Metodika Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

bijlessen statisiek

Ik heb zowel dit jaar als vorig jaar bijles genomen voor statistiek. Ik was er voor beide examens door! De docenten werken op het tempo en de manier zoals de student het vraagt, wat een zeer fijne manier van werken is. Een absolute aanrader!

20. März 2026

Dag Delphine

Super hard bedankt voor je mooie reactie!

We zijn blij dat we je op weg konden helpen met statistiek en zijn super trots op je goede punten!

Vele groeten van het hele Metodika team

Zeer goede begeleiding

Ik volgde bijles bij Vera. De begeleiding was super! Alles werd tot in de puntjes uitgelegd. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. De algemene communcatie met Metodika verliep ook supervlot.

14. Februar 2026

Dag Emeline,

Wat een fijne review – dank je wel! 🤩

Super om te horen dat je de begeleiding van Vera als zo positief hebt ervaren en dat alles tot in de puntjes werd uitgelegd. Dat is exact waar we voor gaan: duidelijke uitleg, persoonlijke ondersteuning en echte vooruitgang.

Ook super om te lezen dat de communicatie met Metodika vlot verliep, ook daar hechten we veel belang aan.

Dank je wel voor je vertrouwen en je warme aanbeveling. We wensen je nog heel veel succes met je verdere studies!

Hartelijke groeten,

Bijles Statistiek

Ik heb dit semester bijles Statistiek gevolgd bij Metodika en ben hier ontzettend tevreden over, ik behaalde namelijk een 16/20! De aanpak is zeer persoonlijk: samen wordt er gekeken waar je specifieke moeilijkheden liggen, en vervolgens wordt hier gericht en stap voor stap aan gewerkt. Dit zorgt ervoor dat je je echt ondersteund voelt en duidelijk vooruitgang boekt. Ik zou Metodika zeker en vast aanraden aan mijn medestudenten.

11. Dezember 2025

Dag Lara

Wat een fantastisch resultaat – 16/20, proficiat!!

We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding.

Fijn dat je de persoonlijke aanpak als ondersteunend en doelgericht hebt ervaren. Dat is precies waar we bij Metodika voor staan: samen kijken waar de moeilijkheden liggen en daar stap voor stap aan werken, zodat je met meer zelfvertrouwen vooruitgang boekt :)!

Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We wensen je nog veel succes met je verdere studies!

Hartelijke groeten,

Bijles FAO & ANKO

Ik heb al twee keer bijles gevolgd bij Metodika: één keer voor Financiële Analyse van de Onderneming en één keer voor Analytische Kostencalculatie. Beide keren was de bijles echt top: duidelijke uitleg, goed gestructureerd en perfect afgestemd op de leerstof. Dankzij de bijlessen ben ik telkens meteen geslaagd. Absoluut een aanrader voor wie extra ondersteuning nodig heeft

8. Februar 2026

Dag Louise

Bedankt voor je mooie woorden!

We zijn super blij dat Vera je goed heeft kunnen helpen en dat je slaagde voor beide vakken!

Blijf het zo goed doen en weet dat je altijd bij ons terecht kan wanneer je het nodig hebt 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flexibele bijstand op maat van de noden

Het was lange tijd een inspanning om onze kinderen te motiveren om de nodige specifieke bijstand te zoeken voor welbepaalde vakken die hen moeilijk lagen, maar Metodika sprong telkens flexibel in volgens de noden met de geschikte leerkrachten. Zo hebben ze hun middelbaar netjes afgewerkt en zijn ze gelanceerd in hun hoger onderwijs. Op naar hun diploma!

6. Januar 2026

Dank je wel, Wim!

Zo fijn om te lezen hoe onze begeleiding jullie kinderen heeft geholpen uitdagingen te overwinnen en hun middelbaar af te ronden. We wensen hen veel succes met hun verdere studies – dus inderdaad, op naar hun diploma! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maatwerk vlak voor het examen

Mijn dochter uit het 3de middelbaar had heel gerichte vragen over wiskunde en fysica. Ze begreep niet waar haar redeneringsfouten zaten. Haar repetitor Jan heeft haar heel kort voor de examens nog prima vooruit geholpen. Hij detecteerde waar het fout liep in haar oefeningen, gaf haar geduldig uitleg en gaf haar vertrouwen! Precies wat ze nodig had. Ze zal verder begeleiding blijven volgen,

6. Dezember 2025

Dag Katrien

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen in Metodika! Fijn om te horen dat onze begeleiding zo’n positief verschil heeft kunnen maken. We hechten veel belang aan het opsporen van denkfouten, heldere uitleg en het versterken van het zelfvertrouwen van onze studenten. We blijven haar met plezier begeleiden! 😊

Fantastische docenten

Fantastische docenten! Mijn drie kinderen maakten de afgelopen jaren gebruik van de bijlessen van Metodika en zijn intussen alledrie afgestudeerd of bezig aan hun master

30. Oktober 2025

Antwort von Metodika

Dag Sven. Hartelijk dank voor je mooie woorden! Het is fantastisch om te horen je drie studenten zo goed hebben kunnen profiteren van onze bijlessen. We zijn supertrots dat ze inmiddels afgestudeerd zijn of met hun master bezig zijn! 🎓

Het Metodika-team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr