Miefitness Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Miefitness. Hos Mie får du et forløb, der er skraddersyet 100% til dine behov. Mie er både motiverende, tålmodig og dybdegående sit arbejde. Du bliver aldrig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil til en hver tid anbefale Mie fitness. Mit forløb er lige startet for kort tid siden, men jeg har følt mig hørt og set hele vejen igennem. Feedback ved hvert check in og en coach der er nærv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mie er en super rar person, man føler sig øjeblikkeligt tryg i at hun ved hvad hun laver. Super lækre madplaner, samt træningsplaner, Mie ved virkelig hvad der skal til for at skabe resultater og er s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for, at jeg endelig tog skridtet og kontaktede Mie. Det har været en virkelig positiv oplevelse fra start til nu. Madplanerne er nemme, overskuelige og passer til hele familien... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mie Queen of female online coaches!

Jeg startet i forløb hos Mie i julen 2025. Hold op hun holder hvad hun lover. Det er helt vildt hvordan hun får min krop til at respondere på den madplan hun har lavet til mig , kombineret med træning. Jeg har vært forbi flere mandlige online coaches og ikke vært i nærheden af hvad jeg får af Mie mtp opfølgning. Hun ser og hører mig. Hun forstår hvad jeg snakker om, når det kommer til hormoner, kvinde helse, tidspress, ansvar osv. Jeg er så glad for at jeg skal have Mie ved min side de neste 4-5 måneder. Dette er min sidste sjanse til at lave endringer som skal holde livet ud😍💪🏽 Tak Mie for at du fik en tidligere trænings «narkoman» der mistet sig selv, tilbage på træning. Og for at du ser potentialet når jeg kun ser mig selv som ingenting værd 😢Tak sødeste Mie❤️

2. Februar 2026

Mie er fantastisk

Mie er fantastisk! Hun er nærværende og hamrende dygtig til det hun gør ❤️ Man kan altid ringe eller skrive til Mie. Jeg elsker især at Mie fortæller en, de små forskelle hun kan se hver uge - forskelle man måske ikke selv ser, når man kigger sig selv i spejlet. Maden smager dejligt og er utrolig mættende, og så er den tilpasset ens behov og også så familien kan spise med. Mie er guld værd, og jeg vil til hver en tid anbefale hende til alle ❤️❤️

1. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Med Mie på sidelinien kommer jeg ikke…

Med Mie på sidelinien kommer jeg ikke til at give op på halvvejen, hun er motiverende,empatisk, og super sød at arbejde sammen med 😊
Gode og nemme kostplaner 😊
God og overskuelig hjemme træningsplan💪
Føler mig meget tryg og sikker på vi er på rette vej 😊

1. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den dygtigste og mest kompetente coach

Jeg er i fuld gang med et forløb hos Mie, og jeg kan varmt anbefale hende.
Det er Mie selv man taler og skriver med, hvilket betyder meget mig.
Mia er forstående og på ingen måder presser på, men hjælper liger der hvor man har brug for det. Hun er super dygtig og et meget varmt mennesker.
Hun ved, hvad hun har med at gøre.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos hende❤️

31. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mie har levet 100% op til mine…

Mie har levet 100% op til mine forventninger fra dag 1 og hun har været der 100%, så snart jeg har haft brug for det! Mie greb mig, da jeg stod i en presset situation, hun trådte til og kæmper stadig sammen med mig, så jeg kan nå mit mål. Jeg er fuldt ud tilfreds, både i forhold til hendes støtte som er helt enorm personlig og varm. Hun svarer hurtigt og hun giver lige det ekstra, så man føler sig i trygge hænder. Særligt, når man har et ønske om at jonglere med et mål sideløbende med et liv med små børn, så er Mie den bedste, hun har indsigten, forståelsen og hun brænder oprigtigt for det. Ligeledes stor ros for hendes arbejde ift. madplaner, der altså kommer spot on som aftalt hver uge med de rettelser jeg ønsker, helt perfekt. Og mht. træning, så kræver det ikke megen research for at finde ud af, at Mie er erfaren og har de rette kompetencer. Så hvis man leder efter en coatch, der brænder for at hjælper mødre og som virkelig tager hånd om sine klienter, så kan jeg kun anbefale Mie.

21. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ikke været i gang så længe og…

Jeg har ikke været i gang så længe og startede lige i årets sværeste tid nemlig december - trods det er det lykkes mig at tabe mig og komme i gang med trænings program og kostplan.
Jeg har føle mig tryg og forstået, som har stor betydning for mig når jeg er i forløb.
Tak for din måde at være på Mie 🙏❤️

1. Januar 2026

Stor fan af MieFitness

Jeg har været utrolig glad for at have MieFitness som coach. Hendes tilgang er faglig, personlig og realistisk.
Gennem mit forløbet har jeg tabt mig, selv med ferier og fester ind imellem, og jeg har samtidig fået meget mere energi. Jeg har fået så klar og brugbar vejledning i kost, at jeg nu forstår, hvordan jeg kan leve fremadrettet uden at føle, at jeg er på en streng kostplan, men faktisk “bare” leve livet!!
Træningsplanerne er praktisk opbygget og nemme at overskue. Det har gjort det langt nemmere at få dem gennemført i hverdagen, fordi de er realistiske og tilpasset mit tempo.
Det aller-allerbedste ved Mie er hendes personlige videoer, man modtager efter hvert "tjek-in". Her fortæller hun meget detaljeret, hvad hun ser — alt bliver set.
Jeg Ælsker Mies tilgang til mennesker: hendes positive mindset, altid smilende og glad, hendes store interesse for det enkelte menneske og hendes evne til at give et kæmpe selvtillidsboost.
Jeg er Mega fan af MieFitness!!
Kan varmt anbefales til dem, der ønsker en kompetent, systematisk og menneskeorienteret coach.

29. Dezember 2025

Min bedste beslutning

Jeg vil til vær en tid anbefale Miefitness
Hun er der og støtter en hjælper med at finde madroen
Og troen på sig selv og støtter/hepper på en.
Hun er med hele vejen når man køre surt i det, så hjælper hun en op igen.

29. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvad gjorde oplevelsen og virksomheden…

Hvad gjorde oplevelsen og virksomheden god? MieFitness tilbyder et holistisk syn på vægttab. Hun har fokus på langt mere end blot kostplan og træning. Mindset spiller en central rolle i forløbet.

Jeg har lært utrolig meget om min krop gennem mit forløb, som jeg stadig er i gang med. Allerede nu har jeg fået madro, og jeg har endda været på rejse to gange undervejs. Jeg taber mig fortsat – uden at sulte mig selv eller straffe mig selv.

Mie er en fantastisk coach, som møder én præcis dér, hvor man er. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg ikke valgte Wegovy, men i stedet begyndte på en reel livsstilsændring, både fysisk og mentalt hos Mie.

Mit nytårsforsæt for 2025 var at prioritere mig selv og min selvkærlighed. Jeg troede ærligt talt, at løbet var kørt, men forløbet med Mie har gjort, at jeg har opnået netop det ❤️

17. Dezember 2025

Mie er verdens bedste coach❤️

Mie er verdens bedste coach❤️

Jeg er så glad for at jeg har fået et forløb ved Mie, hun er så motiverende og man føler hun er med hele vejen❤️

Kan varmt anbefales❤️

10. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MieFitness har været en kæmpe hjælp og…

MieFitness har været en kæmpe hjælp og støtte i mit forløb, jeg har ikke tabt alverdens kilo, men jeg har fået det så meget bedre i min krop, min morkrop. Mie er utroligt sød og forstående og jeg har kun haft kontakt med hende hele vejen i mit forløb. Lækre madplaner og overskuelige træningsplaner. Mie har været god til at motivere når det hele føltes som om det gik i stå, så har hun fået mig til at kigge mine fremskridts billeder igennem så jeg kan se forskellen. Jeg er så glad for at jeg valgte at investere i et forløb ved MieFitness, og mit forløb er snart ved vejs ende, men har heldigvis en måned endnu🙏🏼
Jeg vil klart anbefale MieFitness til andre❤️

1. Dezember 2025

En selvkærlig investering

Et forløb hos Mie er det mest selvkærlige du kan gøre mod dig selv. Det er en god investering. Mie er ikke en robot, hun er et menneske, der forstår at tilpasse din situation i forløbet. Når man arbejder med sig selv er der op- og nedture, men Mie formår at give det skub man har brug for - i dit tempo.
Hun svarer hurtigt ved henvendelser. Det er tydeligt, at hun ved hvad hun taler om og jeg har tillid til den information jeg får.
5 stjerner herfra, fordi jeg ikke kunne ønske en bedre coach. Det er dig selv der skal gøre arbejdet, men det bliver noget mere overskueligt, når du har Mie på sidelinjen hele vejen.

24. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Været i forkøb ved Mie i en lille mdr…

Været i forkøb ved Mie i en lille mdr nu og der er allerede sket så meget! Der er dage hvor der er gode dage og andre dage dårligere og hun griber dig bare! Hun hakker dig ikk ned men lige modsat. Opmuntre en fordi hun tror på dig. Har ikke fortrudt jeg valgte en som hende. Hun er bare fantastisk som menneske ♥️❣️

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mie Fitness. Forløbet har givet mig madro og en sundere balance i hverdagen, uden at jeg har følt mig presset eller begrænset.
Hos Mie føler man sig virkelig set, hørt og forstået – man er ikke bare et nummer i rækken. Hun giver én oplevelsen af, at hun møder en, med en oprigtig interesse og støtte, og det mærkes i alt, hvad hun gør.
Opskrifterne er nemme, velsmagende og passer perfekt til en travl familie, hvor alle spiser med med glæde. Derudover er Mie altid tilgængelig og nem at få kontakt til, hvilket betyder meget, når man har brug for sparring eller opmuntring.
Et forløb hos Mie er ikke bare endnu en kostplan – det er en investering i ro, trivsel og livsglæde. 💚

16. Oktober 2025

Det er fedt!

Mie har givet mig motivationen til at gøre noget godt for mig selv og hun er så forstående over for ens situation og er god til at tilpasse forløbet derefter🌸

16. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At få noget så basalt som en…

At få noget så basalt som en sparringspartner, for det er hvad Mie er, det har ændret det hele for mig.
En der lytter og ikke griner, når man selv syntes det hele er lidt for træls.
Det er Mie.
En der deler dine opture, det er Mie.
En der holder dig, i dine nedture, det er Mie.

TAK. 🙏🏾

14. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem god oplevelse..

Det er en rigtig god oplevelse at have Mie som coach, hendes planer virker og man kan se resultater.
Og så får Mie en til at føle at man bliver set og hørt uanset hvad man kommer med.
Og hun er god til at lave ens både madplan og træningplan så den passer præcis til dig og det du står i.

13. Oktober 2025

Fantastisk coach

Fantastisk coach. Så sød og altid til at få kontakt til. Så hvis du ønsker en coach til dit vægttab, så skal du helt sikkert have Mie som din hjælpende hånd i din rejse 😍💪🏽

13. Oktober 2025

Den beste coach

Mie har hjulpet mig med noget som ingen har kunnet før. Hun er virkelig et af de sødeste mennesker og hver uge får det største smil på læben når man får en personlig video efter sit tjek in. Jeg kan kun anbefalede hende❤️

1. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr