Oplichters. Levertijd is veel langer dan vermeld en dan ontvang je uiteindelijk zeer goedkope kwaliteit uit China zonder dat dit op de website vermeld staat. Pakket moet ook voor eigen rekening retour... Mehr ansehen
georganiseerde misdaad. Deden aankoop van 160 euro, maar ontvingen nooit iets. Op onze mails kregen we telkens heel beleefde reacties, taalvaardig geformuleerd, (AI?) . Na 6 maanden en heel veel mail... Mehr ansehen
De bestelde artikelen waren defect, Maanden contact gehad over een oplossing. Deze is echter elke keer beloofd maar nooit geboden. bestelling met een waarde van € 65,- Je wordt aan het lijntje g... Mehr ansehen
I bought a portable hard drive. It doesn't work. Contacted the company for refund, I receive very generic answers and after 20 days they ask me to provide a video of the hardware not working. I provid... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dropshipping
Dropshipping. Kleding is troep. Geen magazijn in EU --> hoge retourkosten voor verzending naar China. Tel onbereikbaar, email houdt aan het lijntje. Koop hier niet.
KOOP HIER NIET!!!!
KOOP HIER NIET!!!!! Chinese rotzooi
Was ik maar zo verstandig geweest om…
Was ik maar zo verstandig geweest om eerst te kijken of het een betrouwbaar bedrijf was. Dan was ik er zeker niet aan begonnen. Zoals velen van jullie ben ook ik opgelicht door dit bedrijf. De site ziet er betrouwbaar uit. Maar de kwaliteit van de producten is verschrikkelijk slecht en als je dan wilt retour sturen houden ze je via de mail zolang aan het lijntje dat je te laat bent.
Schandalig! Kijk uit! Koop hier echt niets.
Tot op heden nog niets ontvangen
Een waardeloos bedrijf
Een waardeloos bedrijf. Ik bestelde op 13-09-25 een beveiligde sleutelhoes voor mijn auto.
Toen ik op 16-09-25 nog niets vernomen had een mail gezonden en pas na een herinnering een reactie gekregen dat alles binnenkort bezorgd zal worden maar dat er soms wat vertraging is in "het magazijn" (denk dan in China?).
Gisteren 17-09-25 kreeg ik een melding dat het geld op mijn rekening terug gestort zou worden. Dat is ook ontvangen. Maar op mijn mail waarom er terug betaald is geen reactie. Tot deze morgen om 06.11 uur weer een erg domme mail dat mijn bestelling nog loopt en binnenkort bezorgd gaat worden.
Dit kun je géén bedrijf noemen.
Pakket staat als bezorgd
Pakket staat als bezorgd, maar er is nooit een pakketje bezorgd.
Stuur je een email, dan krijg je een AI antwoord terug en beland je in een vicieuze cirkel van mails met constant hetzelfde antwoord.
Wil je bellen, dan blijkt dat het nummer buiten gebruik is.
Met andere woorden wel betaald, maar niks ontvangen!!!
Mezam NL bestaat niet = Chinees
Mezam NL bestaat niet! Is chinees adres!!
Ze luizen je erin als je iets besteld. Retour is niet het Nederlandse adres van de webshop maar je moet naar China terug sturen.
Ze overtreden alle EU wetten!
Eerst ruim 2 weken wachten voor dat je…
Eerst ruim 2 weken wachten voor dat je het in huis hebt, en dan is het van zeer slechte kwaliteit. Gemaild dat ik het terug ga sturen,krijg je steeds dezelfde mail met wat mankeert er aan! Daar zijn we een week mee bezig geweest,nu krijgen we geen antwoord meer 😩 Ben bang dat we ons geld kwijt zijn . Zeer slecht behandeld . Koop hier niets ,je bent je geld kwijt!
Trap hier niet in !!!! Oplichters
Het lijkt een bedrijf wat in Amsterdam zit.Maar het blijkt een bedrijf dat z’n spullen in China besteld( Temu) dus eerst duurt het weken voordat het pakket bezorgd wordt.
Dan kom je erachter dat het van slechte kwaliteit is en als je het wil retourneren kun je het niet naar Amsterdam sturen maar krijg je een Chinees adres waarvoor je minimaal€25 verzendkosten moet betalen.
Trap hier dus niet in mensen!!!!!
PAS OP
PAS OP! Shirt besteld en zaten gaten in en was gescheurd. Netjes een mail gestuurd, en vervolgens de “oplossing” gekregen 10% terug te krijgen als vergoeding. Pardon?! Meerdere keren over een weer gemaild maar men blijft bij hun standpunt. Mensen pas op, en koop hier niks! Wat een troep en wat een mensen die achter dit “bedrijf” zitten.
Chemise chinoise de qualité médiocre
Chemise chinoise de qualité médiocre , et taille mal faite , a fuir absolument , plus un mois de délais pour la livraison
Niets bestellen bij Mezam!
Houten kapstok besteld voor 159,95 euro.
Een plastic prul ontvangen wat nog geen 25 euro waard is. NietBezorgd.nl ingeschakeld!
Oplichtters!
Jammer dat ik dit bedrijf niet eerst opgezocht heb op voorhand, dezelfde ervaring als alles hieronder. Kwaliteit van de kleren is waardeloos, ik had alles in twee maten besteld (totaalbedrag 400 euro) en kan nu niet retour, ofwel ja als je het opstuurt naar China. Oplichters. Ik ga hier verder mee.
nicosan Desmedt NL12644
nicosan Desmedt
10:38 (3 uur geleden)
aan info
Geachte waar blijft mijn bestelling ik kan jullie ook niet bereiken via telefoon
....??????????,ordernr NL12644
Schoenen besteld en weken later…
Schoenen besteld en weken later gekregen.
Kwaliteit TROEP !!! nog geen 3 euro waard.
Koop hier niets !!!
Svindleri
Svindelfirma ud over alle grænser. Fik en skjorte i forkert størrelse krøllet som en karklud i værste kvalitet og har kæmpet i syv uger for at få lov til at returnere varen. Skulle sende foto to gange og de blev ved at tilbyde at jeg kunne beholde den forkerte vare mod en rabat på 20 pct!!! Til sidst fik jeg endelig vristet en returadresse ud af dem. I KINA!!! Jeg har meldt dem til dansk politi men de kan ikke køre en sag da de har hjemme i Holland. Hold dig langt væk fra dem!
A FUIRRRRR l'expédition vient de chine…
A FUIRRRRR l'expédition vient de chine je me suis prise deux pull rien à a voir avec la qualité proposer immonde les pulls en question sont de mauvaise qualité et synthétique juste horrible !!!!!
Betaal per creditcard
Tip: betaal Mezam per creditcard, dan kun je je betaling terugvorderen bij de creditcardmaatschappij. Wij werden ook opgelicht maar konden het betaalde via Visa terugvorderen. Wel via email eerst je geld van Mezam terug eisen en als zij dat weigeren de emails als bewijs naar Visa sturen.
Alles is ondermaats.
Alles is ondermaats.
Letterlijk ook. Een herenbroek besteld, is een kinderbroek voor circa een 10 jarige.
De kwaliteit is dat ook, tevens heel dunne stof en zeer chemisch ruikend.
Je kan niks terugsturen.
Enkel naar China; dit op eigen kosten.
Ze raden het ook af wegens niet milieuvriendelijk!
Terwijl hun artikelen dat helemaal niet zijn. Integendeel!
Om mij te paaien krijg ik een tegoedbon. Alsof ik er ooit nog iets zou kopen.
Ze mogen het me nog gratis geven, ik wil het hoegenaamd niet.
Ik vind de manier van werken schandalig.
Zou eigenlijk een 0 sterren willen…
Zou eigenlijk een 0 sterren willen geven. bestelling geplaatst november, maar nog steeds niet ontvangen! krijg steeds standaard dezelfde mail als antwoord en telefonisch niet bereikbaar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.