Afgelopen december heb ik een mooi pakket besteld waar ik sindsdien af en aan met plezier aan heb gewerkt. Vorige week ontdekte ik dat er helaas een aantal onderdelen ontbraken. Nadat ik hierover via... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De bouwset van de zware graafmachine is echt leuk om te maken, soms wel gepriegel. Toen tijdens het bouwen wat onderdeeltjes misten zijn die zonder problemen door Metal Makers opgestuurd. Echt super... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leuk bedrijf, goeie website, snelle reacties op vragen. Bij mij levering miste ik in het bouwpakket één onderdeel, hier kon ik even over appen en met een week had ik het juiste onderdeel kosteloos thu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Duidelijke site en gave producten. De opruimrobot voor mijn zoon van 12 gekocht. Nog best pittig om te maken. Er miste een onderdeel maar na Whats app contact meteen zonder problemen nagestuurd. Heel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Metal Makers is dé plek voor hobbyisten en modelbouwliefhebbers! Wij zijn gepassioneerd over het aanbieden van unieke en uitdagende metalen bouwpaketten die je creativiteit en geduld op de proef stellen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bouwpakketten in verschillende moeilijkheidsgraden, van realistische dieren tot gedetailleerde voertuigen en mechanische modellen. Of je nu een beginner bent of een ervaren puzzelaar, er is altijd een uitdaging die bij jou past. Metal Makers biedt bouwpakketten met uitdaging – daag jezelf uit met precisiewerk en ontdek de maker in jezelf, allemaal in DIY-stijl. Onze metalen bouwpaketten bieden niet alleen urenlang plezier, maar geven je ook de kans om iets tastbaars en indrukwekkends te creëren. Nadat je jouw model hebt geassembleerd, kun je het trots tentoonstellen als decoratie of zelfs besturen (bij sommige modellen met een afstandsbediening). Perfect als cadeau voor een dierbare of voor jezelf om van te genieten!
Blankertlaan 8, 1911SK, Uitgeest, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Pakket heeft slechte busjes, fabricagefout. Positieve reactie gekregen en snel nieuwe busjes ontvangen.
Service bij onvolkomen heden is goed en voor vele bedrijven een voorbeeld hoe ze met gegronde klachten om moeten omgaan!

Antwort von Metal Makers
De kwaliteit van de producten is erg slecht. Veel plastic, nauwelijks te assembleren en veel typfouten op de verpakking.

Goede en snelle service.
Onderdeel miste ik, werd nabezorgd via de post. Ik kan weer verder met mijn bouwpakket

Antwort von Metal Makers
Inmiddels meerdere keren besteld, en steevast snelle levering, vriendelijke service, en uitstekende kwaliteit van producten

Antwort von Metal Makers
Snelle levering in goede staat. Ik heb de 'Sluwe Vos' uit de dierenserie besteld. De kwaliteit van het metaal, schroefjes en gereedschap is uitstekend. Heel netjes en overzichtelijk verpakt.
De handleiding is redelijk overzichtelijk.
Het aandraaien van de schroefjes met het bijgeleverde gereedschap werkt, al is het soms wat lastig om het goed strak aan te draaien als je de schroef niet vast kunt klemmen aan de achterkant, terwijl je de voorkaant aandraait. Een tweede gereedschapje hiervoor zou handig zijn geweest.

Antwort von Metal Makers
De items waren goed verpakt enop tijd geleverd.

Antwort von Metal Makers
We hebben de kits snel en netjes ontvangen. Hij kan niet wachten ze in elkaar te zetten

Antwort von Metal Makers
Alles super netjes en snel bezorgd. De puzzel was een uitdaging! Maar dat was natuurlijk ook de bedoeling, het resultaat is super gaaf en alles was netjes en compleet.

Antwort von Metal Makers
Zeer snelle levering, vriendelijke en efficiënte naservice, zeer degelijke kwaliteit van materialen en alles is aanwezig in het pakket om direct aan de slag te gaan, echt uren bouwplezier gegarandeerd waarna je prachtige displaystukken hebt

Antwort von Metal Makers
Goede service, goed bereikbaar via email, snelle reactie en afhandeling, vriendelijk

Antwort von Metal Makers
Leuke bouwpaketten met een snelle levering. Vriendelijke en snelle klantenservice, een gebroken onderdeel werd kosteloos vervangen.

Antwort von Metal Makers
Na het bestellen van een blauwe sprinkhaan werd deze vlot geleverd. Toen bij het bouwen bleek dat er een onderdeeltje ontbrak, buiten kantoortijd een bericht gestuurd en 2 minuten later al antwoord dat het ontbrekende onderdeel de volgende dag, kostenloos, op de post werd gedaan. Super service

Antwort von Metal Makers
Na het bestellen het product snel ontvangen. Toen bleek dat er 1 onderdeeltje ontbrak had ik buiten kantoortijden een bericht gestuurd en had binnen 2 minuten een reactie terug dat het onderdeel de volgende dag kostenloos op de post werd gedaan. Super service.

Antwort von Metal Makers
Gemakkelijk kiezen en snel geleverd en een goede service.
Kom zeker terug voor andere 3D metal puzzels

Antwort von Metal Makers
De bestelling verliep zonder problemen. Het product is in goede staat snel geleverd.

Antwort von Metal Makers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.