Miklagaardhouse Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre som en af de skuffede købere melde mig på banen med en dårlig oplevelse. Her bliver pengene trukket før varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbru... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk. Det her må være et scam. Jeg har bestilt. De har trukket pengene. Min bestilling er ikke kommet. Det er tre måneder siden nu. De reagerer ikke på mine henvendelser.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt 2 sæt sengetøj samt 2 puder i fredags. Pengene er trukket fra min konto idag men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller varerne. Har forgæves forsøgt at kontakte virksomh... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

1. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.

Ungenügend

Alle Bewertungen

28 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Obs på at Miklagård er under konkurs

Til trods for at I er under konkurs.ø, fortsætter I med at have jeres netbutik åben, uden mindste information om, at I er under konkurs behandling...

Desværre bestilte jeg en varer gennem jer, før jeg fik undersøgt nærmere om jeres omdømme mm.
Det fik mig til at kontakte jer og forsøge at annullere min ordre. Men I er tavse. Ingen respons. Ingen information ift at godtage min annullering, hvilket jeg reelt har ret til i henhold til loven.

Så nu ender jeg med at skrive her, og kan se at jeg ikke er den eneste, der er utilfreds med jeres manglende reaktion mm

3. Februar 2026

Kære Liv

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår fuldt ud den bekymring og frustration, du beskriver. Når man har afgivet en ordre, efterfølgende bliver usikker på virksomhedens situation og samtidig oplever manglende respons på sin henvendelse, er det helt naturligt, at det skaber utryghed. Det ville de fleste kunder reagere på, og det har vi fuld forståelse for.

Vi vil dog gerne starte med at korrigere én vigtig oplysning: House of Miklagaard er ikke gået konkurs, og har ikke været det, som det beskrives i anmeldelsen. Vi forstår, at den opfattelse kan opstå, særligt når man læser kommentarer online, men information på anmeldelsesplatforme er desværre ikke altid retvisende.

Det er netop også vigtigt for os at være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil over længere tid har været påvirket af forhold, som ikke afspejler den reelle virksomhed. Vi har været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har medført mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket også flere andre virksomheder har valgt. Desværre har vi ikke oplevet den nødvendige hjælp fra Trustpilot til at få håndteret dette, hvilket betyder, at det samlede indtryk på platformen ikke nødvendigvis er retvisende.

Når det er sagt, tager vi naturligvis alle ægte kundeoplevelser alvorligt. Hvis du på daværende tidspunkt oplevede manglende respons på din henvendelse eller usikkerhed omkring annullering af din ordre, beklager vi oprigtigt den oplevelse. Det er aldrig vores intention, at kunder skal føle sig efterladt uden svar eller klarhed 😔

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er den naturligvis for længst blevet afsluttet og håndteret, men vi har stadig respekt for den oplevelse, du havde på det tidspunkt.

Skulle du eller andre kunder foretrække personlig kontakt frem for online dialog, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice kan altid hjælpe via telefon, chat eller e-mail, og det er også muligt at aftale et personligt møde i vores showroom alle ugens dage efter forudgående aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 🙂

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget lang leveringstid og dårlig service

Jeg har nu - over en måned efter købet - modtaget varene. Så det er i det mindste ikke snyd. Da kundeservicen stadig var så ringe, med manglende svar og forklaring på leveringsdato, vil jeg dog stadig ikke anbefale dem.

Handl IKKE med Miklagård! Jeg kan desværre bekræfte alle de negative anmeldelser og ærgrer mig virkelig over, at jeg ikke fik checket bedre op på denne virksomhed, inden jeg lavede et køb. Jeg fik mail med bekræftelse på ordre og forsendelse, og pengene blev trukket fra min konto med det samme MEN her en måned efter, står pakken stadig som ikke indleveret hos Bring, og virksomheden svarer ikke hverken på mail eller telefon. Det er som minimum helt ekstremt dårlig kundeservice og måske direkte svindel?!

27. Januar 2026

Kære Lene

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så grundigt.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi oprigtigt beklager den frustration og usikkerhed, du oplevede i forbindelse med din bestilling. Når man som kunde modtager ordrebekræftelse, ser betalingen blive gennemført og herefter oplever lang ventetid kombineret med manglende klar kommunikation, så forstår vi fuldt ud, at det skaber både irritation og mistillid. Det er ganske enkelt ikke den oplevelse, man bør stå tilbage med 😔

Vi bemærker samtidig, at du også selv skriver, at varen i sidste ende blev modtaget, hvilket naturligvis understreger, at der aldrig har været tale om svindel eller uærlige hensigter fra vores side. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år, og vi sender hver eneste måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden. Netop derfor er kundernes tillid noget, vi tager meget alvorligt 🙂

Når det er sagt, ændrer det ikke på, at din konkrete oplevelse med kundeservice tydeligvis ikke levede op til forventningerne, og det beklager vi oprigtigt. Manglende svar eller uklar kommunikation omkring levering er frustrerende, og det har vi fuld forståelse for.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke giver et fuldt retvisende billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har medført mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at indgå i Trustpilots betalingsmodel, hvilket også flere andre veletablerede virksomheder har valgt. Desværre har vi ikke oplevet den nødvendige hjælp til at få håndteret dette, hvilket naturligvis påvirker det samlede indtryk på platformen.

Vi tager dog altid reelle kundeoplevelser seriøst, også når de er kritiske, fordi de giver mulighed for at forbedre os. Det er vigtigt for os at svare åbent og ordentligt, netop fordi vi ønsker at være en transparent og troværdig virksomhed.

Skulle du eller andre kunder ønske personlig hjælp, er vi ikke blot en webshop. Man er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, og hvis man foretrækker personlig kontakt, kan vi også arrangere et møde i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget lang leveringstid- ingen svarer…

Meget lang leveringstid- ingen svarer på telefonen og først når jeg via email annulerer købet, får virksomheden sendt min ordre - virkelig en sløj oplevelse!

14. Januar 2026

Kære Anoym

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Vi kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse at sidde som kunde og opleve lang leveringstid, samtidig med at det føltes som om, der først skete noget, da du valgte at annullere din ordre. Den oplevelse efterlader naturligvis ikke et godt indtryk, og det beklager vi oprigtigt 😔

Som virksomhed er det altid vores ambition, at kunder føler sig trygge og godt informeret gennem hele købsforløbet, så når kommunikationen opleves utilstrækkelig, forstår vi fuldt ud skuffelsen.

Samtidig er det vigtigt for os at sætte oplevelsen i det rette perspektiv. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender hver måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det betyder naturligvis ikke, at en utilfredsstillende oplevelse ikke skal tages alvorligt — tværtimod — men det understreger, at vi er en reel og veletableret virksomhed, hvor langt størstedelen af ordrer håndteres som forventet.

Vi vil også gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke nødvendigvis giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder ligeledes har valgt. Det har desværre bidraget til et skævt offentligt billede af vores virksomhed.

Når det er sagt, tager vi naturligvis ægte kundeoplevelser alvorligt, og hvis din oplevelse på daværende tidspunkt var præget af manglende kommunikation eller utilfredsstillende håndtering, så beklager vi det oprigtigt.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre ordre, er sagen naturligvis for længst afsluttet, og ordren er leveret. Vi håber derfor også, at du trods den dårlige start i sidste ende fik glæde af dit køb 😊

Hvis man foretrækker personlig kontakt frem for online kommunikation, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice hjælper altid gerne via telefon, chat eller e-mail, og ønsker man at mødes fysisk, er det også muligt at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter forudgående aftale.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har lige fået min pakke

Har lige fået min pakke, bestilte i starten af december. Fik besked fra bring at der var oprettet forsendelse den 8.dec og derefter at den var indleveret til bring den 15.dec. Dog stod der i deres e-mail de ville sende med GLS. Sendte en e-mail fra et par dage siden til dem (før de fik den afleveret til bring) om der var nogle opdateringer, men de svarede ikke. De tager heller ikke telefonen. Forsendelsen tog lidt tid selvom der står 1-2 leveringsdage under det produkt jeg købte, men fik min pakke i dag 16 Dec:)

16. Dezember 2025

Kære Anne

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest sætter vi pris på, at du også nævner, at din pakke faktisk blev modtaget 🙂 Samtidig har vi naturligvis fuld forståelse for, at ventetiden og den manglende respons undervejs har været frustrerende, særligt når de forventninger, man som kunde har ud fra den oplyste leveringstid, ikke matcher det faktiske forløb.

Det er helt fair, at den oplevelse skaber irritation, og vi beklager oprigtigt, hvis kommunikationen på daværende tidspunkt ikke har levet op til det niveau, man med rette kan forvente. God kundeservice handler også om at holde kunder opdateret — især når noget ikke går helt som planlagt 😔

Vi vil samtidig gerne sætte tingene i lidt perspektiv. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender hver eneste måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden, så vi er bestemt en reel og veletableret virksomhed med både webshop og fysisk tilstedeværelse 😊 Det gør naturligvis ikke din konkrete oplevelse mindre relevant, men det er vigtigt for os at understrege, at en forsinket levering ikke er det samme som manglende seriøsitet.

Vi vil også gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke giver et fuldt retvisende billede af virksomheden. Over tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har medført mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder ligeledes gør. Desværre betyder det, at det samlede indtryk på platformen ikke altid er helt retvisende.

Det vigtigste i denne konkrete sag er dog naturligvis, at din ordre blev leveret, og vi håber oprigtigt, at du efterfølgende har fået glæde af dit køb 🌿

Skulle du eller andre kunder ønske personlig hjælp frem for online kontakt, er man altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail. Vi tilbyder også mulighed for at aftale et personligt besøg i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt, hvis det foretrækkes 🙂

Elendigt firma

Elendigt firma. Det har været helt umuligt at få kontakt med firmaet - hverken per telefon og mail. Da der var gået 80 dage, har jeg endelig modtaget varen!! En vare som har vist sig at være ubrugelig for mig!

23. November 2025

Kære Johannes

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at læse, at din oplevelse med din ordre har været så frustrerende. En ventetid på den længde kombineret med oplevelsen af ikke at kunne komme i kontakt med virksomheden er naturligvis ikke tilfredsstillende, og vi har fuld forståelse for, at det har efterladt dig med en negativ oplevelse 😔

Samtidig kan vi se, at varen i sidste ende blev leveret, hvilket naturligvis bekræfter, at der ikke har været tale om manglende levering eller useriøs drift. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender hver eneste måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden, så vi er en reel og veletableret virksomhed, hvor kundernes tillid betyder meget for os 🙂

Det ændrer dog ikke på, at din konkrete oplevelse med leveringstiden og kommunikationen tydeligvis ikke levede op til forventningerne, og det beklager vi oprigtigt.

