dezember 2024

Kære Nicklas,

Vi er naturligvis kede af at se en så alvorlig karakteristik, men vi er samtidig nødt til klart at korrigere den, da den ganske enkelt ikke er korrekt.

House of Miklagaard er ikke et svindelfirma. Vi er en reel og etableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og gennem årene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er vigtigt, at andre læsere får det faktuelle perspektiv med.

Vi har fuld respekt for, at enkelte kunder kan have haft oplevelser, der ikke har levet op til forventningerne — det tager vi alvorligt. Men en meget kort beskyldning uden nogen konkret beskrivelse af et ordre- eller serviceforløb giver ikke mulighed for at forholde sig til en reel sag 😔

Vi ved, at mange bruger Trustpilot som beslutningsgrundlag, men det er også vigtigt at holde proportionerne på plads. Når en virksomhed gennem mere end et årti har sendt mange hundrede tusinde ordrer, giver et udsnit af anmeldelser ikke nødvendigvis et retvisende billede af den samlede kundeoplevelse. Vi har desuden valgt ikke at være betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre større virksomheder — og har tidligere været udsat for organiseret chikane med mange hundrede falske anmeldelser, hvilket er dokumenteret over for Trustpilot 🌿

Hvis der ligger en reel kundeoplevelse bag anmeldelsen, vil vi naturligvis meget gerne forholde os til den konkrete sag. Vores kundeservice hjælper via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig dialog, er man også altid velkommen til at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter aftale 😊

House of Miklagaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr