Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Unternehmen hat geantwortet
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Alle afspraken netjes nagekomen, prima!

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Uitstekend produkt, en snelle levering.
Duidelijk bestelproces.
Tip: Vraag een paar van die kleurmonsters aan. Op je scherm zijn de kleuren die je kunt kiezen, soms lastig te beoordelen.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
We zijn superblij met onze nieuwe jaloezieen,netjes en snel geleverd, je word goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen worden geleverd, wij zijn er erg blij mee, en zitten er weer netjes bij. Wij hebben de montage laten doen, en Mariska heeft dit vakkundig gedaan voor ons....de service is top...dus ik raad zeker aan om hier te bestellen.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Goed te bereiken, ook telefonisch, meedenkend.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Super service heel gezellig personeel duidelijke uitleg en vergelijking. Showroom zodat je de producten eerst zelf kan zien. Montage ging snel en door een vriendelijke man. Materialen zijn heel erg mooi. Ik ben heel erg tevreden

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Heel goede ervaring met Mijnraamdecoratie. Makkelijk online houten 25mm jaloezieen te bestellen met de videos. Op tijd afgeleverd. Jaloezieen zijn mooi, goede kwaliteit en makkelijk voor ons zelf te installeren. Ook heel fijne klanten service toen ik meer vragen had en een extra stukje moest bestellen. Meteen opgelost voor mij! Dankjewel!

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Fijne partij en lost problemen keurig, snel en adequaat op!

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Prachtige producten en geweldige service!
Er is een ruim aanbod en de keuze bestaat uit vele trends en kleuren.
Je wordt vriendelijk geholpen, krijgt snel mail terug wanneer nodig en de aan huis montage service is super.
een aanrader voor elk huis :-)

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Goed geadviseerd in de showroom in Rhoon. Inmeten en plaatsing prima verzorgd.
Goede service, komen afspraken na
Kortom een aanrader

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Ruime keuze, snel geleverd en gemonteerd, vriendelijk en behulpzaam.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
product is top. Goede service en binnen de afgesproken tijd.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Twee keer houten jaloezieën besteld. Beide keren netjes geleverd zoals verwacht. Telefonisch contact opgenomen ivm een vraag en behulpzaam te woord gestaan.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Op tijd, goede prijs kwaliteit verhouding

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Heel professioneel geholpen in de showroom. Goed advies en niet opdringerig.
De door ons bestelde producten zijn netjes en op de afgesproken tijd geleverd.

Heel erg tevreden!
Goed advies mooie materialen .
Met recht raamdecoratie!!
Wij hebben laten opmeten en monteren.
Een aanrader

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Blij met de mooie raamdecoratie van dit bedrijf. Op de mm nauwkeurig en snel geleverd. Rijke uitstraling en makkelijk zelf op te hangen.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
keurig gemaakt, redelijk snel in huis en leuke aardige vrouw op de klantenservice

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Bedrijf laten inmeten en monteren. Makkelijk afspraak te maken. Producten correct gemaakt en opgehangen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
In totaal 7 jaloezieen besteld voor de huiskamer. Ze zien er allemaal keurig uit. Huiskamer is weer als nieuw. Bestelling ging vlot, levering ging ook vlot. En de pakketbezorger heeft ons tijdig en goed geinformeerd over moment van levering.

Antwort von Mijnraamdecoratie.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.