Vi noterer os også, at produktet efter modtagelse desværre ikke viste sig at være det rette match for dine behov. Det er selvfølgelig altid ærgerligt, da komfortprodukter i høj grad kan opleves individuelt fra person til person. Det betyder naturligvis ikke, at din oplevelse ikke er reel — blot at det nogle gange handler om personlige præferencer og individuelle behov.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et retvisende billede af virksomheden. Vi har gennem længere tid været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Dertil kommer, at vi af princip har valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder også har valgt. Det har desværre været med til at skabe et skævt billede af virksomheden online.

Vi håber naturligvis, at der efterfølgende er fundet en løsning, som har været tilfredsstillende for dig 🌿

Skulle du eller andre kunder ønske personlig hjælp, er vi ikke blot en webshop. Vores kundeservice kan altid kontaktes via telefon, chat eller e-mail, og ønsker man personlig dialog, er det også muligt at aftale et besøg i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pengene er trukket men varerne er ikke…

Pengene er trukket men varerne er ikke afsendt virksomheden bliver nu bedrageri sigtet, håber de bliver stoppet en gang for alle.

18. November 2025

Kære Lars

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår fuldt ud den frustration og bekymring, der kan opstå, når man har gennemført en bestilling, ser betalingen blive trukket, men på det tidspunkt endnu ikke oplever, at varen er afsendt som forventet. Den situation skaber naturligt usikkerhed, og det har vi fuld forståelse for 😔

Vi vil dog gerne korrigere nogle af de alvorlige påstande i anmeldelsen, så andre læsere også får et retvisende billede. House of Miklagaard er en reel og veletableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Der har naturligvis aldrig været tale om bedrageri, og da denne anmeldelse vedrører en ældre ordre, er sagen for længst blevet afsluttet, og ordren naturligvis håndteret.

Vi er samtidig opmærksomme på, at vores Trustpilot-profil desværre over en periode har været præget af forhold, som ikke giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Vi har været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Dertil kommer, at vi af princip har valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket også flere andre virksomheder har valgt. Desværre har vi ikke oplevet den nødvendige hjælp fra Trustpilot til at få håndteret dette.

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi beklager, hvis du på daværende tidspunkt oplevede manglende kommunikation eller usikkerhed omkring din ordre. Vi tager altid reelle kundeoplevelser alvorligt og ønsker aldrig, at kunder står tilbage med en dårlig oplevelse.

Skulle du eller andre kunder ønske direkte og personlig hjælp, er vi ikke blot en webshop. Vores kundeservice kan altid kontaktes via telefon, chat eller e-mail, og ønsker man personlig dialog, er det også muligt at aftale et møde i vores showroom alle dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt varer 3/11 og har stadig…

Har bestilt varer 3/11 og har stadig ikke modtaget noget 11/11. Kan ikke få telefonisk kontakt og det svares ikke på mails. Uklarhed om levering. Ingen service

11. November 2025

Kære Lone

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse at stå med usikkerhed omkring sin ordre, særligt når man oplever uklarhed om levering og samtidig ikke føler, at man får den kontakt eller opdatering, man har brug for. Det er helt naturligt, at det skaber irritation og skuffelse 😔

Når det er sagt, vil vi også gerne sætte tingene i perspektiv. Denne anmeldelse omhandler en ældre ordre, og vi kan derfor naturligvis med sikkerhed sige, at din bestilling for længst er blevet leveret og sagen afsluttet 🙂 House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år, og vi sender hver eneste måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden, så vi er en reel og veletableret virksomhed, hvor kundernes tillid betyder meget for os.

Vi forstår dog fuldt ud, at det ikke ændrer på den oplevelse, du havde på det tidspunkt. Hvis kommunikationen omkring leveringen ikke har været tydelig nok, eller hvis du oplevede manglende respons på dine henvendelser, så beklager vi oprigtigt det.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke nødvendigvis giver et retvisende billede af virksomheden. Vi har over længere tid været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også gør. Desværre betyder det, at det samlede billede på platformen ikke altid afspejler virkeligheden helt retfærdigt.

Vi tager dog altid ægte kundeoplevelser alvorligt, fordi reel feedback er med til at gøre os bedre, og vi ønsker aldrig, at kunder står tilbage med følelsen af manglende service.

Hvis man foretrækker personlig kontakt frem for online dialog, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice hjælper altid gerne via telefon, chat eller e-mail, og ønsker man det, er det også muligt at aftale et personligt møde i vores showroom alle dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊

BEDRAGERI

!SCAM! Bestilt en vare på deres hjemmeside (som iøvrigt stadig er på lager) i APRIL. Pengene trukket og bekræftelse at ordren er på vej. Efter mange mange forsøg på at få kontakt til dem, siger de at den slet ikke er på lager. Vi beder om pengene tilbage i mange omgange og først efter flere måneder insisterer de at de altså ikke har trukket nogle penge. Vi sender dem alt dokumentation for at de har trukket pengene, for så aldrig at høre fra dem igen.

31. August 2025

Kære Minna

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at læse, at du har siddet tilbage med så stor frustration og mistillid i forbindelse med din ordre. Når man som kunde oplever modstridende information omkring en bestilling, usikkerhed om lagerstatus og samtidig føler, at kommunikationen ikke fører til en afklaring, så forstår vi fuldt ud, at det skaber både irritation og bekymring 😔

Vi vil dog gerne korrigere nogle af de alvorlige påstande i anmeldelsen, så billedet også bliver retvisende for andre, der læser med. House of Miklagaard er en reel og veletableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Der har aldrig været tale om bedrageri eller scam, som det beskrives her.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er den naturligvis for længst blevet afsluttet, og eventuelle økonomiske forhold er håndteret. Vi efterlader ikke kunder med uafklarede betalinger, og hvis der på et tidspunkt har været uklarhed eller behov for dokumentation i dialogen, beklager vi naturligvis, hvis det har bidraget til en frustrerende oplevelse.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Dertil kommer, at vi af princip har valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også gør. Desværre har Trustpilot ikke hjulpet med at håndtere dette, hvilket naturligvis påvirker det samlede indtryk på platformen.

Det ændrer ikke på, at vi tager ægte kundeoplevelser alvorligt. Hvis kommunikationen i den konkrete sag ikke har været tilfredsstillende, eller hvis der har været misforståelser omkring ordren, så beklager vi oprigtigt det.

Vi er heller ikke blot en anonym webshop. Ud over vores kundeservice via telefon, chat og e-mail, er kunder også altid velkomne til at aftale et personligt besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker fysisk kontakt og personlig hjælp 😊

Dårlig oplevelse!!!

Dårlig oplevelse!!!
Ordre kommer aldrig frem og kundeservice svarer ikke!!!
Hold jer væk fra dette firma!!

16. Juli 2025

Kære Louise

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at læse, at du har haft en så negativ oplevelse med din ordre. Når man bestiller en vare og på det tidspunkt oplever usikkerhed omkring leveringen kombineret med manglende respons fra kundeservice, er det helt forståeligt, at det skaber frustration og skuffelse 😔 Ingen kunder ønsker at stå i den situation, og det har vi fuld forståelse for.

Samtidig vil vi gerne skabe lidt perspektiv for andre, der læser med. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender hver måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Vi er derfor en reel og veletableret virksomhed, hvor kundernes tillid betyder meget for os.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, kan vi naturligvis med sikkerhed sige, at ordren for længst er blevet leveret og sagen afsluttet. Det ændrer dog ikke på, at vi beklager, hvis din oplevelse på daværende tidspunkt var præget af utilstrækkelig kommunikation eller usikkerhed omkring leveringen.

Vi vil også gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke nødvendigvis giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har fremlagt dokumentation for over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket også flere andre virksomheder gør. Desværre betyder det, at det samlede billede på platformen ikke altid afspejler virkeligheden helt retfærdigt.

Vi tager dog altid reelle kundeoplevelser alvorligt, da ærlig feedback hjælper os med løbende at forbedre os.

Hvis man foretrækker personlig kontakt frem for online dialog, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice hjælper altid gerne via telefon, chat og e-mail, og ønsker man det, er man også meget velkommen til at aftale et personligt besøg i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊

Fup firma

Hold jer langt væk, de sender forkerte varer og er umulige at få kontakt med efterfølgende.

24. Juli 2025

Kære Søren

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at læse, at din oplevelse har efterladt dig med den opfattelse. At modtage en forkert vare og samtidig føle, at det er svært at komme i kontakt med virksomheden, er forståeligt frustrerende, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage med 😔

Når det er sagt, vil vi gerne også sikre, at andre læsere får et retvisende billede af virksomheden. House of Miklagaard er ikke et “fupfirma”, men en reel og veletableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det betyder naturligvis ikke, at fejl aldrig kan opstå, men det understreger, at vi er en seriøs virksomhed med mange tilfredse kunder.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er den naturligvis for længst blevet afsluttet og håndteret, herunder eventuelle udfordringer omkring leverancen.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et fuldt retvisende billede. Over en længere periode har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder også gør. Desværre betyder det samlet set, at det offentlige indtryk på platformen ikke nødvendigvis afspejler virkeligheden retfærdigt.

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager ægte kundeoplevelser alvorligt, og hvis du oplevede fejl i leverancen eller utilfredsstillende kommunikation, så beklager vi det oprigtigt.

For kunder, der foretrækker personlig dialog frem for online kontakt, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice hjælper altid gerne via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig hjælp, er det også muligt at aftale et besøg i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊

SKOD Firma!!!!

Den ringeste kundeservice nogensinde!!!!

Jeg bestilte en vare midt maj 2025 og har ikke modtaget den endnu - og nu skriver vi slut juli 2025. Over 2 måneder har jeg ventet på at få min ordre leveret.
Man kan ikke kontakte Miklagaard Kundeswrvice telefonisk, man får bare en telefonsvarer, der siger “Prøv igen senere”. Kundeservice vender heller ikke tilbage på e-mails.
Det er virkelig et SKOD firma!!!!
Og NEJ! Jeg er ikke en del af det Facebook stunt, de skriver.
Jeg er bare en meget utilfreds kunde, som IKKE kan anbefale Miklagaard House of Tisvilde til nogen!!!!!

22. Juli 2025

Kære Tine

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi oprigtigt beklager, at du har haft en oplevelse, som har skabt så stor frustration og skuffelse. Når man som kunde bestiller en vare og oplever en så lang ventetid kombineret med følelsen af ikke at kunne komme i kontakt med virksomheden, så forstår vi fuldt ud din reaktion. Det er naturligvis ikke den kundeoplevelse, man forventer, og det har vi respekt for 😔

Vi vil samtidig gerne anerkende én vigtig pointe i din anmeldelse: ikke alle kritiske anmeldelser er falske, og det er vigtigt for os at understrege, at vi naturligvis tager reelle kundeoplevelser alvorligt. Hvis din konkrete oplevelse har været præget af utilstrækkelig kommunikation eller en levering, der trak urimeligt langt ud, så beklager vi oprigtigt det.

