Den måde du viser hvordan man kan bruge dine varer gør at man får lyst til at prøve.Måske ser ikke helt ud som dit men så prøver jeg bare igen har efterhånden købt en del af dine gode varer og været... Mehr ansehen
Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utrolig nemt at købe. Hurtig levering. Hurtig og god kundeservice. Så fem fede stjerner herfra🤩🤩🤩🤩🤩
Fantastisk smukt lokale og vi nød i vores selskab på 11 mennesker at akustikken var helt i top- så nemt at høre hva hinanden sagde. Skøn lækker indbydende mad- go kaffe... alle blev mætte og rigtig de... Mehr ansehen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg havde købt en minihakker
Jeg havde købt en minihakker, som knækkede i låget. Jeg søgte overalt efter låget som reservedel, og fandt det ikke. Jeg skrev til Mette Blomsterberg, og her fik jeg fat i Sofia Olsen, som ydede en fantastik service. Både Sofia, Metteblomsternerg og minihakkeren får mine allerbedste anbefalinger.
Den bedste hakker ever
Utrolig dårlig kvalitet
Alle de køkkenting jeg har af mærket Blomsterberg er i sørgeligt dårlig kvalitet.
Håndmixeren har alt for korte piskere - og så giver den stød. Køkkenvægten går ud midt i man måler ingredienser af. Målekanderne mister tallene efter kort tid. Kageopsatsen jeg fik i gave engang gik i to dele da jeg tørrede den efter første brug. ALDRIG mere Blomsterberg. Det er virkelig ikke pengene værd!
Blomsterberg mini-hakker…
Jeg købte en Blomsterberg mini-hakker i sommers og den er fantastisk. Selv når jeg kun skal hakke lidt madler gør den er super job - fordi knivene kører op og ned og ikke bare rundt. Det er genialt 🤟Derfor 5 ✨herfra 🤩
Og så er den virkelig nem at bruge samt skille og samle. Tidligere har jeg haft en der kostede det dobbelte og Blomsterbergs vinder stort
Minihakker
Jeg købte min Blomsterberg minihakker gennem en anden hjemmeside... Men hold nu op hvor er jeg glad for den! Den er super kvalitet, nem at rengøre og er bare en super tilføjelse til mit køkken!
Dårlig kundeservice og kvalitet
Jeg havde bestilt 4xmuffinforme. De blev rustne efter første vask.
Ingen hjælp at hente hos deres forfærdelige kundeservice.
Dårlig kvalitet.
Elendig Mette Blomsterberg crepepande
Købte en crepepande. Pladen ligger løst og kan ikke drejes på plads. Jeg troede den var skadet under transport, så jeg fik den byttet til en ny. Den viste sig at have det samme problem. Jeg valgte at beholde den. De første 10 gange jeg har brugt den fungerede den ok, men nu vil den ikke slippe dejen. Jeg har brugt de anbefalede redskaber og samme dej hver gang. Et meget dyrt dårligt produkt der lige er til at smide i skraldespanden.
Vi købte en bolleform med plads til 9…
Vi købte en bolleform med plads til 9 boller. Bolleformen er med lufthuller. Det resulterer i at over halvdelen af bollerne er ødelagte, når man har prøvet af få dem fri af formen. Grundideen i produktet er forkert og dårligt udført. Vi kan ikke anbefale det produkt.
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde er vaffeljern, der stoppede med at fungere en uge inden garantien udløb. Skrev en mail og sendte et billede, og kort tid efter modtog jeg et nyt.
Vil også gerne rose vaffeljernet, der er nemt at håndtere og rengøre, og laver lækre sprøde vafler.
Fantastisk service
Min håndmixer gik i stykker søndag aften. Jeg skrev en mail til kundeservice om aftnen. Allerede mandag formiddag svar og fik uden problemer ombyttet og havde en ny med posten dagen efter 👌👌👌👌
Super hurtig levering, og varen 100% i orden!
Bestilte en ismaskine, ankom dagen efter!
Hurtig levering, og varen 100% i orden.
What’s not to like.
Handler der bestemt igen, hvis de har noget jeg skal bruge.
Har købt stegepande
Har købt stegepande , alt hænger fast hvis man ikke bruger store mængder af fedtstof … øv øv
Elendig pandekage pande.
Har fået en pandekage-pande i julegave (købt via en anden hjemmeside end blomsterbergs egen hjemmeside). Den første jeg modtager er buet i bunden. Jeg får med det samme tilsendt en ny. Den er forsat noget buet i bunden men vipper ikke på kogepladen. Efter brug 1 gang må jeg konstaterer at den nye står og vipper på kogepladen. Elendigt produkt. Kan ikke anbefale det til nogen.
Ikke de penge værd!
Købte Rivejern med 6 funktioner til 149,95 - fuld pris! Bestemt ikke de penge værd! Jeg prøvede alle funktionerne med en agurk, hvilket det burde fungere... slice funktionen fungerede slet ikke. Skiverne var ødelagte og slatne, og man man skal samtidig også passe på, man ikke pludselig river ens hånd i stykker, fordi der sidder tre knive på rivejernet. Bestemt ikke de penge værd!
Jeg er så meget fan af dig Mette
Jeg er så meget fan af dig Mette. Du skulle godt nok træde i spinaten før jeg vendte dig ryggen, 5 stjerner herfra
Sen levering
Bestilt den 27/11. Efter flere dage fik jeg besked om en vare var forsinket. Da varen skulle sendes var den igen forsinket. De andre varer blev heller ikke sendt. Modtog først mine varer den 17/12
Hjemmesiden er nem at finde rundt i
Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Der står både viden og priser, og jeg synes priserne passer godt til produkterne!
Dyre kager
Dyre kager, men som ikke smager bedre end kager fra Føtex eller Bilka
Fik dejlig veltilberedt frokost
Fik dejlig veltilberedt frokost. Brødet var super lækkert, og kaffen god. Kan bestemt anbefales.
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice. Vi følte os slet ikke velkommen. Mig og mine 2 børn skulle sammen med min mormor ind og hygge os med kage. Da vi kommer ind, venter vi i lang tid før vi bliver ekspederet af en medarbejder. Da der endelig kommer en, får vi af vide at vi ikke må have vores klapvogn med ind, og at vi skal stille den udenfor, med mindre den kan klappes sammen. Selvom vi fik et bord henne i hjørnet hvor den alligevel stod vil det ikke betyde noget for nogen om den var slået sammen eller ej. Nå men regler er regler, så jeg må tage min 5 måneder søn op, og pakke den sammen. Vi bestiller vores kage og 2 kopper varm kakao. Jeg tror vi venter 15 min før vi får vores bestilling, selvom kagen stod fremme i en glasmontre og var klar, så det eneste de skulle lave var kakaoen, og så mange mennesker var der ikke i cafeen. Da vi får vores kage bliver min datter på 2 år på et tidspunkt ked af det også fordi hun er lidt træt. Der kommer straks en medarbejder rendende og starter med at spørger 2 damer som sidder to borde væk, om de vil flytte plads, men det vil de ikke. Så kommer medarbejderen hen til os, og begynder at tysse på min datter og bliver ved med at spørger hvorfor hun græder. Hun går og kommer tilbage med en lille marengs til hende. Min datter vil ikke have den, og medarbejderen bliver ved med at snakke til hende. Hun siger så til os at det kan være vi skal gå lidt ud, så hun kan få noget frisk luft. Medarbejderen kommer igen tredje gang og spørger om hun ikke skal pakke vores kage ned så vi kan tage den med. Nej siger vi, da vi jo også har vores kakao som vi slet ikke har drukket. Vi følte nærmest at vi blev smidt ud og vi måtte skynde os at spise vores kage og drikke vores kakao. Jeg har aldrig oplevet sådan en dårlig service før. Som om at børn overhovedet ikke er velkomne. Virkelig ubehageligt.
Tjeneren spildte og de har ikke styr på noget.
Min hustru og jeg skulle i dag have brunch, bestillingen blev modtaget og da drikkevarerne kom blev der hældt et helt glas Cava udover min hustru, tjeneren undskyldte og spurgte om hun skulle tørre op? Øhh ja tak det ville være dejligt, men mit tøj er drivvådt så det bliver svært. VI måtte gøre hende opmærksom på at vi ikke agtede at betale for Cavaen (Som minimum) det skulle hun lige spørge en anden om, det kom hun tilbage og sagde var i orden (ikke vores opgave at spørge om det) det tog 25 min at få en brunch tallerken serveret, hvor det "kun" var røræg med bacon der er var Det, det burde ikke tage så lang tid når restauranten ikke er fyldt, 175 kr. For en tallerken der ikke burde koste mere end 129 - men så kan man da sige man har prøvet det og ikke skal det igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.