Mooie (web)shop met een zeer ruim assortiment en leuke aanbiedingen! Het geheel is erg overzichtelijk en het bestelproces gaat makkelijk. Ik ben erg tevreden.
Unternehmen hat geantwortet
Ik had 2 t shirts besteld en heb mijn bestelling nooit ontvangen. Dit werd veroorzaakt door de bezorgdienst. Na 2 maanden en een hoop gemail heb ik mijn geld terug. De verkopende partij is vera... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijne schoenen besteld en vlot geleverd. Er was even wat verwarring tijdens het bestelproces maar alles kwam goed. Levertijd was 8 dagen, acceptabel. Tsjechië heeft een goede reputatie op het gebied... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Netjes allemaal goed levering en me pakje super goed ingepakt eerste bedrijf die ik mee maak hoe goed en netjes het verpakt is
Unternehmen hat geantwortet
Wij verkopen al meer dan 15 jaar muziekbandkleding. Er zijn al duizenden van jullie die we kleden - metalheads, rockers, punkers en anderen, harde muziek is ook je levensstijl geworden. Elke dag selecteren we de meest interessante stukken voor onze planken en vooral voor uw kledingkasten. We proberen niet alleen te verkopen, maar ook de grenzen van metaaltrends af te bakenen. Welkom bij METALSHOP
Bystřice 174, 73995, Bystřice, Tschechien
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Prima, het werd snel geleverd en netjes verpakt ontvangen! Ze hebben een uitgebreider assortiment dan bijvoorbeeld Large, ook wat exclusievere merken uit Amerika en Uk. Er zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar. Enige minpuntje vind ik dat de verzendkosten wat hoger zijn. Maar aan de andere kant spaar je punten voor korting.

Prima prijs kwaliteitsverhouding.
Verzendtermijn is ok.
Dacht dat ik in NL iets kocht maar kwam uiteindelijk uit Tjechie.

Antwort von METALSHOP
Bestelling geplaatst extra betaald voor snelle levering niet optijd geleverd 8 dagen te laat

Antwort von METALSHOP
Eerste paar keer bestelling geplaatst. Dit ging prima, buiten het betalen met klarna om. Dat staat aangegeven dat dat kan, maar niet dus.
Nu heb ik 1 oktober 2025, 2 broeken retour gestuurd. Tot nu toe nog steeds geen terugbetaling ontvangen, het is onvindbaar schijnbaar, dus moet ik maar even geduld hebben. Meerdere malen contact gehad via de mail, maar er is nog steeds niks bekend, ik moet hier zelf elke keer achteraan. Na dik 3 maanden nog steeds niks. Het gaat dus prima zolang je niks retour stuurt. Ik baal hier enorm van en wordt elke keer maar afgescheept met dat ze bezig zijn om het te onderzoeken. Maar een tussentijdse oplossing komt er niet of een retourbetaling. Ronduit belachelijk dat ik het bedrag niet terug krijg, na zo lang wachten!

Antwort von METALSHOP
Superblij met mijn hoodie en t-shirt van Metalshop.nl! Heerlijk zacht, perfecte pasvorm, topkwaliteit prints en levendige kleuren – precies zoals op de site.Netjes verpakt en in perfecte staat aangekomen. Geweldige prijs-kwaliteit en enorm assortiment officiële bandmerch. Ondanks de drukke kerstperiode uiteindelijk goed ontvangen. Absolute aanrader voor metal/rock/punk fans! Zeker weer bestellen.

Antwort von METALSHOP
Levering prima maar jas onbruikbaar ivm kapotte rits..zonde
Levering en betaling helemaal prima verlopen, blij met de winkel zelf is zeker betrouwbaar kwa levering. Killstar Jacket Night owl besteld, mooie jas. Minpunten komen eerder doordat de rits vrij snel kapot is gegaan. Voor een jas van 140 is dit dan wel erg jammer als je nu de rits extern mag gaan vervangen omdat deze niet werkbaar is..Niet blij dus

Antwort von METALSHOP
Heb op 24-11 een bestelling geplaatst, deze is vervolgens bijna een maand later nog niet geleverd.
Een DPD onderzoek wees op 15-12 uit dat het pakket kwijt is geraakt.
Nu weigert Metalshop een gratis nazending aan te maken, deze mag ik zelf gaan betalen, want ze hebben nog geen vergoeding vanuit DPD ontvangen.
Spullen komen blijkbaar uit Tjechie,
Leuke zaak, mooie producten en versturen producten keurig op.
Echter is het wel zo dat het internationale verzendproces erg traag is en als er in dit proces iets misgaat, je er totaal alleen voor staat.

Antwort von METALSHOP
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.