Mikes Autoværksted Bewertungen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Reparatur und -Wartung
  2. Mechaniker

Vom Unternehmen geschrieben

Lille lokalt værksted i Herning med gode priser og godt håndværk. Alt indenfor bil og trailer - for både private og erhverv.

Kontaktinformationen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Jeg skulle have lavet Service

Jeg skulle have lavet Service, og min gamle Mekaniker havde først tid 2-3 uger efter.
Så jeg ringede og forhørte mig ved Mike, og han kunne klemme mig ind samme uge, han stillede en lånebil til rådighed, og det hele gik som smurt - god service, gode priser - min nye faste mekaniker, vil klart anbefale Mike til andre

5. Mai 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. Mike virker som en super god og loyal fyr. Prisen var super fin og jeg fik en hurtig tid.

Overall would recommend !

11. März 2026

Helt igennem fantastisk værksted

Helt igennem fantastisk værksted
Har prøvet mange forskellige værksteder i Herning og omregn, men har aldrig fået den fantastiske og varme velkomst som hos Mike. Han var så snakkesalig lige som om man har kendt hinanden i flere år
Mit nye værksted

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have skiftet dæk på nye fælge…

Vi skulle have skiftet dæk på nye fælge inkl. montering, og jeg må sige, at oplevelsen var helt i top. super venlig betjening og en professionalisme, der bare sidder i skabet.
Det vildeste var, at lånebilen var blevet forvarmet på en kold morgen, en lille detalje, der virkelig viser, at de tænker på kunden. Man føler sig bare værdsat fra start til slut.
Kan varmt anbefale dem til alle – her får man ikke bare dæk skiftet, man får en oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen!

26. November 2025

Fantastisk !

Jeg skulle have skiftet min kobling på min Hyundai i10 og fik nogle overslagspriser fra forskellige steder. Tang Biler ville have 14.000 kr., og Mike ville skulle have 3.000 kr. Så kan I selv gætte, hvem jeg valgte – og det var det hele værd. Jeg fik en lånebil, så jeg kunne køre på arbejde, og jeg hentede bilen samme dag. Kommer her helt sikkert igen.

3. März 2025

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Havde tidligere ringet og aflyst en tid hvorefter at Autobuttler bookede en ny tid automatisk - det gjorde dog at Mike ikke havde set tiden, men han sagde med det samme at han sagtens kunne tage den med det samme - hvilket er fantastisk service i sig selv

Ventetiden gik med en mega hyggelig snak med Mike og man følte sig virkelig velkommen - samtidig kunne man virkelig fornemme at det er en mand der har styr på sit kram!

Endnu engang FANTASTISK OPLVELSE

12. November 2025

Super god service

Super god service.
Altid klar på at kigge på vores biler og komme med et godt tilbud.
Vi bruger kun Mike fremadrettet, da servicen er i top. Kvaliteten er i top og vi får en ærlig snak omkring processen og omkostningerne.
Samt det er et stort plus at der er mulighed for at kunne få en lånebil, hvis denne er ledig. Ellers kommer Mike gerne med forslag om hvilken dag lånebilen er ledig, således vi ikke står uden bil.

11. November 2025

Fantastisk mekaniker

Fantastisk mekaniker. Troværdig og billigere end de andre i byen, og ja han udføre det lige så godt som de andre. Bruger kun Mike nu

6. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mike er en fremragende mekaniker

Mike er en fremragende mekaniker, man kan stole på ham, og han tager ikke en i r…., men real
Stedet ligner ikke en million.
Men hey det jo heller ikke udseendet der tæller, arbejdet snakker for sig selv

2. Oktober 2025

Skide dygtig mekaniker

Fandt Mike i sin tid via et andet side, men har brugt ham fast lige siden🙏
Han er ærlig, reel og til at stole på!
Udover det er han en skide dygtig mekaniker💪🏼
Kæmpe anbefaling her fra!

3. November 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr