Jag kom till Sverige som barn och har bott större delen av mitt liv här. Tyvärr har min process hos Migrationsverket varit väldigt lång och psykiskt tung. Jag har gått igenom svåra livshändelser,... Mehr ansehen
Tycker bedrövligt att skicka tillbaka människor som sköter sig i Sverige medan det finns kriminella som får va kvar. Ibland så hjärtlösa utvisningar där folk skils från varandra och har sjukdomar och... Mehr ansehen
Det är väl under all kritik att en myndighet som migrationsverket låser upp sina anställda som i sin tur är bundna av diverse idiotiska bestämmelser!! Är man nordisk medborgare är ostraffad och utan b... Mehr ansehen
Fortfarande inte en reaktion på att en statlig myndighet som MIGRATIONSVERKET MALMÖ drivs av skattemedel behåller sin sådana översittar metoder. När myndigheten inte ens kan svensk lagstiftning utan v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Migrationsverket är den myndighet som prövar ansökningar från personer som vill bosätta sig i Sverige, komma på besök, söka skydd undan förföljelse eller ha svenskt medborgarskap.
Slottsgatan 82, 602 22, Norrköping, Schweden
- migrationsverket.se
Migrationsverket bryter mot lagen…
Migrationsverket bryter mot lagen väldig tydlig.och det finns ingen att stoppa.! Dem på Migrationsverket försöker bara pressa finns inte samvete längre hos dem . Värsta migrationsverket i hela världen .Migrationsverket torterar människor psykologiskt med maximal press och utan hänsyn till de mänskliga rättigheterna.Förbannelsetvingad invandring som vi förutom att vara fördrivna i ett främmande land också måste acceptera att bli förödmjukade.
Worst institution with a worst staff
Worst institution with a worst staff. People are waiting from years and they just play with the mental health of poor people. The worst thing about waiting time is you can’t travel outside Sweden no matter what emergencies. They don’t even deserve 1 star review.
Sveriges Värsta myndighet
Sveriges Värsta myndighet
Även domstolen ha ingen kontroll eller styrka över Migrationsverket. I hela världen även de som styrs av diktatorer domstolen ligger över myndigheter men här Nej. Migrationsverket är över alla myndigheter fy skäms
Very bad service
Very bad service. It takes time to receive calls, i’m wondering what people are doing in their offices during opening time???
Orealistiska väntetider… ingen schyst…
Orealistiska väntetider… ingen schyst kösystem när man ringer.
11 till 36 månaders väntan på en…
11 till 36 månaders väntan på en ansökan är inte riktigt alls, har mistat en syster och min far medan vi väntade, gråt ihjäl oss!!!
Världens värsta myndighet
Världens värsta myndighet. Svårt att få kontakt med dem och tar långt tid för att fatta ett beslut.
Ruttet
Sverige regelrätt på ett regelverk med syftet att snabbt avverka ärenden snarare än att bedöma situationer förnuftigt. Man utgår från att alla fuskar. Fy skäms. Skötsamma människor är inte välkomna men random rövare får gräddfilen.
Man ljuger via Arbetsförmedlingen också, där man skryter om att nya i Sverige kan få betalt för SFI vilket inte stämmer. Endast de som myndigheterna gillar får detta. Även skötsamma personer som "gjort allt rätt" får avslag.
Pinsamt värre
Dom sprutar uppehållstilstånds ock visa ut till skojare ock bekvämligheds flyktningar ,men dom som gör rätt för sig , ock provar att bygga upp et företag , dom skickar man hem !!
Ikke troværdig
Ikke troværdig. Oplysningerne er ikke specifikke. Længe om at besvare emails. Og 90% af tiden kan man ikke ringe ind, da alle linjerne er optagede. Og det skyldes jo selvfølgelig at ansatte er langsomme. Når man endelig kommer igennem, er der over 1 times ventetid.