een bedrijf wat je probeert op te lichten voor veel te veel geld. een nieuwe tenaamstellingscode kan je bij de rdw aanvragen voor €1,50 terwijl dit bedrijf er €39,95 voor vraagt. zodra je in google zo... Mehr ansehen
Ik ben van plan om onderzoek naar dit bedrijf te gaan doen. Op slinkse wijze doen zij zich voor als RDW. Hun website verschijnt als eerste! Diegenen, zoals ik, die haast hebben kunnen zich gemakke... Mehr ansehen
Wat een ontzettende afzetters, hoog in google staan en als je nog nooit een kenteken of tenaamstellingscode hebt aangevraagd omdat je deze kwijt bent, trap je er dus mooi in. Duurt ook nog eens lang e... Mehr ansehen
Ook ik ben er in gestonken. Bij Google komen ze bovenaan de lijst. Je ziet RDW staan en stom kleine lettertjes niet gezien. 15 december aanvraag gedaan voor rond de 40 euro en 22 december nog niets bi... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Je denkt dat je op de site van het RDW zit maar.....
Je denkt dat je. Op de site van DE RDW zit. En je wilt een auto overschrijven. Dat kost dan 40 euro. Ipv 12.50.
Je word als je klikt. Naar een andere site gestuurd. Terwijl bovenaan de lezers RDW staat. Geld weg kon het. Niet laten terug halen door de bank.
Dramatische aanbieder
Dramatische aanbieder, louche en veel te duur. Deze site mag gewoon niet als eerste uit de zoekmachine komen. Nooit gebruiken!
Oplichters
Dit zijn gewoon oplichters.
Nieuw kenteken aangevraagd maar een tenaamstellingscode gekregen en dat koste 39,95
Nu gewoon bij rdw geregeld voor 12,40
Bij mijn Kentekens vragen 89,95
Ze sturen je expres eerst een iets waar je niet om vraagt zo dat je uiteindelijk totaal 129.
,90 betaald.
Oplichters
Veel te duur
Veel te duur, 52 euro meer dan RDW. Bij herroeping geven ze geen gehoor ookal is het in de nacht dat je herroept. Maak geen gebruik van deze site maar ga gewoon naar de RDW. Je wordt in de maling genomen. NIET DOEN DUS.
Ik had beter op moeten letten maar…
Ik had beter op moeten letten maar dacht dat ik bij de RDW op de site zat. Veel te veel betaald voor kentekenbewijs.(89€) Dat deze site dit zo maar mag doen is mij een raadsel. Let op met aanvragen dat je echt op de RDW site zit!!!!
Het is een louche website die…
Het is een louche website die onoplettende die zonder dat je het doorhebt ineens €37.,5 laat betalen voor een tenaamstellingscode die slechts €1,20 kost bij de juiste website van de RDW. Bij de RDW kreeg ik te horen dat ik de code in ieder geval nog heb ontvangen.
OPLICHTERS is niet de RDW…
ik weet ik had beter op moeten letten maar je zoekt op RDW dus veracht het niet
het zijn gewoon oplichters ze staan als eerste op google en vragen 39,50 voor iets wat bij de rdw 1,20 kost je trapt erin voor je het weet
en als je het na 5 minuten ongedaan kan maken is dit onmogelijk
dus geld kwijt
Zijn een mooi stel oplichters!
Zijn een mooi stel oplichters. Doen niks wat je niet zelf bij de RDW kan doen en vragen hier exorbitante bedragen voor. Ook wordt het weggemoffeld in de kleine lettertjes, wat niet is toegestaan. Ze weigeren ook het gehele bedrag terug te betalen onder "het mom van" administratiekosten, ook niet toegestaan gedurende het herroepingsrecht.
De website voldoet op veel punten niet aan wet- en regelgeving. Ik adviseer iedereen dan ook direct melding te maken bij de ACM, zodat deze website uit de lucht wordt gehaald of anders een dwangsom wordt opgelegd per dag van overtreding.
Gebruik deze oplichters dan ook niet!
Gewoon diefstal
Gewoon diefstal. € 39,95 vragen voor iets dat bij de RDW rechtstreeks maar € 1,20 kost.
Ik begrijp niet dat zo'n scam is toegestaan in Nederland.
Maar zoek je op Google naar "tenaamstellingscode" dan staan ze wel als eerste vermeld.
Iemand ervaring of ooit iets besteld en…
Iemand ervaring of ooit iets besteld en is het bestelde document ook aangekomen of verzonden?
Oplichting nooit deze site gebruiken…
Ik trap er met open ogen in een doucment wat maar 1,20 rechtsreeks bij het RDW kost brengen hun in rekening voor 39,95. Door dat ze de optie sponsering gebruiken nij Google komen ze boven aan. Ga rechtsreeks naar de RDW nooit deze oplichters gebruiken - het is misleiding
stelen van consumenten geld
Je kunt bij dit bedrijf je verloren papieren van je voertuig aanvragen, dit gaat precies hetzelfde als dat je dit gelijk doet bij RDW. Mijnkentekens.nl doet zich voor als de oplossing om het voor jou aan te vragen.
Doch betaal je 50 euro meer bij kentekens.nl als bij het RDW. dit is puur stelen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.