Når det er sagt, vil vi også gerne sikre, at andre læsere får det fulde billede. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Vi er derfor en reel og etableret virksomhed med både webshop og fysisk showroom — ikke en anonym kortvarig netbutik.

Vi har samtidig over en længere periode været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Det betyder dog naturligvis ikke, at alle negative anmeldelser falder i den kategori, og vi ønsker heller ikke at afvise ægte kundeoplevelser. Vi nævner det alene for at forklare, hvorfor Trustpilot-profilen desværre ikke altid giver et fuldt retvisende samlet billede. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket også flere andre virksomheder har valgt.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er ordren naturligvis for længst blevet leveret og sagen afsluttet. Det ændrer ikke på den oplevelse, du havde i ventetiden, men det er vigtigt at få med for andre, der læser med.

Hvis man foretrækker personlig dialog frem for online kontakt, er man altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail. Ønsker man at mødes fysisk og få hjælp direkte, er det også muligt at aftale et personligt besøg i vores showroom alle ugens dage efter aftale — vi er her også i den virkelige verden og hjælper gerne 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING! De levererar inte. Betala INTE i förskott!

Beställde en kudde med tillhörande örngott 2025-06-08. Den har inte levererats och ingen uppdatering kring ordern har jag fått heller över en månad senare.
De skylta med 1-2 dagars leveranstid och det gör de fortfarande än i dag och det säger allt egentligen.
Har inte fått någon uppdatering om när den ska levereras och när man hörde av sig till dem så skylldes det på tekniska problem.
Har skickat mail om att avbryta ordern, men vi får se hur det går.
Jag gjorde misstaget att betala i förskott med kort, vad ni än gör betala inte i förskott. Köp helst inte från dem alls.

15. Juli 2025

Kära David

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Först och främst vill vi säga att vi verkligen beklagar att din upplevelse skapade så mycket frustration och osäkerhet. När man som kund beställer en vara med en viss förväntad leveranstid, ser betalningen gå igenom och därefter upplever brist på tydlig kommunikation, så förstår vi fullt ut att det skapar irritation och oro 😔

Samtidigt vill vi gärna ge lite sammanhang för andra som läser recensionen. House of Miklagaard har funnits i över 10 år och skickar många tusen paket varje månad till kunder i Danmark och resten av Norden 🙂 Vi är därför ett etablerat och verkligt företag med både fysisk närvaro och showroom — inte en anonym eller tillfällig nätbutik.

Eftersom detta gäller en äldre beställning är ärendet naturligtvis sedan länge avslutat, och ordern har hanterats. Det förändrar dock inte att vi beklagar om kommunikationen i just ditt fall inte levde upp till de förväntningar man med rätta kan ha som kund.

Vi vill också vara öppna med att vår Trustpilot-profil tyvärr inte alltid ger en helt rättvisande bild av verksamheten. Under en längre period har vi utsatts för riktad trakasseri från en Facebook-grupp, vilket lett till många hundratals falska recensioner — något vi har dokumenterat för Trustpilot. Därtill har vi av princip valt att inte använda Trustpilots betalmodell, vilket även flera andra etablerade företag valt. Tyvärr har detta påverkat helhetsbilden av vårt företag online.

Det sagt tar vi självklart genuina kundupplevelser på största allvar, och vi beklagar om du upplevde bristande information eller osäkerhet kring din beställning.

För kunder som föredrar personlig kontakt framför enbart digital kommunikation finns vi också fysiskt. Vår kundservice hjälper gärna via telefon, chatt eller e-post, och om man önskar är det även möjligt att boka ett personligt besök i vårt showroom alla dagar efter överenskommelse, så att vi kan hjälpa ansikte mot ansikte 😊

Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min order på cpap kudde har fortfarande…

Min order på cpap kudde har fortfarande status ”under pågående” sen 14 maj nu 10 juni. Inte ens Kina företag har varit så dåliga. Men jag är glad ”köp på Klarna betala efter. ”.

10. Juni 2025

Kära Lr

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi förstår absolut frustrationen i din situation. När man som kund lägger en beställning, ser att orderstatus står stilla under en längre period och inte upplever den tydliga uppdatering man förväntar sig, så skapar det naturligtvis irritation och osäkerhet 😔 Det har vi full förståelse för.

Samtidigt vill vi gärna ge lite perspektiv till andra som läser recensionen. House of Miklagaard har funnits i över 10 år och skickar många tusen paket varje månad till kunder i Danmark och resten av Norden 🙂 Vi är alltså ett etablerat och verkligt företag med både webshop och fysisk närvaro — inte en anonym tillfällig aktör online.

Eftersom detta gäller en äldre order är ärendet naturligtvis sedan länge avslutat och ordern har hanterats. Det förändrar dock inte att vi beklagar om upplevelsen på den tiden inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill också vara transparenta med att vår Trustpilot-profil tyvärr inte alltid speglar verkligheten på ett rättvist sätt. Under en längre period har vi utsatts för riktad trakasseri från en Facebook-grupp, vilket resulterat i många hundratals falska recensioner, något vi dokumenterat för Trustpilot. Dessutom har vi av princip valt att inte delta i Trustpilots betalmodell, vilket flera andra etablerade företag också valt. Tyvärr har detta påverkat det samlade intrycket online.

Det sagt tar vi naturligtvis genuina kundupplevelser på största allvar, och vi beklagar om kommunikationen eller leveranstiden i ditt specifika fall inte varit tillfredsställande.

För kunder som föredrar personlig kontakt framför enbart digital kommunikation finns vi även fysiskt. Vår kundservice hjälper gärna via telefon, chatt eller e-post, och om man önskar går det också att boka ett personligt möte i vårt showroom alla dagar efter överenskommelse, så vi kan hjälpa direkt och personligt 😊

Med vänliga hälsningar

Hold jer langt væk

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så ville jeg gøre det.

Bestilte to varer på deres hjemmeside. De sendte kun den ene men trak det fulde beløb for betalingen.

Det var mig selv der skulle gøre dem opmærksom på at der manglede noget i forsendelsen.
Efterfølgende gik der flere uger med skiftende meldinger når jeg rykkede for min levering.

Mistede tålmodigheden og annullerede handlen.
Nu har jeg ventet på mine penge i en måned, og igen modtager jeg kun ligegyldige svar når jeg kontakter dem. Dog ingen løfter om at de rent faktisk vil returnere pengene.
Så nu må banken eller forbrugerombudsmanden tage den videre herfra.

4. März 2025

Kære Allan

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan tydeligt forstå den frustration, der ligger bag din anmeldelse, og vi forstår fuldt ud, at en oplevelse som den, du beskriver, skaber både irritation og mistillid. Når man som kunde oplever en ufuldstændig levering, efterfølgende skal bruge tid på selv at gøre opmærksom på fejlen og derefter oplever et forløb, som føles uafklaret og langtrukkent, så er det naturligvis ikke den kundeoplevelse, man forventer 😔

Det vil vi gerne oprigtigt beklage.

Samtidig er det vigtigt for os at få nogle fakta med for andre, der læser med. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Vi er derfor en reel, etableret virksomhed med både webshop og fysisk showroom — ikke en anonym online aktør.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er sagen naturligvis for længst blevet afsluttet, og refunderingen er naturligvis blevet gennemført. Det ændrer ikke på, at din oplevelse på det tidspunkt kan have været frustrerende, men det er vigtigt at få med i den samlede kontekst.

Vi ønsker også at være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder også har valgt. Desværre betyder dette, at det samlede offentlige indtryk ikke altid afspejler virkeligheden fair.

Det sagt, tager vi naturligvis alle reelle kundeoplevelser alvorligt, også når kritikken er skarp. Ingen kunder skal føle, at deres henvendelse ikke bliver taget seriøst, og vi beklager oprigtigt, hvis kommunikationen i den konkrete sag ikke oplevedes tilfredsstillende.

For kunder, der foretrækker personlig kontakt frem for digital dialog, er vi heller ikke blot en webshop. Man er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, og hvis man ønsker at mødes fysisk, kan vi også altid arrangere et besøg i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe personligt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virksomheden har ikke leveret…

Virksomheden har ikke leveret bestilling a 27/4-25. Virksomheden reserverer købsbeløbet på min bankkonto med frigivelse den 28/5-25. Ordre nr 378577.
Den 4. Maj skriver jeg mail til Miklagaardhouse i Tisvilde for at høre om de har sendt min vare? Deres tilbagemelding på mail indeholder svaret: Varen er ca 12 dage forsinket - er det okay? Hvortil jeg svarer at jeg ønsker ordren annulleret. Jeg hører intet fra dem herefter. I skrivende stund er det den 20/5-25.
JEG HANDLER ALDRIG HOS MIKLAGAARDHOUSE IGEN
Jeg har ikke kendskab til firmaet på anden vis end bestilling af 1 ordre på nettet.
1 stjerne for 1 svar på min mail

24/05-26 I dag har Miklagaardhouse svaret min Trustpilot ..... Bid mærke i at de skriver et svar på min anmeldelse 1 år efter jeg og andre offentliggjorde via Trustpilot - en dårlig oplevelse af firmaet, som pludselig var gået konkurs i maj 2025 og vi var en del der tabte vores indbetalinger for varer vi aldrig fik tilsendt. ER MIKLAGAARDHOUSE ET TROVÆRDIGT STED AT HANDLE.......NEJ!!!

20. Mai 2025

Kære Anette

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive din oplevelse så konkret.

Vi kan godt forstå, at denne situation har været frustrerende for dig. Når man afgiver en ordre, får information om forsinkelse og derefter vælger at annullere, forventer man naturligvis tydelig kommunikation og en klar afslutning på sagen. Hvis du på daværende tidspunkt oplevede usikkerhed eller manglende opfølgning, så forstår vi fuldt ud din irritation, og det beklager vi oprigtigt 😔

Samtidig vil vi gerne bidrage med lidt vigtig kontekst for andre, der læser med. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Vi er derfor en reel og veletableret virksomhed med både webshop og fysisk showroom, hvor kundernes tillid betyder meget for os.

Det er også vigtigt at få med, at denne anmeldelse vedrører en ældre sag, som naturligvis for længst er afsluttet. Hvis ordren blev annulleret som ønsket, er refundering naturligvis gennemført. Hvis ordren i stedet blev færdigbehandlet, er sagen tilsvarende afsluttet. Ingen kundesager står uafklarede i årevis.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har medført mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også gør. Det har desværre været med til at skabe et offentligt billede, som ikke altid er helt retfærdigt.

Det ændrer dog ikke på, at vi tager alle ægte kundeoplevelser alvorligt. Vi ønsker naturligvis ikke, at nogen kunder oplever uklarhed omkring levering, annullering eller kommunikation, og vi beklager oprigtigt, hvis det var din oplevelse.

Hvis man foretrækker personlig kontakt frem for online kommunikation, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice hjælper altid gerne via telefon, chat eller e-mail, og ønsker man personlig dialog, er det også altid muligt at aftale et møde i vores showroom alle dage efter aftale, så vi kan hjælpe direkte og ansigt til ansigt 😊

Fusk hold jer langt væk

Fusk, svarer ikke på tlf. messenger, mail og via hjemmeside. Har bestilt to topmadrasser. Pengene er trukket i dag d. 19/5-25, indsigelse lavet med det samme.

16. Mai 2025

Kære Jean

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan godt forstå den bekymring og frustration, du har oplevet i situationen. Når man bestiller større produkter som topmadrasser, ser betalingen blive reserveret/trukket og samtidig oplever, at man ikke får den kontakt eller respons, man forventer, så skaber det naturligvis usikkerhed og mistillid 😔 Det har vi fuld forståelse for.

Samtidig vil vi gerne sikre, at andre, der læser med, også får det fulde billede. House of Miklagaard er en reel og veletableret virksomhed, som har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Vi er derfor bestemt ikke det billede, der beskrives i anmeldelsen.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er situationen naturligvis for længst blevet afsluttet — enten ved levering af ordren eller ved håndtering af sagen på anden vis. Det ændrer dog ikke på, at vi beklager, hvis oplevelsen på daværende tidspunkt skabte unødig bekymring.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over en længere periode har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også har valgt. Desværre betyder det, at det samlede indtryk på platformen ikke altid afspejler virkeligheden fair.

Det sagt, tager vi naturligvis alle reelle kundeoplevelser alvorligt. Hvis kommunikationen i din konkrete sag ikke oplevedes tilfredsstillende, så beklager vi det oprigtigt.

For kunder, der ønsker personlig og direkte kontakt, er vi heller ikke blot en webshop. Man er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, og hvis man foretrækker at mødes fysisk, kan vi også arrangere et personligt møde i vores showroom alle ugens dage efter aftale, så vi kan hjælpe ansigt til ansigt 😊🌿

Køb ikke hos dem!!!!!

Update: VÆR opmærksom på, at firmaet pr. 4/5-25 meldes under TVANGSOPLØSNING!!
Jeg bestilt 2 luksus sæt sengetøj hos dem 28/4. I følge firmaet er de afsendt 1/5, og pengene er da også hævet. Pakken er bare ikke ankommet hos fragtfirmaet.
Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dem telefonisk og pr. mail.
Næste skridt er, at jeg via min bank gør indsigelse (og det anbefaler jeg andre i lignende situation også at gøre)
Derefter vil jeg kontakte Politiet, og se hvad muligheder jeg har.

28. April 2025

Kære Tine

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår godt den bekymring, du beskriver. Når man som kunde ser en ordre blive registreret, modtager besked om afsendelse, ser betalingen blive gennemført og samtidig oplever uklarhed omkring fragtforløbet, så skaber det naturligvis usikkerhed og frustration 😔 Det har vi fuld forståelse for.

Vi vil dog gerne starte med at korrigere en væsentlig oplysning i din anmeldelse, så andre læsere også får et retvisende billede. House of Miklagaard er ikke og har ikke været ophørt som virksomhed på den måde, det beskrives, og vi er fortsat en reel og aktiv virksomhed. Vi har eksisteret i over 10 år og sender hver eneste måned mange tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er vigtigt for os at understrege, fordi vi naturligvis tager vores ansvar over for kunder meget alvorligt.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er sagen naturligvis for længst afsluttet, og ordren er håndteret. Det ændrer ikke på, at vi beklager, hvis din oplevelse på daværende tidspunkt var præget af manglende klarhed eller utilstrækkelig kommunikation.

Vi ønsker også at være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også gør. Desværre har dette bidraget til et offentligt billede, som ikke altid afspejler virkeligheden fair.

Det ændrer naturligvis ikke på, at vi tager reelle kundeoplevelser alvorligt, og hvis kommunikationen i den konkrete sag ikke levede op til dine forventninger, så beklager vi det oprigtigt.

Vi er heller ikke blot en anonym webshop. Ud over kundeservice via telefon, chat og e-mail, er kunder altid velkomne til at aftale et personligt besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker at tale tingene igennem ansigt til ansigt 😊🌿

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sengesættet kom frem og var i rigtig…

Sengesættet kom frem og var i rigtig fin kvalitet. Leveringen tog et par dage mere en forventet, og fra Bring skrev at de havde fået advisering om en pakke, og indtil Bring modtog den gik et par dage, men derfra gik alt fint. Jeg giver 4 stjerner, da handlen egentlig var ganske ok, men når jeg læser herinde på Trustpilot får jeg en dårligt fornemmelse af en mængde anmeldere som sabler et firma helt ned med overdreven negativ kritik. Så håber at disse 4 stjerner kan vise vej til at de der oplever gode handler også skriver herinde.

8. April 2025

Kære Lillevang

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — og ikke mindst for din nuancerede og fair anmeldelse.

Det glæder os oprigtigt at høre, at du modtog dit sengesæt, og at du var tilfreds med kvaliteten 🙂 Vi sætter stor pris på, at du også beskriver forløbet ærligt, herunder at leveringen tog et par dage længere end forventet, men at alt derefter forløb som det skulle.

Samtidig vil vi gerne sige en ekstra stor tak for din refleksion omkring anmeldelser generelt. Det betyder faktisk meget, når kunder med en reel og positiv oplevelse også vælger at dele den offentligt 😊

House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden, så vi ved heldigvis, at langt de fleste kunder har gode oplevelser hos os. Desværre er vores Trustpilot-profil over en længere periode blevet påvirket af målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også gør. Derfor betyder det ekstra meget, når ægte kunder bidrager med deres faktiske oplevelser.

Vi tager naturligvis stadig al reel feedback alvorligt, også når den er kritisk, da det hjælper os med hele tiden at forbedre både service og kundeoplevelse 🌿

Endnu en gang tak for din tillid og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse med balance og perspektiv 🙏

Skulle du nogensinde få brug for hjælp, spørgsmål eller personlig rådgivning, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail. Og foretrækker man personlig kontakt, er man også altid velkommen i vores showroom alle dage efter aftale — vi hjælper meget gerne ansigt til ansigt 🙂

Ifølge hjemmesidens varebeskrivelse…

Ifølge hjemmesidens varebeskrivelse skal Bambus Lux sengetøj være fremstillet af 100% bambus. Det er det bare IKKE. Varen er 40%bambus og 60% bomuld.
FALSK markedsføring. Bemærk iøvrigt de helt UREALISTISKE FØR Priser

7. April 2025

Kære Charlotte

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og gøre opmærksom på din bekymring.

Vi forstår godt, at det skaber frustration, hvis et produkt ikke opleves at stemme overens med de forventninger, man har ud fra produktbeskrivelsen. Som kunde skal man naturligvis kunne have tillid til de oplysninger, der fremgår på en webshop, og derfor tager vi denne type feedback alvorligt 😔

Samtidig vil vi gerne bidrage med lidt vigtig kontekst for andre, der læser med. House of Miklagaard har eksisteret i over 10 år og sender mange tusinde pakker hver eneste måned til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Vi er en reel og veletableret virksomhed med både webshop og fysisk showroom, og vi har ingen interesse i at vildlede vores kunder.

Hvis der på daværende tidspunkt har været uklarhed, fejl eller mangelfuld information i en produktbeskrivelse, så er det naturligvis noget, vi beklager, og noget vi tager alvorligt. Det er dog vigtigt at understrege, at dette aldrig vil være udtryk for en intention om bevidst at vildlede kunder.

Vi vil samtidig gerne være åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desværre ikke altid giver et retvisende samlet billede af virksomheden. Over længere tid har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har medført mange hundrede falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Dertil kommer, at vi af princip har valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre etablerede virksomheder også har valgt. Det betyder desværre, at det samlede offentlige indtryk ikke altid afspejler virkeligheden fair.

Når det gælder prissætning og kampagner, bestræber vi os naturligvis på at følge gældende regler og skabe gennemsigtighed for vores kunder. Hvis noget i din oplevelse har givet anledning til tvivl, beklager vi naturligvis det.

Skulle du eller andre kunder ønske personlig dialog, er vi heller ikke blot en webshop. Vores kundeservice hjælper altid gerne via telefon, chat og e-mail, og ønsker man personlig rådgivning eller at se produkter fysisk, er det også muligt at aftale et besøg i vores showroom alle dage efter aftale, så vi kan hjælpe direkte 😊🌿

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel tager penge uden at levere ordre

De er umulige at få fat i, har leveret halvdelen af min ordre. Men tager penge for det hele.
Ingen kontakt pr. Telefon. Svare ikke på mails.
Nå klart anbefale

27. März 2025

Kære Consumer

Det er bestemt ikke rart at læse, at du har siddet tilbage med den oplevelse.

Vi har fuld forståelse for, at det skaber både frustration og mistillid, hvis man oplever kun at modtage en del af sin ordre, samtidig med at man på det tidspunkt ikke føler, at man kan komme i kontakt med virksomheden for at få en afklaring. Den oplevelse vil naturligvis skabe irritation hos enhver kunde, og det har vi respekt for 😔

Vi vil dog gerne sikre, at andre, der læser med, også får hele billedet. House of Miklagaard er en etableret virksomhed, som har drevet forretning i mere end 10 år og hver måned håndterer mange tusinde forsendelser til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det betyder naturligvis ikke, at fejl aldrig kan ske, men det understreger, at der ikke er tale om den type virksomhed, som anmeldelsen giver indtryk af.

Da denne anmeldelse vedrører en ældre sag, er situationen naturligvis for længst blevet afsluttet. Hvis en del af ordren manglede på daværende tidspunkt, er det enten blevet efterleveret eller håndteret på anden vis, så sagen ikke står uafklaret.

Vi ønsker også at være transparente omkring vores Trustpilot-profil. Over en længere periode har vi været udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i mange hundrede falske anmeldelser, som vi har fremlagt dokumentation for over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at indgå i Trustpilots betalingsmodel, hvilket også flere andre veletablerede virksomheder har valgt. Det gør desværre, at det samlede billede på platformen ikke altid er helt retvisende.

Det ændrer ikke på, at vi tager ægte kundeoplevelser alvorligt, og hvis kommunikationen i din konkrete sag ikke oplevedes tilfredsstillende, så beklager vi naturligvis det.

Vi er heller ikke kun en webshop. Ønsker man personlig hjælp frem for digital dialog, er man altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail — og det er også muligt at aftale et personligt besøg i vores showroom alle dage efter aftale, hvis man foretrækker at få hjælp ansigt til ansigt 😊🌿

House of Miklagaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr