Jeg anbefaler Arnica Salven til børn der har fået en rød numse af bleen. Den har hjulpet hurtigt og den gør ikke ondt at smøre på den sarte hud og svier heller ikke som Zinksalve gør. Har brugt den ti... Mehr ansehen
Jeg har prøvet arnica salven til tatoveringer og den virker ekstremt godt. Efter 1 dag med arnica salven er der allerede skorpe på tatoveringen hvor i modsætning til de creme som tatoverings biksen sæ... Mehr ansehen
Jeg har prøvet alverdens hudplejeprodukter igennem årene, brugt oceaner af penge på dyre mærker der intet gjorde for min hud. Fandt ved et tilfælde Mellisas produkter og har endelig fundet det der pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mellisa Hudpleje er et dansk firma, der siden 1986 har produceret økologiske kvalitetsprodukter til gode priser. Alle produkternne er fremstillet af de fineste og reneste, naturlige, økologiske råvarer, botaniske ekstrakter og luksuriøse naturlige planteolier af meget høj kvalitet.
Hørsholm Kongevej 21, 2970, Hørsholm, Dänemark
- mellisa@mellisa.dk
- mellisa.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har brugt mange Mellisa produkter og de er altid super lækre. Jeg syntes man får rigtig meget for pengene, sammenlignet med andre produkter der har samme gode og økologiske ingredienser. Min favorit pt. er AHA creme og Hydrating Facial Gel. Syntes den kombination giver huden en opstramende følelse samtidig med den bliver fugtet og får glød. Så kæmpe anbefalding herfra:)

Har brugt det i 25 år
Har brugt det i 25 år.
Og det kan varmt anbefales 🍀
Det er sundt for din hud og har det ønskede effekt. Cremerne passer til alle aldre, hvilket gør det nemt ar navigere i.
Særligt deres Arnica salve har hele familien glæde af 🙏🏻 - kan kun anbefales.
Priserne er gode
De holder hvad de lover - jeg kan se en forskel.

elsker deres produkter
Jeg har brugt mellisa’s produkter i over 1 år nu. Jeg er super tilfreds med dem! Gode produkter til rimelige priser. Jeg er især vild med deres AHA cream 😍😍.

Jeg foretrækker produkter fra Melissa
Jeg foretrækker produkter fra Melissa, fordi de har de bedste egenskaber til min hud, indeholder ingredienser, man oftest andre steder kan købe sig fattig i - og fordi ingredienserne er økologiske.
Mellisa har det fineste nye design, er til at betale og man kan nemt skifte ynglings produkter ud efter årstid og hudens behov.
Jeg bruger renseprodukter, serumer og cremer og er aldrig blevet skuffet!

Antwort von Mellisa Hudpleje
A lot of potential but the products don't seem to work for me
Trying to go non-toxic on my skincare, I was looking forward to using Mellisa's sunscreen with SPF 30, especially after seeing it listed on Forbrugerrådet Tænk's 2019 analysis as one of the best.
The consistency of the lotion is however grainy and as much as I shake the product, the oil seems to have separated from the rest of the ingredients. My shoulders got completely burned last time I used it. I suppose that this all means that it has turned bad, but I bought it only 5 months ago.
Mellisa were nice enough to send also a hand lotion sample, which I appreciate a lot. However, I have tried it a couple of times and it dries my hands, every single time. So, as much as it saddens me because I think it has a lot of potential, Mellisa's products don't seem to do the job for me.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.