Virkelig dårlig kvalitet. Kvaliteten passer slet ikke til de flotte billeder på reklamerne. Varen kostede 299kr og det ville kostede mig 240kr hvis jeg ville sende varen retur. Fik tilbudt en raba... Mehr ansehen
Meyerkobenhavn = KINA webshop Der er INGEN butik i København - firmaet findes kun som webshop - og er 100% utrovrdig. Alle varer du finder i webshoppen, kan findes på de andre Kina sider til... Mehr ansehen
Kæmpe Kina-scam-firma. Købte 2 skjorter, der kom i "Kina-størrelser" og tvivlsom kvalitet. Bad om at returnere skjorterne, men de ville have 85 kr pr vare i fragt og der kunne gå måneder inden det v... Mehr ansehen
Overhovedet ikke samme produkt som på billedet. Ringe kopi af lav kvalitet. Ren temu eller wish. Gider slet ikke prøve at sende varen tilbage, efter at have læst anmeldelser herinde.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Værste kineser kvalitet fra fake firma
Ikke det de udgiver sig for. Der findes IKKE en fysisk butik med Else og Tove. Jeg føler mig gidt dum!
Aldrig har jeg modtaget en værre kvalitet på et par sandaler, der skulle have kostet 800 kr. De stinker af benzin, ligger i plastkpose og hvilket materiale de er lavet af, kan jeg ikke vurdere. De ligner ikke dem de har fotos af og jeg er helt sikkert blevet snydt. Varerne kommer direkte fra Kina og jeg er nu igang med returnering af varerne. Jeg har fået oplyst, at jeg skal returnere til deres internationale lager. Jeg forestiller mig, at det bliver en dyr affære. Vi må se - jeg er klar til at gå videre med sagen til rette instanser. Dette er grov misledning af salg af varer og snyd. Firmaet er fake og ikke en 20-årig gammel succesfuld dansk virksomhed.
Jeg er virkelig rystet
Jeg er virkelig rystet over, at jeg kunne falde i sådan et stort hul af snyd og bedrag.
Jeg bestilte et par flotte bløde skindsandaler efter hjemmesiden.
Ventede i en måned, inden de dukkede op, efter at have rykket for dem.
Da de ankom i en kuvert, krøllet sammen og lignede noget der var løgn, smed jeg dem direkte i skraldespanden.
Sandalerne var syet i meget dårlig lugtende plastik.
Kan se, at de er bestilt ved Temu. Derfor den lange ventetid.
Hvis jeg har købt dem direkte ved Temu, kunne jeg have sparet 200,00 kr. Kunne aldrig drømme om at købe sandaler hos Temu.
Hvordan stopper man sådan et snyde og bedrag firma.
Der må være nogle, som sidder og griner stort af os.
Fupfirma og ringe kvalitet
Rent fup 🤬🤬🤬
Tingene kommer fra Kina og kan ikke returneres, uden at skulle betale mere i retur, end hvad varerne koster.
Dårlig kvalitet og IA kommunikation, og alt er misvisende fra hjemmesiden.
Butikken findes slet ikke, og varerne er af forfærdelig kvalitet.
Jeg har desværre smidt mange penge ud på min ordre og håber i det mindste at kunne forhindre andre i samme oplevelse 🤯🤯
ADVARSEL!
ADVARSEL - VILDLEDENDE MARKEDSFØRING!
Forkerte sko i ringe kvalitet, der ikke var i overensstemmelse med billedet i butikkens online katalog, modtaget efter 14 dages forsendelse - formodentligt sendt fra Kina.
Fup og svindel
Fup og svindel - sko er lavet af plastik og passer ikke i størrelse. Ingen mulighed for returnering.
⛔️stop⛔️
⛔️stop⛔️
Hvis man kunne give minus- stjerner ville der komme mange.
Denne Trustpilot side med negative kommentarer er svær at finde.
Billeder er AI, også de svar man får...
Og det værste Kina-bras, som ikke stemmer overens med billederne. Og så lugter det af det værste kemi man kunne tænke....
Skostørrelse
Fin kommunikation via mail omkring størrelserne på firmaets sko. Mundede ud i tilsendte sko i perfekt størrelse (50)
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Fup og svindel. Forretningen eksisterer ikke på adressen. Købte et par sko der blev til sendt i en pose. Lugtede af plastik da jeg åbnede posen. Mega ringe produkt. Lever overhovedet ikke op til forventningerne. Beder om lov til at sende retur. Får af vide at jeg kan få 20% tilsendt af beløbet - og så beholde varen. Eller betale min 192 kr for at sende retur til Kina. !! Bare hold jer væk.
de laver rent svindel og overholder ikke lovgivningen -Snyder
bestiller sko og de fremstår som dansk forretning ejet af 2 damer - får sko der er for små og dårlig kvalliget og ønsker nu at sende retur.
de skriver at
de skal sendes til deres lager i KINA
at de skal bruge 3 mdr. til undersøge varen og så kommer penge måske retur.
jeg får mail svar med dette
de har intet tlf nr og forretning kan ikke kontaktes på andet en mail.
Skuffelse
Den modtagne vare lever under ingen omstændigheder op til produktbeskrivelsen, absolut ingen anbefaling herfra
Advarsel til alle
Advarsel til alle: Denne er butik er svindel og findes slet ikke
Totalt fup, kinisisk bras
Totalt fup,kinisisk bras, tog 3 uger at leverer sko de havde på lager.
Jeg orker ikke er returnere dem, de skulle returnere's til Sverige.
En erfaring riger desværre.
Købte et par bukser
Købte et par bukser , de kommer så fra Kina .. Kan ikke byttes via butik men skal selv sende dem retur med risiko for ikke at få penge retur. Kan få 15 %retur via butik … virkelig dårlig service 😡. Billede og kvalitet på bukser er så langt fra hinanden.
Kina butik der lader som om
Kina butik der lader som om, de er danske. Svindel og fup
Fupfirma
Fupfirma, ingen CVR nummer og billederne er uægte
ude på at narre folk
minder om temu, shein og de andre internetbutikker fra KIna, der med lave priser omgår vores regler for brug af giftige kemikalier under produktion, og indhold af plastik i tøjet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.